Kanggo sawetara kaca sing diterjemahake karo piranti lunak lan ora cukup akurat, coba nyoba en Inggris sesanti kanggo rincian sing luwih apik.

 

Alamat Hongkong

ltd 5 / F, Fo Tan Industrial Centre, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong.

 


 

email:  king@aasraw.com

 

skype:aas01@aasraw.com?chat

 

Telpon:00852-67489553

 

 

 

Pangeling penting:

 

1.AASraw produk bubuk mentah, Kualitas dijamin.

 

2.AASraw nyedhiyakake rincian produk lan produk sawise layanan.


 

Kanggo pitakon, hubungi email , Kita biasane njawab ing jam 8.
=