Riset penyakit Alzheimer wis narik sawetara pikiran sing paling apik ing riset medis sawisé taun 20 sing kepungkur. Nalika peneliti wis sinau babagan penyakit, patologi, lan pemicu sing luwih akeh, kemajuan sing luwih cilik wis digawe kanggo nglawan penyakit kasebut.

Tim kasebut ngetokake obat eksperimen J147 (1146963-51-0) mutusaké kanggo njupuk pendekatan sing beda. Hasil awal wis nyengsemake, lan peneliti terus nliti babagan cara obat anyar iki berinteraksi karo sel beda awak.

 


 

apa J147?

 

J147 yaiku bubuk nootropik sing pisanan dikembangake ing 2011. Para panaliti nemokake menawa obat kasebut, ing sawetara studi sing beda, bisa ngilangi mundhake memori lan alon, utawa malah mundur, ing tikus Alzheimer.

Wêdakakêna J147 yaiku hidrazida fenil. Iki ditemokake saka curcumin komponen rempah-rempah kari. Iku keracunan sing kurang. Senadyan sawetara masalah awal, bubuk J147 durung dituduhake dadi karsinogenik. Para panaliti nemtokake kemungkinan kasebut kanthi nguji metabolit J147 ing mikrosom manungsa lan mouse lan plasma mouse.

Asil kasebut nuduhake yen J147 ora dimetabolisme karo amina utawa hydrazine aromatik.

 


 

Pendekatan Tradisional Kanggo Nglawan Alzheimer

 

Obat sing dikembangake ing taun-taun pungkasan taun 20 ditargetake ing simpenan plak amiloid ing otak pasien Alzheimer. Pendekatan iki nggawe pangertèn intuisi amarga celengan kasebut minangka nu nyebabake sel-sel syaraf nganti mati.

Nanging, sasampunipun taun 20 boten wonten kemajuan signifikan ing uji coba klinis kanthi obat-obatan ingkang ngarahaken simpenan plak.

Pendekatan sing ana hubungane kanggo nyoba lan target amiloid sadurunge nyipta simpenan plak. Amiloid mbusak sinapsis sadurunge dadi wangun clumps plak. Nanging, sanajan iki, target iki durung bisa ditrapake.

Nganti perkembangan J147 (1146963-51-0), perawatan nyata Alzheimer ana ing standstill. Ora ana dalan sing jelas kanggo obat-obatan sing wis dikembangake liwat taun-taun 20 sing kepungkur lan patologi saka penyakit kasebut ora nyedhiyakake marang pendekatan liya sing jelas.

 


 

Cara J147 (1146963-51-0) Ngerjani Alzheimer

 

Tim ing J147 mutusake kanggo njupuk taktik sing beda nalika perang nglawan Alzheimer. Tinimbang ngembangake tamba liyane sing ditargetake amiloid, tim kasebut mutusake kanggo fokus marang faktor risiko utama kanggo Alzheimer. Faktor resiko sing paling gedhé yaiku umur tuwa-mula tim kasebut mratobat marang mekanisme anti-penuaan.

Tim nggawe J147 kanthi nggunakake layar basis sel marang toxicities otak lawas. Saka layar iki, disintesis bubuk J147.

Wêdakakêna J147 dianggo ngurangi aktivitas sintesis ATP ing mitokondria. Iki sel-sel neuronal sing dilindhungi saka akeh saka toksisitas otak sing gegandhengan karo umur. Riset nyatakake sebab iki senyawa iki nyebabake efek neuroprotective iki amarga peran gemstitoksisitas ing karusakan sel neuronal.

Neuron dadi rusak lan dibebasake dening overactivation saka reseptor kanggo glutamat neurotransmitter excitatory. J147 saora-oran nglereni proses-proses sing bisa nyebabake toksikitas otak sing lawas-lawas nyepetake. Iki ngreksa neuron lan, malah luwih apik, uga bisa micu ngatasi sawetara efek sing luwih jelas saka Alzheimer.

 


 

J147 dianggo minangka Agen Anti Aging

 

Mekanisme J147 ora kaya obat-obatan Alzheimer liyane sing wis tekan tahap penelitian sing padha. Amarga ora fokus ing patologi tradisional saka penyakit, nanging luwih becik kanggo ngurangi beboyo sing disebabake dening faktor risiko penuaan.

J147 minangka agen anti-penuaan. Ngiwa kanggo piranti dhewe, otak manungsa ngembangake racun-racun tartamtu. Punika toksikitas age-age kasebut sing nyiptakake lingkungan kanggo Alzheimer kanggo berkembang. J147 nguripake jam kasebut kanggo ketaman-ketekan kasebut, saengga iki ndadekake angel kanggo Alzheimer kanggo nindakake karya kang mbongkar sistem memori sing beda-beda.

Ana kemungkinan pendekatan sing dipelopori dening J147 bakal migunani kanggo luwih saka mung nglawan Alzheimer. Agen anti penuaan sing padha uga bisa nemtokake racun-racun liyane sing nyebabake penyakit lan penyakit liyane ing ngendi umur piyambak minangka faktor resiko utama. J147 ora mung tamba Alzheimer. Iku pancene obat sing mbiyantu mbatalake tuwa dhewe.

 


 

J147 Ujian Klinis

 

Sanajan J147 wiwitane dikembangake ing 2011, saiki mung nyedhaki persetujuan kanggo uji klinis sing akeh. Ing saben langkah ing sadawane dalan, J147 wis ditampilake ora mung dadi efektif, nanging uga wis ditampilake stabil.

Early concerns about the possibility of J147 being carcinogenic, or otherwise toxic, have been shown to be unfounded.

Researchers are anxious to get the clinical trials underway and almost everyone involved in Alzheimer’s research is hopeful that J147 will prove to be as effective in humans as it has been in mice and in laboratory simulations.

 


 

Preliminary J147 Findings

 

Early on researchers found that J147 (1146963-51-0) could prevent, and reverse, memory loss in mice that have the inherited version of Alzheimer’s. However, as hopeful as that result was, in humans, only about 1% of Alzheimer’s patients have the inherited version. The most common form of Alzheimer’s is associated not with a specific set of genetics, but with old age itself.

The team than studied the effects of J147 on a group of mice that age rapidly and experience a form of dementia that is similar to the age-related Alzheimer’s found in humans.

The results of this second study were also promising. J147 was able to rescue cognitive deficits, even when administered in the late stages of the disease. It improved memory in the mice and prevented further deterioration.

It was also found that when J147 was combined with donepezil it worked better for restoring contextual and cued memory. But, J147 alone was superior in restoring spatial memory.

 


 

What the Future Holds for J147 (1146963-51-0)

 

There is still a long road before J147 (1146963-51-0) will be available to treat most Alzheimer’s patients. First the drug must complete the rigorous clinical trial phase. Once the clinical trials have been peer reviewed, the process for FDA approval will begin.

Researchers are mindful of the urgent need for a meaningful treatment for Alzheimer’s disease, but they are also committed to not rushing the science. So far, all of the results for J147 are extremely positive and no other Alzheimer’s drug has ever looked this good this far into the process.

 


 

More about J147:

Raw Tadalafil (Cialis) bubuk hplc≥99.5% | AASraw tadalafil powder

Buy high purity Tadalafil powder online:All things you should to know!!!

Tadalafil powder for sale: Cara milih supplier tadalafil powder?

 

Experimental Drug J147 Alzheimer’s Aging | AASraw

 


 

 

0 Nyenengi
54 Ndeleng

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.

captcha *