Kabeh babagan 4-DHEA

 

  1.What Is 4-DHEA
  2.How Does 4-DHEA Work
  3.Is 4-DHEA a Prohormone
  4.What Apa manfaat 4-DHEA?
  5. Punika 4-DHEA anabolic Steroid
  6.How Kanggo Nggunakake 4-DHEA?
  7. Cara nyegah efek samping 4-DHEA
  8.How akeh 4-DHEA bakal dikonversi dadi testosteron
  9.What Perbedaan Antara DHEA lan 4-DHEA
  10.Top 5 Popular Prohormones
  11.4-DHEA Kanggo Sale

 


4-DHEA bubuk video

 

 


 

I.4-DHEA bubuk Karakter dhasar:

 

Jeneng: 4-DHEA bubuk
CAS: 571-44-8
Formula molekular: C19H28O2
Bobot molekul: 288.42
Titik Nyelehake: 138-141 ℃
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal

 


 

1. Apa 4-DHEA?aasraw

 

4-DHEA bubuk, CAS 571-44-8, uga dikenal minangka 4-androstene-3b-ol, 17-one, 3β-Hydroxy-4-androsten-17-one, 3β-hydroxyandrost-4-en-17-one, 3β-hydroxy -D4-androsten-17-one, 3β-hydroxyandrost-4-en-17-one, 3β-hydroxy-etioallocholan-4-en-17-one. 4-Dehydroepiandrosterone (4-DHEA) yaiku steroid sing isomer saka 5-dehydroepiandrosterone.

Wêdakakêna 4-DHEA yaiku pro-steroid non-methylated (non-17AA) alami. Senajan 4-DHEA bisa aromatize kanggo estrogen iku mbokmenawa ora cukup kanggo nimbulake pengaruh efek sisih estrogen sing dhuwur. Hasil sakabèhé bakal padha utawa 4-AD asli sing dicekal ing 2004. Dosis sing luwih dhuwur ing senyawa iki bakal ngasilake keuntungan sing abot ing massa otot, kanthi modifikasi sing kuat. Produk iki bisa ngasilake sawetara saka konversi estrogen, sing bisa diatasi karo ngasilake aromatase inhibitor, nanging iki bakal ngalahake tujuan nggunakake senyawa iki kanggo diwiwiti.

 

Informasi 4-DHEA
jeneng 4-DHEA, 4-ANDRO, 4-AD
CAS 571-44-8
Formula molekul C19H28O2
Bobot molekul 288.42
Nyelehake Titik 138-141 ℃
Storage Temp Suhu kamar
Werna Putih utawa putih putih bubuk kristal
delivery Wektu ing jam 12 sawise pembayaran
Carane bayar WU, MG, BT, TT
sumber www.aasraw.com
paket tas foil utawa kustomisasi
Description 4-DHEA minangka pro-steroid non-methylated (non-17aa) alami. 4-DHEA, kaya DHEA, mbutuhake proses konversi langkah 2 sing nglibatake 3b-HSD lan 17b-HSD kanggo ngowahi menyang Androstenedione / androstenediol, lan banjur testosteron. Apa sing ndadekake 4-DHEA rada beda saka DHEA yaiku ikatan rangkep ing posisi 4th tinimbang 5th. Iki nggawe 4-DHEA kurang estrogenik kanthi ora tumindak sacara langsung marang reseptor estrogen kaya DHEA.


Amarga senyawa kasebut sacara alami lan efek samping sing ora sakabehe methylated bakal nyedhaki entheng. Nanging, dosis dhuwur uga bisa nyebabake kulit berminyak, kukul lan tekanan darah meningkat. Amarga steroid iki non-17AA mesthine kudu kurang pedhut babagan ngaruhake rasio HDL / LDL. Amarga senyawa kasebut bisa dikonversi dadi testosteron, bisa uga dikonversi dadi metabolit sing ngurangi DHT lan 5A liyane. Iki bisa dadi tumpukan apik karo senyawa progestasional utawa relatif non-androgenik sing bisa nyiptakake masalah karo libido utawa gyno amarga kurang potensial androgenic.

 


 

2. Carane 4-DHEA Work?aasraw

 

Sawise dikonsumsi, 4-DHEA (4-Andro) nglebokake aliran getih lan ngowahi dadi testosteron. Senyawa kasebut bakal ngalami perilaku anabolik sing dhuwur, sing bakal nambah ukuran lan kekuwatan nalika nambahi dorongan seks - menehi sampeyan "Alpha Male Ecstasy" sing luar biasa.

Bubuk 4-DHEA (571-44-8) hplc≥98% | Bubuk AASraw

 


 

3. Is 4-DHEA(571-44-8) a Prohormone?aasraw

 

Apa Prohormone?Prohormones minangka solusi terjangkau kanggo asil hormon maksimum. Prohormon iku senyawa sing dijupuk kanthi lisan. Prohormone tegese tumindak senyawa minangka prekursor kanggo hormon. Dhewe dhewe ora efektif. Proyek sing disebarake liwat aliran getih. Sawise prohormon diowahi dadi hormon, ngatur tingkat hormon. Coba prohormone minangka pro-protein sing ngowahi protein kanggo nggoleki kinerja atlet lan kesehatan otot.

4-DHEA minangka prohormone, lan dadi cetha, 4-DHEA ora prohormon amarga mbutuhake loro konversi kanggo dadi Testosteron. Dadi, mikirake 4-DHEA minangka luwih saka "pro-pro-hormon".

4-DHEA (4-Andro), minangka prohormone sing ngidini para panuntun kanggo entuk manfaat saka DHEA tanpa efek samping negatif saka kakehan estrogenik. 4-DHEA isomer alami. DHEA, utawa dehydroepiandrosterone, yaiku hormon sing diprodhuksi dening kelenjar adrenal.

Kelenjar adrenal yaiku kelenjar sing ana ing ndhuwur ginjel. Iki minangka produser utama saka hormon paling penting ing awak sing mbantu ngatur hormon seks lan kortisol. Sampeyan butuh hormon iki kanggo kesehatan lan kaslametan sing apik. Salah siji hormon paling penting sing ditampa dening kelenjar adrenal yaiku adrenalin. Pertempuran utawa reaksi penerbangan kanggo kahanan sing ateges saka hormon iki penting ing ginjel.

DHEA hormon diprodhuksi dening kelenjar adrenal, nanging otak ndadekake uga. DHEA ngidini kanggo produksi f androgens lan estrogen, sing entuk manfaat sing paling dikarepake dening wong-wong sing pengin nambah ukuran otot lan kesehatan otot. Minangka umur awak, produksi DHEA ing awak ngurangi. Pangurangan ing DHEA ing awak mbandhingake karo gangguan hormonal, fungsi seksual sing suda, lan osteoporosis.

4-DHEA minangka prohormone sing ngetokake aktivitas androgenic sehat lan bisa mulihake tingkat DHEA ing awak. Iku tetep ora aktif nganti proses dipicu ing wektu sing tepat.

 


 

4. Apa manfaat 4-DHEA?aasraw

 

4-Androsterone nemtokake pangembangan gain otot khusus, watara 8-12 massa otot tanpa lemak ing 4 nganti 6 minggu saka prohormone. Elinga yen efek iki bakal luwih ditemokake kanthi diet lan olah raga sing bener.

Kajaba iku, Keuntungan 4-DHEA ngarepake asil kasebut:

- Daya lan kekuatan sing luwih apik

-Penjangken ngethok

 

How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw


-Enhances mood sampeyan

-Akeh wektu sing luwih cepet

Kanthi wektu nutrien sing tepat, sampeyan bakal nemokake yen sampeyan bisa sembrono kanthi luwih cepet nalika sampeyan nindakake siklus.

-Digital libido

Sampeyan bakal ngalami ereksi sing kuat lan orgasme luwih kuat. Sampeyan uga bakal sok dong mirsani yen sampeyan bakal duwe luwih akeh energi ing amben.

-Non-methylated, supaya atimu wis ditinggalake

Of course, the top two 4-DHEA(571-44-8) benefits are improved strength and muscle growth. These are what you’re looking for to create an elite physique.The third best 4-DHEA benefits would be help in recovery, because then you can workout more often and get gains faster.

 


 

5. Apa 4-DHEA anabolic Steroid?aasraw

 

Secara teknis, ya. Nanging beda antarane steroid biasa lan 4-andro ndadekake legal ing Amerika Serikat. Alasan yaiku 4-DHEA, jeneng alternatif kanggo 4-andro, nduweni variasi sing awak kita alami.

DHEA stands for - nyoba lan muni iki siji - dehydroepiandrosterone, yaiku salah sawijining steroid sirkulasi paling kondhisi sing digawe ing awak manungsa.

Liwat proses konversi enzim, suplemen 4-andro dadi steroid tradisional sing wis ngliwati ati.

Iku banjur entuk aliran getih minangka testosteron sing ditandhai, sing digunakake dening awakmu kaya testosteron sing digawe kanthi alami. Nanging ora ngancurake pepati, supaya dadi tambahan sing aman.

How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw

 


 

6. Cara Nganggo 4-DHEA?aasraw

 

Kanggo wiwitan, sampeyan kudu dosis 4-DHEA (4-DHEA dosage) kanggo minggu 4-6, antarane 300-500 mg saben dina.

Kanggo bodybuilders penengah utawa luwih utawa powerlifters, sampeyan bisa pindhah menyang 6-8 minggu lan pindhah karo 300-750 mg 4-DHEA dosis saben dina.

Iki kudu ditrapake kanthi bener, amarga 4-andro minangka prohormone sing ora bakal dilalekake. Priksa manawa sampeyan tetep dadi regimen sing padhet, kalebu wektu lan muter.

Ing wektu iki, sampeyan kudu nyaranake gain 8-10 kilogram saka pertumbuhan otot.

Cara sing paling apik kanggo pamisahake dosis saben dina, siji ing AM lan liyane ing PM.

Utawa, kanggo asil sing optimal, njupuk siji setengah saka tambahan jam sadurunge sampeyan lathian lan tengen sadurunge amben. Iki njamin wutah paling otot, tambah kekuatan, lan kuwarasan.

 


 

7. Cara nyegah efek samping 4-DHEA?aasraw

 

4-DHEA (4-Andro) ora duwe efek sisih efek / 4-DHEA. Sampeyan bisa ngalami konversi estrogen suntingan, kram otot, tekanan darah tinggi, agresi lan ing sawetara kasus gynecomastia (gyno).

Pemblokiran estrogen perlu kanggo ngurangi konversi estrogen lan nyegah gyno uga efek samping estrogen sing disambungake. Efek kasebut bisa dikurangi utawa ora bisa dicegah kanthi tambahan suplemen pangopènan.

 


 

8. Pira 4-DHEA bakal dikonversi dadi testosteron?aasraw

 

Iki minangka pitakonan tenung sing saben wong pengin ngerti. Nanging sayang, jawabane "gumantung" lan tegese gumantung banget karo wong kasebut. Yen padha duwe tingkat aromatase sing dhuwur banget, sampeyan bisa njaluk sawetara estradiol. Yen ana sing akeh enzim HSD, sampeyan bisa njaluk testosteron gedhe. Iku pancene gumantung marang individu, nanging sawetara studi wis ditampilake nganti konversi 30% karo prohormones - sing penting.

Since it converts into so many compounds in the body, the best way to use 4-DHEA(571-44-8) is as a small cofactor in your cycle. 4-DHEA shouldn’t really be the primary prohormone in your stack. It’s best used in combination with other prohormones like 1-DHEA in a 2:1 or 3:1 ratio (depending on your body type – ectomorphs should use 2:1, while endomorphs should use 3:1).

 


 

9. Apa Bedane Antarane DHEA lan 4-DHEAaasraw

 

Apa Bedane Antarane DHEA lan 4-DHEA
jeneng DHEA 4-DHEA
struktur How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw
Efek Utama -Anti-penuaan (energi enom)
-Tindak toleransi
-Recovery
-Kurang gawean
-Rasaken bungkus (anti-katabolisme)
-Sistem imun
-Memusta (panahan nitrogen)
-Strength
-Blood volume (hematopoietic)
-Recovery
-IGF-1 & GH
Properties How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw
Metabolit utama 5-androstenediol (5-AD) 4-androstenediol (4-AD)
Description DHEA dianggep "generik" utawa DHEA biasa. Bisa teknis kasebut disebut 5-DHEA, amarga ikatan rangkep loro ana ing posisi 5th.

DHEA wis populer ing akeh panyedhiya urip wiwit 1980. Iku biasane digunakake kanggo kemampuan kanggo ndhukung energi lan kesejahteraan umum ing dosis 50-100mg / dina. (1-3) Luwih luwih anyar, DHEA sing luwih dhuwur wis digunakake kanggo nambah komposisi awak amarga efek anabolik lan thermogenic entheng DHEA. (1, 4) Iki ndadekake DHEA milih pilihan sing apik kanggo ngobati sajroning diet kalor, amarga DHEA duweni sipat otot sing apik. (1, 17)

DHEA ngowahi kanggo testosteron kanthi laju kira-kira 1%, nanging nduweni konversi dhuwur kanggo 5-androstenediol, sing menehi efek androgenic lan anabolik entheng. (5-8) Ciri-ciri termogenik DHEA teka saka konversi menyang 7-oxo-DHEA. (4)

Amarga efek androgenic ringan saka DHEA arang mrodhuksi rambut rontog utawa kukul. Sanajan DHEA duweni efek estrogen sing moderat, nanging ora ana efek samping estrogen ing gyno utawa efek estrogen. (1-3) Sawetara kedadeyan sing nyenengake wis nyatakake kegelisahan utawa sleeplessness karo DHEA, sing mungkin ana hubungane karo aktivitas neurosis ing otak. (3) Nanging, efek kasebut uga dilapurake minangka "energi motivasi" sing kerep dilapurake dening DHEA.

Amarga saka macem-macem manfaat DHEA lan sipat hormonal imbang sing bisa gampang digunakna kanggo nglereni, utawa supaya tetep mundhak nalika siklus bangunan massal.

4-DHEA isomer alami. Struktur kasebut mirip banget karo DHEA biasa, nanging rangkep ganda ing posisi 4th dramatically owah-owahan efek.

4-DHEA siap diowahi dadi 4-androstenediol, tinimbang 5-androstenediol, ningkatake potensial anabolik luwih saka 2x liwat DHEA biasa. (6-8, 11) 4-DHEA uga bakal duwe tingkat konversi sing luwih dhuwur kanggo testosteron dibanding DHEA biasa. (6, 7) 4-DHEA uga ora nduweni sifat-sifat termogenik sing kalori, saingga kurban panen kalori sing unggul kanggo efek bulking. (4) Iki tambah potensial anabolic lan tumindak termogenik suda bakal mimpin kanggo gain ngalami ing kekuatan, jaringan tissue leukemia, lan gain bobot.

4-DHEA bakal duwe konversi estrogen entheng sing bisa gampang diimbangi karo steroid non-aromatisasi kaya androsterone utawa 1-DHEA. Kinerja sakabèhé bakal padha karo "4-AD" asli sing dicekal ing 2004 Steroid Control Act.

Karo isomer DHEA liya, 4-DHEA alami lan non-beracun. (9) Efek sisih kayata kulit berminyak utawa kesuburan suda sing dianggep entheng lan sementara. Efek samping sing paling ditonjolake bakal ditindakake saka produksi testosteron alami, sing nggawe PCT perlu sawise siklus. Sakabèhé 4-DHEA minangka agen bangunan otot sing aman lan efektif banget.

Kejeban mung kanggo 4-DHEA yaiku biaya sing dhuwur amarga dosis dhuwur sing diperlokake kanggo ndeleng efek bangunan otot sing signifikan.


 

10. Top 5 Popular Prohormonesaasraw

 

-4-DHEA

4-DHEA (4-Andro) uga disebut 4-Androsterone - 3b-hydroxy-androst-4-ene-17-siji). Iki tegese liwat proses konversi rong langkah, 4-DHEA bakal ngowahi dadi testosteron ing jero awak. Kaya 1-Andro, prohormone iki ora methylated lan sauntara ora beracun kanggo ati. Nanging, ora aromatize kanggo estrogen, supaya nggunakake aromatase inhibitor (AI) perlu nalika muter iki senyawa.

Dosis apik saka 4-DHEA yaiku 300-750mgs saben dina, gumantung pengalaman individu karo obat-obatan ningkatake kinerja (PEDs). Babagan siklus siklus sing disaranake, pangguna bakal mbukak kanggo minggu 6-8. Kaya kasebut ing ndhuwur, sampeyan kudu nggunakake aromatase inhibitor kanggo mblokir estrogen sajrone siklus, lan uga kanggo njaga tekanan getih ing tingkat normal. Sawise nggunakake 4-Andro, mini-PCT bakal dibutuhake. Iki kudu kalebu clomid ing 25mg saben dina, nolvadex ing 20mg saben dina, lan nyurung testosteron alam sing apik kanggo minggu 4.

 

4-DHEA bubuk

 

-1-Andro

1-Andro (uga dikenal minangka Androsterone - 3b-hydroxy-androst-1-ene-17-siji) iku hormon steroid endogen lan androgen lemah kanthi kira-kira 1 / 7th saka testosteron. Sawise ngenalaken awak, dheweke ngowahi menyang 1-Testosteron. Awit senyawa iki ora diowahi dadi estrogen utawa DHT, ora ana efek samping estrogenik, kayata ginekomastia utawa penylametan banyu. Kajaba iku, 1-Andro ora methylated, saéngga kudu ana keracunan ati sing sethitik utawa ora ateges, supaya bisa nambah suplemen ati sing ora perlu. Nanging, bisa kanggo asil kerja getih kanggo nuduhake enzim ati sing rada dhuwur.

-5-DHEA

5-DHEA (jeneng kimia: 5-DHEA - 3b-hydroxy-androst-5-ene-17-siji) kuwi hormon sing digawe kanthi alami ing kelenjar adrenal ing awak manungsa (khusus cedhak ginjel, ati, testis ing wong). Sampeyan uga wis ngerti, DHEA minangka prekursor kanggo hormon seks lanang lan wadon (androgens and estrogens), lan kerjane kanthi nindakake menyang Androstenedione, sing banjur diowahi dadi testosteron.

-EpiAndro


Epi-Andro (uga dikenal minangka: 3b-hydroxy-androstane-17-siji) digawe ing awak kanthi enzim 5a-reduktase. Enzim iki kurang umum ing sawetara wong, supaya produksi alam bakal beda-beda saka wong marang wong. Nalika ditrapake kanthi lisan, Epi-Andro ngowahi kanggo dihidrotestosteron (DHT), yaiku 5 minangka androgenik minangka testosteron, nggawe senyawa iki bisa nambah massa otot, kekerasan otot, kekuatan, lan agresi. Minangka prakara kasunyatan, sawetara panganggo uga ngalami mundhut mundhut lemak nalika nggunakake prohormone iki. Amarga senyawa iki "garing" (ora ana konversi estrogen), biasane digunakake nalika nggoleki kanggo gain kekuatan lan massa tanpa ngalami retensi banyu.

-1,4-DHEA

Iki prohormone tartamtu unik amarga durung ing pasar. Jeneng kasebut nyatake, 1,4-DHEA (uga dikenal minangka: 1,4-DHEA - 3b-hydroxy-androsta-1,4-diene-17-siji) iku versi DHEA lawas saka progesteron Boldione lawas sing dicekal ing 2012. Loro keuntungan samesthine saka prodhuk iki yaiku stimulasi napsu lan ndandani patron.

 


 

11. 4-DHEA(571-44-8) For Saleaasraw

 

Akeh wong pengin ngerti babagan siklus sampurna lan prohormone sampurna amarga ana akeh misinformation babagan apa saben prohormone digunakake lan kok padha kudu dijupuk cara tartamtu.

Yen sampeyan pengin nambah kekuatan lan kesehatan otot, prohormon 4-DHEA minangka salah sawijining cara kanggo entuk manfaat saka kinerja kesehatan lan otot sing optimal. 4-DHEA minangka prohormon sing nyebabake panahanan nitrogen, kekuatan, lan volume aliran getih menyang otot. Nambahake 4-DHEA kanggo program latihan kekuatan lan awak kanthi duwe asil nyengsemake kanthi efek sisih sing luwih sithik.

4-DHEA setengah urip cekak, sampeyan bisa numpuk karo apa wae senyawa utawa anabolik alami tanpa kuwatir apa-apa efek sisih sing ora dikarepake, nanging paling disenengi kanthi cocog karo 1-Andro lan Epi-Andro (senyawa garing) kayadene sing paling apik kanggo ngurangi utawa ngindari ekstra penylametan banyu.

Ora angel nggoleki 4-DHEA kanggo online, AASraw (www.aasraw.com) nyedhiyakake prohormone seri bahan mentah, kualitas apik, harga sing kompetitif, layanan pengiriman aman lan cepet.

 

How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw

 


 

0 Nyenengi
50 Ndeleng

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.

captcha *