Kanggo sawetara kaca sing diterjemahake karo piranti lunak lan ora cukup akurat, coba nyoba en Inggris sesanti kanggo rincian sing luwih apik.

Werna metenolon, utawa methenolone, uga dikenal minangka methylandrostenolone, iku sawijining steroid anabolik-androgenik (AAS) sintetik lan orally aktif lan turunan saka dihydrotestosterone (DHT) sing ora tau dipasarake. Metenolone dhéwé ora dianggo minangka AAS lan tamba kasebut disedhiyakake ing bentuk prodrug ester minangka metenolone acetate kanggo administrasi lisan lan minangka enerat metenolon kanggo injeksi intramuskular depot.

Nuduhake kabeh asil 2

  • Default ngurutake
    • Default ngurutake
    • Urut dening popularitas
    • Urut dening saben Tingkat
    • Urut dening newness
    • Urut dening rega: kurang kanggo dhuwur
    • Urut dening rega: dhuwur kanggo kurang
  • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 16
    • Tampilake Produk 24