Kanggo sawetara kaca sing diterjemahake karo piranti lunak lan ora cukup akurat, coba nyoba en Inggris sesanti kanggo rincian sing luwih apik.

Wêdakakêna testosteron yaiku hormon seks lanang primer lan steroid anabolik. Ing manungsa lanang, wêdakakêna testosteron nduwèni peran penting ing pangembangan jaringan reproduksi lanang kayata testis lan prostat, uga nglatih ciri-ciri seksual sekunder kayata massa otot lan tulang, lan perkembangan rambut awak. Kajaba iku, testosteron uga ana ing kesehatan lan kesejahteraan, lan nyegah osteoporosis. Tingkat testosteron sing ora cukup ing wong bisa nyebabake abnormalitas kalebu kelaran lan mundhut balung.

Nuduhake 1-8 asil 14

  • Default ngurutake
    • Default ngurutake
    • Urut dening popularitas
    • Urut dening saben Tingkat
    • Urut dening newness
    • Urut dening rega: kurang kanggo dhuwur
    • Urut dening rega: dhuwur kanggo kurang
  • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 16
    • Tampilake Produk 24