Kanggo sawetara kaca sing diterjemahake karo piranti lunak lan ora cukup akurat, coba nyoba en Inggris sesanti kanggo rincian sing luwih apik.

Hormon ningkatake jinis kalebu produk alam lan senyawa kimia. Ing perusahaan kita, kita mung ngenalake sawetara bahan mentahan saka produk sing katon ing pasar.

Tingkat estrogen, progesteron, lan testosteron wanita secara alami nurun kanthi umur, utamane nalika lan sawise menopause. Nggoleki cara supaya diskusi seks, malah tingkat hormonmu mudhun. Lan, kanggo sawetara wong, bareng karo umur, kahanan seksual mudhun. Lan, utamane, sawetara wong duwe masalah dysfunctial ereksi. Kanggo nggunakake obat-obatan ningkatake jinis tengen, mbantu wong-wong mau supaya seneng urip, utawa urip seksual sing luwih apik.

Disfungsi ereksi (impotensi) yaiku ora kasadiaan kanggo njaluk lan njaga tenan ereksi sing cukup kanggo jinis.

Duwe kerusakan ereksi saka wektu kanggo wektu ora kudu dadi sabab kanggo keprihatinan. Yen disfungsi ereksi punika masalah sing ditindakake, bisa uga nandhingake stres, mengaruhi rasa percaya diri lan kontribusi masalah hubungan. Masalah sing ditampa utawa tetep degdegan bisa uga dadi pratandha saka kondisi kesehatan sing perlu perawatan lan faktor risiko penyakit jantung.

perawatan

Perawatan gumantung ing sabab.

Latihan, utamané latihan aerobik sajrone midlife efektif kanggo nyegah ED; ngleksanani minangka perawatan ditindakake. Kanggo perokok tembakau, penghentian ngasilake asil dandan.

Piranti pharmacotherapy lisan lan piranti ereksi vakum yaiku pangobatan lurus, disusul karo suntikan narkoba menyang penis, lan implan penile.

Pangobatan

Inhibitor PDE5 sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) lan tadalafil (Cialis) iku obat resep sing dijupuk lisan.

A krim nggabungake alprostadil karo penghasil permeasi DDAIP wis disetujoni ing Kanada minangka perawatan baris pisanan kanggo disfungsi ereksi.

Salah sijine obat kasebut bisa nyuntikake penis: papaverine, phentolamine, lan prostaglandin E1.

Sildenafil / Sildenafil Sitrat (viagra) minangka perawatan umum kanggo ED. Iku mbantu sampeyan supaya hard nalika wektu tengen. Sampeyan kudu ora lunga saka 6 nganti tengah wengi kanthi njupuk.

Tadalafil / Cialis obat jinis sing luwih efektif kanggo efektifitas luwih cepet, dosis kurang, tahan luwih suwe.

Saliyane iku, DAPoxetine HCL dipercaya mbiyantu laki-laki sing bisa tahan luwih dawa sajrone kemampuan seksual, nalika nggunakake campuran karo viagra utawa viagra.

Sawise njupuk tablet siji, sawetara bahan aktif CIALIS tetep ing awak luwih saka 2 dina. Bahan aktif bisa tetep maneh yen sampeyan duwe masalah karo ginjal utawa ati, utawa sampeyan lagi njupuk obat liyane.

Bisa Obat liyane Ndadekake CIALIS?

Ngomongake panyedhiya kesehatan babagan kabeh obat sing sampeyan njupuk, utamane:

  1. obat-obatan sing diarani "nitrates" sing asring diwenehake kanggo nyeri dada
  2. obat-obatan sing disebut stimulator guanylate cyclase sing digunakake kanggo nambani hipertensi arteri pulmonary lan hipertensi kronis-thromboembolic
  3. alfa-blockers asring ditrapake kanggo masalah prostat
  4. pengobatan getih tekanan
  5. obat kanggo HIV utawa sawetara jinis obat antipungal lisan
  6. sawetara jinis antibiotik kayata clarithromycin, telithromycin, erythromycin (sawetara jeneng merek ana, hubungi panyedhiya kesehatan kanggo nemtokake yen sampeyan njupuk obat kasebut)
  7. obat-obatan utawa pangobatan liyane kanggo disfungsi erectile (ED)
  8. CIALIS uga dipasarake minangka ADCIRCA kanggo perawatan hipertensi arteri pulmonalis. Aja njupuk CIALIS lan ADCIRCA. Aja njupuk sildenafil sitrat karo CIALIS.

Nuduhake 1-8 asil 13

  • Default ngurutake
    • Default ngurutake
    • Urut dening popularitas
    • Urut dening saben Tingkat
    • Urut dening newness
    • Urut dening rega: kurang kanggo dhuwur
    • Urut dening rega: dhuwur kanggo kurang
  • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 16
    • Tampilake Produk 24