Kanggo sawetara kaca sing diterjemahake karo piranti lunak lan ora cukup akurat, coba nyoba en Inggris sesanti kanggo rincian sing luwih apik.

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamid powder yaiku fenil urea piperazinil sing strukture beda karo alkil karbamat lan senyawa heterosiklik alfa-keto lan minangka inhibitor asam amid hidrolase (FAAH) sing kuat lan selektif (IC50s = 34 lan 33 nM ing tikus lan manungsa) kanggo nglintasi larangan getih-otak. 1 Ing 20 mg / kg, covalently mbungkus menyang situs aktif FAAH liwat pembekuan saka fungsi urea ngasilake aniline lan FAAH-poperazinyl carbamate.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

 

N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide video

 

 


 

I.N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide basic Characters:

 

Jeneng: N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamide
CAS: 681136-29-8
Purity: ≥99% (HPLC)
Words: JNJ 1661010;N-Phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)-1-piperazinecarboxamide;Takeda-25;1-Piperazinecarboxamide, N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)-;JNJ 1661010, >=98%
Formula molekular: C19H19N5OS
Bobot molekul: 365.459
Titik lebur: 240.48
Titik nggodhok: 559.69 ° C ing 760 mmHg
Kapadhetan: ~ 1.3 g / cm3
Panyimpenan Temp: Simpen ing + 4 ° C
Kelarutan: DMSO: ≥28mg / mL
Indeks refractive: n20D 1.68
warna: Solid kristal
InChI: InChI=1S/C19H19N5OS/c25-18(20-16-9-5-2-6-10-16)23-11-13-24(14-12-23)19-21-17(22-26-19)15-7-3-1-4-8-15/h1-10H,11-14H2,(H,20,25)
InChI Key: BHBOSTKQCZEAJM-UHFFFAOYSA-N

 


 

II. N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid Powder usage in cycle:

1.Name:

N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid powder, JNJ 166101 Powder

2.How punika karya N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid Powder usage?

FAAH sing diwenehi pasokan karo JNJ-1661010 nyatakake pamulihan alon interaksi antarane JNJ1661010 lan situs aktif, sing dipercepat ing suhu sing luwih dhuwur. JNJ-1661010 iku sawijining inhibitor substrat sing adhedhasar mekanisme covalent sing diawasi dening LC-ESI-MS. JNJ-1661010 kanthi phenylthiadiazole ing terowong hidrofobik lan phenylurea ing kanthong hidrofilik FAAH, JNJ-1661010 (20 mg / kg ip) nyegah FAAH kanthi paling ora 85% nganti 4 h sawise dosis, asil akumulasi lipid ethanolamides ing otak tikus. JNJ-1661010 dosis iki gumantung karo allodynia kanthi kemampuan maksimum kira-kira 90% ing 30 min postdosis ing loro tikus Thermal Injury (MTI) lan model tikus. JNJ-1661010 (20 mg / kg) ngobati allodynia tactile dening 60.8% ing 30 min ing model tenggorokan saraf balung lengen. JNJ-1661010 (50 mg / kg ip) nunjukake hipotesis sing signifikan ing hyperalgesia ing 30 min postdose ing model carrageenan tikus kanggo nyeri inflamasi.
Tikus dosis JNJ-1661010 (20 mg / kg ip) nduweni Cmax plasma 26.9 μM ing Tmax saka 0.75 h lan Cmax ing otak 6.04 μM ing Tmax saka 2 h. JNJ-1661010 (20 mg / kg ip) nyegah otak FAAH lan ngangkat tingkat AEA ing jaringan otak ing tikus.

3.Warning ing N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid powder

4. Pandhuan liyane:

5. N-phenyl-4-(3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl)piperazine-1-carboxamid Powder:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

6. N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid Powder Recipes:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

7. N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamid powder Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

 


 

III. N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamide powder HNMR

 

Kita supplie bubuk Aprepitant, bubuk Aprepitant for sale, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D

 


 

IV. Carane tuku N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamide bubuk saka AASraw?

 

1.Untuk kontak karo email kitasistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

 


 

Tebak blog produk favorit:

 

 Viagra wadon? Kabèh babagan jinis bubuk Flibanserin Enhancing Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?

 


 

Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


Kanggo pitakon, hubungi email , Kita biasane njawab ing jam 8.
=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "N-phenyl-4- (3-phenyl-1,2,4-thiadiazol-5-yl) piperazine-1-carboxamide"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

captcha *