Kanggo sawetara kaca sing diterjemahake karo piranti lunak lan ora cukup akurat, coba nyoba en Inggris sesanti kanggo rincian sing luwih apik.

Wêduk adrenoston

Wêduk adrenoston, uga dikenal minangka Reichstein's substance G, uga 11-keto androstenedione (11-KA4), 11-oxoandrostenedione (11-OXO), lan androst-4-ene-3,11,17-trione yaiku hormon steroid kanthi efek androgenic lemah , lan prohormone 11-ketotestosterone. Iki pisanan didiskriminasi ing 1936 saka korteks adrenal deningTadeus Reichstein ing Institut Farmasi ing Universitas Basel. Originally, adrenoston diarani substansi Reichstein G. Adrenosteron ana ing jumlah trace ing manungsa lan uga paling akeh mamalia lan luwih gedhe ing iwak, ing endi iki minangka prekursor kanggo androgen primèr, 11-ketotestosteron.

Bubuk AASRAW PDF Icon

Product Description

 

Wit Adrenosteron video

 

 


 

Bubuk adrenosteron Karakter dhasar:

 

Jeneng: Wêduk adrenoston
CAS: 382-45-6
Formula molekular: C19H24O3
Bobot molekul: 300.39
Titik Nyelehake: 222 ° C
Panyimpenan Temp: Suhu kamar
warna: Putih utawa putih putih bubuk kristal

 


 

II. Siklus bubuk adrenosteron

 

1. Jeneng:

BRAND (S): Adrenostone bubuk
GENERIC NAME (S): 11-OXO, bubuk Adrenosteron, substansi Reichstein G, 11-keto androstenedione (11-KA4), 11-oxo androstenedione (11-OXO), androst-4-ene-3, 11, 17-

 

Bubuk 2.Adrenosteron Dianggo:

Sapa sing banget melu ing donya binaraga lan nyuburake iku akrab karo bubuk Adrenosteron lan carane migunani bisa nalika digunakake kanthi bener. Paling ora 2 produk bubuk Adrenosterone kapisah wis dinominasi kanggo penghargaan ing donya bodybuilding lan efek sisih paling awon dilapurake kanthi fokus ing panggunaan sing salah utawa rutin PCT. Patrick Arnold nindakake akeh kanggo njaluk bubuk Adrenosteron menyang pasar lan minangka penyihir kimia sing nuduhake donya carane efektif nggunakake hormon pro-hormon kanthi ora patiya efek samping. Iki minangka salah sawijining produk sing diakoni paling terkenal sing ndadekake beda-beda kanggo ngurangi lemak nalika proses bulking.

 

3.Apa dosis Adrenosteron bubuk?

Ana siklus sing beda-beda 3 sing pangguna Adrenosteron powde (CAS 382-45-6) bisa ngalami. Ana prabédan ing asil sing luwih dhuwur ing dosis sing luwih dhuwur, nanging dosis sing luwih dhuwur uga kudu digunakake kanggo wektu sing luwih cilik. Sampeyan bisa njupuk jumlah maksimum prodhuk kanggo siklus maksimum, nanging sampeyan kudu nglakoni persiapan sadurunge lan sawise supaya efek samping.

300mg kanggo siklus minggu 9
600mg kanggo siklus minggu 7
900mg kanggo siklus minggu 5
Kanthi dosis 300mg cilik ana sing banget katon ing gain massa otot, nanging mesthi duweni efek kanggo mbangun otot tinimbang lemak. Dosis tengah 600mg cenderung nuduhake asil sing luwih apik lan gain massa otot total paling sethithik 5 kilogram. Dosis 900mg ekstrem bisa nunjukake peningkatan massa otot 10 utawa luwih. Iku cocog banget karo asil sing katon ing senyawa sing kuwat, nanging kanthi efek sampurna.

Sampeyan kudu miwiti ngowahi owah-owahan diet babagan minggu 2 sadurunge miwiti siklus pilihan. Sampeyan mbiyantu kanggo njupuk tambahan saben dina saka minyak multivitamin lan iwak. Sampeyan kudu nambah intake protein nalika sampeyan ngrampungake siklus. Awit hormon-hormonmu bakal owah sawise ngeculake bubuk Adrenosteron, perlu dibutuhake produk terapi siklus postingan sing apik kanggo 4 nganti minggu 6 sawise siklus. Sampeyan ora perlu yen sampeyan lagi siklus 9 minggu 300mg, nanging dosis sing luwih dhuwur mbutuhake produk PCT sing apik. Hasil paling apik nalika sampeyan nyiapake lan ngleksanani kanthi cepet supaya awakmu digunakake kanggo owah-owahan.

 

4.How Adrenosterone bubuk karya?

Yen dijupuk lan dilakoni siklus sing dipilih kanthi efisien, sampeyan bakal weruh awak nambahake kontrol kortisol lan ningkatake testosteron. Sampeyan uga bakal njaga kaseimbangan estrogen ing tingkat sing nggedhekake kemampuan kanggo nggedhekake otot lan ngurangi lemak. Apa sing ditemokaké paling akèh yaiku ora mung gawé jaringan otot bulking sing luwih gampang lan luwih cepet, nanging menehi definisi sing luwih apik kanggo apa sing digawé. Menehi cara kanggo:

Meningkatake testosteron;
Ngurangi estrogen;
Kontrol efek kortisol;
Ngurangi SHGB;
Mulihake fungsi HPTA;

 

5.Benefisiensi bubuk Adrenosteron

Ati
Ana akeh kaluwihan nggunakake bubuk Adrenosteron liwat prodhuk-prodhuk liyane, nanging sing paling penting yaiku formulasi non-methylated ora angel ing atimu. Sampeyan ora kudu ngemot awak kanthi produk kanggo nglindhungi organ sing penting banget iki. Iku njupuk kasalahan lan nyimpen dhuwit kanggo produk tambahan. Pengin nambah kesenengan ora bisa dadi biaya kesehatan lan bubuk Adrenosteron mbantu karo loro.

Efek sisih entheng
Wêduk adrenoston dianggep amarga amerga efek samping lan bisa disuda. Uga bisa nyebabake nyuda mandhiri kanggo mual sing rada entheng, nanging yen sampeyan nglakoni persiapan sing tepat lan sawise program, sampeyan bakal ora ngalami iki. Sampeyan bisa ngrasake rasa sakit sing rada ngisor nalika nggarap, tambah akeh tekanan getih lan masalah nyedhaki yen sampeyan njupuk dosis banget ing dina. Nyetel wektu sampeyan njupuk prodhuk katon kanggo ngatasi masalah turu.

numpuk
Manfaat liyane sing ndadekake bubuk Adrenosteron misuwur yaiku sampeyan bisa nggunakake kanggo target target lemak lan nggunakake produk tambahan kanggo nambah kecepatan tambah massa otot. Iku khas kanggo ndeleng prodhuk iki digunakake sajroning luwih saka siji senyawa liyane. Iki ndadekake pilihan sing sampurna kanggo kabeh tingkat fitness lan binaraga sing dikarepake. Iku salah sawijining pro-hormon paling fleksibel ing pasar.

 

Bubuk 6.Adrenosteron:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

 

Resep bubuk 7.Adrenosteron:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

 

Bubuk 8.Adrenosteron Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

 

Gambaran bubuk bubuk 9.Adrenosterone?

Yen sampeyan nggoleki produk sing bisa mbiyantu mbangun otot sing wis ditemtokake lan ngilangi lemak nalika proses kasebut, sampeyan uga pengin nganggep nggunakake pro-hormon. Wêduk adrenosteron iku salah sawijining sing paling populer ing pasar nganti saiki. Efek samping sing efektif banget lan winates.

Wêduk adrenoston iku pro-hormon non-métilasi sing dipigunakaké déning pengrajin bobot awak lan pembentuk badan kanggo ngurangi lemak, ningkataké definisi otot lan otot. Dianggep minangka salah sawijining pro-hormon sing paling entheng lan menehi efek samping luwih sithik tinimbang paling akeh. Luwih kurang ati ing ati sajrone siklus pamindhahan lan bisa dibandhingke, utawa digunakake kanthi kombinasi karo senyawa liyane kanthi gampang. Biasane ditemokake ing pil utawa bubuk formulasi. Iku salah sijine pro-hormon sing luwih dhuwur sing kasedhiya, nanging efek samping lan keluwesan sing luwih murah nggunakake salah sijine produk sing luwih populer metu ana ing panggunaan.

 


 

III. Adrenostone bubuk HNMR

 

Kita supplie bubuk Aprepitant, bubuk Aprepitant for sale, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D

 


 

IV. Carane tuku bubuk Adrenosteron saka AASraw?

 

1.Untuk kontak karo email kitasistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

 


 

Tebak blog produk favorit:

 

 Viagra wadon? Kabèh babagan jinis bubuk Flibanserin Enhancing Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?

 


 

Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


Kanggo pitakon, hubungi email , Kita biasane njawab ing jam 8.
=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan kanggo deleng "bubuk Adrenosteron"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

captcha *