Kanggo sawetara kaca sing diterjemahake karo piranti lunak lan ora cukup akurat, coba nyoba en Inggris sesanti kanggo rincian sing luwih apik.

IDFP

IDFP yaiku senyawa organophosphorus sing mbendhetake MAGL lan FAAH kanthi nilai IC50 saka 0.8 lan 3 nM. 1 Ing 10 mg / kg, IDFP nambah tingkat otak 2-AG lan AEA luwih saka 10-fold, lan ngurangi tingkat asam arachidonic magnitudo kaya bya. Endokannabinoids, 2-arachidonoyl gliserol (2-AG) lan arachidonoyl ethanolamide (AEA), lipid biologis aktif sing ngatur fungsi neurologis lan métabolik sing macem-macem kanthi ngaktifake reseptor cannabinoid, central cannabinoid (CB1) lan cannabinoid perifer (CB2). Monoacylglycerol lipase (MAGL) lan amidehydrolase asam lemak (FAAH) nghidrolisis 2-AG lan AEA, saéngga mungkasi fungsi biologi.

Product Description

 

Video IDFP

 

 


 

I.IDFP Karakter dhasar:

 

Jeneng: IDFP
CAS: 615250-02-7
Formula molekular: C15H32FO2P
Bobot molekul: 294.391
Titik Nyelehake:
Panyimpenan Temp: -20 ° C
warna:

 


 

II. Siklus IDFP

 

1.Names:

Nama-nama kimia: ISOPROPYL DODECYLFLUOROPHOSPHONATE
Sinonim:
IDFP; ISOPROPYL DODECYLFLUOROPHOSPHONATE; P-DODECYL-1-METHYLETHYL ESTER-PHOSPHONOFLUORIDIC ACID

 

2. IDFP Dianggo:

IDFP minangka senyawa organophosphorus sing ana hubungane karo sarin agen saraf. Kaya sarin, IDFP minangka inhibitor ora bisa dipulihake kanggo macem-macem enzim sing biasane nurunake neurotransmitter, ananging ranté alkali IDFP nyebabake luwih lemah minangka inhibitor acetylcholinesterase (AChE), kanthi IC50 mung 6300nM, nalika yaiku enzim monoacylgliserol sing enzim sing energik sing nyebabake ngurangi endocannabinoid 2-arachidonoylglycerol (2-AG), lan amida hydrolase asam lemak (FAAH), enzim primer sing ngurangi anandamide endocannabinoid utama liya . IC50 saka IDFP yaiku 0.8nM ing MAGL, lan 3.0nM ing FAAH. Enzim iki loro enzim sing ningkatake tingkat anandamide lan 2-AG ing otak, sing nambahake sinyal cannabinoid lan efek perilaku cannabinoid khas ing studi kewan, nalika kekurangan potensial ing AChE tegese ora ana gejala cholinergic sing diprodhuksi. [1 [2] Senadyan struktur kimia sing padha karo agen syaraf sing dilarang, ranté alkil IDFI nyebabake degradasi "kimia beracun" miturut Konvènsi Senjata Kimia, [3] lan wiwit uga ora ngedhunake inhibisi AChE sing kuwat saka senyawa organophosphorus sing gegandhengan, IDFP ora tundhuk kontrol legal sing padha sing padha.

3.Apa dosis IDFP?

Kanggo panyimpenan jangka panjang, kita suggest IDFI disimpen minangka diwenehake ing -20 ℃. Sampeyan kudu stabil paling sethithik sakwéné taun.
IDFP diwenehake minangka solusi ing metil asetat. Kanggo ngowahi pelarut, mung ngetokaké metil asetat sajrone larutan nitrogen sing lembut lan langsung nambahake solvent of choice.Solvents kayata etanol, DMSO, lan dimetil formamide sing dianyari karo gas inert bisa digunakake. Kelarutan IDFP ing pelarut iki kira-kira 10mg / ml.
Yen solusi stock banyu sing dibutuhake kanggo eksperimen biologi, bisa uga disiapake kanthi dilute pelarut organik dadi buffer banyu utawa isine. Salurane, yen jumlah residual organicsolvent ora pati penting, amarga pelarut organik uga duwe efek fisiologis ing konsentrasi sing kurang. ora nyaranake nyimpen solusi banyu luwih saka siji dina.

4.How IDFP bisa dianggo?

IDFP minangka inhibitor ora bisa dipulihake kanggo macem-macem enzim sing biasane nurunake neurotransmitter, ananging ranté alkali IDFI nyebabake wabah sing luwih lemah minangka inhibitor acetylcholinesterase (AChE), nalika iku minangka inhibitor rong enzim monoacylgliserol lipase MAGL), enzim utama sing nyebabake ngurangi endocannabinoid 2-arachidonoylglycerol (2-AG), lan asam lemak amida hydrolase (FAAH), enzim utama sing ngurangi anandamide mainendocannabinoid liyane. Senyawa organophosphorus sing mbendhetake MAGL lan FAAH kanthi nilai IC50 0.8 lan 3 nM. 1 Ing 10 mg / kg, IDFP nambah tingkat otak 2-AG lan AEA luwih saka 10-fold, lan ngurangi tingkat asam arachidonic 10-fold.

 

5.Warning:

Prodhuk iki ora kanggo nggunakake manungsa utawa veterinary, luwih akeh bebaya isih diteliti. Supaya ora langsung kontak karo kulit, mata, saluran napas, rasa ora nyaman, hubungi dokter maneh.

 

6.IDFP Powder Powder:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

 

Resep Powder Powder 7.IDFP:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

 

8.IDFP Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

 

9.Does IDFP Duwe Saben Efek?

Medulla ginjal sing dianggep kritis kanggo ngatur imbangan uyah lan banyu lan kontrol tekanan darah jangka-panjang, didandani ing anandamide lan loro enzim metabolisme utama, siklooksigenase-2 (COX-2) lan amida hydrolase asam lemak (FAAH) . Infus anandamide (15, 30, lan 60 nmol · min-1 · kg-1) menyang medulla ginjel tikus C57BL / 6J ngrangsang diuresis lan ekskresi garam ing COX-2- nanging ora gumantung saka COX-1. Kanggo nemtokake endokannabinoid endogen ing medulla ginjal bisa menehi efek sing padha, efek saka intrappullary isopropyl dodecyl fluorophosphate (IDFP), sing nyegah loro utama hidrolase endokannabinoid, diteliti. Perawatan IDFP ningkatake kadar pambentukan urin lan excretion sodium ing COX-2- nanging ora gumantung cara COX-1. Ora ana anandamide utawa IDFP sing kena pengaruh tingkat filtrasi glomerular. Ora ana sistemik (0.625 mg · kg-1 · 30 min-1 iv) utawa intramedullary (15 nmol · min-1 · kg-1 · 30 min-1) pretreatment IDFP sadurunge intramedullary anandamide (15-30 nmol · min-1 · kg-1) efek anandamida, disaranake yen hidrolisis anandamide ora perlu kanggo efek diuretic. IDF intramidular ora duweni efek tumrap aliran getih ginjal nanging bisa ngirangi aliran getih medullary ginjal. Efek saka IDFP kanggo tingkat aliran urin lan aliran getih medullary padha-FAAH gumantung minangka nuduhake nggunakake FAAH tikus tikus. Analisis molekul asam urat PGE2 kanthi spektrometri HPLC-electrospray tandem spektrometri massa nuduhake yen perawatan IDFP ngurangi urine kemih PGE2 Data iki konsisten karo peran FAAH lan endogenous anandamide tumindak liwat metabolit gumantung COX-2 kanggo ngatur diuresis lan ekskresi garam ing mousekidney.

 


 

III. IDFP HNMR

 

Kita supplie bubuk Aprepitant, bubuk Aprepitant for sale, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D

 


 

IV. Carane tuku IDFP saka AASraw?

 

1.Untuk kontak karo email kitasistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

 


 

Tebak blog produk favorit:

 

 Viagra wadon? Kabèh babagan jinis bubuk Flibanserin Enhancing Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?

 


 

Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


Kanggo pitakon, hubungi email , Kita biasane njawab ing jam 8.
=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "IDFP"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

captcha *