Kanggo sawetara kaca sing diterjemahake karo piranti lunak lan ora cukup akurat, coba nyoba en Inggris sesanti kanggo rincian sing luwih apik.

SA 47

SA 47 minangka inhibitor selektif kanggo ngurangi bobot. AASraw nyedhiyakake kemurnian ora kurang saka 99% SA 47 digunakake kanggo bodybuilders utawa laboratorium lemah kanggo mundhut bobot .. Kita SA 47 supplier, SA 47 for sale, ..

Product Description

 

SA 47 video

 

 


 

I.SA 47 Karakter dhasar:

 

Jeneng: SA 47
CAS: 792236-07-8
Formula Kemurnian: C17H26N4O3
Bobot molekul: 334.41
kelarutan DMSO kanggo 100 mM 1eq. HCl nganti 50 mM etanol dadi 50 mM
Panyimpenan Temp: -20 ° C
warna: Solid putih

 


 

II. SA 47 panggunaan ing siklus:

1.Name:

SA 47 bubuk

2.SA 47 usage:

Kanggo dosis 88 mg / kg kanggo tamba siji, cara konversi dosis kanggo tikus yaiku: Multiply 88 mg / kg kanthi koefisien Km (3) mouse lan dibagi kanthi koefisien Métro tikus (6) Dosis setara 44 mg / kg kanggo tikus iki dijupuk.

3.Warning ing SA 47

4. Pandhuan liyane:

5. SA 47:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

6. SA 47 Resep:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

7. SA 47 Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

 


 

III. SA 47 HNMR

 

Kita supplie bubuk Aprepitant, bubuk Aprepitant for sale, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D

 


 

IV. Carane tuku SA 47 saka AASraw?

 

1.Untuk kontak karo email kitasistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

 


 

Tebak blog produk favorit:

 

 Viagra wadon? Kabèh babagan jinis bubuk Flibanserin Enhancing Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?

 


 

Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


Kanggo pitakon, hubungi email , Kita biasane njawab ing jam 8.
=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "SA 47"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

captcha *