Kabeh babagan Mibolerone (Check tetes)

 

  1.What Is Mibolerone (Tolak tetes)?
  2.Mibolerone Compounding Pharmacy
  Penggunaan binaraga 3.Mibolerone
  4.Mibolerone (Check Drops) efek
  5. Mibolerone setengah urip
  Siklus 6.Mibolerone
  7. Mibolerone dosis
  Efek samping 8.Mibolerone
  Review 9.Mibolerone
  10.Buy Mibolerone online

 


 

Mibolerone bubuk video

 

 


Bubuk I.Mibolerone Karakter dhasar:

 

Jeneng: Mibolerone bubuk
CAS: 3704-9-4
Formula molekular: C20H30O2
Bobot molekul: 302.45
Titik Nyelehake: 168-171 ° C
Panyimpenan Temp: Kulkas
warna: Putih utawa Kuning wêdakakêna putih

 


 

1. Apa Mibolerone (Mriksa tandha)?aasraw

 

Mibolerone(tetes mriksa, Cas No.3704-9-4) uga dikenal minangka dimethylnortestosterone (DMNT), pisanan disintesis ing 1963. Mibolerone dipasarake dening Upjohn karo jeneng Check Checks lan Matenon, kanggo nggunakake minangka obat veterinat. Iki dituduhake khusus minangka perawatan lisan kanggo nyegah estrus (panas) ing asu wadon diwasa (anjing mibolerone).

Mibolerone minangka kelas veterinarian steroid anabolik sing dirilis ing 1960 dening Upjohn miturut jeneng Check Drops lan mengko minangka Check Medicated Dog Food (mibolerone dog). Tujuan steroid iki yaiku kanggo ngganggu siklus menstruasi asu wadon (anjing mibolerone) kanggo nyegah meteng. Minangka akeh hormon steroid anabolik, lan iki kalebu kelas veterinarian, ora suwe sawisé diwiwiti manawa atlet lan binaragawan nemokake gunane (binaraga binaraga).

 

Keterangan Chemical Mibolerone
jeneng Mibolerone, DMNT
Jeneng merek Check Drops, Matenon, Periksa Medicated Dog Food
CAS 3704-9-4
Formula molekul C20H30O2
Struktur Chart 3704-9-4
Bobot molekul 302.45
Nyelehake Titik 168-171 ° C
Storage Temp Kulkas
Werna Putih utawa Kuning wêdakakêna putih
sumber www.aasraw.com
price Enquire
Gambar Mbolerone (cek tetes) bubuk


Babagan pamisahan binaraga mibolerone, mibolerone (tetes tetes) minangka salah sawijining steroid sing paling kuat sing digawe. Iki uga salah sawijining steroid paling bermasalah sing digawe saka segi efek samping. Iki ora minangka steroid sing kerep digunakake dening bodybuilders utawa atlet. Sampeyan bakal paling umum nemokake nggunakake diwatesi menyang pra-perang utawa kompetisi powerlifting. Sawetara pembina awak bakal nggunakake pra-kontes kanggo mbiyantu minggu-minggu pungkasan utawa ing mangsa-off kanggo push ekstra, nanging ora steroid binaraga umum banget. Kita bakal nggawe luwih akeh babagan mibolerone steroid sing paling kuat (terus-terusan mriksa).


 

2. Mibolerone Compounding Pharmacyaasraw

 

Where is Mibolerone from? Carane nggawe Mibolerone (Check Drops)?

Kaya sing kasebut ing ngisor iki, Mibolerone minangka anabolic kéwan kelas sing pisanan digawe ing 1960 dening perusahaan sing disebut Upjohn. Sajrone wektu iki, jenenge jeneng asli Cek Turu, nanging mengko, iki diganti karo sing beda: Priksa Medicated Dog Food (anjing mibolerone). Alasan asli steroid iki dikembangake kanggo nyegah asu wadon saka ngandhut. Iku mlaku khusus kanggo ngendhegake siklus menstruasi asu wadon, lan ana lan tetep cukup secara harfiah, produk sing dirancang kanthi niat nulungi tembang asu. Nanging, karo akeh obatan kanthi siji waé, manungsa, khusus sing ana ing arena atletik lan binaraga, nemokake dadi migunani banget kanggo alasan liyane.

 

How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw

 

Babagan carane nggawe mibolerone (Check Drops), mibolerone wis gegandhèngan karo steroid biasa sing dianggo Nandrolone. Mibolerone yaiku androgen anabolik lisan, lan ditemokake saka steroid populer liyane, Nandrolone. Iki bener diganti saka Nandrolone. Titik tliti digawe kanthi nambahake tambahan métil klompok menyang posisi 7th lan 17th saka hormon Nandrolone. Klompok iki ditambahake ing posisi 7th ndadekake luwih kuat ing efek efek androgenik, lan nyegah enzim reduktase 5-alpha saka nggarap. Klompok tambahan menyang posisi 17th uga nglindhungi hormon kasebut kanthi rusak nalika ngobati lisan. Supaya teknis, iku dianggep steroid anabolik C17-alpha.

Kanthi mung owah-owahan iki, owah-owahan, iku ndadekake hormon Nandrolone kuat lan super kuat. Iki secara harfiah bisa dadi salah sawijining steroid sing paling kuat lan androgen sing digawé, saéngga Upjohn bener-bener ngendhihake sing Cekakan Tetep kira-kira enem kali luwih kuwat tinimbang testosteron lan meh telu minangka senyawa androgenik sing kuat. Secara fungsional, misale jek luwih kuat ing babagan sing uga.

 


 

3. Mibolerone nggunakake binaragaaasraw

 

Mibolerone digunakake dening bodybuilders, lifting power, kekuatan atlet lan pejuang, kabeh kanggo tujuan nambah agresi lan kinerja ing dina kompetisi. Mibolerone (tetes tetes) efektif nalika digunakake mung menit sadurunge kompetisi. Pangguna bakal nandhang agresi tambah, fokus lan drive kompetitif. Senajan steroid iki ora ngandhut stimulan langsung, iku nampilake aksi banget ing SNS (Central Saraf System) liwat jenis androgen sing luwih gedhe. Iki mung alesan obat iki digunakake dening atlit, minangka keuntungan otot sing ora dikalahake karo tamba iki.

 

How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw


Mibolerone yaiku steroid anabolik lisan, sacara struktural ditemokake saka nandrolone. Agen iki khusus nandrolone 7,17-dimethylated, luwih kuat minangka agen anabolik lan androgenik tinimbang indhustri ora methylated. Swara taun, mibolerone nduwe reputasi ing antarane binaragawan minangka salah sijine steorid sing paling kuat sing digawe. Iki bener ing pangertèn teknis, amarga iku salah siji saka sawetara prodhuk steroid komersial sing kapilih ing mikrogram, ora milligram, jumlah. Sajrone tes hewan standar, mibolerone ditemtokake supaya bisa ngetokake 41 ing kegiatan anabolik methyltestosterone nalika diwenehi lisan. Ing kontras, mung ana 18 kegiatan androgenic. Sanajan sipat loro kasebut banget diucapake karo agen iki, tetep karakter anabolik utamane (kanthi pangertèn relatif). Nanging, estrogenic lan progestational uga ditampa karo obat kasebut. Antarane atlit sing paling umum ditrapake ing mangsa latihan, utawa kanggo ngrangsang agresi sadurunge latihan utawa kompetisi.

Mibolerone ora minangka steroid asring digunakake dening bodybuilders utawa atlit.

 


 

4. Mibolerone (Check Drops) efekaasraw

 

Tanpa mangu-mangu, alasan utamane sing Mibolerone (Cek Tetes) minangka obat populer amarga efek androgenik sing kuat banget, kanthi tembung liya, kapasitas kanggo nambah lan nguatake agresi. Mulane iku pilihan populer para pejuang, atlet pertempuran, lan kekuatan atlet, uga. Kanggo sing digunakake kanggo tingkat persaingan sing dhuwur, iku ketok banget apa sing bisa dilakoni miturut syarat-syarat kasebut; iki ndadekake banget migunani lan praktis. Nalisir saka kapercayan populer, paling steroid anabolik ora nambah agresi. Mesthi, bisa nambah fokus lan ningkatake tingkatan testosteron sing ndadekake fokus lan motivasi, nanging kanthi agresif, agresif duka, sawetara obat duwe efek sing dimiliki Miberlorone. Aggression iku ora liya babar blas. Yen sampeyan minangka wong sing tanggung jawab, sampeyan bisa nggawe aggression gedhe nalika digunakake kanthi tepat. Nanging, yen wong duwe sikap ala, bakal dadi keputusan sing ora sopan menehi dheweke utawa ngidini nggunakake Mibolerone (Check Drops).

Alesan utamane sapa wae sing nggunakake obat semacam iki, manawa kanggo nambah fokus kognitif lan agresi sing ndadekake perang utawa sawetara bledosan liyane, perlu kanggo njaluk kontes kontes. Iku atlit sing umum banget kanggo njupuk obat anjog kanggo perang kanggo njaluk luwih agresif ing gedung olahraga, nanging bodybuilders bakal nggunakake ing mburi persiapan diet kontes kanggo bisa liwat sing minggu pungkasan saka perspektif kognitif. Ing Olah rogo ngencengke otot, prep wis suwe banget, lan ing minggu-minggu pungkasan sing kerep dadi paling angel, mesthine ana sing perlu kanggo push mental sing pungkasan, lan Mibolerone (Check Drops) bisa nindakake iku kanggo wong-wong mau. Perlu dicathet yen panggunaan tetep kasebut bisa nimbulaké aromatisasi sawetara, nanging supaya panahanan banyu minangka kamungkinan. Sing jarene, iku sing bisa dikendhaleni lan ora dadi masalah sing gedhe kajaba aspek liya sing nggawe persiapan dadi tantangan.

Ing teori, Mibolerone (Check Drops) minangka tamba sing bakal duwe sipat anabolik sing kuat, nanging amarga betapa mbebayani tumrap kesehatan sampeyan, pancen ora mesthi migunakake obat kasebut utamane kanggo tujuan kasebut. Ngandika, wong luwih apik mung njupuk kanggo tujuan agresi, lan maneh, sing pancen mung alasan kanggo njupuk iku diwenehi carane mbebayani bisa dadi akeh cara liyane.

 


 

5. Mibolerone setengah uripaasraw

 

Mibolerone (Check Drops) duwe umur setengah jam 4 (setengah urip montolerone), sing rada cendhak (wektu sawise obat kasebut lan efek menehi awak pangguna). Mulane para atlit dianjurake nggunakake mung 20 menit kanggo 30 menit sadurunge wektu sing bakal mbutuhake dorongan.

 


 

6. Siklus Miboleroneaasraw

 

Ora ana bukti sing nyata anekdotal utawa digunakake sing nggunakake atlet Check in "siklus" (siklus mibolerone) kaya biasa karo steroid liya. Misale steroid iki wis nyatakake pratelan sing padet minangka steroid pilihan kanggo nambah agresi lan drive kompetitif. Nanging, ora ana pangaruh gedhe ing massa otot sing bisa ditindakake ing tamba iki amarga kasunyatane mung bisa digunakake ing minggu cendhak 2, ing dosis mibolerone cilik. Sembarang wektu liyane, utawa dosis sing luwih abot, lan masalah kesehatan bakal rauh.

 


 

7. Mibolerone dosisaasraw

 

Mibolerone biasa dipigunakaké kira-kira jam 30 sadurunge kompetisi, amarga tamba kasebut mbebayani setengah setengah urip. Cara njupuk ubar iki yaiku ingesting sublingual, sing nempatake tablet Mibolerone miturut ilat. Cara iki ngidini kanggo entuk agresi lan tambah kekuatan. Tumindak tamba kasebut nyebabake wektu kira-kira jam 4, mula zat kasebut dibuang saka awak manungsa.

Dosis mibolerone umum yaiku babagan 5 mgs Mibolerone sing kudu dijupuk ing menit 30 sadurunge wayahe latihan utawa kompetisi penting. Biasane, obat iki dijupuk piyambak, ora ana siklus mibolerone, tanpa numpuk obat liya.

 

siklus mibolerone

Umumé, ora kaya akeh wong liya obat anabolik, Mibolerone (tetes tetes) ora digunakake sajrone siklus. Iki mung steroid pra-acara sing nyebabake agresi lan daya tarik sing kuat. Tindak pucuk administratif lan dosis mibolerone cendhak nggawe Mibolerone kanggo otot-otot gairah. Ing sisih liyane, njupuk maneh utawa ing dosis tumorerone sing luwih dhuwur bisa ningkatake masalah kesehatan. Minangka umur setengah Mibolerone cukup cendhak, tamba kudu dicepaki 30 menit sadurunge kompetisi.

Yen sampeyan pancene kudu njupuk obat kasebut, sampeyan bisa tuku mibolerone online ing situs web kita ing www.aasraw.com, nanging aja lali njupuk hepatoprotectors kanggo ngurangi tumindak beracun Mibolerone.

 


 

8. Efek samping Miboleroneaasraw

 

Efek sampingan Mibolerone akeh banget. Iki minangka salah sawijining steroid sing paling kuat lan steroid anabolik paling mbebayani sing digawe. Amarga efek samping mibolerone dadi kuwat banget, dudu steroid sing bisa digunakake. Ana sawetara opsi sing luwih apik. Agresi sing tambah ngandhakake sadurunge perang bisa dadi kesengsem, nanging risiko bakal luwih gedhe tinimbang ganjaran karo steroid iki. Iki ora ateges individu bakal mati, lan mungkin efek samping mibolerone bisa dicegah kanggo gelar (padha ora bisa dihindari kanthi lengkap). Efek samping efek samping bisa uga kalebu:

 

Efek samping Mibolerone-Estrogenic:

Mibolerone wis aromatized dening awak, lan dianggep minangka steroid estrogenic High amarga konversi menyang 7,17-dimethylestradiol (estrogen kanthi aktivitas biologi dhuwur). Ginekomastia bisa dadi masalah sajrone perawatan, utamané nalika luwih duwur saka dosis terapeutik sing biasa digunakake. Ing wektu sing padha, panahanan banyu bisa dadi masalah, nyebabake mundhut saka definisi otot amarga kedadeyan banyu subkutan lan tingkat lemak mbangun. Kanggo nyegah efek samping estrogen sing kuwat, bisa uga nggunakake anti-estrogen kayata Nolvadex®. Siji bisa ganti nggunakake aromatase inhibitor kaya Arimidex® (anastrozole), yaiku obat sing luwih efektif kanggo kontrol estrogen. Nanging, inhibitor aromatase bisa larang larang dibandhingake karo terapi pangobongan estrogen standar, lan bisa uga duwe efek negatif marang lipid getih.

Iku sumurup yen mibolerone uga nuduhake aktivitas sing kuat minangka progestin ing awak. Efek samping sing digandhengake karo progesteron mirip karo estrogen, kalebu penghentian umpan balik negatif saka produksi testosteron lan tingkat tambah lemak. Progestin uga nambah efek stimulus estrogen ing pertumbuhan jaringan mammary. Ana sinergi sing kuat ing antarane rong hormon kasebut, kayata ginekomastia bisa uga dumadi kanthi bantuan progestin tanpa tingkat estrogen sing gedhe banget. Panganggone anti estrogen, sing nyegah komponen estrogenik saka kelainan iki, asring cukup kanggo ngurangi ginekomastia sing disebabake dening mibolerone.

 

Mibolerone efek samping-Androgenic:

Muncul efek samping androgenic saka mibolerone bisa kalebu jerawat, wutah awak lan rambut rontog ing pria predisposed kanggo pola botak lanang. Muncul efek samping androgenic saka mibolerone uga kalebu gejala virilization ing wanita; Ing kasunyatan, virilization ing sawetara level meh yakin.

Kanggo genetika pangguna lanang bakal nemtokake tingkat keruwetan efek samping androgenik. Sampeyan uga penting kanggo mangerteni androgenicitas hormon iki ora bisa dikurangi kanthi nggunakake inhibitor 5-alpha reductase kaya Finasteride; ora ana gunane.

 

Efek samping mibolearone-Cardiovascular:

Salah siji cara paling abot kanggo ngilangi sistem kardiovaskular yaiku njupuk Mibolearone. Nalika sampeyan njupuk wong-wong mau, sampeyan bakal nggawe tingkat kolesterol, khususe kolesterol ala, liwat atap. Sampeyan uga arep nggawe masalah kardiovaskular sing luwih akeh. Tansah kabeh iki nalika nggunakake Mibolearone. Sampeyan kudu mangan diet sing ndhukung kesehatan kardiovaskular sing apik, sing artine akeh asam lemak omega, gula prasaja kurang lan lemak jenuh luwih sithik. Kejabi saka pola diet apik, rutin ngleksanani sing nandhang kardio uga penting. Yen sampeyan wong sing cocog karo katrangan kasebut, sampeyan kudu apik karo Mibolearone.

Nanging, yen sampeyan ana wong sing duwe profil kardiovaskular sing bener-bener miskin, iki minangka obat liya sing kudu sampeyan ora nyoba. Mung wae, sampeyan uga bisa njupuk suplemen antioksidan kanggo mriksa kabeh basis sing wis ditutup nalika nggunakake.

 

 

How much 4-DHEA gets converted to testosterone? | AASraw

 

Efek samping mibolerone-Hepatotoxicity:

Mibolerone minangka senyawa alkilasi c17-alpha. Perubahan iki nglindhungi tamba saka deaktivasi dening ati, saéngga persentase obat sing dhuwur banget ing aliran getih sasampunipun administrasi lisan. Steroid anabolik / androgenik C17-alpha bisa dadi hepatotoxic. Ekspos sing rada suwe utawa dhuwur bisa nyebabake karusakan ing ati. Ing kasus langka, disfungsi ancaman bisa berkembang. Sampeyan kudu luwih becik ngunjungi dokter kanthi periodik sajrone saben siklus kanggo ngawasi fungsi ati lan kesehatan sakabèhé. Asupan saka c17-alpha alkylated steroids biasane diwatesi kanggo 6-8 minggu, ing upaya supaya escalating galur ati. Komplikasi ati sing abot sing langka diwenehi sifat sing mesti sacara periodik ing endi umume wong nggunakake steroid anabolik / androgenik lisan, sanajan ora bisa dikalahake karo steroid iki, utamane kanthi dosis tinggi lan / utawa periode administrasi sing suwe. Elinga yen informasi sing diwènèhi US kanggo mibolerone nyebataken namung satunggaling studi manungsa ingkang dipunlampahi ing mibolerone, lan studi kasebut dipungkasi dini amarga amargi hepatotoksisitas dhuwur.

Tambahan saka tambahan detoksifikasi ati kayata Stabilisitas Hati, Liv-52, utawa Essentiale Forte diwenehake nalika njupuk steroid anabolik / androgenik hepatotoksik.

 

Efek samping Mibolerone-Wigatining Testosteron:

Mibolerone nyuda produksi testosteron alami.

Efek samping mibolerone: Liyane:

- Nyenyet turu utawa insomnia
-Lembungkus karo gerakan usus
- Wong bule mata mulai nguripake kuning
-Lethargy
-Tekanan darahe duwur
-Mungkasi siklus menstruasi ing wanita
-Angga sekresi lan nggedhekake klitoris ing wanita
- Nggawe swara ing wanita
-Ingsun tambahi risiko infark miokard
-Bisa nyedhaki trigliserida
-Nanging nyuda restorasi endothelial

 


 

9. Mibolerone reviewsaasraw

 

Tumrap tetuner, mibolerone kimia, CAS No. 3704-9-4, asring diprodhuksi minangka bantuan kanggo nguripake asu wadon saka dadi panas. Secara teknis uga dianggep lan androgen, mibolerone uga banget progestasional minangka mekanisme kanggo menehi efek ing asu wadon. Malah, mibolerone nduweni kira-kira kaping pindho afinitas kanggo reseptor progesteron minangka progesteron. Obat iki duweni reputasi minangka steroid sing kuat banget kanggo nggayuh massa lan agresi sing saya tambah drastis. Obat iki minangka turunan saka bolsterone utawa ora, lan minangka nandrolone luwih kuat lan luwih progestasional tinimbang testosteron, saengga kasus karo mibolerone dibandhingake bolsterone. Tambahan saka klompok metil ing C-19 ora mung nambah kegiatan AR lan PR nanging uga nambah racun molekul. Mibolerone minangka turunan saka nortestosteron (nandrolone); Nanging, ora metabolite menyang metabolit dihydronandrolone sing kurang kuat amarga efek shielding saka grup metil 7-alfa.

Mibolerone nganggep minangka steroid paling kuat sing ngasilake asil sing dikarepake ing wektu sing cendhak banget. Nanging, iki mung yen steroid diterbitake ing dosis sing bener, ing wates wektu, lan kanthi cara sing tepat.

Iki amarga dosis mibolerone dirancang miturut pengalaman praktis lan riset ilmiah ekstensif. Kabeh ing kabeh, produk asli lan efektif, nanging kudu digunakake kanthi ati-ati.


 


 

10. Tuku Mibolerone onlineaasraw

 

AASraw yaiku pabrik terkenal sing nyedhiyani macem-macem jinis steroid bubuk online, nyedhiyakake mibolerone sing disalur online, amarga Upjohn mungkasi ngasilake tetesan Cek akeh taun kepungkur, saéngga ora akeh botol (yen ana manèh) ana produk asli sing digawe dening Upjohn. Sanajan legit Cek Patok ora angel teka, ana akeh versi mabolerone sing ngemot produk sing bisa dipesen saka pasar lemah. Rega bisa beda-beda, nanging ing pungkasan, mg saben mg iki minangka steroid sing cukup larang dibandhingake karo Deca Durabolin lan Dianabol. Supaya akeh laboratorium lemah tuku mentolerone mentah kanggo didol online kanggo nggawe produk rampung.

 


 

0 Nyenengi
52 Ndeleng

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.

captcha *