USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Pabrik Adat Kontrak

Napa Pilih kita

+

Sistem R & D

AASraw kalebu sistem riset lan pangembangan kanggo sintesis khusus.

QA

Quality

Ing sistem kualitas sing bisa dilacak, kabeh prodhuk dijamin kualitas dhuwur, dhukungan dokumen minangka GMP, DMF, HPLC, lan liya-liyane.

$

pabrik

Kabeh proses produksi digawe miturut regulasi cGMP, ing pabrik estate luwih saka 20,000 meter persegi.

ngunci

Logistics

Cara lan paket pangiriman sing paling apik lan paling cocok kanggo pengiriman lan luwih aman.

Products New

News

Fitur Perusahaan

ra ono isine

ra ono isine

ra ono isine

ra ono isine