A libido, ing loro wanita lan wong, iku masalah umum, biasane amarga lemes, stres, umur utawa mung rutin. Kanggo narik napsu, ana jinis obat sing digunakake kanggo ngedongkrak iki.
Ing 1998, Food and Drug Administration saka Amerika Serikat lan Eropa (FDA lan EFSA) nyetujoni ED kanggo perawatan pasar Viagra (), sing nyebabake sensasi ing donya. Asil Clinical saka sildenafil citrate 171599-83-0 sing diterbitake ing jurnal medical ndhuwur New England Journal of Medicine.

The 8 Powder Drug Sex Paling Berpengaruh Di Dunia | AASraw

Klasifikasi obat jamu

Sing digunakake dening Pria

-

Tadalafil (171596-29-5), digunakake ing perawatan erectile dysfunction. Tadalafil minangka obat inhibiting enzim fosfodiesterase tipe 5 (PDE-5) sing ditudhuhake kanggo numpes oksida nitrat vasodilator, saiki dipasarake minangka tablet ing ngisor jeneng perdagangan Cialis. Uga wis disetujoni kanggo perawatan hipertensi arteri pulmonary, lan wis digunakake kanggo kondisi liyane. Tablet Cialis, 5mg, 10mg lan 20mg saka dosis, yaiku werna kuning sing ditutupi karo film lan bentuk almond. Dosis sing disetujoni kanggo hipertensi pulmonary yaiku 20 mg lan dipasarake miturut Adcirca merek.
Pasinaon klinis nunjukake yen tadalafil bisa ningkatake efek antihipertensi obat nitrat. Iki diyakini minangka asil saka kombinasi nitrates lan tadalafil ing jalur nitrik oksida / cGMP. Mulane, patients njupuk sembarang wangun nitrat dilarang saka njupuk prodhuk iki.

-

Sildenafil citrate 171599-83-0 yaiku obat sing digunakake kanggo ngobati disfungsi ereksi lan hipertensi arteri pulmonalis (PPH). Sildenafil bisa selektif nyandhet aktivitas PDE5 ing manungsa. PDE5 banget ditepungi ing spons penis lan kurang ing jaringan lan organ liyane. Sawise njupuk sildenafil, otot vasomotor corpus cavernosum ngendhokke ing tumindak obat kasebut, aliran getih tambah, awak gua lara, lan penis diadegake, saengga ngasilake efek terapeutik ing disfungsi ereksi penile.
Pasien karo penile erectile dysfunction duwe durasi rata-rata tumindak 27 menit sawise administrasi lisan (data klinis disebarake antarane 12 lan 70 menit).

-

Vardenafil 224785-91-5 digunakake kanggo ngobati disile erectile penile. Obat iki minangka inhibitor tipe 5 phosphodiesterase (PDE5). Pangopènan lisan iki bisa efektif ningkatake kualitas lan durasi degdegan lan ningkatake tingkat sukses seksual pasien lanang kanthi disfungsi ereksi. Inisiasi lan pangopènan ereksi penile gegayutan karo relaksasi sel otot polos gambut.
Saliyane digunakake kanggo ngobati disfungsi ereksi, vardenafil uga bisa nyegah ejakulasi dini.

-Avanafil (Stendra)

Avanafil 330784-47-9 minangka obat resep saka grup inhibitor PDE-5 sing digunakake ing perawatan disfungsi ereksi. Vardenafil wis dibuktikake minangka generasi inhibitor phosphodiesterase 5 (PDE5) generasi anyar, lan vardenafil hydrochloride duweni teges banget, dhuwur banget, lan bisa ditoleransi. Sawise iku wis nggawa opsi anyar kanggo perawatan erectile dysfunction (ED).

Suwene apa sing ditindakake kanggo Cialis 20mg?

Efek saka inhibitor PDE-5 mbutuhake gairah seksual. Gumantung ing khasiat individu lan toleransi, dosis kasebut bisa ditambah maksimal 200 mg utawa kurang nganti 50 mg. Dibandhingake inhibitor PDE-5 liyane, selektifitas avanafil sing luwih dhuwur kanggo fosfodiesterase-5 (PDE-5) ditampilake, mrodhuksi toleransi sing luwih apik.

-Udenafil (Zydena)

Zydena (Udenafil 268203-93-6) dikembangake ing Korea Selatan (dening Dong-A Pharm), diluncurake ing 2005. Udenafil minangka inhibitor PDE-5. Zydena dianggep minangka obat aman kanggo disfungsi ereksi tanpa efek samping serius kayata sesambungan kabur, ora ana efek samping serius sing ditemokake nganti saiki. Nanging sing wektu sing cedhak ing pasar internasional, ora ana akeh studi. Menit 30 perlu kanggo obat kanggo ditrapake. Ingestion, bentuk dosis, contraindications, mode aksi padha karo Viagra.


Wanita nggunakake

- Flibanserin HCL (Addyi)

Flibanserin 147359-76-0 minangka tamba sing dikembangake kanggo perawatan depresi, nanging wis ditemokake ora efektif ing wilayah iki lan saiki wis dileksanakake maneh kanggo ngobati disfungsi seksual hypoactive (HSDD) ing wanita - ananging kebecikan ora dikonfirmasi kene wis nyebabake akeh kontroversi babagan topik flibanserin (Addyi) lan efek sing miturut omongane uwong.
aasraw. Ing uji klinis sing dilakokaké, wis ditemtokake manawa substansi mbenakake antarane 0.5 lan 1, nomer pengalaman seksual sing sukses ing periode siji sasi, mbandingake karo plasebo, khasiat sing wigati banget nanging sacara statistik. Wanita sing melu sinau diwiwiti karo rata-rata pengalaman seksual saben dina ing 2 lan 3.
Flibanserin HCL Mekanisme saka tumindak, tumindak ing dalan neurotransmitter, loro excitatory lan nyegati. Liwat aksi agonis ing reseptor 5-HT 1A saka serotonin, mekanisme sing padha karo obat antidepresan sing beda-beda lan liwat aksi antagonist saka reseptor 5-HT 2A.


Wektu telat:

-

Dapoxetine HCL 119356-77-3 minangka obat sing digunakake kanggo perawatan ejakulasi dawa. Iku minangka inhibitor serotonin reuptake selektif saka wektu sing cendhak lan tumindak. Miturut kahanan sinau sadurunge, panjupukan telung nganti kaping papat saka periode latian intravaginal ejakulasi bisa dianggep. Kajaba iku, dapoxetine bisa nambah kepuasan seksual lan kontrol sing ditemokake marang ejakulasi lanang, lan ngurangi kasangsaran lan sesambungan interpersonal.

- Dyclonine HCL

Dyclonin HCL 536-43-6 yaiku anestesi topikal sing bisa digunakake kanggo anesthesia membran mukus sadurunge ujian lan tata cara medis. Uga ditemokake ing lozenges lan sprays kanggo tenggorokan lan tenggorokan. Dyclonin uga bisa digunakake kanggo nyegah refleks lelucon.
Prodhuk iki bisa mblokir transmisi saka macem-macem impuls syaraf utawa rangsangan, nyegah rasa tutul lan nyeri, lan duwe efek analgesik, antipruritic lan bactericidal ing kulit.
Produk iki minangka anestesi lokal keton aromatik. Wis cepet cepet lan tahan suwe. Wis efek antipruritic, analgesic, lan bactericidal ing kulit.

The 8 Powder Drug Sex Paling Berpengaruh Di Dunia | AASraw


Kesimpulan lan rekomendasi

Alesan kanggo njupuk obat jinis

A tamba seks bisa mbantu ngatasi masalah sampeyan. Nanging, yen sawise njupuk stimulan kanggo sementara, masalah sampeyan isih durung mutusake, aja ragu-ragu berkonsultasi karo profesional (sexologist utawa dokter) kanggo mbedakake masalah sampeyan. Sing terakhir bakal menehi saran lan solusi kanggo perang kasebut. Punika minangka sasaran rinci sing beda saka tamba seks.

-Menjaluk rejeki nalika ngobati

Iki minangka tujuan utama tamba seks: kanggo ngewangi wong seneng nalika lagi ngobrol karo pasangan. Kanggo ngono, mesthi penting kanggo nyathet dosis sing dituduhake ing kothak prodhuk, nanging yen sampeyan ngurmati, libido mung bisa didhuwur lan kepinginan kanggo laporan mung bisa ditemokake.

-Untuk nglawan blockages lan nglawan masalah ereksi

Yen sampeyan ngadhepi masalah degdegan, tamba seks bisa mbantu nglawan. Saliyane kanggo nglawan kelainan iki, sampeyan uga bakal nemokake seksualitas sing kepenak lan sampeyan bisa gawe marem pasangan tanpa wedi "rusak" nalika tumindak; perasaan sing mambu lan memelas ing wektu.
Wanita ora kebal kanggo penyumbatan. Maneh, kanggo ngatasi masalah iki, ngobati tamba seks bisa menarik. Kanthi wanita pungkasan iki, pamblokiran sampeyan bakal ilang lan sampeyan bakal ngalami luwih nalika ditrapake.

-Uga ngalami seksualitas lan hubungan sampeyan

Sampeyan pengin duwe jinis kuat? Apa sampeyan ngimpi nemokake kesenengan sajrone tumindak? A tamba seks bisa mbantu ngrambah maneh raos kasebut! Prodhuk iki bisa ditindakake dening wong, uga dening wanita sing kepengin ngalami seksualitas lan ngapusi yen hubungane kedadeyan ing kondisi sing paling apik.
Mulane, tamba laku seksual bakal dadi pitulungan gedhé banget lan saos sokur marang panjenengan, hubungan intimmu bakal luwih sampurna!

-Untuk ngedongkrak libido

Sajrone urip, ana uga wektu nalika wong lanang utawa wadon ora pengin ngobrol karo pasangan. Masalah iki biasane psikologis lan bisa amarga faktor sing beda: kelelahan, masalah pribadi, stres ... Iki bisa nyebabake nyuda libido lan kesenengan.
Kanggo ngrampungake perasaan iki, njupuk obat jinis bisa dadi efektif. Pancen, bisa mbantu sampeyan ngedongkrak libido lan ngrampungake napsu seksual tartamtu!

Lan yen sampeyan pengin sawetara tips kanggo nyegerake penggalihipun dhumateng, punika artikel migunani!


Apa obat seks paling apik kanggo wong?

Saiki, ana akeh jinis stimulan kanggo wong ing pasar. Milih lan tuku sing paling apik bisa dadi angel lan ora umum kanggo golek dhewe kanthi ilang ing macem-macem pilihan. Ing liyane artikel iki, aku menehi sawetara jinis obat sing efektif sing bakal mbantu sampeyan nambah libido kanggo manawa!
Nanging sadurunge sampeyan nemokake, ngerti sing kudu dilakoni dhisik kanggo dhokter. Profesional iki bakal ngomong yen njupuk stimulan perlu lan yen kompatibel karo kondisi umum kesehatan sampeyan. Ing kasus apa wae, mayoritas stimulant jinis industri kayata Viagra utawa Vialis mung bisa diwenehi resep medis lan mulane wajib diwujuk dhokter yen sampeyan pengin menehi.
Uga, produk beda sing diwenehi ing ngisor iki ora aphrodisiacs. Ora ana sing bisa nambah libido, nanging ngarahake nambah aliran getih langsung menyang penis sampeyan kanggo njaluk lan njaga degdegan sing pas nalika ngobati.
Rangsangan kasebut bakal mbantu sampeyan duwe degdegan cukup, nanging ora tanpa gaweyan. Kanggo tumindak, stimulasi seksual kudu dileboni.


4 Nyenengi
6782 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar saka 59

  • admin, admin09 / 29 / 2018 ing 6: 06 am

    Minangka inhibitor PDE5, mbantu ningkataké sirkulasi getih, jantung sing luwih cepet nyebabake efek samping

  • admin, admin09 / 29 / 2018 ing 5: 17 am

    Ing artikel liyane, bakal nuduhake rincian saben jinis tamba kelamin. kalebu interaksi obat tadalafil, interaksi obat flibanserin ... etc.

  • admin, admin09 / 29 / 2018 ing 5: 09 am

    Ing artikel liyane, bakal nuduhake informasi rinci babagan saben jinis obatan. Kalebu dosis, efek samping, panggunaan ... etc.

  • admin, admin09 / 29 / 2018 ing 4: 40 am

    Ing liyane jinis obatan nuduhake, bakal njaluk informasi liyane. Ora mung efek samping tadalafil utawa efek samping Flibanserin, lan informasi dosis ... etc.

  • admin, admin09 / 29 / 2018 ing 4: 29 am

    Ora ateges Viagra ing wangun bubuk, zat aktif Viagra yaiku bubuk sildenafil sitrat

  • Cheska Summers09 / 25 / 2018 ing 9: 24 am

    Aku wis takon marang bojomu yen kita bisa nyoba obat-obatan seks iki sak durunge. Ing siji titik, aku wis ngelingi yen ana tenan prabédan ing kinerja kita sajrone wektu sing digunakake. Placebo Mungkin, utawa mung tenan efek. Nanging, iku ora dadi bagian saka acara seksual saben dina. Cukup nalika kita pengin soko beda.

  • Ryan Daniel09 / 25 / 2018 ing 9: 21 am

    Secara pribadi, aku durung nyoba obat apa wae, nanging aku tetep artikel iki kanggo tujuan mangsa. Yen bisa nggawe pengalaman seksual luwih gedhe, mula aku ora weruh alesan ora nggunakake. Nanging, aku yakin yen obat-obatan iki kudu digunakake ing moderat supaya ora bisa gumantung ing babagan kasebut.

  • Albeneth09 / 23 / 2018 ing 10: 49 pm

    Obat-obatan seks aman? Muga-muga padha ora bisa nyebabake ketergantungan. Ndhuwur kabeh, kanggo takon dhokter profesional iku sing paling penting.

  • Doug Brians09 / 23 / 2018 ing 5: 33 pm

    Obat-obatan kasebut becik kanggo wong lanang lan wadon. Padha muni kaya suplemen sehat sing bisa menehi resep dokter.

  • Hank Nolan09 / 23 / 2018 ing 5: 31 pm

    Nuwun obat-obatan iki ana supaya wong bisa ngrasake jinis urip sing sehat. Iku apik kabeh asil lan pancegahan kadhaptar.

  • Lionel09 / 23 / 2018 ing 1: 47 pm

    dapoxetine bakal mbantu ngurangi hubungan antar pribadi sing bisa dadi wicaksana kanggo nyoba kanggo partner duwe masalah jinis serius iki.

  • Emma09 / 23 / 2018 ing 1: 42 pm

    Obat-obatan kanggo jinis gedhe kaya iki ora bisa digarap dhewe, kudu dadi upaya dening pangguna lan wis jelas nyatakake yen perlu stimulasi pangguna.

  • nyekel09 / 23 / 2018 ing 12: 32 am

    Aku ngerti iki bubuk obat sing apik kanggo nggedhekake jinis nggunakake, nanging uga wis apik kanggo nyaritakake pembaca efek samping viagra uga kanggo precaution.

  • Diana09 / 23 / 2018 ing 12: 24 am

    Akeh perkawinan perkawinan asal saka wong sing duwe sperma lan mbantu ejakulasi dini. Iku apik yen kita duwe obatan ningkatake jinis kaya iki kanggo nangani masalah iki.

  • Pietro Tee09 / 22 / 2018 ing 9: 23 pm

    Dadi sampeyan ngomong yen tamba ningkatake jinis, viagra, saiki wis bubuk bubuk? Bungah! Sampeyan saiki njaluk viagra kanggo teh sampeyan. Nanging, nyatane, ora bakal nambah kinerja sampeyan, mung mandheg biskuit sampeyan supaya ora gampang.

  • Seksi Mack09 / 22 / 2018 ing 9: 19 pm

    Iki bener? Dadi iki bakal njaluk kula 15 babak saka jinis? Prilaku seksual sing akeh kudu didhukung dening drugs.hahahah

  • Rhona Burchill09 / 22 / 2018 ing 9: 05 pm

    Aku ora yakin yen aku ana kene, aku yakin ngerti babagan masalah ereksi. Maksudku sawise nikah nganti pirang-pirang taun bojoku saiki njupuk suplemen kanggo ningkatake drive. Yen dina iki isih lawas, dheweke bakal enggal nanging saiki dheweke seneng karo dheweke.

  • Victor09 / 22 / 2018 ing 8: 32 pm

    Aku ora mbukak obat obatan paling sethithik nalika nerangake meds. Ginseng alami kaya ginseng! Cara sing aku gunakake iki yaiku nalika saya tuwa. Ya aku bener ngerteni iki.

  • Malik Vennity09 / 22 / 2018 ing 7: 53 pm

    Efek PDE5 saka Tadalafil lan pengalaman sing nyenengake saka wanita Viagra Flibanserin loro cukup alasan kanggo jenis jender kanggo nggoleki tambahan migunani. Aku yakin bakal ana akeh pihak sing kasengsem kanggo obat apa sing dicathet ing AS lan luar negri.

  • Howy Ridell09 / 22 / 2018 ing 7: 48 pm

    Asil lan studi klinis cukup apik. Urip jinis urip sing penting kanggo akeh lan aku bungah yen obat-obatan kasebut uga ditampa.

  • Shanna Beltram09 / 22 / 2018 ing 1: 03 pm

    Penting sampeyan duwe sawetara informasi babagan apa sing sampeyan tindakake sadurunge sampeyan mlumpat menyang karung utawa kandhang kamar mandi karo baggie kebak soko. Kanggo mbantu sampeyan, kita wis ngobrol liwat forum penggemar narkoba, nyemplungke babagan apa diwatesi studi, lan konsultasi minangka akeh wong-wong saka tokers biasa menyang psychonauts, saka penggemar amatir kanggo dokter lan psikiater-minangka kita bisa kanggo nyelehake iki rundown saka kabeh info sing metu ana babagan humping dhuwur ing obatan.

  • Janine Marie Alexandra Bocateja09 / 22 / 2018 ing 1: 00 pm

    Sawetara obatan seks bisa mbukak sampeyan kanggo ngrampungake ecstasy, sementara wong liya sing ngilangake pembunuh boner. Sampeyan jeneng tamba, lan wong sing ngomong padha seneng nggawe jinis ing.

  • nolly09 / 22 / 2018 ing 5: 45 am

    Apik yen tamba ningkatake jinis kanggo wong lanang utawa wadon. Iki bakal mbantu wong lanang lan wong liya duwe seksual sing bakal gegandhèngan karo obat kasebut.

  • Danny09 / 22 / 2018 ing 5: 19 am

    Iki bakal nggawe bantuan kanggo nguripake maneh sesambetan sing mesthine wis ilang amarga masalah seksual. penyayang kudu rata-rata kasebut kanggo kebangkitan.

  • Vikram Parmar09 / 21 / 2018 ing 10: 20 pm

    Kanggo gumantung ing obatan jinis bisa mbuktekake bakal nambani. Bisa nggawe kurang yakin ing kinerja seksual.

  • Mog Arten09 / 21 / 2018 ing 7: 03 pm

    Iku menarik sing obat-obatan ningkatake kinerja seksual lan kesenengan. Thanks for sharing.

  • Miles Dubager09 / 21 / 2018 ing 4: 41 pm

    Temuan menarik. Aku bakal penasaran yen ana efek samping saka njupuk luwih saka Tadalafil utawa Flibanserin saka diwènèhaké. Thanks for sharing!

  • Lisa Nataliany09 / 21 / 2018 ing 9: 28 am

    Aku seneng banget nemokake artikel iki, lan bakal takon bojoku kanggo maca iki uga. Saben uwong perlu jinis, ora perlu ngrasakake malu. Maturnuwun kanggo nuduhake informasi babagan bubuk obat jinis ing artikel iki, iku banget migunani!

  • Richard Hanks09 / 21 / 2018 ing 7: 59 am

    Aku lan kanca-kanca nggoleki cara kanggo nggawe urip seks kita luwih menarik. Obat-obatan iki muni kaya sing pancene kudu dicoba. Thanks!

  • Vincent Matthews09 / 21 / 2018 ing 7: 56 am

    Saiki aku ngerti apa obat sing digunakake kanggo nambah kinerja seksual sajrone wektu sing intim! Thanks, tresna artikel sampeyan.

  • Tom Esthber09 / 21 / 2018 ing 6: 39 am

    Aku ora tau duwe masalah karo arousalku, malah saya kerep nyengsarakake. Mestine aku butuh tambahan PDE5 iki ing pirang-pirang taun senajan haha.

  • benedicta09 / 21 / 2018 ing 1: 32 am

    Aku bakal nyaranake Udenafil amarga kaya viagra sing digunakake kanggo wong. Bab sing apik babagan iki yaiku efek samping sing winates.

  • babi09 / 21 / 2018 ing 1: 26 am

    kesenengan nalika jinis iku penting banget kanggo mitra lan bisa nggawe utawa ngrusak urip seksual. Muga-muga wong sing ora duwe kesenengan iki bisa nggunakake obatan iki kanggo kabutuhan dhewe.

  • Mark09 / 20 / 2018 ing 11: 34 pm

    Aku seneng ngomong yen yen masalah seks ora ditangani karo obat seks, banjur dokter kudu berkonsultasi. Aku mikir sing bakal dadi hal sing paling apik kanggo nindakake kahanan kasebut.

  • Nunu09 / 20 / 2018 ing 11: 27 pm

    Urip seksual saperangan pasangan kaya kawat urip wae sesambungan kaya kuwi kudu ditingkatake saka wektu nganti wektu time.it bakal nggunakake salah sijine enhancer kanggo hubungan apik.

  • Fredrick Isinguard09 / 20 / 2018 ing 11: 21 pm

    Saiki obat-obatan iki bener-bener digunakake dening wong enom sehat sing dadi masalah. Nanging, wong-wong mau wis mbiyantu wong-wong tuwa lan penderita ED kanggo ngranggeh aspek sing luwih penting saka urip.

  • Kapten U09 / 20 / 2018 ing 10: 44 pm

    Mbokmenawa wektu iki kanggo ngobrol babagan perkara kasebut ing obatan sing mbukak, seks, kinerja seksual. Maksudku jinis iku penting kaya sing bisa dadi masalah. Kanthi ngandika, aku seneng yen artikel-artikel kasebut ana. Paling ora, wong-wong sing sabar nrima iki.

  • machine09 / 20 / 2018 ing 9: 46 pm

    Endi spek wae? Maksudku akeh? Ngendi komponen lan barang? Maksudku yaiku apa sing sampeyan lakoni, Ngerti apa sing dianggep penting.

  • Bradley Lavender09 / 20 / 2018 ing 4: 17 pm

    Kedadeyan kaya obat sing dites lan aman kanggo kegunaan seksual. Aku kepengin weruh babagan obatan utawa suplemen sing ora njupuk nalika nggunakake Tadalafil utawa Flibanserin. Thanks for sharing.

  • Curt Rancher09 / 20 / 2018 ing 4: 14 pm

    Horray kanggo libido sing luwih maju! Dyclonin lan flibanserin muni kaya ramuan kuat kanggo kinerja seksual sing luwih apik. Thanks for sharing.

  • AJ09 / 20 / 2018 ing 1: 21 pm

    Kawruh iku kakuwatan, apa wae wujud. Paling ora aku kudu ngembangake apa wae kanggo nggawe pengalaman seks luwih nyenengake, saiki aku ngerti apa sing bakal ditindakake.

  • David Tjoe09 / 20 / 2018 ing 9: 17 am

    Iki minangka artikel paling menarik kanggo maca ... :). Aku tau nyoba nggunakake iki - mung metu saka penasaran. Lan terus terang, aku ora nemen ngrasakno ... Aku rumangsa nesu jantung sing luwih cepet lan rasa ora nyaman ing sirahku.

  • Harold Adams09 / 20 / 2018 ing 5: 40 am

    Avanafil pancen mbantu aku. Aku meh entuk depresi yen aku urusan karo masalah seksual, lan hatur nuhun aku diwenehi avanafil.

  • Joel Warner09 / 20 / 2018 ing 5: 38 am

    Aku nggunakake sildenafil citrate nalika ana masalah. Sampeyan njupuk sawetara wektu, nanging iku bener efektif.

  • admin, admin09 / 20 / 2018 ing 4: 17 am

    Kanca kanca, bahan utama Viagra yaiku Sildenafil citrate, CAS 171599-83-0, sampeyan bisa nemu rincian ing ngisor tadalafil CAS 171596-29-5.

  • Mozd09 / 20 / 2018 ing 4: 08 am

    Aku manawa wong kanthi ejakulasi dini ora kepengin nyoba kanggo nyoba Vardenafil minangka obat sing bisa siap ningkatake kerusakan eritile penis lan mbantu kualitas lan durasi seks.

  • Bolly09 / 20 / 2018 ing 4: 01 am

    Aku mung ngarepake lanang karo disfungsi erectile kanggo maca Sildenafil citrate supaya bisa tuku kanggo mbantu wong njaluk bali erection.It penting banget kanggo urip seksual apik.

  • Joey09 / 19 / 2018 ing 10: 09 pm

    Aku ora ngerti sebabe aku maca iki. haha. Nanging akeh informasi babagan perkara iki. Priksa manawa sampeyan takon pakar sadurunge njupuk obat apa wae.

  • Kurt09 / 19 / 2018 ing 9: 14 pm

    Aku saranake takon dhokter sampeyan dhisik sadurunge njupuk salah sijine pengobatan seks. Maksudku aku biasane maca kasus ing ngendi wong mati amarga iki. Go metu karo bang secara harfiah.

  • Jiffy Rando09 / 19 / 2018 ing 8: 59 pm

    Begjanipun aku ora butuh IT. Mengko lan mugia ora bakal. Oalah, aku kejutan Viagra ora ana ing kene.

  • babe09 / 19 / 2018 ing 7: 05 pm

    8 obat bedhasan seks wêdakakêna, iki menehi siji rasa pilihan lan bisa kerja kanthi tegas karo pilihan. Mangan napsu seksual bali banget penting lan bubuk iki mesthi bakal mbantu.

  • teddy09 / 19 / 2018 ing 6: 57 pm

    Iki bener kirim panas, pasangan bakal nemokake postingan iki sing apik kanggo nggedhekake jinis urip. Aku pribadi butuh informasi iki lan katon nggunakake sapa wae sing bakal apik kanggo sistemku. Informasi iki tepat wektu, bisa tuku viera tanpa resep.

  • Landen Burrows09 / 19 / 2018 ing 5: 10 pm

    Aku bakal manawa kanggo menehi rekomendasi iki kanggo kanca-kanca sing aktif lan sing pengin nambah seksual kepinginan! Thanks for sharing.

  • Moz Chesk09 / 19 / 2018 ing 4: 25 pm

    Iki koyone nggoleki obat sing bermanfaat kanggo nggedhekake urip seks, lan ngerti apa obat sing kanggo sampeyan. Thanks for sharing!

  • Moch Sugih09 / 19 / 2018 ing 12: 35 pm

    Aku obat-obatan jinis kaya iki bisa nyebabake ketergantungan, lan nggawe kita kurang percaya yen kita ora nggunakake wong-wong mau. Nanging mungkin bisa becik yen sampeyan ora nggunakake iki asring, Kurang luwih.

  • Leonard Wesley09 / 19 / 2018 ing 7: 25 am

    Aku pancene ora duwe gagasan babagan obat-obatan, luwih kaya obatan seks. Lan wong-wong pancen mbantu hubungan seksual ??

  • Alfonso Franklin09 / 19 / 2018 ing 7: 21 am

    Wow, aku ora ngerti ana macem-macem jinis obatan kanggo lanang lan wadon padha. Apa sing diwaca menarik!

  • Swiss09 / 19 / 2018 ing 2: 35 am

    Muga-muga wong-wong sing pancen perlu informasi iki bisa maca artikel iki. Aku mikir iki stimulan seksual bakal mbiyantu banget amarga bakal bisa ningkatake hubungan apik antarane pasangan.

  • Feddy09 / 19 / 2018 ing 2: 27 am

    Iki masalah post.Sex sing paling berharga wis ngilangi sawetara kulawarga loro lan cocok sing sawetara jinis obatan jinis kaya iki kudu diurutake lan dijupuk kanggo obat. Apik banget yen obatan kasebut bisa ningkatake libido.