Nandrolone DECA bubuk-Ultimate Guide Carane nggawe Nandrolone Decanoate (Durabolin) [2019]

Apa Nandrolone Decanoate(DECA)

Dina iki, akeh binaragawan milih steroid homebrew supaya bisa nambah massa otot. Nandrolone Decanoate, dikenal minangka DECA, sing didol kanthi jeneng DECA-Durabolin, yaiku salah sawijining steroid kuat sing menehi hasil sing apik banget nalika gawat. Yen sampeyan anyar ing industri, sampeyan bisa uga mikir apa Deca Durabolin lan apa sing bisa dilakoni kanggo sampeyan. Kene sawetara fitur Nandrolone Decanoate (DECA) sing nyedhiyakake liyane saka wong liya.

Nandrolone Decanoate (DECA) yaiku steroid akting sing alon, lan iki dadi luwih populer. Apa manfaat nggunakake steroid sing luwih alon? Maneh setengah umur, maneh bakal njupuk steroid kanggo ninggalake awak. Uga, iki tegese dosis Nandrolone Decanoate ora perlu. Sampeyan mung kudu njaluk injeksi sawise telung minggu, ora kaya wong sing sampeyan kudu njaluk jab saben minggu.

Nandrolone Decanoate (DECA) (360-70-3) uga ditondoi dening sawetara efek sisih, nggawe dadi darling kanggo wong sing seneng ngurus kesehatan. Efek samping sing kurang abot amarga arang dadi ngowahi estrogen.

Efek saka Nandrolone Decanoate ing binaraga

- Mbangun pulih

-Mbantu kesehatan gabungan

-Peningkatan kekuatan

-Menambah massa otot sing lega

-Peningkat kinerja

Nambahake kuwarasan

Teka ing gedung olahraga lan ora bisa nindakake aktivitas fisik amarga lemes wiwit karya pungkasan metu? Sawise nggunakake Nandrolone Decanoate, sampeyan bakal ngelingi yen sampeyan bisa entuk saka latihan sadurunge lan bisa nindakake luwih apik ing wektu sing luwih apik.

Nambah kesehatan bareng

Ora ana rasa nyuda bebarengan karo nggunakake Nandrolone Decanoate amarga njamin dheweke tansah sehat.

Tambah kekuatan

Tanpa kekuatan cukup, gol badan sampeyan bisa dadi tanpa guna. Ing sisih liyane, yen sampeyan duwe kekuatan, sampeyan bisa ngangkat bobot gedhe kanthi mangkono dadi luwih otot. Bubuk Nandrolone Decanoate nambah kekuatan sampeyan, ngijini sampeyan kanggo ngetung bobot ing kekuatan puncak.

Tambah massa otot sing lega

Nandrolone Decanoate nduweni kamampuan bangunan otot sing luar biasa, lan sing apik iku mung nambahake ing otot tanpa lemak massa.

Ngapikake kinerja

Apa sampeyan kudu nggawe latihan sing apik banget? Panganggone Nandrolone Decanoate bakal mbiyantu nggawe sesi olahraga liyane produktif, nggawe sampeyan bisa entuk fisik sing wis dadi keinginan ing wektu sing paling cendhak.

Nandrolone DECA bubuk-Ultimate Guide Carane nggawe Nandrolone Decanoate (Durabolin) [2019]

Carane nggawe Nandrolone Decanoate (DECA)

Langkah 1: Timbang bubuk Nandrolone Decanoate menyang gelas.

Langkah 2: Tambah BA lan BB.

Langkah 3: Pelarut-pelarut kasebut bakal bubar sajrone bubuk. Nggawe campuran kanthi alon kanggo nyepetake proses kasebut.

Langkah 4: Tambah minyak wangi wijen kanggo solusi lan aduk kanthi sak tenane.

Langkah 5: Nggawe solusi warmed menyang syringe sing bakal digunakake kanggo nyaring lan masang jarum menyang saringan syringe.

Langkah 6: tutup bekas kasebut

Kimia sampeyan kudu nyiapake

Nandrolone Decanoate Recipe kanggo DECA 50ml saben ing 200mg / ml

10grams Bubuk Nandrolone Decanoate

32.50ml minyak wijen (Hindhu lenga sing kandel lan sing bisa alergi marang).

2.5 Benzil alkohol 5% (Aja ngluwihi 5% BA kanggo konversi apa sing ditindakake)

7.50ml Benzil benzoate 15%

Piranti sing dibutuhake

  • Kompor
  • Ukuran
  • Vials wis diolah
  • Jarum steril
  • .22 micron syringe filters
  • Steril syringes
  • Sendok kanggo nglakoake
  • beaker

Langkah-langkah pedoman babagan carane nggawe Nandrolone Decanoate

Langkah 1: Nimbang bubuk Nandrolone Decanoate dadi gelas.

Sing dilakoni kanthi njupuk potongan kertas, ditempatake ing ukuran lan mencet tombol supaya bobot saka kertas ora entuk nalika ngukur wêdakakêna. Tambah bubuk bubuk kanthi dicithak supaya sampeyan ora perlu ngusuka sawise ngluwihi bobot wêdakakêna becik. Kanggo mesthekake yen sampeyan akurat, entuk ukuran sing cukup akurat kanggo gram. Sawise sampeyan entuk gram sepuluh, sampeyan saiki kudu apik.

Langkah 2: Tambah BA lan BB.

Langkah 3: Pelarut-pelarut kasebut mulai larut ing bubuk. Nggawe campuran kanthi alon kanggo nyepetake proses kasebut.

Sampeyan bisa milih kanggo anget solusi kanthi nggunakake banyu supaya bisa luwih cepet. Kepiye carane? Njupuk pot karo sawetara banyu lan panggonan ing kompor kanggo panas. Gawe beaker sing nduweni solusi lan sijine sawetara sentimeter menyang banyu. Sampeyan bisa uga nggunakake banyu anget saka ceret. Aja ngombe banyu sing panas banget amarga bakal ngasilake oksidasi kanthi mangkono ngganggu proses.

Langkah 4: Tambah minyak wangi wijen kanggo solusi lan aduk kanthi sak tenane.

Minyak wijen kudu nduweni suhu sing padha karo solusi kanggo ngidulake solusi kanggo ngolah kanthi bener. Priksa manawa swirls hormon sing wis mbentuk lan mesthekake yen ora ana sadurunge pindah menyang proses filtrasi.

Langkah 5: Gawe solusi panas menyang jarum suntingan sing bakal digunakake kanggo nyaring lan masang jarum menyang saringan syringe.

Gunakake meksa ing jarum suntingan kanggo ngidini solusi kanggo mili lan ngganti filter kanthi anyar nalika sampeyan perhatikan yen proses kasebut alon.

Langkah 6: Tutup tutup

Sawise sampeyan rampung karo proses filtrasi, solusi kasebut saiki wis siap digunakake. Tutup wadhah kanggo nyegah kontaminasi.

kesimpulan

Nalika teka kanggo njupuk steroid, ana rong jinis wong; sing tuku Nandrolone Decanoate kanggo dijual lan sing nyenengake asal saka Nandrolone Decanoate mentah. Nganggo loro, mung ana siji gol; kanggo nggawe awak sing luwih apik.

Yen sampeyan seneng milih steroid ing omah, sampeyan kudu nglakoni kanthi bener. Miturut resep Nandrolone Decanoate sing diwenehake carane nggawe Deca, sampeyan bakal oleh asil sing sampurna. Melebihi utawa nggunakake jumlah sing cendhek sing beda utawa Bubuk Nandrolone Decanoate bisa nyebabake kualitas steroid.

Sejatine, kanthi piranti lan bahan sing tepat, sampeyan bisa nggawe Nandrolone Decanoate nyaman lan nyadhangake potensial awakmu.

Cathetan Suku

  1. Nandrolone Decanoate, GJ Blokdijk, CreateSpace Independent Publishing Platform, 2018, page 1-170
  2. Anabolic Steroid lan Athlete-2d ed, William N. Taylor. MD, kaca 39
  3. Obat-obatan, Atlet, lan Kinerja Fisik, disunting dening John A. Thomas, kaca 27-30
0 Nyenengi
9110 Ndeleng

Komentar wis ditutup.