Meta gambaran

Apa sampeyan pengin nambah massa otot, miwiti utawa njaga hasil substansial? Wêdakakêna Dianabol (methandrostenolone) kudu dadi barang gedhé sabanjure. Ngerteni apa sampeyan kudu ngerti babagan iki steroid anabolik, panggunaan, efektifitas, lan cara nglewati efek samping.

Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Prakawis Dianabol Powder For Sale

Pambuka

Yen sampeyan tukang binasa serius, sampeyan bakal luwih ngerti perjuangan gain massa otot. Lengganan ing gym lan nglakoni latihan sing nyenengake kaya lengen barbell utawa lunges uga ora cukup kanggo toning otot.

Nggawe kasebut nduweni manfaat kesehatan, nanging mbutuhake kesabaran maksimum, konsistensi lan wektu. Maksudku, sampeyan ora mung bisa ngleksanani seminggu, mriksa dhewe liwat pangilon, lan ngarepake nggoleki otot rambute gaib. Nanging, sampeyan bisa nindakake kanthi bijak kanthi ningkatake latihan karo steroid anabolik sing wis disetujui, sing bakal nemokake ototmu ing wektu pitung dina.

Apa Dianabol (Methandrostenolone) Powder?

Gambaran saka Dianabol Powder

Raw Dianabol yaiku senyawa kimia kanthi CAS no. (72-63-9), kalebu kelas steroid anabolik C17. Iki minangka steroid sintetik sing kuat amarga popularitas 1950. Obat kasebut utamané ngasilake atlit lan binaragawan sing pengin njaga otot lan nguatake kekuatane ing wektu sing cendhak.

Steroid anabolik dikenal minangka hepatoxic. Kanggo ngurangi efek iki, para pengembang Dianabol nglambangake gugus metil ing 17th posisi karbon. Ikatan rangkap uga ditambahake ing posisi pisanan lan kaloro saka atom karbon kanggo ngurangi efek samping androgenic kaya kukul utawa corak botak lanang.

Boten kados steroid sanesipun, bubuk protein Dianabol punika saged dipun ginakaken ing kathah negara. Nanging, tamba kasebut minangka zat terkontrol jadwal III lan mung bakal kasedhiya ing resep, utamane ing AS

Asal

Sanajan sawise Perang Dunia II, Amerika lan Uni Sovyet tansah bersaing lan looking kanggo ngalahake adhedhasar ideologi. Senadyan loro kasebut melu perang nyata, dheweke kepengin banget ngalahake olahraga lan eksplorasi rembulan.

Antarane 1940 lan 50, Rusia ndhominasi Olimpiade, amarga produk testosteron atlet-atlet padha nggunakake. Nanging, rahasia iki cendhak nalika nalika AS. Dokter Olimpiade, John Ziegler, nemokake trick. Ing bidhang kanggo ngalahake Uni Soviet, dheweke gabung karo Ciba Pharmaceuticals kanggo ngasilake produk sing padha.

Dianabol (methandrostenolone) bubuk dumadi ing 1950s pungkasan. Iku cukup populer ing antarane 1960s lan '70s minangka pilihan luar biasa ing binaraga steroid.

Ora kaya para predator, tamba iki minangka steroid anabolik lisan pisanan ing pasar. Tujuan saka obat iki yaiku ngobati steroid injeksi ora sah dening atlet. Iki duwe efek kurang androgenic lan kasedhiya liwat resep ing pirang-pirang negara. D-bol kaping loro luwih kuwat tinimbang testosteron.

Dianabol testosteron Anadrol
Rating anabolik 210 100 320
Rating androgenic 60 100 45

Karakteristik Kimia lan Fisik Dianabol Powder

Jeneng Product Methandrostenolone
Jeneng kimia 17a-metil, 17b-hydroxy, 1,1-androstadienone, 3-siji
CAS no. 72-63-9
Titik lebur (° C) 163 - 167
Kemurnian 98.7%
katon wêdakakêna putih
bobot molekul 300.442 g / mol
rumus molekul C20H28O2
kelarutan · Banyu (9.7 mg / L ing 25 ° C)
· Alkohol
· Asam asetat glasial
· Chloroform
Dianggo Ndadekake kanthi cepet massa otot
Jeneng merek lan dagang · Dianabol
· Averbol
· Nerobol
· D-bol
· Metandienone
· Reforvit-b · Dehydromethyltestosterone
· Metanabol
· Methandienone
· 1-dehydro-17alpha-methyltestosterone
· Stenolone
· Pronabol
· Naposim
· Encephan

Carane Buy Dianabol (methandrostenolone) Powder Online

Tuku steroid anabolik gumantung ing sawetara faktor. Lokasi sampeyan nduweni peran penting wiwit sawetara negara wis nyetel larangan ing pamilik, milik, lan nggunakake bubuk Dianabol. Contone, nggunakake methandrostenolone lan turunané ilegal ing AS, Australia, lan Kanada, kajaba miturut resep sing bener. Nanging, ing negara liya kaya Meksiko, Buy bubuk Dianabol kaya gampang mundhut sepatu saka sepatu.

72-63-9 MethandrostenoloneDianabol

  • Legally Purchasing Dianabol

D-bol bisa dadi tamba terbatas ing negara sampeyan, nanging sampeyan isih bisa nggawe tuku legal saka sing dilisensi Pabrik bubuk Dianabol. Ayo kula penjelasan. Yen sampeyan ora duwe resép legit saka dokter, atine sampeyan bakal nemokake kemungkinan ing pasar ireng. Inggih, kesepakatan punika saged sanget nggunakake lawang mburi, nanging sampeyan bisa nampa tamba maling, ora nguntungake, lan nyebabake.

Sanajan ora munasabah kanggo pindhah menyang negara sing wis legalized panggunaan steroid, sampeyan isih bisa bank ing toko online bubuk Dianabol sah. Paling ora, sampeyan dijamin kualitas produk sing wis diprodhuksi ing kondisi steril lan diatur.

  • Dianabol Powder For Sale

Various vendor online sing ngundhuh steroid anabolik. Wiwit toko-toko Tiongkok wis dibanjiri, sampeyan bisa ngubengi bab bubuk Dianabol China, utamané ing prodhuk akeh. Kanggo nggolek penjual sing dipercaya, nimbang sumber paling dhuwur, keluwesan pengiriman, lan kasedhiyan informasi sing relevan ing situs tartamtu.

Langkah-langkah bubuk Dianabol online tuku:

  1. Bukak https://www.proanabolics.com/ utawa pabrik bubuk Dianabol sing dipercaya kaya iki Cina nyimpen.
  2. Klik ing bilah pangguna, ketik "Dianabol," lan nelusuri zat kasebut
  3. Sampeyan bakal dijaluk kanggo ndhaftar akun kanggo gampang nelusuri produk nalika pengiriman. Nanging, sampeyan bisa milih mriksa minangka tamu.
  4. Nyedhiyakake rincian akun
  5. Konfirmasi prentah lan ngenteni pengiriman ing ngarep.

Elinga yen rega bubuk Dianabol beda-beda gumantung saka siji vendor liyane lan kuantitas sing sampeyan tuku.

Carane Nggawe Dianabol ing Ngarep

Sanalika sampeyan bisa tuku steroid sing wis siap, sampeyan bisa tuku bahan mentahan sing kapisah lan diwenehi resep bubuk aroma Dianabol. Proses iki mupangati ing babagan ekonomi lan konversi ngidini sampeyan ngatur dosis ing korespondensi karo awak.

Ana nganti limang resep konversi bubuk Dianabol, sing beda miturut bahan sing digunakake lan dosis.

Requirements

  • Bubuk methandrostenolone
  • Benzil Benzoate (BB)
  • Minyak goreng
  • Tren asetat
  • Benzil Alkohol (BA)
  • Etil Oleate (EO)
  • Botol kaca steril
  • Thermometer
  • Langkawi
  • Syringe lan saringan steril steril
  • Beaker

Ayo delve menyang rincian carane nggawe Dianabol ing ngarep;

20ml @50 mg / ml 250ml / @80 mg / ml 250ml @80 mg / ml 100ml @50 mg / ml 50ml @50 mg / ml
Bubuk D-bol 1g 20g utawa 17.86ml 20g utawa 17.86ml 5g utawa 5.6ml 2.5g utawa 2.23ml
BB 4.0ml 40ml 60ml 18% 18% (9ml)
BA 0.4ml 10ml 15ml 2% 1% (0.5ml)
Minyak goreng 5.0ml 182.14ml 157.14ml 29.4ml Gunakake lenga abang wae (31.77ml)
EO 30%
Guaiacol 15% 15% (7.5ml)

Umumé bubuk Dbol ngandhut rasa pait, nanging bahan kasebut bakal netralake rasa.

Cara Dianabol (D-bol) dianggo

Wêdakakêna Dianabol nyegah otot nalika mbebayani nalika nambah sintesis protein lan nambah retensi nitrogen. Obat iki bakal nggawe awak kanggo konsentrasi kabeh protein sing dikonsumsi menyang otot. Muga-muga setengah geser, sampeyan bakal mulai ngowahi sawetara perubahan positif ing 7 - 10 dina.

Steroid ngrangsang napsu pangguna, kekuwatan, lan swasana ati.

Dianabol (D-bol) Setengah urip

Dbol duwe umur setengah rata-rata jam 4. Ngelingi yen wektu cendhak banget, sampeyan kudu nyuda roto dosis sedina kanggo njaga tingkat konsentrasi getih.

Waktu Deteksi Dianabol

Steroid bakal dideteksi nganti enem minggu saka wektu sing ditindakake. Yen sampeyan atlit aktif, sampeyan kudu mungkasi njupuk Dianabol rong sasi sadurunge ujian.

Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Prakawis Dianabol Powder For Sale

Hasil Dianabol: Apa Aku Bakal Gain?

  • Otot Gain

Steroid anabolik bisa nyebabake proses pembalikan katabolisme lan nambah anabolisme protein. Kanggo bodybuilders, sampeyan bisa ngalami kekuatan sing luwih apik nalika metu. Sanadyan Dianabol ora menehi sampeyan katon vaskular, paling ora bakal nambah otot lan nggawe sampeyan katon luwih lengkap tinimbang sadurunge.

  • Strength

Kanggo goer olahraga, steroid Dianabol minangka suplemen paling apik kanggo nguatake kekuatan lan menehi stamina kanggo nandhang latihan sing kuat. Obat sing nyepetake wektu pemulihan lan bebarengan nyuda lemes.

  • Bobot Gain

Methandrostenolone yaiku resep paling apik kanggo pasien sing duwe kesulitan kanggo entuk utawa ngramut bobot sing sehat. Prodhuk bisa nggawe sampeyan nambah nganti 20 kilogram ing sawetara minggu.

  • Tingkat Tingkat Testosteron

Yen sampeyan nandhang sangsara saka kondisi testosteron sing kurang, dhokter sampeyan bakal nemtokake steroid hukum kayata Dbol.

  • Therapeutic Uses

Nambahake panahanan nitrogen lan ndandani tissue, utamane sawise nyangkok, surgery, utawa burns. Tambahan, Dianabol digunakake kanggo nambani jinis tartamtu saka anemia.

Dianabol (D-bol) Dosis lan Dianggo (Apa Aman kanggo njupuk Dianabol?)

  • Dianabol Dosage

Dosis standar DAX antara 15 lan 50mg / dina. Nanging, sawetara panganggo sing ngalami migunakake saksuwene 100mg saben dina. Faktor sing paling penting kanggo dicathet yaiku dosis steroid sing dhuwur bakal nyebabake tekanan getih.

Wanita lan pemula ngirim ora njupuk luwih saka 15mg. Kanggo atlet wadon, dosis saben dina maksimum yaiku 30mg. Sembarang Nilai sing luwih dhuwur tinimbang iki bisa nyebabake peningkatan karakteristik seksual lanang lan efek samping dbol sing ora bisa dibaleni maneh.

Dbol duwe umur setengah pendek, mula kudu mbedakake dosis 2 - 3 kaping dina. Sampeyan dianjurake kanggo njupuk obat sak wektu meal kanggo nyuda efek sisih umum kaya mual. Salah siji cara kanggo nambah bioavailability saka Dianabol kanthi nggabungake grapefruits ing diet.

  • Dbol Usage

Dbol yaiku steroid anabolik pisanan sing bisa dijupuk kanthi lisan. Sanajan tamba kasebut kasedhiya lan dijupuk minangka tablet, sampeyan bisa ngatur liwat injeksi intramuskular. Kanggo asil sing apik, sampeyan kudu ngrampungake tumpukan Dianabol kanthi nggunakake steroid liya kayata Durabolin, testosteron, Primobolan, utawa trenbolone.

  • Dianabol Siklus

Daur ulang Dianabol sing khas antara papat lan enem minggu kanthi dosis cumawis 30 - 50mg. Ing wektu, priksa manawa tumpukan steroid karo dosis kardinal lan N2guard saben dina kanggo nyegah karusakan ati. Aromasin uga kudu teka kanggo nyegah aromatisasi, sing tanggung jawab kanggo pambentukan estrogen lan penylametan banyu.

Hasil Dianabol biasane katon ing minggu pisanan njupuk. Punika minangka perkiraan babagan bobot sampeyan bisa entuk saka siklus lengkap;

Periode (minggu) Massa (kilogram)
1 5 - 7
2 10
4 17
6 26

Post Cycle Therapy

Ing pungkasan minggu enem, perlu ditrapake tumrap post-siklus kanggo nyegah panetapan hormon ing kelenjar pituitri. Ing sawetara kasus, siklus bakal nurunake tingkat testosteron. Mulane, sampeyan ditugasake kanggo njamin tingkat bali menyang normal supaya sampeyan ilang massa otot sing wis nambah. Terapi iki tetep nganti patang minggu.

Dianabol (D-bol) Efek Samping: Cara Hindari Efek Sampingan

Steroid Dianabol mung migunani yen sampeyan nggunakake kanthi wicaksana nalika ngelingi pancegahan lan risiko sing ditindakake. Sing luwih akeh sampeyan nambah dosis, luwih dhuwur kemungkinan ngalami efek samping sing abot.

  • Penylametan banyu utawa kembung
  • Pembesaran prostat
  • Tekanan jantung
  • Penekan pituitary kelenjar
  • Gynecomastia
  • Kukul
  • insomnia
  • Tekanan darahe duwur
  • Wutah ora normal
  • Kabudayan pola lanang
  • Kerusakan ati
  • Virilisasi utawa ciri seksual lanang ing wanita kayata kord vokal jero, wutah abnormal rambut, utawa pembesaran clitoris.
  • Tambah ing kolesterol LDL sing ala lan nyuda kolesterol HDL

Cara Ngilangake lan Ngatur Efek Sampingan Dianabol

  1. Gunakake aromatase inhibitor utawa anti-estrogen

Dbol duwe kecenderungan aromatizing dadi estrogen. Nalika ana akeh hormon iki ing awak, asil panahan banyu, kembung, ora subur, gynecomastia, utawa depresi.

Kabar apik yaiku sampeyan bisa nggunakake aromatase inhibitor kanggo mblokir konversi dbol dadi estrogen. Sawetara conto kalebu letrozole, Aromasin, lan Arimidex. Mesthekake sampeyan njupuk tambahan kasebut sajrone siklus Dianabol lan terapi siklus kirim.

  1. Tambahan ati kesehatan

Suplemen paling apik kudu ngurangi keracunan ati kanthi ngurangi karusakan oksidatif. Yen ngemot susu thistle, NAC, TUDCA, lan bahan-bahan sugih liya, tegese cocok karo tagihan.

  1. Suplemen kolesterol

Sampeyan kudu njupuk Dianabol kanthi mineral sing ningkatake kadar kolesterol. Sawetara tambahan iki kalebu beras ragi, lenga iwak, niacin, utawa co-enzim Q10.

  1. Njupuk testosteron

Biasane, jumlah testosteron sing diprodhuksi dening awak ora cukup nalika siklus Dbol. Yen levele kurang, proses otot-bangunan uga bakal kios. Mulane, tumpukan tambahan testosteron karo Dianabol bakal mbantu sampeyan entuk goal sampeyan.

  1. Priksa dietmu

Njupuk panganan sing sugih ing asam lemak omega lan protein sing sehat. Daging layang-layang lemak minangka penyebab utama penylametan banyu, kanthi mangkono, kena paningkatan tekanan darah.

  1. Njupuk dosis cilik lan kontrol

Wiwit ngirim ora ngluwihi dosis 20mg / dina. Senajan sapérangan biji badan sing dibutuhake bakal resik nganggé 100mg steroid, praktik iku ora aman. Yen sampeyan kudu nambah kuantitas kasebut, 50mg pancen bener. Dosis dhuwur cocok karo efek samping akut kayata elevasi tekanan getih.

Elinga yen siklus Dianabol kudu antarané enem lan wolung minggu.

  1. Dianabol Contraindications
  • Anak, remaja, utawa sing luwih enom saka taun 30

Ing bocah-bocah, njupuk Dianabol bakal ngganggu pematangan lan pembangunan seksual.

  • Wanita hamil

Steroid uga nyebabake kelainan janin

  • Ibu sing nyusoni
  • Susu kanker payudara lan prostat
  • Hypercalcemia

Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Prakawis Dianabol Powder For Sale

Dianabol Review

  • Massive Mass Massive

Sampeyan bakal miwiti ngelingi efek langsung sampeyan miwiti dosis. Sampeyan malah ora perlu mbandhingake Dianabol sadurunge lan sawise foto kanggo dicathet prabédan. Sawise minggu pisanan, awakmu bakal katon luwih lengkap, lan sampeyan bakal ngalami gain bobot sing signifikan.

Nalika olahraga ing gedung olahraga, sampeyan bakal duwe kekuatan sing cukup kanggo nindakake latian sing kuat utawa ngangkat bobot abot. Ing pungkasan siklus, sampeyan bakal entuk soko kanggo 20lbs.

  • Ngasilake output Hormon Wutah Manungsa

Obat iki kalebu ing sawetara steroid legal sing ningkataké hormon pertumbuhan. Yen sampeyan nggabungake tumpukan Dianabol kanthi diet sehat lan latihan biasa, steroid bisa nggawe sihir. Sanajan sampeyan gain massa sing cukup, lemak awakmu nyuda.

  • Ramah Pangguna

Paling steroid sing didol suntik. Nanging, Dianabol sacara lisan diwenehake liwat pil, tablet, kapsul, utawa ing bentuk cair. Sampeyan uga bisa nindakake resep bubuk Dianabol lan nyetel dosis.

  • Efek sisih

Efek samping dola sing paling tuwa yaiku tekanan getih dhuwur, karusakan ati, lan ginekomastia. Kasunyatan bilih dodo sampeyan dadi misterius kanthi kurang saka minggu bisa dadi determent. Sampeyan bisa ngontrol sisa efek samping kanthi ngisi disiplin pribadi lan ngarahake pituduh, nanging gynecomastia ora bisa dikontrol.

Efek sisih liyane sing nggawe binaraga kanggo njaga obat kasebut yaiku kemungkinan infertilitas, masalah jantung, lan karusakan saka ati.

  • Bungkus

Yen sampeyan kepengin ngrungokake babagan steroid anabolik, sawetara pitakonan bakal mesthi ana ing pikiran sampeyan. "Apa Dianabol legal?","Bisa aku njaluk dosis tanpa resep sing bener?","Nalika padha nggawe steroid?"Lan pitakonan sing padha. Artikel ing ndhuwur nduweni kabeh jawaban sing wis ditemokake.

Dbol kanggo didol nyebar ing antarane obra awak 1960 lan 1970. Nanging, efek samping sing digawe FDA dikategorikaké minangka zat kelas III lan matesi konsumsi. Ing Amerika Serikat, Dianabol mung kasedhiya liwat resep.

0 Nyenengi
2323 Ndeleng

Komentar wis ditutup.