Aasraw Biochemical Technology Co., ltd diresmikaken dening Laboratorium Teknik Biokimia berbasis Shanghai ing 2008, sing dibangun dening 5 Chinese Ph. Doctors, sing jurusan Teknik Kimia ing Universitas Tulsa, Oklahoma, Amerika Serikat.

AASraw sing lair anyar sing entuk investasi luwih akeh lan narik kawigaten wong jenius ing industri biokimia. Ana luwih akeh peralatan lan instrumen sing bisa diadopsi kanggo nganalisis, nguji, sintesis, lan liya-liyane, kayata, DSC, GV, HPLC, UV, RV, lan sebagéyan nganti saiki. Ana luwih saka 20 teknisi teknologi kunci. Aset tetep luwih saka USD30 yuta. Saliyane proyek kerjasama stabilitas jangka panjang, proyek anyar dijadwal taun 5-8 lan paten teknologi sing anyar sing diadopsi bakal 1-2. Ana luwih saka 100 barang kanggo produksi massal. Lan, luwih saka 80 sing dimiliki lan bisa diprodhuksi sacara langsung, lan luwih saka 20 ing antarane yaiku Teknologi Produksi Sintetik. Barang-barang iki luwih saka perusahaan pharmacy 30 sing misuwur ing ndonya.


Sasuwene motto TU babagan "Kearifan, Iman, Layanan", AASraw nyoba nyedhiyakake barang kanthi kualitas sing luwih apik, kurang biaya lan layanan luwih gampang kanggo urip ing jagad. Kabeh barang saka AASraw kanthi kemurnian ora kurang saka 98%. Lan, kabeh mau pancen ana ing sangisore aturan ISO9001, utawa UPS 36, utawa BP2016, utawa EP6, utawa GMP utawa liyane, kanggo memenuhi syarat banget negara-negara sing diimpor.

Inovasi yaiku sumber daya perusahaan sing dikarepake. Kanthi kerja keras kabeh buruh lan ketekunan, lan bantuan gedhe saka perusahaan, perguruan tinggi lan studio sing gegandhengan, AASraw wis nambah paling ora 30% saka teknologi produk. Sing mbantu akeh ngurangi biaya kanggo wong liya lan kurang sampah kanggo lingkungan.

AASraw wis nyoba dadi standar kanggo nampilake layanan jujur ​​lan barang jenius ing kabeh industri.