Babagan Aasraw Biochemical Technology Co., ltd
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

Aasraw Teknologi Biokimia Co, ltd didegake dening limang lulusan Ph.D ing Teknik kimia saka Universitas Tulsa, Oklahoma, sing ana ing tengah-tengah Amerika Serikat.

AASraw sing mentas didhekake entuk pendanaan wiwitan sing penting, mula narik kawigatene sawetara ahli kimia kualitas paling apik, umume kanthi utamane nandheske ing industri biokimia. Kanthi pendanaan awal sing sukses, kita nandur modal ing instrumentasi kualitas paling apik sing didhasarake kanggo sintesis, pemurnian, lan analisis lini produk. Kita minangka laboratorium sintesis lengkap, lan ora mung adol produk liyane. Kita duwe peralatan lengkap, kalebu - kalorimetri pemindaian diferensial, kromatografi cair kinerja tinggi, spektroskopi inframerah, spektroskopi sing katon ultraviolet - lsp. Saiki, kita nggunakake luwih saka rong puluh insinyur teknologi utama. Aset tetep kita luwih saka telung puluh yuta dolar (AS).

 

 

Saliyane proyèk kerja jangka panjang, kita ngajadwati limang wolung proyek tahunan. AASraw duweni luwih saka satus senyawa ing produksi massal. Kira-kira wolung puluh saka senyawa iki ditawakake sacara langsung marang konsumen, déné kira-kira rong puluh wis diprodhuksi ing kontrak karo luwih saka telung perusahaan farmasi ing dunya.

Nutut motto "Wisdom, Faith, Service," AASraw nyedhiyakake barang kanthi kualitas sing luar biasa, biaya murah, lan khasiat sing luwih lengkap kanggo mbantu urip ing saindenging jagad. Kabeh produk saka AASraw ditawakake kanthi kemurnian ora kurang saka 98%, lan kabeh diatur kanthi ketat miturut ISO9001, UPS 36, BP2016, EP6, GMP utawa sertifikasi liyane kaya sing dibutuhake kanggo memenuhi standar sing dibutuhake ing negara-negara sing ngimpor.

 

 

Inovasi iku sumber daya kita. Kanthi kerja keras saka kabeh karyawan sing darmabakti, ketekunan, lan kerjasama perusahaan, perusahaan, lan institusi sing gegandhengan, AASraw wis ningkatake efisiensi sintesis kanthi paling ora 30%, ngewangi ngurangi pricing kita dibandhingake karo pemasok liyane, saingga luwih apik nentokake pelanggan sing setya, uga ngurangi sampah sing lumebu ing lingkungan.

AASraw wis nyoba nyetel standar kanggo kualitas lan pricing. We offer service honest, chemists and technicians top quality, to bring you only the finest in compounds. Kita nyetel standar kualitas anyar ing industri kita.