Masteron Enanthate Sing Nggawe Lan Androgenic Steroid Anabolic

Kabeh babagan Masteron Enanthate

1. Apa Masteron Enanthate? 2. Carane karya Masteron Enanthate?
3. Masteron Enanthate setengah urip 4. Efek Masteron Enanthate
5. Masteron Enanthate vs Propionate 6. Masteron Enanthate Cycle
7. Efek samping Masteron 8. Tuku Masteron Enanthate
9. Masteron Enanthate Ulasan 10. Masa deteksi Masteron Enanthate
11. Masteron Enanthate nggunakake medis

Apa Masteron Enanthate? aasraw

Masteron Enanthate sing jeneng kimia yaiku Drostanolone Enanthate yaiku salah sawijining steroid anabolik lan androgenikAAS) sing mbungkus pipi nalika nerangake bulking lan nglereni. Varian Masteron sing diidhentifikasi ing 1950s lan didol ing sangisore macem-macem jeneng dagang kalebu Masteril lan Drolban.

Masteron Enanthate dikenal kanthi akeh ing 2000 minangka obat lan minangka penambah kinerja. Panyegahane wis dhuwur kabeh, lan saiki dina iki dadi salah sawijining steroid sing paling umum digunakake amarga sifat anti-estrogen sing kuwat.

Carane karya Masteron Enanthate? aasraw

Sampeyan bisa uga kepengin weruh carane obat iki bisa ditindakake. Masteron yaiku senyawa sing dihidrotestosteron, lan yen sampeyan nggunakake, ana peningkatan jumlah DHT ing awak.

Ing badan kita, enzim 5a-reductase nyinkronake DHT ing prostat, folikel rambut, testis, lan kelenjar adrenal, saéngga menehi wong lanang kaya fitur. Ing wong, 5% saka test sing diprodhuksi dening badan biasane diowahi dadi DHT, lan iki tegese kenaikan testosteron ndadékaké kenaikan DHT.

DHT ora aromatize lan mulane yen sampeyan nggunakake Masteron, iku mundhak DHT ing awak tanpa mbudidaya kanggo nambah estrogen. Akibaté, sampeyan ora kena nandhang efek estrogenik apa wae sing Masteron dosis sampeyan milih njupuk.

Masteron Enanthate dianggo minangka inhibitor aromatase moderat lan ora kepenak ing perawatan kanker payudara. Tumindak kanthi mblokir Estrogen ing situs reseptor jaringan weteng.

Masteron Enanthate setengah urip aasraw

Sampeyan bisa uga kepengin weruh suwene Masteron Enanthate bakal tetep ana ing sistem sampeyan. Umur setengah Masteron Enanthate yaiku dina 8-10.

Masa deteksi Masteron Enanthate

Wektu deteksi kanggo Masteron Enanthate iku telung sasi. Iku tegese yen sampeyan planning nggunakake sadurunge njupuk ing kompetisi, sampeyan kudu mandheg nggunakake telung sasi sadurunge.

Masteron Enanthate nggunakake medis

Kanggo akèh taun, Masteron wis dienggo kanggo perawatan kanker payudara sing bisa diduweni maju sing ngganggu wanita pascamopause. Masteron wis disetujoni dening FDA kanggo ngobati iki, nanging amarga akeh opsi sing kasedhiya ing dina iki; panggunaane ora kaya populer kaya saiki.

Efek Masteron Enanthate aasraw

Kanggo sawetara, Masteron Enanthate bisa uga kaya steroid sing cukup anyar ing pasar, nanging sing paling bener yaiku sing wis digunakake kanggo ngerti carane apik iku. Utamane, nalika nerangake lemak kobong! Iku menehi hasil nyata. Nanging, iki ora ateges sampeyan arep kelangan lemak lan otot ing wektu sing padha. Sampeyan bakal gain otot yen sampeyan gol. Ing ngisor iki sawetara efek Masteron Enanthate sing dianggep everyone;

- Otot-otot

Apa sampeyan wis mlaku ing gedung olahraga lan ngelingi yen ana wong sing ora bisa ngobrol kaya sampeyan, nanging duwe otot sing luwih gedhe tinimbang sampeyan? Rahasia sing paling akeh nggunakake steroid paling apik kanggo entuk sing. Yen sampeyan kepengin dadi wong sing cekak banjur njupuk Masteron Enanthate minangka cara kanggo pindhah.

Kanthi Mast Enanthate, sampeyan bakal entuk tuwuhing otot sing signifikan lan nampa massa sing tansah ngimpi. Masteron Enanthate 472-61-1 menehi sampeyan otot kualitas sing paling apik. Alesan kanggo ngomong iki amarga; Penylametan banyu ora kelakon kanthi nggunakake Masteron Enanthate. Otot-otot sampeyan bakal kebak lan nyenyet, lan sampeyan bisa mbayangake carane akeh pujian sing bakal ditampa saka kulawarga lan kanca-kanca.

-Bobote mudun

Yen sampeyan ngalami bobot keluwihan, sampeyan bisa mangerteni manawa pangilon kasebut minangka salah sawijining obyek sing paling ora sampeyan pengin teka. Kamar ganti dadi salah sijine wilayah sing pengin dicegah. Luwih elek sampeyan isih ora yakin karo sampeyan lan saben wektu wong katon ing sampeyan, sing paling dhisik sampeyan mikir sing lagi looking ing lemak sagging.

Masteron Enanthate Sing Nggawe Lan Androgenic Steroid Anabolic

Nalika iki minangka sawetara alasan, sampeyan bisa uga pengin ngilangi bobot, nyebabake kasedhiya keuntungan sing ora kaetung. Kurang bobot ora mung mbantu sampeyan katon apik ing sandhangan sampeyan, nanging uga nyedhiyakake kesehatan sampeyan kanthi luwih apik. Sampeyan bakal sok dong mirsani yen sampeyan duwe bobot luwih akeh tinimbang sampeyan kudu, nyeri bali dadi urutan dina. Ana kahanan kesehatan sing luwih abot sing bisa berkembang kaya diabetes Tipe 2.

Begjanipun, bobot ekstra minangka langkah adoh. Masteron Enanthate minangka cara sing temenan lan efektif kanggo ngatasi bobot gedhe. Iku kunci kanggo ngilangi bobot keluwihan lan temtu salah sawijining steroid sing paling populer sing diumpetake wong ing pembakaran lemak. Wong-wong sing wis nggunakake kasebut bisa ngakoni yen iku dadi luwih entheng. Njupuk dina iki lan entuk kabeh gol awak sing wis disetel. Luwih becik, golek manfaat kesehatan lan ekstensi urip kanthi pirang-pirang taun amarga nggunakake Masteron Enanthate.

-Bulking

Sapa sing ora seneng nganggo lengen gedhe sing ditampilake liwat t-shirte? Sampeyan mung njupuk stroll, lan wong pengin squeeze kanggo konfirmasi sing nyata. Ing bab sing diwenehake saka saben wong liya, sampeyan bakal ngandhani yen sampeyan wis akeh.

Yen sampeyan pengin akeh munggah, banjur dhuwur Drostanolone Enanthate dosis bakal mbantu sampeyan. Uga, nambah ing tumpukan bulking sampeyan bakal nyuda efek estrogen sing bisa disebabake dening steroid liya. Masteron Enanthate efek bulking bisa uga ora akeh, nanging keuntungan iku permanen. Pangaruh Masteron Enanthate ora minangka akibat saka panahanan banyu, nanging amarga kena testosteron sing gratis.

Kekuwatan saka otot-otot sampeyan ditemtokake dening rejimen latihan lan diet awak. Mesthekake yen regimen lathian sampeyan bisa digandhengake kanthi goal bulking.

-Cutting

Cutting cukup umum kanggo binaragung amarga tegese sampeyan bakal katon empan. Yen sampeyan pengin dipotong, tujuan utama sampeyan yaiku kanggo ngurangi lemak awak nalika isih tetep njaga massa otot. Kadhangkala ing abs biasane ana, nanging bisa uga didhelikake dening lapisan lemak. Kanggo ngungkapake otot-otot ing ngisor, sampeyan kudu nggarap siklus nglereni lan manawa njamin yen sampeyan ora bakal kelangan otot-otot sing akeh gaweyan kanggo mbangun. Supaya nalika ngethok, sampeyan kudu nindakake kanthi bener.

Sawise ngethok, awakmu luwih mantep lan luwih ditetepake. Sawise sampeyan nyandhet, sampeyan bakal seneng karo carane penting Drostanolone Enanthate keuntungan bakal dadi. Averagely, akeh binaraga nyiapake badan ing rolas kanggo nembelas minggu. Mast Enanthate keuntungan dadi ngelingke watara enem minggu.

Dadi, paling akeh lemak sing wis ditangani, lan Masteron Enanthate (472-61-1) mbantu mbuwang lemak kasar sing isih ana. Masteron Enanthate sadurunge lan sawise beda sing bakal sok dong mirsani sawise siklus nglereni bakal kejutan sampeyan. Sampeyan bakal duwe tokoh sing luwih apik, ayu sing tansah ngimpi.

Masteron Enanthate vs Propionate aasraw

Masteron Enanthate lan Masteron Propionate yaiku steroid androgenic / anabolik sing banget migunani ing binaraga. Aja dianggep dening jenenge kanggo mikir yen loro padha; padha duwe sawetara beda.

Rasio Masteron Propionate vs enanthate beda. Masteron Propionate yaiku steroid anabolik kanthi cepet nalika Masteron Enanthate minangka sebutan. Kanthi Masteron Propionate, sampeyan bakal sok dong mirsani owah-owahan ing badan sampeyan sajrone telung minggu kapisan nalika karo Masteron Enanthate, bisa njupuk sampeyan luwih saka enem minggu kanggo ndeleng owah-owahan.

Masterone Enanthate punika ester maneh, lan iki tegese sak injeksi, sampeyan kudu nyuntikake kurang asring. Ing sisih liya, Masterone Propionate minangka ester sing luwih cendhek sing biasane disuntikake saben dina utawa saben dina. Wong sing duwe injeksi fobia seneng nggunakake Masteron Enanthate. Dosis Masteron Propionate biasane 50-150mg / ml nalika Enanthate yaiku 200mg / ml.

Masteron Propionate vs. Enanthate setengah urip uga gedhe banget. Masteron Enanthate setengah nyawa iku sepuluh dina nalika Masteron Propionate yaiku dina 2.5. Pangguna Masteron Propionate tumpukan bebarengan karo ester sing luwih cendhek kaya Testosteron Propionate, Trenbolone Acetate utawa NPP (Nandrolone Phenylpropionate). Saliyane, steroid sing dawa banget cocog karo Masteron Enanthate. Bisa uga Deca Durabolin, Trenbolone Enanthate, Testosteron Enanthate utawa Cypionate.

Masteron Enanthate ngalami tingkat puncak ing awak kanthi alon tinimbang Propionate. Akibaté, uga njupuk wektu maneh kanggo mbusak sistem. Mbalekake saka panggunaane luwih alon dibandhingake karo Masteron Propionate. Iki amarga HPTA awak mung pulih yen steroid rampung jelas saka sistem sampeyan.

Wektu deteksi Masteron Propionate telung minggu, nalika Enanthate telung sasi. Kanggo siklus, siklus Masteron Enanthate luwih suwe dibandhingake karo Masteron Propionate. Siklus Masteron Propionate kurang saka wolung minggu nalika enanthate njupuk luwih saka iku.

Nalika mbandhingake Masteron Prop vs. Enanthate, paling bodybuilders ngomong yen padha menehi asil sing padha nalika sawetara seneng Enanthate liwat Propionate.

Masteron Enanthate Cycle aasraw

Nalika nggunakake Masteron Enanthate, dosis 400-600 mg saben minggu cukup kanggo menehi sampeyan efek sing perlu. Dosis dipérang dadi loro lan disuntikaké kaping pindho saben minggu. Iku tegese injeksi pisanan minggu iki bakal 200-300mg nalika sing kapindho bakal 200-300mg.

Kanggo wektu pisanan, Masteron Enanthate Cycle bisa njupuk enem nganti wolung minggu. Sing luwih maju duwe siklus minggu 6-10 nalika sapérangan golek luwih saka enem minggu.

Nambah Masteron kanggo nyoba siklus dianjurake amarga Test menehi jumlah hormon sing akeh-dibutuhake sing produksi wis ditindhes. Akibaté, awak bisa tumindak kanthi normal.

Siklus pemula duwe dosis Masteron Enanthate 400mg lan 300-500mg saka Testosteron Enanthate.

PCT

Nalika nggunakake steroid, a PCT biasane penting banget. Iku mbantu awak cepet pulih. Ing kasus kita, Masteron Enanthate ora aromatize; mula sampeyan ora mungkin nandhang efek samping estrogenik. Nggunakake Nolvadex bakal cukup sak Panjenengan PCT.

Yen sampeyan ndandani Masteron Enanthate bebarengan karo senyawa aromatisasi sing kuwat banget, mula ana sing kudu njupuk inhibitor aromatase sing kuwat kaya Aromasin, Letrozole utawa Arimidex. Gagal nggunakake aromatase inhibitor bisa nggawe sampeyan nandhang sangsara saka ginekomastia.


Masteron Enanthate Sing Nggawe Lan Androgenic Steroid Anabolic

Efek samping Masteron aasraw

Dikarepake kanggo nandhang efek samping yen sampeyan ana ing obat apa wae. Apa prakara iku tingkat keruwetan. Biasane sampeyan uga pengin ngemas otot nanging ora yakin manawa kesehatan sampeyan bakal disebabake. Kabar apik yaiku Masteron Enanthate ngidini sampeyan bisa ngasilake kabeh woh-wohan tanpa mbebayani tumrap kesehatan. Iku salah sawijining steroid sing paling apik amarga efek sisih Masteron ora akeh.

Ing wong, steroid anabolik iki bisa ditularake banget, lan ora ana sing bisa nandhang efek samping Masteron Enanthate. Kanggo wadon, dosis Masteron ngisor disaranake amarga sing dhuwur bisa nandhang sangsara saka virilization.

-Androgenic

Akèh efek samping Drostanolone Enanthate ana androgenic. Bisa uga kalebu rambute awak sing ora dikarepake, rontog rambut, lan kukul. Iki Efek samping Masteron ora mungkin abot, nanging bisa uga kedadeyane panganggo Masteron dosis sing dhuwur. Wong sing nduweni riwayat genetis kebotakan sing paling mungkin nandhang rambut rontog.

Ing wanita, gejala virilization sing bisa kedadeyan yaiku rambut awak sing ora dikarepake, clitoris sing luwih gedhe, lan swara sing luwih jero. Wadon disaranake nggunakake Drostanolone Enanthate kanthi teliti lan tansah mriksa gejala virilization sing bisa nuduhake. Sawetara bisa ngetokake sensitivitas luwih kanggo Masteron Enanthate; mula efek samping Drostanolone Enanthate bakal luwih umum kanggo wong-wong mau. Mungkasi panggunaan yen sampeyan ngalami gejala virilization.

-Cardiovascular

Ana uga kena kolesterol ala lan ngurangi kolesterol apik. Ana uga laporan babagan owah-owahan ing tekanan getih, nanging uga jarang.

-testosteron

Ana uga bisa dipatèni ing produksi testosteron alami ing awak. Iku bali menyang normal sawise sampeyan rampung nggunakake tamba. Yen sampeyan pengin nyepetake tingkat ing ngendi sampeyan dadi produksi testosteron bali menyang normal, sampeyan kudu nggarap Terapi Siklus Post sawise sampeyan rampung karo siklus Masteron.

Tuku Masteron Enanthate aasraw

Hampir saben bina badan, atlit utawa model saiki nggunakake Steroid saiki. Iku bisa uga kanggo gain otot, nglereni utawa kanggo gain kekuatan. Apa sampeyan takon dhewe ngendi sampeyan tuku produk?

Nalika teka kanggo tuku Masteron Enanthate, sampeyan bisa tuku online utawa ing toko. Sayange, iki steroid sing ora gampang ditemokake. Tinimbang mlaku-mlaku saka toko kanggo nyimpen nggoleki, sampeyan luwih seneng tuku online. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nyisihake nyisakke wektu lan dhuwit sing bakal digunakake kanthi lelungan saka panggonan menyang papan.

Yen sampeyan milih tuku online, ana akeh faktor sing kudu dipikirake kanggo njamin yen dhuwit sampeyan ora mudhun lan uga, kanggo mesthekake yen sampeyan tuku kualitas Drostanolone Enanthate. Kanthi prodhuk sing apik, sampeyan bisa yakin yen sampeyan bakal entuk hasil jangka panjang sing paling apik.

Babagan sing paling sampeyan bakal sok dong mirsani yaiku akeh situs sing arep ngedol Masteron Enanthate, nanging ora kabeh bakal ngedol barang sing bener. Sampeyan kudu nggoleki perusahaan online sing sampeyan pitados. Njupuk siji bakal menehi sampeyan sawetara katentreman atine ngerti yen sampeyan ora bakal scammed. Uga, sampeyan ora bakal perlu khawatir yen produk kasebut bisa ngaruhake kesehatan sampeyan. Carane sampeyan ngerti sing situs dipercaya?

Pindhah menyang situs sing nawakake akeh informasi babagan piyambak lan produk. Penting sampeyan ngerti lokasi, kontak lan produk sing diduweni supaya ora bisa ditindakake.

Maca saran sing diwenehake dening wong sing wis tuku produk saka perusahaan. Tinjauan positif tegese sampeyan entuk garansi sing sampeyan tuku saka perusahaan sing biso dipercoyo.

Aja nggawe tawaran ing internet. Sampeyan wis ngerti yen murah iku larang lan sampeyan ora pengin perdagangan kesehatan kanggo dhuwit. Situs web sing paling akeh bakal menehi produk sing murah banget supaya bisa narik akeh pelanggan. Tansah ngerti yen diskon banget entuk fishy lan sampeyan, mulane, goleki situs web sing nawakake harga sing realistis. Kanthi mengkono, sampeyan bisa uga yakin yen sampeyan bakal entuk produk sing ora bakal nguripake kesehatan sampeyan.


Masteron (Drostanolone propionate) Efek, Dosis, Efek samping

Masteron Enanthate Ulasan aasraw

Ai ngandika, "Yen sampeyan ngalami masalah bobot, sampeyan ngerti carane ngancurake iku. Sampeyan tangi, deleng dhewe, lan katon kaya nganggo bobot saben dina. Luwih, sampeyan ora ngerti apa sing kudu dilakoni. Ing wekdal punika, sampeyan sampun ngupados kathah produk ing bidhang kangge ngilangi bobot nanging sawetawis wulan dipun ginakaken, sampeyan boten wonten tujuan sanesipun. Sampeyan wiwit nyerah, lan mung pilihan sing sampeyan kudu nampa dhewe. Aku wis ana lan ngandel Masteron Enanthate wis mbantu aku ngeculake kabeh bobot keluwihan. Aku digunakake telung sasi lan kabeh aku bisa ngomong iku worth iku. Supaya adoh aku ilang luwih saka telung puluh kilogram lan njagong maneh lan nguri-uri bebrayan ing mundhut bobot; Aku pengin aku ngerti babagan Masteron sadurungé. Yen sampeyan aran awak butuh sawetara katresnan ekstra, banjur iki minangka obat sing paling apik kanggo nggunakake.

Nianzu ngandika, "Aku wis nyoba saperangan untung otot, nanging iki salah siji. Kabeh liyane menehi kula otot-otot gedhe sing lunga ing wektu cendhak ora perduli apa aku kanggo nyoba lan njaga. Ngomong banyu! Nalika aku entuk panganan, dheweke wiwit nggolek steroid luwih apik sing bakal menehi kula hasil permanen. Aku pungkasanipun nemoni tawaran apik ing AASraw lan tuku Masteron Enanthate. Prodhuk iki wis rampung ngganti aku. Otot-otot saya tambah akeh. Padha hard lan banget ditetepake, lan padha ora katon lunga sanajan sawise nolak nggunakake. Aku pancene pracaya Masteron Enanthate iku steroid paling apik yen sampeyan lagi nggoleki hasil sing luar biasa sing ora bakal ilang sawise sawetara wektu. "

Fang ngandika, "Iki minangka obat insanely efektif nalika arep ngethok. Aku tansah seneng duwe fisik gedhe, lan nalika aku mutusaké kanggo duwe siklus nglereni, aku ora yakin apa sing paling apik kanggo kula. Begjanipun, kanthi rekomendasi kanca-kanca ing gedung olahraga aku manggon ing Dronostalone Enanthate. Aku meh liwat karo siklus, lan aku katon apik tenan. Aku pancene ora bisa ngenteni. Apa sampeyan pengin ngowahi awak? Masteron Enanthate. Iku worth saben duwit. "

Ah lam ngandika, "Aku ing minggu ketujuh nganti saiki, lan aku mlaku metu lan ing wektu sing padha nggawe keuntungan otot sing bakal mbantu aku ing kompetisi bikini sabanjure. Minangka kanggo suntikan, padha ora kaya nglarani lan wis njaluk digunakake kanggo wong-wong mau. Aku ora nandhang jitter utawa efek samping nganti saiki. Pendhaftaran physique nanging wis diganti sacara dramatis. Aku wis ngasilake gedhe banget lan awakku uga nyuda. Aku yakin banget babagan kompetisi, lan aku ngerti yen aku bakal ngilangi akeh penghargaan kanggo Masteron Enanthate (472-61-1).

Chenric ngandika, "Kekuwatan lan ketahanan saya saiki sawise nggunakake steroid iki kanggo sawetara minggu. Aku mung sethithik banget nalika aku dhawuh saka AASraw, nanging adhiku ngomong yen dheweke ngedol barang-barang sing apik. Leres marang tembung-tembung sing luwih dhuwur tinimbang apa sing aku pikirake. Iki kabeh mung dikirim! Aku panginten sing owah-owahan mung aku bisa ndeleng ana owah-owahan ing fisik. Liyane saka otot-otot saya mundhak, kekuatan saya uga tambah akeh. Saiki, aku bisa nggawe set liyane nalika ing gedung olahraga. Aku ora bisa ngalahake, lan saiki aku bisa latihan saben dina. Aku entuk cepet banget, lan saiki aku bisa mlaku ing wayah esuk lan langsung menyang kantor. Aku ngalami layanan apik saka AASraw uga! Seneng nyaranake!

Cathetan Suku

  1. Metabolisme Steroid Anabolik-Androgenik, Victor A. Rogozkin, kaca 1-19
  2. Anabolik, William Llewellyn
  3. Kamus Kamus Narkoba: Data Kimia, Struktur lan .., disunting dening J. Elks
0 Nyenengi
7661 Ndeleng

Komentar wis ditutup.