USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Aasraw Biochemical Technology Co., ltd dipunorganisasikaken minangka Laboratorium Teknik Biokimia berbasis Shanghai ing 2008. Perusahaan iki diadegake dening lima lulusan Ph.D. ing Teknik Kimia saka Universitas Tulsa, Oklahoma, dumunung ing tengah Amerika Serikat.

AASraw sing diadegake saiki duweni pendanaan sing penting, lan uga narik kawigatene sejumlah kimiawan sing paling dhuwur, sing paling utamane ana ing industri biokimia. Kanthi babak pendhidhikan dhasar sing sukses, kita nandur modhal ing instrumentasi kualitas dhuwur sing darmabakti kanggo sintesis, pemurnian, lan analisis lini produk kita. Kita minangka laboratorium sintesis lengkap, lan ora mung reseller produk perusahaan liyane. Kita duwe set lengkap peralatan, kalebu - calorimetry pemindaian diferensial, kromatografi cair dhuwur-kinerja, spektroskopi infra merah, spektroskopi sing katon ultraviolet dll. Saiki kita duwe luwih saka 20 teknisi teknologi kunci. Aset tetep kita total luwih saka telung puluh yuta dolar (AS).

Saliyane proyèk kerja jangka panjang, kita ngajadwati limang wolung proyek tahunan. AASraw duweni luwih saka satus senyawa ing produksi massal. Kira-kira wolung puluh saka senyawa iki ditawakake sacara langsung marang konsumen, déné kira-kira rong puluh wis diprodhuksi ing kontrak karo luwih saka telung perusahaan farmasi ing dunya.

Sasuwene motto "Kearifan, Iman, Jasa," AASraw nyedhiyakake barang kanthi kualitas apik, biaya murah, lan keberhasilan penuh kanggo mbiyantu nylametake urip ing saindhenging donya. Kabeh barang saka AASraw ditampa kanthi kemurnian ora kurang saka 98%, lan kabeh diatur kanthi strictly miturut ISOXUMUMX, UPS 9001, BP36, EP2016, GMP utawa sertifikasi liyane sing diperlokake kanggo memenuhi standar sing dibutuhake saka negara-negara pengimpor.

Inovasi iku sumber daya kita. Kanthi kerja keras saka kabeh karyawan sing darmabakti, ketekunan, lan kerjasama perusahaan, perusahaan, lan institusi sing gegandhengan, AASraw wis ningkatake efisiensi sintesis kanthi paling ora 30%, ngewangi ngurangi pricing kita dibandhingake karo pemasok liyane, saingga luwih apik nentokake pelanggan sing setya, uga ngurangi sampah sing lumebu ing lingkungan.

AASraw wis nyoba nyetel standar kanggo kualitas lan pricing. We offer service honest, chemists and technicians top quality, to bring you only the finest in compounds. Kita nyetel standar kualitas anyar ing industri kita.