Apa Testosteron Enanthate?

Testosteron Enanthate yaiku salah sijine testosterone sing paling umum digunakake kanggo perawatan testosteron sing kurang. Iku uga arang banget populer ing lingkaran peningkatan performa. Iki minangka salah sawijining steroid anabolik sing paling terjangkau ing pasar, paling apik banget, ditrima kanthi becik dening kabeh wong diwasa lan pasokan kasebut liwat atap.

Testosteron Enanthate minangka steroid anabolik sing sampurna kanggo kabeh tingkat panggunaan. Iki steroid anabolik sing paling sampurna kanggo pangguna steroid sepisanan lan bakal efektif banget kanggo individu kanthi akeh wektu ing saddle. Bakal nggawa efek samping bisa uga nanging kita uga bakal nemokake gampang banget kanggo ngontrol. Yen iki ngageti, mesthine ora bisa. Sawise kabeh, senadyan sintetis iku mung testosteron, hormon awak manungsa ora mung kondhang nanging sing penting kanggo kesehatan lan kesejahteraan kita.


ApaTestosteron Enanthate bubuk?

Jeneng: Testosteron Enanthate
CAS: 315-37-7
Formula molekular: C21H28O3
Bobot molekul: 400.59
Titik Nyelehake: 34-39 ℃
Panyimpenan Temp: 2-8 ℃
Werna: Wêdakakêna kristal putih


Siklus Energi lan Testosteron

Testosteron siklus Enanthate biasane ditemokake ing bentuk bulking utawa massa, sanajan bisa uga digunakke kanthi cara sing spesifik ing siklus mundhut utawa lemak. Kanggo gain massa utawa nyuda, Testosteron Enanthate biasane dipunginaaken ing dosis sing luwih dhuwur (biasane minimal 500mg saben minggu), lan amarga iku steroid anabolik kanthi ester dawa sing ditempelake, bakal ngetokake umur setengah maneh 7 - 10 dina, lan mulane siklus Testosteron Enanthate biasane dilakoni kanggo periode 10 - 12 minggu utawa luwih.

Ing siklus pamotongan lan siklus pamotongan, Testosteron Enanthate kerep dibungkus karo senyawa liyane sing bakal nggampangake tujuan akhir pangguna (bulking, gain mass, utawa mundhut lemak). Contone, siklus Testosteron Enanthate kanggo tujuan bulking biasane nyakup nggunakake Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate) lan / utawa Dianabol (Methandrostenolone), ing ngendi Dianabol biasane mlaku kanggo minggu 6 pisanan minangka senyawa wiwitan kick.

Ing acara sing Testosteron Enanthate siklus sing nglereni utawa siklus mundhut lemak, Testosteron Enanthate biasane mbukak ing TRT (Testosteron Penggantian Terapi) banget dosis watara 100mg saben minggu lan senyawa liyane luwih apik kanggo nglereni lan mundhut lemak sing ditekan nalika siklus . Panganggone Testosteron Enanthate ing dosis iki mung kanggo njaga fungsi awak normal tinimbang kanggo nandhakake peningkatan lan peningkatan kinerja.


Dosis saka mentahan Testosteron bubuk Enanthate:

Kanggo nambani testosteron kurang, dosis standar Testosteron Enanthate bakal tiba ing 100-200mg saben dina 7-10 sing paling umum. Nanging, sawetara dokter bakal ngeculake dosis total lan ngurus saben dina limang dina. Kurang umum ing AS sawetara dokter bakal prescribe dosis 200-400mg saben minggu 2-3 lan ing sawetara kasus saben minggu 4. Iki banget ora efisien nanging praktik sawetara tindakake. Jumlah total perawatan bakal ora mesthi. Paling wong sing perlu perawatan testosteron kurang perlu kanggo urip. Iki bisa uga ngganggu, nanging takon dhewe pitakonan penting; sampeyan bakal luwih nandhang saka testosteron kurang utawa ngobati iku?

Ing setelan penambahan kinerja, Testosteron dosis Enanthate umum bakal tiba ing 200-500mg saben minggu. 200-250mg saben minggu banget umum yen hormon iki mung digunakake kanggo nglawan paneteksi testosteron alami sing disebabake dening nggunakake steroid anabolik liyane. Kanggo efek anabolik sing bener, paling akeh wong bakal nemokake 400-500mg saben minggu dadi efektif banget lan gampang kanggo ngontrol. Dosis kasebut biasane dipisahake dadi loro dosis sing padha saben minggu kanggo dosis mingguan total. Dosis bisa luwih dhuwur tinimbang 500mg saben minggu; Nanging, akeh wong bakal nemokake sawetara 500mg dadi kabeh sing perlu. Yen luwih akeh dikarepake, akeh wong bakal nemokake 600-1,000mg saben minggu bisa ditoleransi lan dikontrol nanging dosis sing nyedhaki markup 1,000mg bakal ningkatake kemungkinan efek sing ngaruh. Sakabehing testosteron sing bisa ngendhaleni lan ngontrol wong bakal beda-beda saka wong siji nganti sabanjure. Nanging, paling akeh wong bakal nemokake dosis ing ndhuwur 1,000mg saben minggu kabeh, nanging njamin efek samping ing sawetara tingkat.

Utamane sampeyan nggunakake, Testosteron Enanthate tumpang karo kabeh steroid anabolik. Nanging, ora ana alesan kanggo tumpukan karo testosteron liyane. Iki bakal ora ana gunane ing akeh kasus. Mung milih steroid liyane sing nemokake maksud sing dikarepake nggunakake paling efisien.


Testosteron Enanthate Ulasan:

Testosteron Enanthate yaiku steroid anabolik sing prasaja, nanging uga salah sawijining steroid anabolik sing paling akeh kabeh. Iku arang banget kuat lan ndadekake tingkat toleransi sing dhuwur banget ing antarane wong sing paling gedhe. Minangka agen terapeutik, nggunakake Testosteron Enanthate bisa ngubah uripmu kanthi radikal. Iku luwih saka bisa kanggo wong setengah tuwa kanggo aran kaya dheweke ing umur rong puloh maneh. Ora mung semangat lan semangat kanggo urip maneh, dheweke bakal luwih sehat.

Ing kapasitas kinerja, nalika akeh bakal stack steroid anabolik liyane karo Testosteron Enanthate sing bisa digunakake piyambak. Iki minangka steroid anabolik dhasar sing bisa ningkataké owah-owahan radikal ing kabeh awak dhewe. Nalika bakal njupuk dosis suprafisiologis kanggo ndarbeni transformasi sing bener lan penting, sauntara ambang-ambang efek ngarepan tetep dhuwur banget. Bebarengan penting, nalika rega sanget efektif, rega steroid iki luwih dhuwur tinimbang menehi daya tarik luwih saka iku. Apapun tingkat pengalaman sampeyan ora bisa salah karo Testosteron Enanthate.


Where totuku Testosteron Enanthate bubuk online?

Sampeyan bisa nemokake akeh sumber bubuk Trenbolone Acetate online, nanging angel tuku bubuk Trenbolone Acetate Asli online. Ana akeh sumber sing ngedol produk palsu ing pasar. supaya nalika sampeyan tuku bubuk Trenbolone Acetate online, sampeyan kudu milihsumber realiable.


Keuntungan sakatuku Testosterone Enanthate bubuksaka AASraw:

1. Kualitas steroid kualitas mentah kanthi rega pabrik murah

Kita njamin kemurnian paling dhuwur saka kabeh bubuk> 98%, lan amarga kita produsen ora pengecer, kabeh barang kene bisa didol langsung karo paling murah.

2. Pangiriman cepet lan aman saka bahan baku steroid

1) Parsel bisa dikirim ing jam 24 sawise pembayaran, banjur menehi nomer nelusuri.

2) Pengirim sing sugih bisa njamin kiriman aman lan wutuh kabeh bahan baku steroid. Various cara transportasi, lan pilihan sing paling apik miturut alamat individu.

3) Rata-rata tingkat sukses pengiriman aman luwih saka 95%.

4) Wektu pangiriman kanggo wêdakakêna steroid: dina kerja 3-5 kanggo USA, lan 4-6 dina kanggo negara-negara Uni Eropa.

3. Kita duwe klien ing saindenging jagad

1) Layanan profesional lan pengalaman sugih nggawe pelanggan aran tenang, nyedhiyakake steroid ing kabeh jinis bahan lan pengiriman cepet ketemu kepinginan.

2) Umpan balik pangguna bakal dihargai, saran sampeyan bakal ndadekake kita bisa nambah layanan kita, lan tanggung jawab kita kanggo nyukupi kabeh persyaratan klien.

3) AASraw yaiku salah sawijining pemasok bahan baku steroid sing paling dipercaya kanthi barang-barang kualitas apik, pengiriman aman lan cepet kanthi layanan apik.


1 Nyenengi
2397 Ndeleng

Komentar saka 9

  • Dave09 / 14 / 2018 ing 7: 36 pm

    Pinten manawa kanggo powder 500mg test E lan carane aku tuku

  • Dr. Patrick Young09 / 02 / 2018 ing 8: 59 pm

    OK, kita bakal ngubungi panjenengan sanalika bisa.

  • Christopher09 / 01 / 2018 ing 5: 37 pm

    Pengin tuku gram 100 test E lan 100 gram Deca kudu ngerti rega lan informasi ing ngirim uang gram

    Best regards!

  • Robert Buchel08 / 01 / 2018 ing 2: 13 pm

    Woy ana. Carane akeh gram 100 saka Testosterone Enanthate biaya kula? Lan jumlah biaya pengiriman menyang Belanda?
    Kind regards,

    Robert

  • Haitham A07 / 10 / 2018 ing 12: 53 pm

    Halo,

    Apa sing bakal dadi biaya tuku 25 gram Test Enanthate, dikirim menyang Ontario, Kanada

  • Edward Corlett06 / 24 / 2018 ing 5: 55 pm

    Bisa aku iki ing Kanada

  • Homer simpson04 / 05 / 2018 ing 8: 14 pm

    Hehe aku butuh test e. Ing negara washington sampeyan bisa njaluk kene?

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.

captcha *