Kabeh babagan Desogestrel Powder

  1.Desogestrel 54024-22-5 Ringkesan
  2.Desogestrel Powder Review
  3. Mekanisme Tindakan-Desogestrel Powder
  4.Carane Nggunakake Desogestrel Powder?
  5. Desogestrel Powder Dosage
  6.Who bisa nggunakake bubuk Desogestrel?
  7. Keuntungan lan kerugian-Desogestrel Powder
  8.Desogestrel Powder Side Effects
  9.Desogestrel Powder Effects while Breastfeeding
  10.Desogestrel Powder For Sale


Wayang Desogestrel video


I.Desogestrel powderbasic Karakter:

Jeneng: Bubuk desogestrel
CAS: 54024-22-5
Formula molekular: C22H30O
Bobot molekul: 310.47
Titik Nyelehake: 109-110 ° C
Panyimpenan Temp: -20 ° C Freezer
warna: wêdakakêna putih


1. Desogestrel 54024-22-5 Ringkesanaasraw

Desogestrel lan kombinasi ethinyl estradiol digunakake kanggo nyegah meteng. Iku pil kontrol lair sing ngandhut rong jinis hormon, desogestrel lan ethinyl estradiol, lan nalika dijupuk kanthi bener, ngalangi meteng. Iki dianggo kanthi nolak endhog wong wadon kanthi lengkap saben wulan. Endhog ora bisa nampa sperma lan pembuahan (kandhutan) dicegah.
Ora ana cara kontrasepsi sing efektif kanggo 100. Cara ngontrol kapisan kayata surgery dadi resik utawa ora duwe jinis luwih efektif tinimbang pil kontrol lair. Rembugake pilihan sampeyan kanggo ngenali lair karo dokter.
Obat iki ora nyegah infeksi HIV utawa penyakit kelamin liya. Sampeyan ora bakal menehi kontrasepsi darurat, kayata sawise kontak seksual sing ora dilindhungi. Iki mung kasedhiya karo resep dokter.

Bubuk mentah Raw Desogestrel (54024-22-5) hplc≥98% | Bubuk AASraw


2. Desogestrel Powder Reviewaasraw

Jeneng Product Bubuk desogestrel
CAS Number 54024-22-5
Formula molekul C22H30O
Bobot molekul 310.47
Nyelehake Titik 109-110 ° C
Storage Temp -20 ° C Freezer
Werna wêdakakêna putih


3. Mekanisme Of ActionDesogestrel Powderaasraw

Nglambangake reseptor progesteron lan estrogen. Sel target kalebu saluran reproduksi wadon, kelenjar mammary, hypothalamus, lan hipofisis. Sawise kedadeyan ing reseptor, progestin kaya desogestrel bakal memperlambat frekuensi pamecahan gonadotropin ngeculake hormon (GnRH) saka hypothalamus lan mbebasake pre-ovulatory LH (luteinizing hormone) gelombang.
Desogestrel digunakake minangka kontrasepsi wanita. Desogestrel minangka progestin utawa wangun sintetis saka hormon seks wanita, progesteron. Ing siklus menstruasi normal wanita, endhog matures lan dibebasake saka ovaries (ovulasi). Ovary banjur ngasilake progesteron, nyegah mbuwang endhog luwih lanjut lan nyawiji lapisan ing kandhutan kanggo ngandhut meteng. Yen meteng ana, tingkat progesteron ing awak tetep dhuwur, tetep ngenteni lapisan weteng. Yen meteng ora kedadeyan, tingkat progesteron ing awak tiba, nyebabake periode menstruasi. Desogestrel trik pangolahan awak supaya mikir yen ovulasi wis kedadeyan, kanthi mempertahankan tingkat dhuwur saka progesteron sintetik. Iki nyegah pelepasan endhog saka ovaries.

Desogestrel Powder For Sale: Ulasan & Dosis & Efek 丨 AASraw


4. Cara Gunakake Desogestrel Powder?aasraw

Penting banget sampeyan nggunakake obat kasebut persis kaya sing diarahake dening dokter. Aja nggunakake luwih saka iku, aja nggunakake luwih kerep, lan aja nggunakake wektu luwih suwe tinimbang dhokter sampeyan dhawuh.
Kanggo nggawe kontrasepsi oral minangka aman lan dipercaya sabisa, sampeyan kudu ngerti carane lan kapan kanggo njupuk lan apa efek sing bisa diduga.
Obat iki disedhiyakake karo instruksi sabar. Maca lan tututi instruksi kasebut kanthi teliti. Takon dhokter utawa apoteker yen sampeyan duwe pitakonan.
Obat iki kasedhiya ing blister packs karo dispenser tablet. Saben paket blister ngemot tablet 28 kanthi werna sing beda-beda sing kudu ditindakake kanthi urutan sing padha ing pérangan blister.
Nalika sampeyan miwiti nggunakake obat iki, awak bakal mbutuhake dina paling sethithik 7 kanggo nyetel sadurunge meteng bakal dicegah. Gunakake formulir kontrasepsi sing kapindho (contone, kondom, spermisida, utawa diafragma) kanggo dina pisanan 7 pertama siklus pil.
Njupuk DesogestrelWêdakakêna saben dina. Pil kontrol lahir paling apik nalika jam 24 ora ngliwati dosis.
Aja nglakokake utawa ngilangi pil kanthi luwih saka jam 24. Yen sampeyan krasa dosis, sampeyan bisa ngandhut. Nyuwun dhokter sampeyan kanthi cara kanggo mbantu ngeling-eling njupuk pil utawa nggunakake metode lair liyane.
Sampeyan bisa uga aran lara utawa nauseated, utamane ing sawetara wulan pisanan sampeyan njupuk obat kasebut. Yen mual sampeyan terus-terusan lan ora lunga, hubungi dokter.
Tindakake instruksi kasebut ing leaflet sabar utawa hubungi dokter yen sampeyan muntah utawa duwe diare ing 3 kanggo jam 4 njupuk obat iki. Nambani iki minangka dosis sing ora kejawab.
Aja mangan grapefruit utawa ngombe jus jeruk nalika sampeyan nggunakake obat iki. Grapefruit lan jus jeruk bisa ngganti jumlah obat sing diserap ing awak.


5. Desogestrel Powder Dosageaasraw

Dosis obat iki bakal beda kanggo pasien sing beda. Tindakake pesenan dhokter utawa pituduh ing label. Informasi kasebut kalebu mung dosis rata-rata saka obat iki. Yen dosis sampeyan beda, aja diganti kejaba dhokter sampeyan ngandhani.
Jumlah obat sing sampeyan gunakake gumantung ing kekuatan obat kasebut. Uga, jumlah dosis sing ditindakake saben dina, wektu sing diwenehake antarane dosis, lan suwene wektu sampeyan njupuk obat gumantung ing masalah medis sing sampeyan nggunakake obat kasebut.
Dokter sampeyan bisa njaluk sampeyan miwiti dosis ing dina pisanan periode menstruasi (diarani Dina wiwitan 1) utawa ing Minggu pisanan sawise wiwit menstruasi (disebut Minggu kawiwitan). Nalika sampeyan miwiti ing dina tartamtu, sampeyan kudu ngetutake jadwal kasebut, sanajan sampeyan ora bakal nemoni. Aja ngowahi jadwal sampeyan dhewe. Yen jadwal sing sampeyan gunakake ora trep, guneman karo dhokter sampeyan babagan ngganti. Kanggo wiwitan minggu, sampeyan kudu nggunakake kontrol lair liyane (contone, kondom, diafragma, spermisida) kanggo dina pisanan 7.
Sampeyan kudu miwiti rejimen terapi 28 dina sabanjure ing dina sing padha ing minggu kasebut minangka regimen pisanan diwiwiti lan tindakake jadwal sing padha.

Kanggo wangun dosis lisan (tablet):

♦ Kanggo kontrasepsi (kanggo nyegah meteng):

· Wong diwasa lan remaja-Salah siji tablet oranye jeruk (aktif) sing dijupuk bebarengan ing saben dina kanggo 21 saben dina sing diikuti dening siji tablet ijo (inert) saben dina kanggo dina 7 saben siklus menstruasi.
· Anak-Gunakake lan dosis kudu ditemtokake dening dokter.
Nelpon dhokter utawa apoteker kanggo pandhuane. Obat iki duwe instruksi sabar sing spesifik babagan apa sing kudu dilakoni yen sampeyan kejawab dosis. Maca lan tututi pandhuan kasebut kanthi teliti, lan nelpon dhokter yen sampeyan duwe pitakonan.
Gunakake cara lair kapindho ing dina kanggo 7 sawise sampeyan kejiret dosis kanggo nyegah meteng.
Priksa manawa sampeyan mangerténi dhokter yen sampeyan kelangan periode 2 sasi kanthi saurutan, amarga iki bisa berarti yen sampeyan ngandhut. Sampeyan ora duwe wektu kanggo sasi kasebut yen sampeyan kejawab luwih saka siji dosis utawa ngganti jadwal sampeyan.
You could have light bleeding or spotting if you do not take a pill on time. The more pills you miss, the more likely you are to have bleeding.
♣ If you miss one light orange pill: Take the pill as soon as possible and take the next pill at your regular schedule.
♣ If you miss two light orange pills in week 1 or 2: Take the two pills as soon as possible and the next two pills the next day. Continue taking one pill a day until you finish the pack. Use a second form of birth control (eg, condom, spermicide) for 7 days after you miss a dose.
♣ If you miss two light orange pills in week 3, or if you miss three or more light orange pills in any week:
♦ Day 1 start: Throw out the rest of the pack and start a new pack that same day.
♦ Sunday start: Continue taking one pill a day until Sunday, then throw out the rest of the pack and start a new pack that same day. Use a second form of birth control (eg, condom, spermicide) for 7 days after you miss a dose, to prevent pregnancy. If you miss your menstrual period 2 months in a row, check with your doctor because you might be pregnant.
♣ If you miss any of the seven green pills in week 4: Throw away the pills you missed. Continue taking one pill a day until you finish the pack.

Desogestrel Powder For Sale: Ulasan & Dosis & Efek 丨 AASraw


6. Who can use the Desogestrelbubuk?aasraw

Most women can use the desogestrel powder, but you may not be able to if you:
♦ think you might be pregnant
♦ don’t want your periods to change
♦ take other medicines that may affect the pill
♦ have unexplained bleeding in between periods or after sex
♦ have developed arterial disease or heart disease or have had a stroke
♦ have liver disease
♦ have breast cancer or have had it in the past
♦ have severe cirrhosis or liver tumours
♦If youXCHARXre healthy and there are no medical reasons why you shouldnXCHARXt take the desogestrel powder, you can take it until your menopause or until youXCHARXre 55.

♣ nyusoni
The desogestrel powder is safe to use if you’re breastfeeding. Small amounts of desogestrel may pass into your breast milk, but this isn’t harmful to your baby. It doesn’t affect the way your breast milk is produced.

♣ kandhutan
Although it’s very unlikely, there’s a very small chance that you could become pregnant while taking the desogestrel powder.
If this happens, there’s no evidence that the pill will harm your unborn baby. If you think you may be pregnant, speak to your GP or visit your local contraception clinic.
Get medical advice if you have a sudden or unusual pain in your tummy, or if your period is much shorter or lighter than usual. It’s possible that these are warning signs of an ectopic pregnancy, although this is rare.


7. Keuntungan lan kerugian-Desogestrel Powderaasraw

Kaluwihan cacat
it doesn’t interrupt sex you may not have regular periods while taking it – your periods may be lighter, more frequent, or may stop altogether, and you may get spotting between periods
you can use it when breastfeeding it doesn’t protect you against STIs
it’s useful if you can’t take the hormone oestrogen, which is in the combined pill, contraceptive patch and vaginal ring you need to remember to take it at or around the same time every day
you can use it at any age – even if you smoke and are over 35 some medicines, including some (uncommon) antibiotik, can make it less effective


8. Desogestrel Powder Side Effectsaasraw

Menehi bantuan medis darurat yen sampeyan duwe pratandha saka reaksi alergi: garang; angel ambegan; bengkak saka pasuryan, lambe, lidah, utawa tenggorokan.

Stop using birth control pills and call your doctor at once if you have:

♦ signs of a stroke–sudden numbness or weakness (especially on one side of the body), sudden severe headache, slurred speech, problems with vision or balance;
♦ signs of a blood clot in the lung–chest pain, sudden cough, wheezing, rapid breathing, coughing up blood;
♦ signs of a blood clot in your leg–pain, swelling, warmth, or redness in one or both legs;
♦ heart attack symptoms–chest pain or pressure, pain spreading to your jaw or shoulder, nausea, sweating;
♦ liver problems–severe stomach pain, fever, tired feeling, loss of appetite, dark urine, clay-colored stools, jaundice (yellowing of the skin or eyes);
♦ a change in the pattern or severity of migraine headaches;
♦ swelling in your hands, ankles, or feet;
♦ a breast lump; or symptoms of depression–sleep problems, weakness, tired feeling, mood changes.

Efek sisih umum bisa kalebu:

♦ light vaginal bleeding or spotting;
♦ nausea (especially when you first start taking this medicine), vomiting, bloating;
♦ changes in weight or appetite;
♦ breast tenderness or swelling;
♦ freckles or darkening of facial skin, increased hair growth, loss of scalp hair;
♦ headache; or vaginal itching or discharge.
Iki ora daftar lengkap efek samping lan liyane bisa kedadeyan. Nelpon dhokter kanggo saran medical babagan efek samping. Sampeyan bisa nglaporake efek samping kanggo FDA ing 1-800-FDA-1088.


9. Desogestrel Powder Effects while Breastfeedingaasraw

(1) Effects in Breastfed Infants

A nonblinded, nonrandomized study compared oral desogestrel powder 75 mcg alone daily (n = 42) to an intrauterine device (IUD; n = 40) begun 28 to 56 days postpartum for contraception. No differences in infant length, weight or biparietal head circumferences were found after 1, 4, and 7 treatment cycles. Temporary breast enlargement was reported in 2 infants and increased sweating was reported in 1 infant in the desogestrel powder group, compared with no adverse effects reported in infants in the IUD group. The growth of some infants were again measured at 1.5 and 2.5 years; no clinically important differences were found.
A breastfed (extent not stated) infant developed scrotal hair at 4 months of age. His mother had received the progestin, dydrogestrone, during the first trimester of pregnancy and began taking desogestrel powder 0.075 mg daily as a contraceptive beginning at 3 months postpartum. His mother discontinued desogestrel powder after 28 days and the scrotal hair resolved by 11 months of age. Desogestrel powder was a possible contributing cause of scrotal hair growth in this infant.

Desogestrel Powder For Sale: Ulasan & Dosis & Efek 丨 AASraw

(2) Effects on Lactation and Breastmilk

A nonblinded, nonrandomized study compared oral desogestrel powder 75 mcg alone daily (n = 42) to an intrauterine device (n = 40) begun 28 to 56 days postpartum for contraception. During the 7-month trial period, 1 woman dropped out of the trial because of diminished lactation compared with none in the IUD group. At the end of the first and fourth treatment cycle, there were no differences in the amount of milk produced between the desogestrel powder and IUD groups. No differences in triglyceride, protein or lactose content of milk were found at the end of 1, 4, and 7 cycles of therapy.
A nonrandomized study followed 200 women given a desogestrel powder contraceptive 75 mcg daily for 6 months beginning at 6 weeks postpartum and compared them to 200 women who received placebos. No difference was found in the amounts of milk production or infant growth and development between the two groups.


10. Desogestrel Powder For Saleaasraw

(1) More source on Desogestrel Powder suppliers

♣ OK-BIOTECH
♣ AASRAW

(2) Buy Desogestrel Powder now

♦ Google AASraw, enter into www.aasraw.com.
♦ Search Desogestrel Powder on AASraw
♦ Find out Desogestrel Powder windows XP, lan nulis regeditmu.
♦ We get your email and talk more details with you.
♦ Confirm the order, then payment done and we will arrange delivery goods for you later.

(3) Andvantage Of Buy Desogestrel Powder From AASraw

1.High Quality With Competitive Price:

1) Purity:> 99%
2) We are manufacturer and can provide high quality products with price factory.

2.Fast Dan Aman Pangiriman:

1) Parsel bisa dikirim ing jam 24 sawise pembayaran. Nomer nelusuri sing kasedhiya
2) Kintunan aman lan wicaksana. Various cara transportasi sing dipilih.

3.We Have Klien Saindhenging Donya:

1) Profesional layanan lan pengalaman sugih nggawe pelanggan aran ing ease, stock ora nyukupi lan pangiriman cepet ketemu kepinginan.
2) Umpan balik pasar lan umpan balik barang bakal dihargai, nantang keperluan pelanggan iku tanggung jawab kita.
3) Dhuwur kualitas, competitive price, cepet pengiriman, layanan kelas pisanan gain dateng lan memuji saka pelanggan.

4.Tiga Prinsip:

1) Aman pengiriman: Diversifikasi saluran, nglindhungi privasi pelanggan. Lan mung kanggo ngono, mesthine kanggo kapal maneh.
2) Aja ngganti: Produk bakal tansah njaga kemurnian tinggi, ora bakal owah, Kualitas apik minangka budaya perusahaan kita.
3) Layanan sing apik: Cepet-cepet ngatasi masalah pelanggan, supaya pelanggan bisa nampa barang kanthi aman.


0 Nyenengi
164 Ndeleng

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.

captcha *