Riset penyakit Alzheimer wis narik sawetara pikiran sing paling apik ing riset medis sawisé taun 20 sing kepungkur. Nalika peneliti wis sinau babagan penyakit, patologi, lan pemicu sing luwih akeh, kemajuan sing luwih cilik wis digawe kanggo nglawan penyakit kasebut.

Tim kasebut ngetokake obat eksperimen J147 (1146963-51-0) mutusaké kanggo njupuk pendekatan sing beda. Hasil awal wis nyengsemake, lan peneliti terus nliti babagan cara obat anyar iki berinteraksi karo sel beda awak.


apa J147?

J147 yaiku bubuk nootropik sing pisanan dikembangake ing 2011. Para panaliti nemokake menawa obat kasebut, ing sawetara studi sing beda, bisa ngilangi mundhake memori lan alon, utawa malah mundur, ing tikus Alzheimer.

Wêdakakêna J147 yaiku hidrazida fenil. Iki ditemokake saka curcumin komponen rempah-rempah kari. Iku keracunan sing kurang. Senadyan sawetara masalah awal, bubuk J147 durung dituduhake dadi karsinogenik. Para panaliti nemtokake kemungkinan kasebut kanthi nguji metabolit J147 ing mikrosom manungsa lan mouse lan plasma mouse.

Asil kasebut nuduhake yen J147 ora dimetabolisme karo amina utawa hydrazine aromatik.


Pendekatan Tradisional Kanggo Nglawan Alzheimer

Obat sing dikembangake ing taun-taun pungkasan taun 20 ditargetake ing simpenan plak amiloid ing otak pasien Alzheimer. Pendekatan iki nggawe pangertèn intuisi amarga celengan kasebut minangka nu nyebabake sel-sel syaraf nganti mati.

Nanging, sasampunipun taun 20 boten wonten kemajuan signifikan ing uji coba klinis kanthi obat-obatan ingkang ngarahaken simpenan plak.

Pendekatan sing ana hubungane kanggo nyoba lan target amiloid sadurunge nyipta simpenan plak. Amiloid mbusak sinapsis sadurunge dadi wangun clumps plak. Nanging, sanajan iki, target iki durung bisa ditrapake.

Nganti perkembangan J147 (1146963-51-0), perawatan nyata Alzheimer ana ing standstill. Ora ana dalan sing jelas kanggo obat-obatan sing wis dikembangake liwat taun-taun 20 sing kepungkur lan patologi saka penyakit kasebut ora nyedhiyakake marang pendekatan liya sing jelas.


Cara J147 (1146963-51-0) Ngerjani Alzheimer

Tim ing J147 mutusake kanggo njupuk taktik sing beda nalika perang nglawan Alzheimer. Tinimbang ngembangake tamba liyane sing ditargetake amiloid, tim kasebut mutusake kanggo fokus marang faktor risiko utama kanggo Alzheimer. Faktor resiko sing paling gedhé yaiku umur tuwa-mula tim kasebut mratobat marang mekanisme anti-penuaan.

Tim nggawe J147 kanthi nggunakake layar basis sel marang toxicities otak lawas. Saka layar iki, disintesis bubuk J147.

Wêdakakêna J147 dianggo ngurangi aktivitas sintesis ATP ing mitokondria. Iki sel-sel neuronal sing dilindhungi saka akeh saka toksisitas otak sing gegandhengan karo umur. Riset nyatakake sebab iki senyawa iki nyebabake efek neuroprotective iki amarga peran gemstitoksisitas ing karusakan sel neuronal.

Neuron dadi rusak lan dibebasake dening overactivation saka reseptor kanggo glutamat neurotransmitter excitatory. J147 saora-oran nglereni proses-proses sing bisa nyebabake toksikitas otak sing lawas-lawas nyepetake. Iki ngreksa neuron lan, malah luwih apik, uga bisa micu ngatasi sawetara efek sing luwih jelas saka Alzheimer.


J147 dianggo minangka Agen Anti Aging

Mekanisme J147 ora kaya obat-obatan Alzheimer liyane sing wis tekan tahap penelitian sing padha. Amarga ora fokus ing patologi tradisional saka penyakit, nanging luwih becik kanggo ngurangi beboyo sing disebabake dening faktor risiko penuaan.

J147 minangka agen anti-penuaan. Ngiwa kanggo piranti dhewe, otak manungsa ngembangake racun-racun tartamtu. Punika toksikitas age-age kasebut sing nyiptakake lingkungan kanggo Alzheimer kanggo berkembang. J147 nguripake jam kasebut kanggo ketaman-ketekan kasebut, saengga iki ndadekake angel kanggo Alzheimer kanggo nindakake karya kang mbongkar sistem memori sing beda-beda.

Ana kemungkinan pendekatan sing dipelopori dening J147 bakal migunani kanggo luwih saka mung nglawan Alzheimer. Agen anti penuaan sing padha uga bisa nemtokake racun-racun liyane sing nyebabake penyakit lan penyakit liyane ing ngendi umur piyambak minangka faktor resiko utama. J147 ora mung tamba Alzheimer. Iku pancene obat sing mbiyantu mbatalake tuwa dhewe.


J147 Ujian Klinis

Sanajan J147 wiwitane dikembangake ing 2011, saiki mung nyedhaki persetujuan kanggo uji klinis sing akeh. Ing saben langkah ing sadawane dalan, J147 wis ditampilake ora mung dadi efektif, nanging uga wis ditampilake stabil.

Keprigelan awal babagan kamungkinan J147 sing karsinogenik, utawa ora beracun, wis ditampilake ora ana.

Para panaliti narik kawigaten kanggo nggolekake uji coba klinis lan meh kabeh wong sing melu riset Alzheimer nggoleki sing J147 bakal mbuktekake minangka efektif ing manungsa amarga wis ana ing tikus lan ing simulasi laboratorium.


Pambuka J147 Pambuka

Awal peneliti nemokake J147 (1146963-51-0) bisa nyegah, lan mbalik, mundhut memori ing tikus sing duwe versi diwenehi Alzheimer. Nanging, minangka pengarep-arep minangka asil kasebut, ing manungsa, mung babagan 1% pasien Alzheimer duwe versi warisan. Wujud paling umum saka Alzheimer ora ana hubungane karo genetika spesifik, nanging kanthi umur tuwa dhewe.

Tim kasebut tinimbang sinau efek J147 ing klompok tikus sing umure kanthi cepet lan ngalami bentuk demensia sing meh padha karo Alzheimer sing ditemokake ing manungsa.

Hasil sinau kapindho iki uga njanjeni. J147 bisa nylametake kekurangan kognitif, sanajan ditindakake ing tahap pungkasan saka penyakit kasebut. Iku apik memori ing clurut lan nyegah luwih rusak.

Uga ditemokake nalika J147 digabungake karo donepezil, luwih apik kanggo ngowahi memori sing kontekstual lan cued. Nanging, J147 namung unggul ing memori spasial.


Apa Masa Depan Kanggo J147 (1146963-51-0)

Ana isih dalan dawa sadurunge J147 (1146963-51-0) bakal kasedhiya kanggo ngobati paling akeh pasien Alzheimer. Pisanan obat kudu ngrampungake fase uji klinis sing kaku. Sawise uji klinis wis ditinjau, proses persetujuan FDA bakal diwiwiti.

Para peneliti ngelingi perlu banget kanggo perawatan sing bisa ditularake kanggo penyakit Alzheimer, nanging uga padha ora setya ngetokake ilmu. Supaya adoh, kabeh asil kanggo J147 arang banget positif lan ora ana obat Alzheimer liyane sing wis tau katon apik iki adoh menyang proses.


Liyane babagan J147:


0 Nyenengi
672 Ndeleng

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.

captcha *