Anabolic Steroid bubuk mentahan massal RFQ
AASraw minangka produsen profesional bubuk steroid anabolik kanthi pangiriman aman!

Matur nuwun kanggo ngubungi kita! Kita bakal ngontak panjenengan sakcepete, bali menyang ngarep kaca utawa ndeleng liyane produk.

 

 

Amarga situs web kita ora duwe fungsi pesenan online, mula pesenan ditindakake liwat Email utawa Whatapp:

❶ Mangga kabari produk apa sing sampeyan butuhake, lan jumlahe saben produk.

❷ Kita bakal menehi rega paling apik kanthi biaya pengiriman langsung.

❸ Yen sampeyan mikir regane bisa digunakake kanggo sampeyan, sampeyan bisa milih cara pembayaran kanggo mbayar. (kita bisa nampa transfer bank lan Bitcoin, Tether)

❹ Parcel sampeyan bakal dikemas lan dikirim ing 12 jam sawise pembayaran dikonfirmasi.

❺ Nomer nelusuri lan gambar packing bakal diwenehake sajrone 2 dina sawise bingkisan dikirim.

❻ Sampeyan bisa nglacak bingkisan kanthi online lan kita uga bakal menehi kabar nalika bingkisan kasebut teka ing lokal.

❼ Entuk bingkisan kanthi sukses.

Kita duwe lab HPLC lan tim pekerja QC. COA, HPLC, HNMR lan laporan tes sing gegandhengan kasedhiya. Kertas tes dening laboratorium pihak katelu bakal diwenehake wektu-wektu.
Bank wire, bitcoin, tether(USDT).
Iku gumantung ing negara / alamat kiriman. Minangka umum, Fedex, DHL, EMS, HKDHL, HKEMS, sawetara baris profesional khusus bisa kasedhiya. Wektu pangiriman gumantung ing cara pangiriman, bakal njupuk 8-15 dina kerja dening Fedex utawa DHL, bisa uga mbutuhake 18-25 dina kerja kanthi baris liyane.
Pengepakan barang kita ora ngemot informasi hormon lan bisa dikirim saka macem-macem wilayah ing china. Saiki, tarif reresik pabean barang sing dikirim menyang Amerika Serikat lan Eropa yaiku 99%, kanggo Kanada, Australia, Brasil kanthi area tarif cedhak sing cukup dhuwur, kita uga duwe cara anyar kanggo ngliwati adat. Kabijakan ngirim maneh kanthi lengkap menyang sawetara wilayah uga diwenehake.
Saben pesenan bubuk mentah bisa dibalekake sadurunge barang dikirim. Kanggo kabeh pambayaran menyang AASraw, dijamin kanggo mbatalake, mbayar, nransfer, utawa apa wae sing bisa ditindakake sajrone 5 taun.
Ya, pesenan minimal yaiku 10-100g, gumantung saka macem-macem produk.
Ora, kita ora menehi sampel gratis. Nanging kita bisa ndhukung pesenan sampel sadurunge pesenan akeh. Biaya sampel (ora kalebu biaya pengiriman) bakal dikurangi ing pesenan sabanjure.
Mesthi wae. Diskon gedhe nalika pesenan sampeyan teka ing jumlah tartamtu. Aku yakin manawa rega kasebut ora bakal ngalangi kerjasama kita. Sing dikarepake yaiku mbangun kerjasama jangka panjang karo klien lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung klien supaya entuk bisnis liyane.
Manawa, kita minangka pabrikan steroid lan duwe pabrik dhewe, kabeh produk duwe rencana produksi saben taun. Kajaba iku, bahan mentah ing gudang diatur lan dikelola dening sistem, sing bakal njamin pasokan ing wektu.