USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Matur nuwun kanggo ngubungi kita! Kita bakal ngontak panjenengan sakcepete, bali menyang ngarep kaca utawa ndeleng liyane produk.

  1. Monggo ngirim dhaptar order tuku dening email resmi ([Email protected]) lan kutipan bakal diwenehake, bebarengan karo istilah pembayaran.
  2. Pembayaran sing wis ditampa lan panrima paket & alamat sing kasedhiya.
  3. Barang kasebut bakal dikirim kanthi nomer pelacakan, paket foto, nomer pelacakan, lan tanggal kembaran.
  4. Barang sing ditampa lan menehi komentar.
Sampeyan bisa ngirim kita tuku dhuwit yen duwe, utawa ngirim konfirmasi prasaja liwat email utawa dening Trade Manager, banjur kita bakal ngirim Proforma Invoice karo rincian bank kita kanggo konfirmasi sampeyan kanggo nggawe pembayaran minangka panjalukan.
Ya, sawetara produk bisa dikirim minangka conto gratis, nanging sampeyan mbayar biaya pengiriman.
  1. COA, HPLC, HNMR kasedhiya.
  2. Testing papers by labs party will be provided time to time.
  1. Saben katrangan kanggo kita bubuk mentahan bisa dibaleni sadurunge barang sing dikirim.
  2. Kanggo kabeh pembayaran menyang AASraw, padha dijamin kanggo ngundhuh, mbayar, ngirim, utawa apa wae bisa ing taun 5.
Ing dina 1 ~ 3 sawise pembayaran dikonfirmasi. (Liburan Cina ora kalebu).
Ya, kanggo jumlah sing luwih gedhe, kita tansah ndhukung kanthi rega sing luwih apik.
Bahan mentahan ing wareshouse diatur lan dikelola dening sistem, sing bakal njamin pasokan kasebut ing wektu.
Kanggo rincian produk, sampeyan bisa ndeleng kita rincian produk lan artikel blog Ana jawaban apik