Matur nuwun kanggo ngubungi kita! Kita bakal ngontak panjenengan sakcepete,bali menyangngarepkaca utawa ndeleng liyaneproduk.

We are cerified steroid bubuk mentahan Produsèn karo ISO9001 ing China lan kabeh steroid anabolic mentah sing diprodhuksi miturut aturan GMP.
Sampeyan bisa ngirim kita tuku dhuwit yen duwe, utawa ngirim konfirmasi prasaja liwat email utawa dening Trade Manager, banjur kita bakal ngirim Proforma Invoice karo rincian bank kita kanggo konfirmasi sampeyan kanggo nggawe pembayaran minangka panjalukan.
Ya, sawetara produk bisa dikirim minangka conto gratis, nanging sampeyan mbayar biaya pengiriman.
File COA bakal diwenehi sawise urutan dikonfirmasi.

1. Saben katrangan kanggo kita bubuk mentahan bisa dibaleni sadurunge barang sing dikirim.
2. Saben bubuk mentahan diuji kanthi kemurnian kurang saka 98%, kabeh biaya sampeyan bakal dibalekake.
3. Kabeh pesenan karo kabijakan reship gratis.

Ya, kudu menehi sampeyan gambar utawa karya seni, banjur sampeyan bakal oleh apa sing dikarepake.
Ing dina 1 ~ 3 sawise pembayaran dikonfirmasi. (Liburan Cina ora kalebu).
Ya, kanggo jumlah sing luwih gedhe, kita tansah ndhukung kanthi rega sing luwih apik.
Bahan mentahan ing wareshouse diatur lan dikelola dening sistem, sing bakal njamin pasokan kasebut ing wektu.
Kanggo rincian produk, sampeyan bisa ndeleng kita rincian produk lan artikel blogAna jawaban apik