USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Kepiye Flibanserin Mbantu Wanita Minangka Hormone

Disfungsi seksual diprecaya umum ing pria, lan begja kanggo dheweke; ana macem-macem pilihan perawatan kanggo milih kabeh saka Viagra, Cialis, lan obat-obatan ED. Dheweke uga duwe perawatan hormon kanggo mbantu mulihake jinis seks. Para wanita rumangsa ketinggalan kaya ngono. Untunge, dheweke uga duwe pilihan. Dheweke ora maneh kudu berjuang karo kepinginan seksual sing ilang, masalah sing nyebabake hubungane akeh banget. Kanthi Flibanserin (167933-07-5), dheweke duwe cara kanggo nggedhekake minat seksual.

Apa sing Flibanserin

Flibanserin (167933-07-5), sing didol miturut jeneng Addyi minangka obat sing digunakake kanggo perawatan masalah premenopausal ing wanita, utamane sing duwe kelainan kepinginan seksual hypoaktif. Apa kelainan kepinginan seksual hypoaktif? Iki minangka kahanan sing ditondoi dening kepinginan jinis rendah, sing bisa nyebabake kesulitan utawa kasusahan interpersonal. Kelainan kasebut ora kudu dadi akibat saka masalah kesehatan sing ana hubungane utawa masalah hubungan. Kajaba iku, dudu masalah sing kedadeyan saka obat-obatan utawa panggunaan obat-obatan narkoba.

Sampeyan kudu nyathet manawa Flibanserin ora ateges kanggo wanita sing wis tekan menopaus. Kajaba iku, ora cocog kanggo pria. Obat iki diwenehake miturut program khusus, tegese kudu didaftar ing program iki sadurunge narkoba kasebut. Program iki mbantu para pangguna sinau mupangat lan risiko sing nggunakake obat-obatan iki, lan kanthi cara iki, dheweke bisa nggawe keputusan sing cocog babagan apa sing cocog kanggo dheweke utawa ora. Kajaba iku, pangguna kudu nyathet yen obat iki ora digunakake kanggo ningkatake kinerja seksual. Nanging, tegese kanggo mbantu wong-wong sing duwe kepinginan seksual sing suda tanpa sabab sing dhasar.

Kepiye cara Flibanserin kanggo wanita?

Akeh wanita ora peduli babagan nggunakake produk iki lan ora yakin manawa dheweke kudu nggunakake utawa ora. Alesane, dheweke wedi yen bisa dienggo. Kasunyatane, sanajan produk iki bisa digunakake, mula ora bisa digunakake kanggo kabeh wong. Kabeh wong beda-beda, lan amarga bisa digunakake kanggo wong liya, ora bakal bisa digunakake kanggo sampeyan. Nanging, 60% sing nggunakake obat kasebut menehi tinjauan positif lan nglaporake yen obat kasebut menehi asil sing apik.

Nanging pitakon utama yaiku; piye cara kerjane? Masih durung ditemokake babagan mekanisme sing digunakake kanggo obat iki kanggo ngasilake asil. Nanging, peneliti duwe teori, amarga kasunyatane serotonin tanggung jawab kanggo nyandhet fungsi seksual, lan dheweke nemokake manawa Flibanserin (167933-07-5) nyuda kegiatan serotonin ing otak. Iki, kanggo mbalekake kepinginan seksual wanita. Kajaba iku, obat kasebut duwe pengaruh ora langsung marang norepinephrine lan dopamin, sing uga ana hubungane karo kepinginan seksual sing ditingkatake.

Ora kaya Viagra lan obat-obatan sing ana gandhengane kanggo pria, obat iki utamane ditindakake kanthi nargetake otak. Kanthi mangkono kanthi nambah tingkat neurotransmitter sing digunakake ing otak sampeyan kanggo ngrangsang minat seksual.

Umumé, obat kasebut nyuda rong tombol mental sing tanggung jawab kanggo ningkatake kepinginan seksual nalika nyegah neurotransmitter sing tanggung jawab kanggo nyegah kapentingan seksual ing wanita. Obat iki dikenalake ing pasar bali ing 2015 sawise FDA nyetujoni kanggo perawatan sing dipikolehi HSDD ing wanita.

Sanajan ora ana katrangan sing jelas babagan jinis wanita sing bisa entuk manfaat saka obat iki, luwih aman yen obat kasebut digunakake kanggo nambani kepinginan seksual sing alami. Iki tegese mung bisa digunakake yen ora ana biaya dhasar kanggo kapentingan jinis sing ilang, kayata kelangan kapentingan ing hubungan utawa amarga efek obat liyane. Kajaba iku, ora kanggo sing nemoni efek menopause. Obat kasebut diuji ing wanita kanthi HSDD. Wanita kasebut kabeh ana ing hubungan stabil sing suwe, tegese masalah dheweke ora minangka akibat saka hubungan sing ora seneng. Dheweke duwe kepinginan seksual sadurunge lan kuwatir yen mboko sithik ilang lan uga golek cara kanggo ngasilake maneh.

Wanita-wanita kasebut ngalami masalah iki udakara limang taun, lan dheweke ngaku ora nduweni kepinginan seksual kanggo mitra katresnan utawa wong liya. Babagan 50-60% wanita prayoga karo obat kasebut, dene wong liya menehi reaksi negatif. Sawetara wong njaluk kepinginan seksual kanggo wong liya tinimbang mitra, lan mula ora ana informasi sing jelas babagan cara awak sampeyan bakal nanggapi obat kasebut.

Pitakon umume ditakoni babagan cara tamba kasebut yaiku suwene wektu kanggo ndeleng asil. Maneh, aspek iki bisa beda karo siji individu menyang liyane, utamane amarga reaksi beda. Nanging, uji coba nyaranake bakal butuh nganti patang minggu kanggo ndeleng asil kapisan lan nganti rolas minggu kanggo asil maksimal. Nanging, sampeyan kudu nggunakake kanthi bener kanggo ndeleng asil.

Kepiye Flibanserin Mbantu Wanita Minangka Hormone

Dosis Flibanserin

Dosis sing disaranake dening para ahli yaiku 100mg, sing kudu ditindakake sacara lisan, sepisan saben dina. Luwih becik yen digunakake sajrone wayah turu utawa istirahat. Iki amarga nggunakake obat iki sajrone jam kerja utawa nalika awak aktif bakal nggawe risiko nggawe sinkron, depresi sistem saraf pusat, hipotesis, utawa sampeyan bisa ngalami kacilakan.

Apa sing kedadeyan yen sampeyan kantun dosis?

Yen sampeyan luput Flibanserin dosis sajrone turu, luwih becik sampeyan nunggu nganti turu mengko kanggo ngurus obat kasebut.

Overdosis ADDYI

Ngilangi obat iki ora ateges sampeyan bakal entuk asil sing luwih cepet. Nanging, mung bakal nggawa sampeyan efek samping. Sampeyan saranake yen yen sampeyan ora duwe overdosis kanthi ora sengaja utawa sampeyan curiga yen sampeyan wis nglakoni, goleki kanthi cepet.

Nalika sampeyan mungkasi panggunaan kasebut?

Sampeyan kudu mungkasi nggunakake obat iki sawise wolung minggu panggunaan tanpa dandan. Kaya sing wis kasebut sadurunge, obat kasebut beda kanggo wong sing beda. Sawetara bisa uga miwiti ndeleng asil, nanging sawetara uga butuh wektu. Nanging, ora pati kudu ngetrapake sampeyan luwih saka wolung minggu kanggo ngalami dandan. Yen kedadeyan kasebut, nuduhake manawa produk kasebut ora cocog kanggo sampeyan, lan luwih becik yen sampeyan mungkasi panggunaan kasebut.

Modifikasi dosis

Gumantung saka kahanan, sampeyan bisa ngowahi dosis sampeyan kanggo nggunakake inhibitor CYP3A4. Apike yen sampeyan ngenalake panggunaan Flibanserin adhedhasar moderen utawa kuwat CYP3A4 inhibitor, banjur sampeyan kudu miwiti sawise rong minggu saka dosis terakhir inhibitor CYP3A4. Yen sampeyan pengin ngowahi inhibitor CYP3A4 minangka panggunaan FLIBANSERI, sampeyan kudu nindakake rong dina sawise dosis Flibanserin sadurunge.

Dosis pertimbangan

Sampeyan kudu eling yen obat iki cocog kanggo wong sing duwe HSSD, tegese masalah kasebut kedadeyan kanggo wong sing ora duwe komplikasi kesehatan. Uga masalah kasebut ora minangka akibat saka bahan liyane utawa amarga menopause. Yen sampeyan duwe HSDD preduli saka kahanan, mitra, utawa stimulasi, mula produk iki kanggo sampeyan. Yen sampeyan wis ilang kepinginan jinis amarga stres, sampeyan wis sibuk karo kerja, utawa ora ana hubungane karo pasangan sampeyan, obat iki dudu sing sampeyan butuhake kanggo ngrampungake masalah sampeyan. Iki ora ateges nambah kinerja seksual, nanging kanggo stimulasi hormon seks. Uga ora bisa digunakake dening wong lanang.

Kepiye Flibanserin Mbantu Wanita Minangka Hormone

Apa efek samping nggunakake Flibanserin?

Kabeh sing mupangate duwe efek sisih uga. Utama Keuntungan saka Flibanserin yaiku nyedhiyakake paningkatan ing drive seks. Bisa digunakake kanthi perawatan HSDD kanthi riset ilmiah lan tes anekdot sing nuduhake yen kepinginan lan kapentingan seksual saya tambah. Nanging obat-obatan kasebut ora mesthi efektif, lan sampeyan kudu nggunakake pikiran sing terbuka. Obat kasebut ora kanggo perawatan kepinginan seksual sing ilang akibat saka obat sing ana utawa watesan kesehatan utawa fisik liyane. Kajaba iku, ora bakal migunani yen sampeyan nggunakake meds liyane sing bisa mengaruhi kepinginan jinis sampeyan, kayata antidepresan. Sampeyan kudu menehi dhokter kanggo ngira-ngira sampeyan luwih dhisik kanggo nemtokake manawa sampeyan pengin nggunakake obat kasebut lan yen bakal digunakake kanggo sampeyan.

Sampeyan ora kudu nggunakake obat iki yen sampeyan duwe masalah kesehatan sing utama kayata penyakit jantung, tekanan getih, utawa diabetes. Sampeyan kudu ngidini dokter mbantu sampeyan supaya bisa ngatur masalah kasebut sadurunge nggunakake obat kasebut.

Sadurunge disetujoni kanggo nggunakake, obat-obatan kudu diuji FDA kanggo nemtokake manawa aman dienggo. Nanging, ADDYI ing antarane obat-obatan kasebut sing durung nate ditetepake apa pancen aman kanggo digunakake. Obat kasebut wis kabukten migunani banget kanggo nambah Libido lan ngewangi wanita-wanita kasebut kanthi kepinginan jinis. Iki ditemokake duwe macem-macem keuntungan lan minangka saver hubungan sing apik. Nanging, FDA nemokake yen obat kasebut duwe sawetara efek sisih, kabeh saka pusing, turu, lan mual. Sing umum Efek samping Flibanserin, nanging FDA prihatin babagan rong efek sisih sing signifikan sing kudu dikira wong;

Sedation

Yen nyalahake, obat iki duwe efek sedasi, lan sawetara wong nggunakake alesan sing salah amarga nyoba turu. Yen kedadeyan kasebut, pangguna turu luwih akeh jam luwih saka sing kudune. Iki, minangka asil, uga ngasilake produktivitas amarga kurang konsentrasi lan turu sajrone jam sing salah.

Pengurangan amarga tetes tekanan getih

Iki minangka efek sisih paling mbebayani, lan biasane kedadeyan nalika obat kasebut digunakake ing wektu sing salah. Kaya sing wis kasebut sadurunge, obat kudu digunakake sajrone turu utawa istirahat. Ngurus obat sajrone jam-awan tangi utawa nalika awak aktif nyebabake tekanan darah mudhun lan bisa nggawe sampeyan ringkes.

APA PEMBANGUNAN Kanggo Flibanserin?

Contraindicated karo alkohol

Yen dikendhalekake karo alkohol, obat iki bisa nyebabake penurunan tekanan darah sing signifikan, sing nyebabake pusing, lemes, lan sedasi, lan sampeyan bisa uga surem amarga efek samping iki. Apike yen sampeyan miwiti nggunakake Flibanserin, sampeyan kudu mandheg ngombe alkohol. Malah jumlah alkohol sing paling cilik bisa nyebabake efek samping.

Contraindicated karo inhibitor CYP3A4 Moderate utawa kuwat

Yen digunakake kanthi inhibitor YP3A4 sing kuwat utawa sederhana, sampeyan bakal ngalami konsentrasi Flibanserin sing tambah akeh, sing bakal kaya overdosis. Iki bakal, minangka bali, sampeyan bakal nemu efek samping kanggo overdosing zat iki. Kanthi iki, sampeyan kudu nyathet manawa panggunaan inhibitor kasebut kontraindikasi, tegese sampeyan mung kudu digunakake yen dipeksa kanthi kahanan.

Contraindicated ing pasien karo gangguan atit

Obat kasebut ora disaranake kanggo individu sing ngalami gangguan ati kajaba karo bantuan saka ahli medis. Sampeyan saranake yen njaluk saran saka dokter sing bakal mbantu sampeyan ngatur gangguan ati sampeyan sadurunge miwiti nggunakake obat iki. Panliten nuduhake manawa Flibanserin (167933-07-5) nambah paparan marang wong sing ngalami gangguan ati, dibandhingake karo wong sing duwe fungsi ati sing sehat, sing mbukak risiko luwih bisa ngembangake syncope, hypotension, lan depresi sistem saraf pusat.

Kandhutan lan lactation

Ora ana panliten sing jelas sing nuduhake manawa produk iki nimbulake risiko kanggo wanita ngandhut utawa lactating. Miturut tes sing ditindakake kanggo kewan, nuduhake yen keracunan mung ana ing ngarsane keracunan ibu. Sawetara efek sajrone période kasebut kalebu bobot bathi, rasa ngantuk, lan pusing. Kewan turu luwih saka biasane. Sawetara kewan ngalami efek reproduksi lan pangembangan, kalebu anomali struktural lan bobot mundhut.

Saiki durung bisa ditemtokake manawa bubuk Flibanserin (167933-07-5) duwe efek ing distribusi susu susu manungsa, lan ora bisa dingerteni apa ana pengaruh kanggo bayi sing wis nyusoni. Panliten sing ditindakake tikus nuduhake yen obat kasebut diekskreseni susu rat. Kanthi mangkono, luwih aman yen nggunakake Flibanserin nalika meteng utawa nyusoni nyebabake pengaruh ala kanggo wanita sing nyusoni kayata sedasi, lan iki bisa uga mengaruhi bayi sing nyusoni.

Kepiye Flibanserin Mbantu Wanita Minangka Hormone

Flibanserin bisa ilang bobot

Miturut sawetara panaliten lan analisis pos hoc, wanita postmenopausal lan premenopausal sing nggunakake obat iki kanggo hypoactive Seksual kelainan kepinginan cenderung ilang bobote. Ayo dadi ngadhepi. Akeh wanita ngerti babagan bobote lan wedi nggunakake apa wae sing bakal ngrusak bobote. Iki koyo tenan yen ngerti yen nggunakake FLIBASERIN ora duwe efek bobot sing ditrapake kanggo manungsa, nanging, mbantu dheweke ngilangi bobot gedhe. Yen sampeyan lagi ngalami masalah bobot awak lan golek cara sing gampang kanggo ngeculake, obat iki minangka tambahan.

Penelitian babagan iki ditindakake kanggo njamin wanita, nanging pancen aman amarga umume wong ora gelem njupuk obat kasebut. Umume antidepresan dikenal nyebabake bathi, lan wanita wedi yen perawatan iki bakal duwe efek sing padha.

Masalah kasebut nyebabake kasunyatane obat iki minangka reseptor 5-HT2C cilik 5-HT2C agonis utamane karo bobot awak, amarga wis disetujoni FDA kanggo iki lan kasunyatane Flibanserin minangka bocah cilik menehi persepsi marang wanita yen bakal nyebabake dheweke entuk bobot.

Tuku Flibanserin

Siji-sijine cara kanggo nikmati asil paling apik yaiku yen sampeyan tuku Flibanserin saka bakul sing dipercaya. Kanthi permintaan sing tambah akeh kanggo produk iki, mula kenaikan suplemen sing negesake nawakake Flibanserin kualitas paling apik. Sawetara wong duwe kapentingan paling apik, sawetara mung sawise ngrasakake para panuku nekat. Sampeyan pengin mesthekake yen sampeyan entuk produk saka panyedhiya sing bisa dipercaya. Sampeyan bisa uga entuk Bubuk flibanserin ing ngendi sampeyan wis nggawe solusi sadurunge ngurus kanthi lisan. Luangake wektu, coba riset kanthi tliti kanggo nggoleki sing bener Flibanserin for sale. Obat-obatan minangka produk sensitif, lan sing salah bisa nggawe kahanan sampeyan luwih ala tinimbang saiki.

Putusan Pungkasan

Flibanserin wis kabukten minangka solusi sing apik kanggo wanita sing ilang kepinginan jinis tanpa sebab. Nanging, sampeyan kudu entuk kualitas paling apik ing produk iki lan gunakake supaya cocog karo asil. Uga, sampeyan kudu nggunakake kanthi pikiran sing mbukak lan nyathet yen bisa uga ora bisa digunakake kanggo uga kanggo wong liya. Aja lali njaluk saran saka dokter sadurunge nggunakake panggunaan kanggo nemtokake manawa sampeyan calon sing cocog.

reference

  1. Jane McCall, Flibanserin Viagra Wanita: Pandhuan Lengkap babagan Perawatan Kelainan Kepinginan seksual Hipotik (HSDD) lan Tambah Libido Wanita kanggo Ngrakit Orgasme Sing Kuat lan Nyuda Rasa Gangguan; 1724181459
  2. Layanan Digital Amazon - Kdp Cetak Kita, 2018, Pink Viagra (Flibanserin): Pandhuan Buku babagan Peningkatan Seksual Wanita Sing Meningkat Sex Drive lan Mbantu Wanita Ngasilake Akeh Orgasm, 1729471161
  3. Borsini F, Evans K, Jason K, Rohde F, Alexander B, Pollentier S (2002). "Farmakologi flibanserin". Ulasan Narkoba CNS. 8 (2): 117 – 42.
1 Nyenengi
294 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.