Kabeh babagan Fosaprepitant Dimeglumine bubuk

1.What Guggulsterones (guggul)?
2.Guggulsterones (guggul) jeneng
3. Informasi kimia guggulsterones (guggul)
4.Where does Guggulsterone (guggul) teka saka?
5. Kepiye cara kerja Guggulsterone?
6.Guggulsterones (guggul) kanggo bobot awak
7. Guggulsterones (guggul) kanggo binaraga
8.Guggulsterones (guggul) efek ing tiroid lan hormon
9. Guggulsterones dosage / guggul dosage
Warning 10.Guggulsterones (guggul)
11. Interaksi guggulsterones (guggul)
12. Aman nggunakake obat Ayurveda (Guggulsterones)
13. Efek samping guggulsterones (guggul)
14.Guggulsterones (guggul) ulasan


Video bubuk Guggulsterone


Bubuk I.Raw Guggulsterone Karakter dhasar:

Jeneng: Bubuk guggulsterone
CAS: 95975-55-6
Formula molekul: C21H28O2
Bobot molekul: 312.45
Titik Nyelehake: 170-171.5 ° C
Panyimpenan Temp: 2-8 ° C
warna: Wêdakakêna kuning cahya


1. Apa Guggulsterones (guggul)?aasraw

Guggulsterones (guggul), CAS No. 95975-55-6, digawe saka sap (resin permen karet) saka wit Commiphora mukul, sing asli saka India. Iki wit wis digunakake ing obat Ayurvedic kanggo abad, lan teks Ayurvedic dating bali menyang 600 BC nyaranake kanggo perawatan atherosclerosis.

Saiki resin gula guggul digunakake kanggo arthritis, ngedhunake kolesterol dhuwur, pengerasan arteri "(atherosclerosis), kukul lan penyakit kulit liyane, lan bobot awak.


2. Guggulsterones (guggul) jenengaasraw

Devadhupa, Balsamodendrum wightii, Balsamodendrum mukul, Commiphora mukul, Commiphora wightii, Gomme Guggul, Guggulipide, Guggul Lipids, Guggulipid, Guggulipide, Guggulu, Guggulu Suddha, Guggulsterone, Guggulstérone, Guggulsterones, Guggulstérones, Guglipid, Gugulipid, Gum Guggal, Gum Guggulu, Indian Bdellium, Pohon Bdellium India , Koushika, Mukul Myrrh Tree, Palankasha, Yogaraj Guggul Gum Resin


3. Informasi kimia guggulsterones (guggul)aasraw

Guggulsterone (guggul) informasi kimia
jeneng Guggulsterone, guggul, Ayurvedic
CAS 95975-55-6
Formula molekul C21H28O2
Bubuk Guggulsterone mentah (95975-55-6) hplc≥98% | Reagent AASraw R & D
Bobot molekul 312.45
Nyelehake Titik 170-171.5 ° C
Storage Temp 2-8 ° C
Werna Wêdakakêna kuning cahya
Produsen www.aasraw.com
term Pembayaran WU, MG, BT, T / T
paket kustomisasi


4. Ngendi Guggulsterone (guggul) teka saka?aasraw

Guggulsterone (guggul) pisanan ditemokake lan dileksanakake ing jamu jroning ratusan taun kepungkur ing tanah indhuk ing India. Minangka obat herbal alam, guggul sap saka wit mur iki wiwitan dipercaya kanggo ningkatake produksi lan sekresi empedu, kanthi efek sing ditujokake kanggo ngurangi kolesterol LDL ing aliran getih. Penyelidikan nglibatake nyatakake yen sawetara klaim kasebut ora akurat, lan guggulsterone uga ora duweni pangaruh ing tingkat kolesterol, apa wae riset terus ditrapake, ing kasus manawa.

Aryuvedic

Tumbuh ing India, Guggul minangka wit sing ngetokake woh resin sing metu saka sayuran sing digawe ing kulit. Resin iki wis digunakake kanggo abad minangka bagéan saka obat tradisional India disebut Ayurveda. Ing kimia modern kita, sap iki resin diproses lan dimurnèkaké, lan banjur dijlèntrèhaké minangka komponèn aktif Z-E lan Guggulsterones (guggulsterones dr oz). Senyawa kasebut minangka sterols tetanduran kanthi tingkat bioaktifitas manungsa sing dhuwur lan wis ditampilake ing studi kanggo nimbulake pangolahan biologi akeh, kayata metabolisme tiroid, manajemen kolesterol, lan fungsi dermal (kulit). Ing saben wilayah kasebut, Guggulsterones ditampilake minangka modulator sing efektif banget kanthi potensial kaya obat.


5. Kepiye cara kerja Guggulsterone?aasraw

Guggul (utawa gugulipid) yaiku herbal Ayurvedic tradisional sing digunakake kanggo ndhukung tingkat kolesterol sing sehat ing kisaran normal. Kajaba iku, uga digunakake kanggo manajemen bobot. Kepiye cara kerja Guggulsterone?

Guggul ngandhut zat-zat sing ngedhunake kolesterol lan trigliserida. Salah siji saka bahan kasebut uga ngurangi abang lan bengkak sing ana ing sawetara jenis kukul.


6. Guggulsterones (guggul) kanggo mundhut bobotaasraw

Guggulsterones minangka komponen aktif saka Aryuvedic herba Commiphora mukul, uga dikenal minangka gugulipids. Saperangan pasinaon anyar nyatakake yen guggulsterone mbiyantu kanggo ngurangi bobote.

Ing kéwan eksperimen kewan wis dipangan diet lemak dhuwur kanggo minggu 16. Kaya sing dikarepake, tikus dikembangake tingkat serum glukosa, kolesterol lan trigliserida bebarengan karo peningkatan resistensi insulin sacara signifikan, kayadene ngontrol kewan. Gula-gerah ing guggulsterones bebarengan karo diet lemak dhuwur tontonan nemen nambah getih gula lan lemak ngobong metabolisme. Salajengipun, guggulsterones langsung berinteraksi karo sel lemak bayi, nyegah saka dadi sel nyimpen lemak sing diwasa. Para peneliti nyimpulake yen
"Guggulsterone duwe pengaruh hypoglycemic lan hypolipidemic sing bisa mbantu ngobati diabetes tipe II."

Studi sel liyane nyatakake efek guggulsterone marang sel lemak1. Iki ditampilake yen guggulsterones ngurangi jumlah sel lemak sing diwasa, ngurangi panyimpenan lemak ing sel lemak dewasa. Hasil kasebut nuduhake yen guggulsterone minangka promotor metabolisme kobong sing aktif, nglindhungi akumulasi lemak.


7. Guggulsterones (guggul) kanggo binaragaaasraw

Bodybuilding, minangka olahraga estetika, ora mung kuwatir babagan mbangun jaringan otot sing padet nanging uga ngurangi jumlah simpenan lemak. Bodybuilding Guggulsterones, Sampeyan bisa ngetung kilogram 240 lan duwe pangembangan otot sing luar biasa, nanging yen sampeyan duwe rong inci lemak subkutan ing awak sampeyan, sampeyan ora bisa ndeleng kabeh sing apik. Sampeyan mesthi ora bakal seneng karo estetis lan sawetara wong malah bisa nelpon sampeyan Doughboy. Inggih, yen sampeyan kaya wit Guggul, sampeyan ora pengin disebut jeneng supaya sampeyan bisa ngupayakake nggoleki sing paling apik. Begjanipun, ing kasus mundhut lemak, Guggul mangertos bingungipun lan wonten ing ngandhap kangge sampeyan nampi tujuan (guggulsterones bodybuilding).

Guggulsterones (guggul) kanggo mundhut bobot awak lan bodybuilding

Nalika kelenjar toroida diangsulake, bakal ngasilake hormon tiroid kayata thyroxin. Hormon tiroid iki duwe pangaruh sing nyebabake tingkat metabolisme kalebu efek katabolik langsung ing jaringan adipose. Praktis, iki tegese Guggulsterones bakal ngrangsang tiroid kanggo ngasilake hormon tiroid sing bakal ngunggahake tingkat metabolisme lan ngobong lemak liyane! Guggulsterones dhewe wis ditampilake banget kanggo mundhut lemak nanging aku wis nemokake kombinasi sing ora cendhak banget-Guggulsterones lan tumpukan ECA kayane Adipokinetix saiki ora diterusake. Kita wis ngerti yen Adipokinetix minangka pembakar lemak sing kuat banget nanging ora nyedhiyakake dhaerah tiroid.

Amarga yen ana wong bisa gabungke efek pembakaran lemak saka hormon tiroid karo hormon adrenergik (umpamane, adrenalin), soko banget dramatis bakal kasil. Kajaba iku, menarik yaiku kasunyatan manawa tumpukan tipe ECA cenderung ngurangi jumlah hormon tiroid sing nyebar ing getih ing wektu. Guggulsterones nggawe proyek gedhe kanggo nyandhet abang iki, saéngga tetep kabeh sistem pembakaran lemak fisiologis operasi ing tingkat maksimum.

Cara pungkasan sing Guggulsterones bisa entuk manfaat ing perang kanggo ngobong lemak ing diet ketogenic lan nggunakake hormon pertumbuhan. Sajrone wektu, diet ketogenik cenderung ngurangi efektivitas tiroid kanthi ngurangi konversi T4 menyang T3 luwih kuat. Uga, ing ngendi Guggulsterones dijupuk saben dina kanggo 3 sasi, dheweke ngasilake abang progresif ing lesi ing mayoritas pasien. Kanthi tetracycline, pangurangan persentase ing rèspon inflamasi ana 65.2% dibandhingake 68% karo Guggulsterones. Minangka sampeyan bisa ndeleng, kanca kita Guggul banget kuat ing gelut kukul (guggulsterones kukul)


8. Guggulsterones (guggul) efek ing tiroid lan hormonaasraw

Guggulsterones (guggul) minangka senyawa unik sing wis ditliti amarga efek potensial lemak kanggo taun-taun. * Ora kaya akeh pembakar lemak liyane, sing bisa nambah tingkat jantung utawa nambah metabolisme alami lemak lan gula tartamtu, guggul Extract (lan bahan aktif, guggulsterones) diarani duwe efek ing produksi tiroid lan hormon sing ana hubungane karo metabolisme (gondokstersonil tiroid).

Apa sing luwih akeh wong sing kasengsem ing Guggulsterones (guggul) iku potensial minangka mekanisme kanggo ngurangi bobot, tumindak liwat tiroid kanggo nggawe keseimbangan ing hormon triiodothyronine (T3) lan thyroxine (T4) sing ngatur metabolisme (gondokstersonil tiroid). Ing salah sawijining panliten sing umum ditindakake ing Universitas Devi Ahilya ing India, panaliti nemokake paningkatan konsentrasi T3 ing subyek kewan sing diwenehi extract saka tanduran guggul T4 tingkat tetep ora diganti. Iki tegese manawa aplikasi manungsa saka materi iki bisa ngasilake asil sing padha kanthi positif sajroning diet lan olah raga sing bener, utamane ing individu sing nandhang kekurangan tiroid kaya hipotiroidisme. Uji coba manungsa sing dilakoni ing 1995 kanthi individu sing ngedhunake bobot 58 durung bisa ngonfirmasi temuan kasebut, kanthi bobot 4.95 bobot rata-rata ditemokake ing individu sing diterbitake liwat dina 30 minangka dibandhingake karo grup kontrol6.

Penting, efek kasebut bisa digayuh tanpa stimulasi sistem saraf pusat, minangka guggulsterones sing bener tumindak marang tiroid. * Iki penting banget kanggo individu sing uga nandhang sangsara saka kondisi jantung, utawa individu sing bisa nggoleki bantuan tambahan kanggo ngilangi bobot tanpa jitter lan kacilakan sing ora dikarepake, sing uga kerep nutugake nggunakake akeh stimulator CNS.

guggulsterones kukul


9. Guggulsterones dosage / guggul dosageaasraw

Dosis standar guggul / guggul dosage (ekstrak tanduran) yaiku 400-500mg sing dijupuk kaping telu kanthi jajanan, saben dina 1,200-1,500mg saben dina (sanajan dosis nganti 2,000mg wis digunakake sadurunge) Yen nggunakake dosis guggulsterone ing isolasi, dosis 25mg dijupuk kaping telung dina karo dhaharan sing digunakake.

Kadhangkala 'guggul permen karet' digunakake ing dosis 2-4.5g dina (total), lan nalika iku ora yakin yen guggul perlu dikonsumsi kanthi jajanan isih cenderung dianjurake metu saka prudency.


10. Warning guggulsterones (guggul)aasraw

-Pregnancy lan susu-dipakani

Guggul iku LIKELY UNSAFE nalika ngandhut. Iku misale jek kanggo nganjurake aliran menstruasi lan ngrangsang uterus, saengga sawetara panaliti kuwatir menawa bisa mbebayani marang meteng. Ora cukup dikenal babagan safety nggunakake guggul nalika nyusoni. Aja nggunakake guggul yen sampeyan ngandhut utawa nyusu.

Kelainan-kelainan

Guggul bisa mbendel getih pembekuan lan bisa nyebabake getihen utawa bruising ing wong sing kelaran getihen.

- Kondisi sensitif hormon kayata kanker payudara, kanker uterine, kanker ovarium, endometriosis, utawi fibroid

Guggul bisa tumindak kaya estrogen ing awak. Yen sampeyan duwe kondisi sing bisa dadi luwih elek kanthi paparan estrogen, aja nganggo guggul.

- Toroida aktif utawa ora aktif (hypothyroidism utawa hyperthyroidism)

Guggul bisa ngganggu perawatan kanggo kondisi kasebut. Yen sampeyan duwe kataroro, aja nggunakake guggul tanpa pengawasan kesehatan.

-Surgery

Guggul bisa ningkatake resiko pendarahan nalika lan sawise operasi. Mungkasi nggunakake guggul paling sethithik 2 minggu sadurunge operasi dijadwal.


11. Interaksi guggulsterones (guggul)aasraw

-Birth control pill (obat kontrasepsi) berinteraksi karo GUGGUL

Sawetara pil kontrol lair ngandhut estrogen. Guggul bisa nambah teoritis efek samping pil kontrol lair. Sawetara pil lair kontrol kalebu ethinyl estradiol lan levonorgestrel (Triphasil), ethinyl estradiol lan norethindrone (Ortho-New 1 / 35, Ortho-New 7 / 7 / 7), lan liya-liyane.

-Medications diganti dening ati (sitokrom P450 3A4 (CYP3A4) bagian) interaksi karo GUGGUL

Sawetara obat-obatan diganti lan dipérang déning ati. Guggul bisa nambah sabaraha ati sing ngilangi sawetara obat. Njupuk guggul bebarengan karo sawetara obat-obatan sing dipérang déning ati bisa ngurangi efektifitas sawetara obat. Sadurunge njupuk obat guggul karo panyedhiya kesehatan sampeyan yen sampeyan ngemut obat sing diganti ati. <br/> <br/> Sawetara obat sing diganti ati kalebu lovastatin (Mevacor), atorvastatin (Lipitor), ketoconazole (Nizoral) , itraconazole (Sporanox), fexofenadine (Allegra), triazolam (Halcion), lan akeh liyane.

-Propranolol (Inderal) berinteraksi karo GUGGUL

Guggul bisa ngurangi propranolol (Inderal) awak nyerep. Njupuk guggul bebarengan propranolol (Inderal) bisa ngurangi efektivitas propranolol (Inderal).

-Tamoxifen (Nolvadex) berinteraksi karo GUGGUL

Sawetara jinis kanker kena pengaruh hormon ing awak. Kanker estrogen sing sensitif yaiku kanker sing kena pengaruh ing tingkat estrogen ing awak. (Nolvadex) digunakake kanggo nambani lan nyegah jinis kanker kasebut. Guggul bisa sacara teoritis ndetepake tingkat estrogen ing awak. Kanthi mangaruhi estrogen ing awak, guggul bisa ngurangi efektivitas tamoxifen (Nolvadex). Aja njupuk guggul yen sampeyan njupuk tamoxifen (Nolvadex).


12. Apa aman nggunakake obat Ayurveda (Guggulsterones)aasraw

Praktik kuno obat Ayurveda (Guggulsterones) wis jelas mbantu mayuta-yuta wong nggawe urip luwih sehat. Nanging, kaya sistem medis liyane, terapi Ayurvedic duwe kontraindikasi lan potensial kanggo efek ala utawa efek samping.

Akeh penganut Ayurvedic argue yen sistem umur panjang sing luar biasa menehi pitakonan kuat kanggo sukses lan safety. Nanging, akeh informasi babagan keberhasilan Ayurveda wis lulus saka guru menyang siswa. Saliyane iki "sejarah lisan", buku kuno Charak Samhita lan Sushruta Samhita ngemot dokumen observasional babagan efektivitas sistem.

Senajan ora ana awak akeh panaliten klinis ing Ayurveda, akeh prinsip lan laku sistem kang saiki dikenali lan digunakake ing setelan medical conventional. Contone, penyewa Ayurveda saka pengaruh psikologis lan fisik manungsa nalika ngalami owah-owahan musim ditemokake ing riset ing SAD (kelainan afektif mangsa).

Ana uga dokter lan masarakat sing ngakoni manfaat kesehatan saka praktik Ayurvedic, kayata yoga, pijet, lan meditasi. Jamu digunakake ing medicine Ayurvedic, kayata tumeric, jahe, lan Karanja, saiki dikenali minangka ono gunane kanggo kesehatan jantung lan minangka antioksidan-boosters. Deleng Referensi lan bagean Luwih Bacaan ing ngisor kanggo conto studi riset sing diwiwiti muncul ing panggunaan herbal Ayurvedic tartamtu.

Pengetahuan barat obat Ayurveda (Guggulsterones) isih ing umur diwasa, saéngga skeptisisme ana. Nalika nggunakake obat Ayurveda mundhak, lan minangka luwih praktisi ngabagi kawruh karo panyedhiya kesehatan liyane, iki wariness Ayurveda bisa transformasi menyang apresiasi lan kawruh sistem.


13. Efek samping guggulsterones (guggul)aasraw

Resin madu sing diekstrak saka tanduran guggul ngandhut zat-zat sing disebut guggulsterones lan mungkin liyane. Pasinaon laboratorium nemokake yen guggulsterone bisa ngowahi metabolisme kolesterol saka ati. Guggulsterones uga nambah produksi hormon tiroid lan umum kalebu ing tambahan bobot mundhut kanggo maksud kasebut. Produk sing ngandhut gipsul kudu dijaga kanthi ati-ati amarga resiko efek samping.

-Interaksi karo Penyakit

Wong sing diobati kanggo kelainan tiroid, kalebu hipo- lan hyperthyroidism, kudu takon dhokter sadurunge njupuk gipsul. Wong sing ngandhut ati utawa ginjel ora bisa metabolisme ekstrak gumpul kanthi normal lan ora bisa njupuk. Umumé, takon dhokter sampeyan kanggo nemtokake apa guggul extract aman kanggo sampeyan.

-Interaksi karo Obat-obatan

Ekstrak Guggul ora kena dijupuk karo warfarin, aspirin, obatan anti narkoba nonsteroidal utawa obatan liya sing nyandhet getih clotting. Ekstrak Guggul bisa ningkatake risiko pendarahan sing abot utawa ora bisa dikendhaleni nalika dijupuk obat kasebut. Ekstrak Guggul bisa berinteraksi karo hormon tiroid sintetik utawa obat liya sing digunakake kanggo nambani kelainan toroida. Ditambahake, obat-obatan guggul lan tiroid bisa ningkatake risiko badhan tiroid, sawijining kondisi sing bisa ngancam nyawa, kanthi jumlah hormon tiroid sing akeh banget. Ekstrak Guggul bisa ngurangi efektivitas propranolol utawa diltiazem.

-Nanging bisa uga efek sisih

Informasi ilmiah cilik ana ing potensial keracunan saka guggul extract. Ora dingerteni manawa guggul aman nalika meteng, nanging amarga efek ing hormon tiroid lan metabolisme lipid mesthine kudu nyingkiri. Ekstrak guggul bisa nyebabake nyeri sirah, mual, gangguan gastrointestinal lan ruam. Reaksi alergi marang ekstrak guggul kacarita.


14. Guggulsterones (guggul) ulasanaasraw

Guggulsterones (guggul) yaiku senyawa bioaktif (alkaloid) sing ditemokake ing Commiphora Mukul. Guggul wis digunakake ing obat Ayurvedic India kanggo luwih saka 2,000 taun kanggo macem-macem penyakit lan wis bubar teka perhatian ing medicine Kulon kanggo bisa kolesterol-nurun, dermatalogical, anti-inflammatory, anti-arthritic lan anti-obesitas keuntungan.


0 Nyenengi
3332 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.