DMAA minangka tamba sintetis sing diasilake ing bangunan awak, kobong lemak awak lan kanggo perbaikan memori lan jangka pendek. Artikel iki kalebu manfaat DMAA dosis lan bisa efek samping saka 1,3-dimethylamylamine.

10 sampeyan kudu ngerti sadurunge njupuk DMAA

Apa DMAA?

pangerten opo is DMAA kudu dadi salah sawijining prakara sing ngapa atlet sing kudu ditingkatake sadurunge njupuk mudhun kanggo nggunakake tambahan. DMAA sing minangka wangun cendhak kanggo dimethylamylamine kimia minangka obat sing biyen dipercaya minangka ekstrak saka minyak geranium alami. Nanging, liwat riset, wis ditetepake sing 1, 3 dimethylamylamine digawe kanthi sintetis ing laboratorium.

Uga diarani 1,3 DMAA, tamba kasebut mbagi struktur sing padha karo obat nambani germanium. Iki minangka alesan akeh wong ngira DMAA uga duweni kelas obat sing padha. DMAA pre-workout punika istilah sing sinonim karo wong sing nggunakake tambahan minangka utamané digunakake dening wong-wong sing pengin miwiti binaraga lan sesi nglereni.

Bubuk DMAA pisanan digawa ing pasar dening Eli Lilly lan Company ing 1944. Obat kasebut akeh digunakake ing obat minangka decongestan hidung. Obat iki digunakake kanggo maksud iki amarga ditemokake kanggo ngirim asil sing padha karo nggunakake ephedrine lan pseudoefedrine.

Ing wiwitan, akeh wong sing percaya yen DMAA asalé saka minyak geranium mawar. Mulane, umumake nemokake akeh perusahaan sing ngasilake Suplemen DMAA nuduhake gambar potong tanduran geranium kembang kayata werna lan stem. Nanging, senadyan kapercayan iki tetep suwe, tes laboratorium ing DMAA wis dituduhake kanthi cara liya.

Wis ditemtokake yen DMAA ditampa sacara synthetically ing laboratorium lan ora kaya alam minangka wis pracaya kanggo dawa. Sawise kawiwitan ing pasar, tamba kasebut akeh didol minangka atlet sing kesengsem karo asile. Iki nganti 1983 nalika tambahan dibusak saka pasar.

Penundaan kasebut didhudhuk dening claims sing ora aman kanggo didol ing apotek umum. Larangan iki nyebabake kekurangan tamba sanadyan isih ana ing pasar gelap. Penjualan umum suplemen DMAA diterusake ing 2006 nalika diperdagangkan sajrone jeneng anyar, Geranamine.

Suplemen DMAA ora mung didol. Nanging, iki digabungake ing suplemen bobot mundhut lan diklasifikasikake minangka obat dandan kinerja atletik. Reintroduksi obat kasebut ing chemists umum nyuwun kontroversi babagan safety gunane kanggo kinerja atlet sing luwih apik.

Keprigelan wis dadi kritis yen Food and Drug Administration (FDA) wis nyengkuyung prodhus saka suplemen kanggo mbuktekaken kesesuaiane sing digunakake tanpa nyebabake efek nguwatir. Negara-negara kayata Kanada uga nduweni kuwatir babagan tujuane, lan wis dilarang.

Sampeyan uga ora aman nggunakake atlet sing saingan kaya 2010, lan Badan Anti-Doping Sedunia mentas nyatakake minangka zat sing mbebayani sing dilarang digunakake. Mulane, atlit sing ditemokake kanthi nggunakake obat kasebut mbokmenawa ora bisa dicekal saka olahraga. Minangka asil saka kontroversi sing disambung karo panggunaan, DMAA uga dilarang ing militer AS.

Suplemen iki bubar ditarik saka toko militer kanggo ngontrol penggunaane. Ing Selandia Baru, panggunaan obat kasebut uga ora diijini. Uga dianggep ilegal ing Amerika Serikat saiki.

10 sampeyan kudu ngerti sadurunge njupuk DMAA

Apa DMAA digunakake kanggo?

Mekanisme kerja nyata, DMAA durung kasil. Nanging, obat kasebut dianggep minangka mimisan tumindak adrenaline alami. Nalika nggunakake, DMAA bisa langsung ndarbèni sistem saraf pusat.

Obat iki dikenal kanggo ngasilake stimulasi dhuwur sing sinonim karo penggunaan kafein. Nanging, cara aksi DMAA beda karo kafeina. Nalika dijupuk, DMAA nyebabake produksi noradrenalin sing minangka hormon sing diaktifake sajrone kaku utawa ketegangan.

Hormon iki disintesis ing kelenjar adrenal sing ditemokake ing ndhuwur ginjel. Sawisé dibebasake, hormon kasebut disebar ing getih, lan iki nyebabake ningkatake tingkat jantung.

Produksi noradrenalin uga bakal nimbulake sistem awak kanggo ngeculake glukosa saka cadangan glikogen. Iki ndadékaké kanggo nambah aliran energi ing otot awak, lan iki sing paling atlit kepengin sadurunge latihan. Panganggone DMAA uga bakal nyebabake sawetara perbaikan ing sawetara aspek kayata siaga, motivasi, lan reaksi wektu.

Iki minangka salah sawijining alasan utama ngapa DMAA digunakake kanthi gedhe dening atlet sadurunge nglakoni sesi latihan. Obat kasebut nyedhiyakake raos energi dhuwur supaya para atlit pengin aktif ing kegiatan sing bakal ngonsumsi energi keluwihan kasebut. Pemanfaatan DMAA wis atlet sing disimpen saka raos energi rata-rata sing diwenehake karo tindakan kafein sing umume digunakake.

DMAA minangka asil dandan kafein, lan wong-wong sing nggunakake dawa bisa mulai ngembangake kecanduan. Iki tegese panggunaan sing dikendhalake iku penting. Nalika dipigunakaké, nimbulaké otak kanggo nimbulaké raos dorongan energi luar biasa.

Lonjakan tekanan darah dhuwur uga diterusake. Minangka asil saka aksi iki, akeh wong cenderung nyalahake tamba kasebut. Nanging, sawetara atlit nggunakake tamba kanthi maksud mbangun ing badan. Ing ngisor iki sawetara manfaat positif saka DMAA:

1. Ngobong lemak

Biasane, awak kanthi alami ngobong lemak keluwihan. Nanging, iki bisa kedadeyan ing tingkat sing luwih alon tinimbang sing dikarepake. Kanggo cepet-cepet proses nggunakake tambahan wis diadopsi dening kinerja nambahi atlet. Biasane sawetara suplemen iki yaiku steroid kayata Nootropics.

Panganggone suplemen kuwi cekap nambahake tingkat kobong. DMAA kaya efektif kaya suplemen liya ing kobong keluwihan lemak. Sesi latihan sing paling akeh dirancang kanggo entuk akeh hasil, pamimpin ing antarane sing ngurangi lemak awak sing gedhe sing menehi awak undangan sing ora dikarepake.

Lemak banget uga menehi resiko kanggo kesehatan atlet minangka kahanan kaya mengkono bisa ningkatake pembuluh getih. Nalika mengkono, bakal ana aliran oksigen sing paling tithik ing getih lan aktivitas umum saka individu bakal banget kena. Saiki kunci kanggo nyegah kahanan kasebut yaiku kanthi nggunakake obat kayata DMAA sing nyedhiyakake awak kanthi tingkat energi dhuwur.

Sawise energik, pangguna ngalami aktif ing kegiatan sing bakal ngonsumsi energi, lan minangka asil, bakal ana pengurangan lemak awak sing mbebayani lan ora dikarepake. Obat iki wis ditemokake banget efektif ing kobong lemak awak , lan iki penting kanggo atlet sing pengin entuk manfaat iki, sauntara wektu ngethok offseason. Efektivitas obat kasebut meh ora ana watesan.

Nalika digabung karo stimulan kayata kafein, DMAA ditemokake kanggo nambah aktivitas metabolik awak kanthi kira-kira 35%. Iki uga bisa ningkatake tingkat pembakaran lemak kanthi wates gedhe. Obat iki pancen bisa digunakake kanthi ngukur lemak kobong sadurungé sadurunge sinyal awak bisa kedadeyan kanthi alami.

Nalika tumindak DMAA langsung disambungake menyang sistem saraf pusat, tamba kasebut njalari manawa pamindhahan iki luwih cepet. Nalika stimulasi, kaktèran ditindakake dening indhuksi reaksi rantai sing bisa ngobong lemak. Mulane, iku pancen bener kanggo mbandhingake tumindak DMAA karo tambahan lemak topikal liyane ing pasar.

2. Gedung Badan

Bab sing paling penting sadurunge latihan iku energi. Mulane sampeyan kudu ndeleng apa sing bisa nyedhiyani sampeyan potongan energi kanggo njaluk sampeyan arep ahead. Mesomorph pre workout dmaa

punika jenis bab kanggo menehi awak mbangun wiwitan sirah cocok sing mbutuhake kanggo nggawe lathianmu sukses.

Minangka katrangan sadurunge, tamba kasebut dikenal kanggo nyedhiyakake efek sing meh padha karo pseudoefedrine. Obat iki bakal entuk pangguna menyang 'dhuwur' mode. Iki menehi siji karo cadangan energi gedhe sing perlu kanggo weightlifting.

Kanggo asil sing paling apik, tamba sing nyedhiyakake energi dhuwur kudu dijupuk sadurunge sesi latihan. Iki bakal numpuk pangguna kanthi medhia energi sing mung apa saben atlit sing nambah kinerja kudu diwiwiti kanthi cathetan dhuwur. Dadine kaya mengkono iku kanthi mengaruhi salah sawijining proses psikologi alami awak.

Kanthi asupan, obat kasebut nambah vasodilasi. Iki minangka proses sing kerep dilakoni nalika ana panas banget ing atmosfer. Awak bakal ditanggepi kanthi nambah ukuran vena. Iki ditrapake kanggo ngedhunake getih ing kulit kanggo nutup.

Obat ningkatake kinerja sing paling gedhe kalebu nitric oxide sing nyebabake panyebaran pembuluh getih liwat vasodilasi sing diakibatake. Iki minangka kauntungan tambahan kanggo atlit, utamané nalika pre-workout. Sawise gedhe, wilayah lumahing kanggo mbeta getih luwih akeh ditambahake.

Iki bakal nyedhiyakake atlet kanthi tunjangan kanggo gerakan getih sing ora ana sadurunge ngonsumsi tamba kasebut. Ing salajengipun, latihan kuat bisa, lan atlet duwe akeh energi kanggo ngembangake perkembangan otot.

Nanging, panggunaan DMAA babagan iki wis ditemokake minangka bertentangan karo apa sing dikarepake wong akeh babagan tamba ningkatake kinerja. Tinimbang nambah vasodilasi kayata obat-obatan oksida nitrat paling akeh, DMAA ngelawan. Iki nyebabake vasoconstriction sing umum ing wektu nalika suhu ing atmosfer kurang.

Wektu iki, awak berjuang kanggo njaga suhu, lan iki disebabake penarikan getih saka kulit. Iki, Nanging, occurs nalika dosis banget dhuwur lan ngirim ora sumelang kanggo wong sing planning kanggo njupuk DMAA.

3. Mbantu kanggo nambah memori jangka pendek lan tumindak refleks

Saben uwong seneng ngelingi kabeh sing perlu. Nanging, iki ora biasane kasus kaya nyawa wong sing ditemoni dening akeh kasus sing nyebabake kedadeyan iki. DMAA bisa dadi tambahan mbiyantu ing ngarep iki.

Studi sing rampung saka pangguna tambahan iki wis ngandharake yen sing sambungake memori memori sing luwih apik tinimbang sadurunge nggunakake. Mulane, sanajan ora akeh wong bakal njupuk tamba kanthi tujuan kanggo nggayuh iki, bakal teka minangka efek tambah saka konsumsi. Lan kuwi salah sijine kaluwihan utama sing bisa ditampa dening wong akeh nggunakake DMAA sanajan sampeyan uga ora ngelingake.

Aksi refleks dhuwur uga minangka karakteristik sing akeh atlet sing pengin pengalaman. Panganggone DMAA nyebabake awak dadi waspada banget, lan iki nambah kabisan kinerja. Iki tegese pangguna DMAA luwih aktif, sauntara saklompok awak utawa ing kompetisi. Obat iki dioperasi kanthi ningkatake tingkat metabolisme awak.

Iki salajengipun nyebabake proses awak bisa dumadi kanthi cepet tinimbang normal. Iki bisa digambarake sacara fisik kanthi nduweni individu sing aktif lan dadi tandha. Nanging, siji-sijiné blot ing ngarep iki yaiku nggunakake obat ing kompetisi dilarang.

Mulane, panggunaan kanggo nambah tindakan refleks ing atletik ora diijini. Nanging bisa uga digunakake dening atlet nalika mangsa adoh kanggo nggedhekake lan nambah kacepetan.

Apa DMAA Supplements Aman?

Iki kudu dadi perhatian kanggo sapa wae sing melu ing game kompetitif. Obat iki wis kadhaptar ing antarane obat-obatan sing ora aman kanggo nggunakake organisasi doping ing donya. Akeh badan liyane sing wis diwatesi nggunakake DMAA ing wilayah tartamtu. Nanging, iki minangka topik sing narik kawigaten panampilan sing beda-beda.

Agensi Pangan dan Obat Amerika Serikat (FDA) menganggap suplemen DMAA dadi aman kanggo konsumsi manungsa. Agensi iki ngandharake yen ora ana informasi babagan tindakan DMAA sing kualifikasi dadi obat aman sing digunakake. Ing situs web agensi, awak menehi saran marang wong supaya ora nggunakake tamba ing kabeh biaya amarga bisa nyebabake wong-wong mau dadi resiko bencana kesehatan.

Salah satunggiling keprigelan utama FDA yaiku kemampuan obat kanggo nimbulaké vasoconstriction. Iki padha argue yaiku pendirane tekanan getih dhuwur sing bisa nyebabake pati yen ora ditangani kanthi cepet. Efek saluran pernafasan liya sing mungkin bakal dialami kanthi nggunakake DMAA kalebu kesulitan ngobati, serangan jantung lan kemungkinan kejang.

Miturut FDA, panggunaan obat kasebut uga nyebabake kelainan neurologik amarga utamane ngoperasikake ngaruhe sistem saraf pusat. Iki bisa mbebayani amarga bisa nyebabake kelumpuhan lan uga komplikasi bejat liyane.

FDA wis dadi resiken kanggo nyediakake suplemen DMAA sing dibusak saka pasar ing kabeh. Tombol ing antarané macem-macem langkah sing dilakoni yaiku ngasilake kimiawan tamba kanthi aksara sing nyenengake saka ngedol suplemen DMAA. Yen kedadeyan golek suplemen kaya ing rak, agensi njaluk penjual numpes lan nyegah saka nggawe liyane saka produsen.

Supaya adoh, akeh perusahaan wis patuh. Kampanye iki wiwit ing 2012, lan wis ditrapake kanthi lengkap amarga ana dhasar tambahan banget DMAA saiki. Ana uga kasus ing ngendi sawetara perusahaan terus ngasilake DMAA sanajan sawise dijaluk mandheg dening FDA.

Kasus kasebut disaksikan ing 2013 nalika perusahaan sing disebut USPLabs gelem mandheg nggawé tambahan. FDA mandheg operasi, lan perusahaan kasebut kudu numpes produk sing wis ana ing pasar. Nilai nominal sing dikarepake kira-kira $ 8 yuta.

Iki nuduhake carane adoh agensi wis cumadhang kanggo mesthekake yen produksi saka DMAA tambahan digawa menyang nyegah lan ora tamba siji sing padha nemokake cara kanggo warga negara. FDA wis melu langkah maneh lan nyathet macem-macem jeneng manufaktur bisa digunakake kanggo nyegah konsumen saka ngerti sing lagi ngonsumsi DMAA. Iki sawise agensi nyadari yen akeh perusahaan ngasilake tamba kasebut kanthi jeneng sing nyamar kanggo nyegah konsumen saka langsung ngenali obat sing dicekal.

Sapérangan jeneng ireng kalebu Geranamine lan Metilheksanamine. Perusahaan liyane nunjukake yen tambahan kasebut ngandhut ekstrak tanduran geranium. Iki minangka indikator saka anané DMAA. FDA warns konsumen supaya waspada saka sembarang tambahan sing ngandhut extract saka Geranium.

Watesan padha ing negara liya kayata Kanada lan Selandia Anyar lan akeh liyane ing donya. Keprigelan utama ing kabeh yaiku efek ing sistem pernapasan. Agen anti doping ing dunya uga wis kadhaptar DMAA bubuk antarane obat sing ora aman kanggo panggunaan manungsa. Iki tegese dilarang digunakake dening atlet sing melu kompetisi kayata Piala Dunia.

Nanging, iki diidinake kanggo sapérangan kompetisi, utamané ing dosis kurang sing ana ing tingkat sing diijini. Nanging, mesthi apik kanggo mesthine bab larangan saka kompetisi sing siji melu sadurunge njupuk obat kanggo nyegah kebangkrutan.

Topik apa DMAA aman njupuk sentuhan liyane sawise macem-macem tuntutan hukum antarane FDA lan perusahaan liyane. Perusahaan-perusahaan isih nyatakake yen ora ana ancaman babagan penjualan suplemen narkotika. Siji panaliten ngasilake yen DMAA sajatin minangka produk saka tanduran Geranium lan iki ditentang dening FDA.

Nanging, lembaga kasebut ora menehi bukti-bukti pendukung kanggo ngundakake klaim kasebut yen tamba kasebut diduweni sacara artifisial. Miturut dhokter sing nyelidiki klaim-klaim babagan apa gunane nganggo suplemen, ora ana efek sing saleh bakal ditindakake ing wong sehat normal sing nggunakake suplemen kanthi bener. Medhia sing nyatakake yen jumlah DMAA sing ditemokake ing suplemen pra-lathian yaiku cara ing ngisor iki sing dianggep racun kanggo panggunaan manungsa.

Ing panaliten liyane, para pemuda sing nggunakake DMAA minangka stimulan nalika para pihak ditemokake kanggo ngembangake penyakit umum, stroke serebral. Iki luwih kuatake tuntutan FDA babagan safety nggunakake DMAA ing tambahan. Nanging, diselidiki maneh, bukti-bukti sing ndhukung FDA sawise ditemokake yen wong enom ing pitakonan wis digunakake dosis banget saka tamba.

Iki diturunake yen padha njupuk pil sing saben-saben ana watara 600mg saka zat aktif. Iki relatif dhuwur kaya ing skenario normal, lan jumlah sing paling disenengi yaiku watara 60mg ing salah sawijining pil tambahan. Iki tegese wong-wong enom dikonsumsi sepuluh kali saka apa sing dijaluk.

Saliyane, saka sudut pandang ilmiah, tamba kasebut bisa dianggep minangka tamba pre-lathian sing aman yen dosis obat kasebut dijupuk. Yen DMAA dijupuk ing dosis luwih dhuwur tinimbang 75mg, ana kemungkinan kenaikan tekanan getih marang tingkat sing ora dikarepake, lan kanthi mangkono kudu dianggep. Obat kasebut mung kudu digunakake dening individu sing ora duwe riwayat tekanan darah tinggi ing wektu sing kepungkur amarga bisa nggunakake kahanan kasebut.

Uga, sanajan FDA wis ora ditrima dening akeh perusahaan sing ngasilake obat kasebut, padha duwe pitunjuk babagan keamanan panggunaan DMAA. Mulane ora dianjurake kanggo ngilangi keprihatinan lan terus mundhut tambahan saka pasar ireng. Konsultasi karo dhokter sadurunge nggunakake bubuk pre-workout DMAA iku penting.

Iki bakal mesthekake yen asil sing dikarepake ditindakake tanpa ngrusak kesehatan kasehatan pengguna.

Apa sampeyan kudu ngerti sadurunge njupuk tambahan DMAA?

Ana akeh fakta sing nggoleki atlet sing entuk kinerja kudu diarani sadurunge sadurunge ngatasi DMAA minangka pilihan obat pilihan. Sawetara kasebut kalebu efek sisih sing bisa ditemokake uga keuntungan sing bakal ditenun saka panggunaan.

Utama ing antaraning perkara sing kudu sampeyan mangerteni yaiku yen nggunakake obat kasebut mirip karo apa sing bisa dialami sawise nggunakake kokain lan methamphetamine. Iki tegese yen mbokmenawa ngembangake kecanduan dhuwur banget amarga diarani paling dhuwur ing antarane stimulan sing paling dikenal. Sampeyan kudu weruh yen sampeyan bisa mbukak badan sampeyan minangka salah siji saka adoh sing paling kuat nalika sampeyan nyoba nambah latihan.

Kanggo nyegah kemungkinan kecanduan, sampeyan kudu njamin yen sampeyan ngetutake dhokter sing paling aman kanggo kesehatan. Sampeyan uga kudu ngerti yen panggunaan obat kasebut bakal langsung nimbulaké sistem saraf pusat. DMAA tumindak kaya karo kafein kanthi ngresiki tingkat resepsi saka CNS nggawe badan sampeyan banget waspada.

Obat iki luwih kuwat tinimbang kafein lan bakal nyedhiyakake awak dadi gush energi supaya sampeyan kudu miwiti sesi latihan ing cathetan dhuwur. Mulane maneh penting kanggo mriksa dosis sing sampeyan gunakake minangka tamba langsung nyebabake salah siji bagean awak sing paling sensitif. Ing kasus sing dilapurake ing 2012, saklompok wong enom nggunakake obat kasebut nalika sesi partai.

Padha dikonsumsi sepuluh kaping luwih saka apa sing perlu kanggo dosis siji wektu. Tujuane kanggo njaluk 'dhuwur' kanthi cepet, lan iki dadi undoing. Obat kasebut kena pengaruh sistem saraf pusat, lan paling akeh ditemokake minangka stroke serebral sing minangka penyakit terminal.

Pangguna uga kudu mangerteni yen ora kaya akeh sup pangreksan liyane sing ngandhut oksida nitrat, DMAA nyebabake vasoconstriction vena. Iki tegese wong sing wis njupuk pil DMAA bakal ngalami pembuluh getih sing nyusut tinimbang wong liya sing durung. Kahanan iki bisa nyebabake yen bakal nyerang wong sing nduweni masalah tekanan darah tinggi amarga bisa ngatasi tingkat keruwetan.

Mulane, individu sing menderita tekanan darah tinggi kudu ngendheg nggunakake DMAA.

Panganggone tamba kasebut bisa nimbulaké aliran getih sing luwih dhuwur lan rasa énergi dhuwur. Nggabungake tambahan karo obatan sing nambah kinerja liyane bisa mbebayani amarga bisa nyebabake awak sampeyan duwe energi gedhe banget sing ora bisa ditangani. Punika dianjurake kanggo mangerteni yen DMAA utamané minangka tambahan pre-lathian sing ora kena digunakake kanggo tujuan liya.

Sawetara wong wis dienggo nggunakake obat penambahan jinis, nanging iki salah. Bisa mimpin kanggo nyebar menyang koma yen dilecehke lan iki kudu tansah dianggep nalika nggunakake.

DMAA pre lathian lan efek samping olah raga

Sawise konsumsi DMAA, sawetara wong wis ngalami efek samping latihan kayata mual lan mutah. Iki normal, lan tegese awakmu mbokmenawa nanggapi sing negatif marang obat. Nanging, muntahake lan mual ora bisa langsung disebabake dening nggunakake DMAA. Kimia ana ing suplemen sing nduweni konstituen liya, lan uga bisa nyebabake muntah.

Kejabi, efek pre-workout liyane umum karo panggunaan stimulan kayata DMAA. Kuwi kalebu:

  • Umum kuatir.
  • Cramps
  • Gatal
  • Pola ngaso sing disusupi
  • Numbness

Kandhutan lan nyusoni

Kathah suplemen teka kanthi klasifikasi wong sing dibebasake, lan kunci ing antarané kalebu para ibu sing nyusoni lan sing uga ngandhut. Alasan ing mburi iki amarga, ing kasus wanita ngandhut, nggunaake obat-obatan kasebut biasane duwe pengaruh kanggo pangembangan bayi bayi. Nanging, sanajan akeh informasi sing kasedhiya kanggo nggunakake akeh suplemen kanggo golongan sing dikategorikake, iki ora kaya dene obat-obatan pre-workout.

Ana informasi banget babagan iki. Mulane, wong-wong sing arep nggunakake DMAA minangka obat sing wis diolah lan uga ngandhut utawa nyusu kudu nglakoni supaya ora ana informasi tinamtu babagan efek sisih sing dikarepake. Iki bakal dadi pendekatan sing aman tinimbang predisposing pangguna kanggo efek sing padha ora tau dipikir.

Surgery

DMAA tamba diklasifikasikake minangka stimulan. Iki tegese bakal nyedhaki pengaruh sing mbebayani kanggo operasi sing aman, nalika ditindakake sadurungé operasi. Mulane kanggo nyegah kahanan kasebut, dianjurake supaya ora nggunakake yen sampeyan disetel kanggo operasi bedhah.

Sampeyan kudu dianjurake supaya ora njupuk stimulan sadurunge surgery. Iki kanggo nyegah tekanan getih dhuwur sing bisa mlebu nalika operasi.

Tekanan darahe duwur

Iki minangka efek samping paling nyoto sing sinonim karo wong sing nggunakake DMAA. Iki amarga tamba iku obat perangsang lan obat sing paling gedhé saka kelas iki dikenal kanggo ngindhuksi tekanan darah tinggi nalika disalahake. DMAA ndadekake nyenyet pembuluh getih, lan iki nyebabake aliran getih ing tingkat sing cepet tinimbang normal sing njalari tekanan getih dhuwur.

Amarga efek samping, panggunaan DMAA wis ditemokake kanggo nimbulaké penyakit ngarepan liyane kayata stroke serebral. Ing kasus gejala kasebut, pangguna kudu nyegah saka nggunakake obat kasebut langsung. Iki amarga penggunaan sing terus-terusan cenderung nambah gejala lan bisa uga nyebabake pati.

Nanging, sampeyan bisa nyegah tekanan getih dhuwur liwat konsumsi sing dikontrol. Iki bakal menehi asil paling apik yen wis difasilitasi dening wong sing bakal njupuk tes kanggo nemtokake apa dosis sing cocok.

Suwene ora DMAA tetep ing sistem sampeyan?

Rute paling umum saka administrasi DMAA yaiku lisan. Yen dijupuk nganggo cara iki, tamba bakal njupuk kira-kira wolung menit kanggo mlebu menyang aliran getih konsumen. Nanging, efek kasebut ora bakal dirasakake kanthi cepet amarga obat sing paling akeh duwe wektu sing disebut setengah periode. Iki wektu sing dibutuhake kanggo tamba disintegrate lan nerbitake bahan aktif menyang awak kanggo nggunakake.

DMAA setengah jam kira-kira jam 8. Mulane, individu sing arep ngedongkrak awak sadurunge sawijining sesi latihan kudu njupuk obat jam 8 sadurunge kanggo menehi wektu cukup kanggo tamba kasebut bakal diserap menyang awak.

Sawise nggunakake obat kasebut, rasa umum sing dhuwur wis ngalami. Biasane, iki ora aran yen akeh wong seneng ngalami kabeh liwat wektu utamané nalika lagi ora bisa metu. Mulane, kudu ngerti wektu apa sing dijupuk dening tamba kasebut bakal diusir saka awak sawise konsumsi.

Rata-rata, tamba kasebut ditahan ing awak watara dina 24-jam sawise yen raos ora ana maneh.

10 sampeyan kudu ngerti sadurunge njupuk DMAA

Manfaat DMAA kanggo Burning Lemak

Bisa, sampeyan wis krungu akeh mitos lan bukti babagan kemampuan DMAA ing mundhut bobot lan sampeyan pengin ngerti kang padha nggawe raos. Inggih, kasunyatan prakara punika suplemen DMAA bisa mbantu ngeculake bobote kanthi signifikan ing macem-macem cara.

Pisanan, suplemen Dimethylamylamine bisa mbantu ningkatake fokus lan motivasi kanggo nambah toleransi kanggo nyeri lan energi. Daya tambah lan toleransi nyuda bakal nulung sampeyan ngalami latihan bobot bobot kanthi cepet.

Nalika nerangake kobongan lemak awak, 1 3 Dimethylamylamine minangka salah sijine pembakar lemak termogenik sing paling penting. Minangka mayoritas suplemen kobong sing terkenal, DMAA nimbulaké kobong lemak luwih cepet tinimbang biasané ing kasus sing mbakar lemak banget ora bisa kedadeyan.

Apa pemikiran apa sing dilakoni kanggo ngobong lemak ing awak?

Inggih, DMAA ningkataken energi kanthi vaksinstraksi, proses ingkang mbatesi aliran getih. Aliran getih sing dibatasi nyebabake pertumbuhan otot lan stimulasi otot. Dadi, tingkat metabolisme sampeyan mundhak, nyebabake kobong awak luwih cepet lan luwih efisien.

Struktur DMAA, ephedrine lan amphetamine nuduhake akeh kamiripan. DMAA bisa ngrangsang sistem saraf pusat manungsa, nyebabake otak bisa ngeculake norepinephrine. Uga, reseptor alpha lan beta awak bisa nambah aktivitas noradrenalin, mula kanthi mangkono menehi stimulasi sistem reseptor adrenergik sacara ora langsung.

Kombinasi saka loro tumindak iki ngasilake tingkat metabolisme awak lan uga breakdown lemak saka jaringan adipose kanggo ngasilake energi - proses iki disebut lipolysis.

Efek saka DMAA bisa ningkat kanthi nyata yen digunakake bebarengan karo bahan stimulan liyane kayata kafein.

Yen digunakake bebarengan karo kafein, efek DMAA ing tingkat metabolisme mundhak dening 35% nalika efisiensi pembakaran lemak mundhak luwih saka 169%.

Ing panaliten anyar sing dilakokaké kanggo neliti efektivitas DMAA ing pembakaran lemak, wong sing sehat 32 sing wis nyenengake kapsul sawijining tambahan saben dina kanggo dina 14 ngalami mundhut lemak sing signifikan.

Efek samping saka DMAA

Kaya tamba liyane, DMAA ngalami efek samping yen disalahake. Kene sawetara sing bisa DMAA efek samping:

1. Hemorrhage serebral

Senajan ora ana bukti sing ngubungaké DMAA langsung karo hemagase serebral, ana kasus sing kacathet saka wong sing ngembangake kondisi sawise njupuk alkohol ampuh lan campuran DMAA. Nanging, penting kanggo mangerteni yen DMAA kudu ora digunakake bebarengan karo alkohol kanthi cara liya, kayata efek samping sing kaya mengkene.

2. Cilaka ati

Fungsi utama ati yaiku kanggo nyaring getih saluran pencernaan sadurunge ngijinake menyang bagian awak liyane. Kajaba iku, ati metabolizes obatan lan uga decontaminates kimia.

Yen sampeyan njupuk pil utawa suplemen DMAA, ati kudu ngurusi bahan tamba / tambahan. Akibaté, ati bisa ngalami enzim mbangun sing bisa dadi racun. Obat kasebut bisa uga nyebabake inflammation ati sing bisa kanthi wektu nyebabake karusakan ati utawa scarring.

3. Tekanan darahe duwur

Menimbang yen iku stimulan, Dimethylamylamine bisa nambah tekanan getih. Dadi, wong-wong sing nandhang tekanan getih dhuwur kudu nyingkiri njupuk obat utawa suplemen sing ngemot.

4. Denyut jantung ora tetep (jantung arrhythmia)

Sanajan arang banget, efek stimulan saka DMAA bisa nyebabake denyut jantung sing cepet lan bisa ningkatake aritmia jantung kanggo wong sing nandhang sangsara. Mulane, yen sampeyan dijadwalaken kanggo operasi, sampeyan bakal menehi saran marang njupuk DMAA rong minggu sadurunge tanggal operasi, yen, tekanan getih dhuwur lan detak jantung sing ora teratur amarga efek obat bisa ngganggu operasi bedhah.

Ing panaliten sing ditindakake kanggo nyinaoni efek saka DMAA, panemon nuduhake yen 12 diwasa sehat saben wong sing wis migunakake loro kapsul OxyELITE Pro, suplemen diet sing ngandung Dimethylamylamine, duweni tingkat denyut jantung lan tekanan darah tinggi.

Nanging, wolung wong sing sehat sing njupuk dosis 25 saka DMAA duwe tingkat jantung lan tekanan getih sing normal sanajan sawise njupuk obat kasebut. Iki nuduhake yen tamba ora duwe efek ing tingkat jantung utawa tekanan getih yen dikonsumsi ing dosis kasebut.

5. Escalation of Glaucoma

Kejabi duweni efek stimulan, Dimethylamylamine uga nyebabake pembuluh getih. Kombinasi saka rong efek bisa nyebabake escalasi jinis tartamtu saka glaukoma. Mulane, sampeyan dianjurake supaya sampeyan ora njupuk tamba yen sampeyan duwe glaukoma.

6. Kerusakan Hati

Ana uga wis kacarita kasus kerusakan hati minangka asil konsumsi DMAA. Lima taun kepungkur, wong 36 sing njupuk OxyELITE Pro, suplemen diet karo DMAA minangka bahan, didiagnosis karo karusakan ati. Salah sijine pasien sing tilar donya nalika isih ana rong wong sing isih urip sawise transplantasi ati.

Wigati dicathet yen kabeh pasien 36 nganggep dosis sing dianjurake suplemen nanging 27 mau njupuk versi tambahan DMAA gratis. Mulane, ora gampang ngandhut senyawa beracun ing suplemen.

7. Brain Bleeding

Panggunaan DMAA uga wis disambung karo pendarahan otak. Ing kasunyatan, telung kasus wong sing wis ngrawat otak sawise nggunakake DMAA wis kacarita. Nanging, wis ditetepake yen korban nggunakake obat kanthi alkohol utawa kafein sacara reguler.

Ing salah sijine, wong sing sehat njupuk dosis sing disaranake suplemen dietine sing ngandung dimethylamylamine lan sawise iku, dheweke mulai ngalami nyeri sirah sing serius lan ngalami pendarahan otak.

8. Jantung Serangan

Ana kasus sing kacarita saka wong sing sehat nalika umur 22 sing ngembangake serangan jantung sawise nggunakake Jack3d, suplemen diet sing ngandung DMAA bebarengan karo kafein telung minggu.

9. Mual lan Vomiting

Siji paneliten sing nylidhiki efek samping saka DMAA nuduhake yen 15% saka wong 56 sing wis njupuk tambahan sing kalebu obat kasebut (OxyElite Pro) muntah lan ngalami mual sawise njupuk tambahan. Nanging, ora ana bukti sing nuduhake yen DMAA ing suplemen sing nyebabake mual lan muntah utawa bahan-bahan liyane padha tanggung jawab.

10. Kekirangan sementara

Efek samping sing paling umum sing digandhengake karo panggunaan DMAA yaiku mupangate energi ('kacilakan') kanggo meh sawetara jam sawise njupuk obat kasebut. Nanging, ora saben wong sing nggunakake obat ngalami efek samping iki.

Others

Efek samping liyane saka DMAA kalebu:

  • Nuduhake bebendune
  • Gagal jantung
  • Lightheadedness
  • Turu saka ambegan
  • ngelu
  • Kadhang sweats,
  • Lethal exhaustion
  • Mundhut eling
  • Trembling
  • Gemeter
  • depresi
  • Irritability
  • Pati (sanajan arang banget)
  • Serangan jantung
  • Asam laktat
  • stroke
  • katentremané
  • Swasana swara

Iku sawetara efek samping saka DMAA. Nanging, ora ana studi sing nganalisa babagan efek samping obat kasebut. Mayoritas pasinaon babagan efek narkoba kuwi ndadekake suplemen diet karo DMAA minangka salah sawijining uwit tinimbang obat-obatan ing isolasi. Menimbang dosis sing tepat ing tamba kasebut ora ditemtokake, ora ana akurasi sing nyimpulake yen efek samping minangka asil saka DMAA. Bahan-bahan liyane ing suplemen bisa dadi sabab saka efek sing ngaruh.

Kejabi, ing sawetara kasus, efek sing saleh kaya asil overuse produk DMAA. Sawetara pangguna sing wis ngalami efek samping iki kacarita wis njupuk nganti 1,000 mg saben dina. Ing kasus kaya mengkono, efek bisa nyingkiri yen siji bakal tetep ing dosis biasa sing bener. Kita bakal ngomong babagan DMAA dosis sing tepat ing wektu sing cendhak.

Kajaba iku, 1, 3 Dimethylamylamine ditemokake kanthi kuat banget ing sistem saraf pusat yen digunakna bebarengan karo stimulator CNS utawa nootropik sing nyebabake sistem adrenergik. Iki bisa nyebabake efek samping. Mulane, yen sampeyan pengin ngindhari efek, mesthekake yen sampeyan ora gabungke DMAA karo stimulan utawa nootropic.

Uga, dianjurake supaya tambahan DMAA ora digunakake saben dina. Dadi, apa dosis Dimethylamylamine sing bener?

Kene kita bukak!

DMAA Dosis

Dosis dimethylamylamine sing tepat gumantung ing macem-macem faktor kaya umur lan status kesehatan pangguna, antarane kondisi liyane. Nanging, saiki, ora ana informasi ilmiah sing cukup sing bisa dipigunakaké kanggo netepake dosis sing bener saka tamba kasebut.

Yen sampeyan wis tuku produk DMAA kanggo mundhut lemak / bobot, mesthekake yen sampeyan maca lan tindakake instruksi panggunaan ing label kasebut lan takon marang dokter, apoteker, utawa pakar kesehatan liyane sing bisa digandhengake sadurunge nggunakake.

Biasane, dosis wiwitan saka DMAA antara 10 mg nganti 20mg. Utawa setengah porsi produk DMAA-klebu pilihan sampeyan. Iki bakal mbantu sampeyan ndeleng lan aran carane obat kasebut bisa nyebabake sampeyan yen sampeyan njupuk dosis lengkap.

Minangka wektu, sampeyan bisa nambah dosis kanggo 40 utawa 60 mg saben dina. Nanging, ora ana bukti faktual sing ndhukung kisaran dosis.

Padha katon dosis standar kanggo produk sing ngandung dimethylamylamine. Nilai-nilai kasebut disebabake dening rekomendasi panggunaan sing diwenehake dening manufaktur suplemen DMAA saiki ing pasar.

Sampeyan ora bisa nggunakake produk DMAA kanthi rata-rata yen sampeyan pengin entuk asil sing paling apik. Mayoritas suplemen DMAA bisa ngonsumsi loro nganti telung kali ing saben minggu. Kanthi nggunakake tambahan ing frekuensi kaya mengkono, sampeyan kanthi gampang bisa ngalang-alangake ngembangake gumantung ing produk.

Luwih, nggunakake pil DMAA nalika sampeyan butuh energi utawa fokus ningkatake utawa kira-kira jam 30 sadurunge nglakoni latihan fisik. Kanthi mengkono, sampeyan bakal bisa nyegah sawetara efek sisih sadurunge.

10 sampeyan kudu ngerti sadurunge njupuk DMAA

Obat Burning Obat Paling Laris 4 Donya

Ana macem-macem obat-obatan sing mbantu lemak mundhut dening ngurangi idaman, nambah metabolisme awak lan / utawa njaga napsu tengen. Obat-obatan sing diobong lemak uga bisa ngoptimalake potensial olahraga kanthi nambah energi lan fokus.

Tabel ing ngisor iki nuduhake papat paling gedhé sing nyedhiyakake obat obatan ing donya.

Jeneng obat lan nomer CAS Fungsi
Wêsi sinetron -CAS: 94-07-5 Wêsi sinetron minangka beta-agonist sing kanthi fungsi ningkatake tingkat metabolisme, tingkat pemanfaatan kalori lan energi

1,3-dimethylamylamine (bubuk DMAA) - CAS 13803-74-2 Kanthi struktur kimia sing mirip karo Ephedrine, 1,3-dimethylamylamine minangka perangsang saraf sintetis sing dipigunakaké minangka bahan utama kanggo suplemen nutrisi kanggo mbantu ningkatake kinerja atletik lan dorongan energi.

Clenbuterol hydrochloride-CAS 21898-19-1 Kejabi duwe daya pembakaran lemak sing kuwat, Clenbuterol hydrochloride uga nduweni efek termogenik kanthi nambah tekanan darah lan musatake jantung supaya bisa kerja luwih keras.

Kejabi, iku nyebabake glycogen kanggo rusak, mula kobong lemak awak.

Salbutamol (Albuterol) - CAS 18559-94-9 Weruh salbuterol wiwitane digunakake dening wong asma utawa penyakit paru obstruktif kronis kanggo ningkatake napas. Nanging, saiki, obat kasebut asring dipigunakaké kanggo ningkataké mundhut lemak kanthi cepet, kanggo pangopènan otot sajrone rezim rontog lemak lan uga bisa ningkatake ketahanan nalika siji ngleksanani ngurangi lemak.

Yen sampeyan pengin tuku dmaa utawa obat obatan ndhuwur kasebut, sampeyan bisa kanthi gampang nglakoni masalah gampang saka AASraw, com.

Liyane final

1, 3-dimethylamylamine nawakake macem-macem keuntungan kalebu mbantu ing asil dandan memori jangka pendek lan refleks tumindak uga ing bangunan awak lan kobong lemak awak. Nanging, sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan nemoni panyedhiya kesehatan sing biso dipercoyo lan patuhi dosis sing disaranake supaya efek samping bisa nyebabake efek samping kayata tekanan darah tinggi, masalah jantung lan luka ginjel, lan risiko kesehatan sing gegandhengan.

Nanging, ketaatan kanggo dosis sing tepat ora njamin yen sampeyan ora bakal ngalami efek sing saleh. Uga, perlu dicathet yen ora ana bukti ilmiah sing nyambugake efek kasebut kanthi langsung marang panggunaan DMAA wae; yaiku, yen ora ana bahan tambahan liyane.

Cathetan Suku

Bloomer RJ1, Farney TM, Harvey IC, Alleman RJ - Profil kaamanan suplement kafein lan 1,3-dimethylamylamine ing pria sehat - Hum Exp Toxicol. 2013 Nov; 32 (11): 1126-36. aja: 10.1177 / 0960327113475680. Epub 2013 Feb 19.

Schilling BK (1), Hammond KG, Bloomer RJ, Presley CS, Yates CR. - Efek fisiologis lan farmakokinetik saka administrasi 1,3-dimethylamylamine oral ing wong - BMC Pharmacol Toxicol. 2013 Oct 4; 14: 52. aja: 10.1186 / 2050-6511-14-52.

"1,3-Dimethylamylamine," Examine.com, diterbitake ing 24 April 2014, pungkasan dianyari 14 Juni 2018,

Vorce SP, et al. Dimethylamylamine: obat sing nyebabake asil immunoassay positif kanggo amphetamine. J Anal Toxicol. (2011)

Gee P, Jackson S, Easton J. Pil pahit liyane: kasus keracunan saka pil partai DMAA. NZ Med J. (2010)

Indeks Merck: An Encyclopedia of Chemicals, Narkoba, lan Biologi (Buku).

Lisi A, et al. Studi methylhexaneamine ing suplemen andgeranium lenga. Tes Drug Anal. (2011)

Bloomer RJ, et al. Efek 1,3-dimethylamylamine lan kafein piyambak utawa kombinasi ing tingkat jantung lan tekanan darah ing pria lan wanita sehat. Phys Sportsmed. (2011)

3 Nyenengi
6543 Ndeleng

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.