Meta-description

Isotretinoin minangka perawatan jerawat sing paling efektif. Kene, sampeyan bakal weruh review isotretinoin, nggunakake isotretinoin, efek samping isotretinoin lan informasi liyane babagan obat kasebut, kalebu dosis lan langkah-langkah pencegahan.

Raw Isotretinoin (Accutane) kanggo Jerawat Nambani Jerawat karo Isotretinoin

Apa Isotretinoin (Accutane)?

Sampeyan ing panelusuran isotretinoin mentah (Isotretinoin 4759-48-2)? Uga, yen sampeyan ora kenal, Isotretinoin minangka obat resep lisan sing kuat. Babagan isotretinoin sing digunakake, obat iki digunakake kanggo perawatan lan pencegahan abot, disfiguring jerawat nodular utawa kukul cystic.

Nalika nerangake sifat kimia Isotretioin, isotretinoin mentah yaiku ing dasarnya asam 13-cis-retinoat. Deleng minangka wêdakakêna pekat kanggo oranye lan duwe bobot molekul 300.44. Iku gegandhèngan karo asam retinoat uga retinol (vitamin A).

Wkuping ana kukul cystic?

Mbok menawi sampeyan kepikiran apa jerawat cyst. A cystic acne minangka wangun jerawat sing abot sing akibat pori-pori kulit sing diblokir, nyebabake infeksi lan inflamasi. Akeh wong, kira-kira 80 persen sing umur antarane 11 lan 30 taun saka jerawat, nanging mung sebagian cilik saka wong-wong mau duwe kukul cystic, sing luwih abot tinimbang kukul biasa.

Kista kukul biasane luwih gedhe lan luwih inflamed tinimbang pimple biasa lan bisa uga ora ilang nalika sampeyan njupuk sawetara perawatan kanggo kukul. Pimple cystic bisa nyeri lan biasane godhong ana ing pucuk sing jero.

Mungkin sampeyan terus-terusan berkembang kukul senadyan efforts ora kaetung kanggo njaluk nyisihaken saka iku. Sampeyan ora perlu goleki sinonim proliferasi. Istilah kasebut mung tegese nambah cepet ing jumlah barang, ing kasus iki, jerawat. Dadi, synonym proliferasi yaiku perkalian, panyebaran, utawa eskalasi.

Saiki, sing aside.

Yen sampeyan wis nyoba kabeh cara medis liyane kayata antibiotik oral lan macem-macem obat-obatan topikal kanggo ngobati jerawat cystic utawa cyst jerawat, nanging kanthi sia-sia, Isotretinoin bakal paling gedhe dadi solusi sing paling utama. Kejabi, tamba uga bisa digunakake minangka perawatan kanggo kondisi kulit liyane, gumantung rekomendasi dokter.

Isotretinoin Brand Name

Isotretinoin minangka obat retinoid, produk saka vitamin A sintetik uga dikenal kanthi jeneng merek:

Absorica,

Accutane,

Amnesteem,

Claravis,

Myorisan,

Sotret

Zenatane.

Uga, tamba kasedhiya ing macem-macem versi umum.

Carane Isotretinoin Work?

Kejabi, Isotretinoin migunakake, mbok menawa sampeyan kepikiran, "kepiye cara kerja Accutane?" Yagene kaya mangkono sing bisa nglakoni apa antibiotik lan obat-obatan topikal ora bisa?

Inggih, punika wonten panjelasan babagan jawaban tumrap 'kaprigelanipun Accutane?'

Kajaba kanggo obat retinoid liyane, Fungsi Isotretinoin kanthi ngganti transkripsi DNA. Efek saka owah-owahan iki yaiku ngurangi ukuran uga produksi kelenjar sebaceous.

Nalika sampeyan njupuk Isotretinoin, iku ngurangi kelenjar sebaceous kulit sing tanggung jawab kanggo produksi sebum. Sebum minangka zat berminyak lan prodhuksi sing gedhe banget bisa nyebabake masalah kulit kayata jerawat.

Ing sebum gedhe banget nglokasi kelenjar sebaceous, nyegah lenga kulit saka mili. Iki nyebabake akumulasi lenga ing ngisor kulit. Bakteri sing nyebabake kukul cystic (jerawat vulgaris) cenderung berkembang ing kondisi kasebut minangka sebum panganan.

Nalika Acne vulgaris ngobati sebum ing kulit, dheweke ngasilake produk sampah uga asam lemak. Excreta lan asam bisa nandhang kelenjar sebaceous lan gawe inflamed. Titik kulit uga kedadeyan minangka asil.

Dadi, nalika Isotretinoin ngurangi kelenjar sebaceous, jumlah produksi sebum sing nyuda. Minangka asil, clogging intine dening sebum diminimalisir uga. Menimbang yen pimples, utawa rodha kukul, biasane ana minangka asil pori kulit sing clogging dening sebum, efek pengobatan kasebut.

Iku nyegah penyumbatan kelenjar sebaceous lan, saora-oran ana kemungkinan kanggo bakteri bisa berkembang ing kulit. Obat iki uga nyuda inflamasi kulit. Kejabi, tamba uga nyuda kelenturan sel-sel sing wis dicopot menyang kelenjar sebaceous. Iki nyuda kemampuan kanggo mbentuk bintik ireng lan whiteheads.

Raw Isotretinoin kanggo Perawatan Jerawat

Isotretinoin 4759-48-2 punika temtunipun perawatan kukul pungkasan, utamane kanggo kasus abot ing ngendi panggunaan antibiotik lan obat-obatan jerawat topikal wis dadi sia-sia. Siji bab sing apik babagan Isotretinoin minangka perawatan kanggo kukul iku yen sampeyan kudu nggunakake mung saklawasé wektu sing cendhak, mbok menawa 16 kanggo 20 minggu kanggo ngucapake pamit kanggo pimples, ora peduli piye carane abot.

Nanging, dermatolog sampeyan bisa nyaranake perawatan kaping pindho saka wektu sing padha kanggo reresik jerawat. Iki ora kaya mayoritas obat jerawat liyane sing bisa uga sampeyan kudu nggunakake terus-terusan kanggo periode lengkap utawa malah ing salawas-lawase kanggo tetep jerawat ing teluk.

Sanajan arang banget kanggo sampeyan kanggo menehi pimples maneh yen sampeyan wis rampung karo perawatan Isotretinoin, spesialis perawatan kulit sampeyan bisa menehi saran supaya transisi menyang obat jerawat topikal kanggo perawatan kulit sing anyar lan tanpa kulit.

Raw Isotretinoin (Accutane) kanggo Jerawat Nambani Jerawat karo Isotretinoin

Sira suwene wektu kanggo njupuk wiwitan ndeleng asil Accutane?

Iki bisa nggawa sampeyan kanthi kejutan yen ora tau krungu babagan iki amarga iku ngelawan saka ekspektasi; pimples bisa dadi luwih abot nalika miwiti njupuk Isotretinoin. Hei! Aja kegirangan!

Nanging, sampeyan bakal weruh Hasil panutane ing 7 nganti 10 dina perawatan sampeyan. Jerawat bakal wiwit ngurangi ing wektu sing luwih cepet.

Umumé, ngresiki kukul kanthi lengkap utawa cedhak ing 16 nganti minggu kaping 24. Yen sampeyan lagi lulus, mesthine bisa tetep bebas kukul kanggo wektu sing dawa banget.

Course mbaleni mung dianjurake ing kasus-kasus sing kambuh-nunjuk sing jelas diwenehi sawisé perawatan. Nanging, kursus ulang kudu mung diwiwiti ing paling sethithik 8 minggu sawise dina pungkasan sadurunge (awal). Iki amarga jerawat cenderung nambah ing wektu kasebut sawise kursus awal.

Cara nggunakake Isotretinoin

Accutane (Isotretinoin) kasedhiya ing 10-mg, 20-mg uga kapsul gelatin alus 40-mg. Unsur sing ana ing saben kapsul obat iki kalebu beam, butylated hydroxyanisole, minyak kedelé, disodium edetate, minyak nabati hidrogenasi uga flakes minyak kacang kedelai.

Saben isotretinoin 10mg, isotretinoin 20mg lan kapsul isotretinoin 40mg duwe sistem pewarna sing beda. Isotretinoin 10mg nduweni fitur oksida wesi (abang) lan titanium dioksida, 20mg nduweni FD & C Red No. 3, FD lan C Blue No. 1, lan titanium dioksida nalika 40mg duwe FD & C Kuning No. 6, D & C Kuning No. 10, lan dye titanium dioksida sistem.

Ing basa layman isotretinoin 10mg ditemokake ing werna pink, 20 mg, lan 40 mg kuning.

Isotretinoin dosage

Isotretinoin dosage beda kanggo pasien sing beda. Mulane, iku penting kanggo ngetutake resep dhokter sampeyan babagan instruksi panggunaan ing label.

Aturan ibu iku dosis isotretinoin dhisikan gumantung ing bobot awak, masalah medis sing sampeyan gunakake minangka tamba lan kekuatan obat kasebut.

Kanggo wong diwasa lan bocah-bocah sing paling sethithik umur 12, dosis saben dina rata-rata yaiku 0.5 nganti 1 miligram (mg) saben kilogram (kg) bobot awak. Sapa wae sing diwajibake dhokter sampeyan, kudu dijupuk kanthi mangan saben wektu.

Dosis isotretinoin dijupuk minangka rong dosis sing dibagi lan pasien sing qualified ngirim njupuk kanggo 15 kanggo minggu 20. Kanggo bocah-bocah sing luwih enom saka umur 12, dosis sing kudu ditemtokake dening dokter.

Yen dhokter sampeyan ngatur sampeyan dosis isotretinoin 0.5 mg / kg / dina, sing ora ateges sampeyan bakal nggunakake dosis ing sadawane perawatan. Gumantung marang nanggepi obat, utamané nalika nguripake kukul cystic lan katon efek samping klinis, sampeyan bisa nyetel dhokter sampeyan.

Kene dosane rata-rata Isotretinoin 4759-48-2 miturut bobot awak

Bobot awak

Total mg / dina
Kgs kilogram 0.5 mg saben kg 1 mg saben kg 2 mg saben kg *
40 88 20 40 80
50 110 25 50 100
60 132 30 60 120
70 154 35 70 140
80 176 40 80 160
90 198 45 90 180
100 220 50 100 200

Nanging, ana pangecualian khusus kanggo sawetara rekomendasi dosis. Wong sing diwasa kanthi jerawat cystic abot sing nyebabake jerawat utawa jerawat nodular utamane sing ditampilake ing bokonge kudu bisa diatur kanthi maksimal 2.0 mg / kg / hari, gumantung marang toleransi kanggo myorisan (Isotretinion).

Isotretinoin usage

Accutane (isotretinoin) kudu dijupuk kanthi panganan. Sampeyan pancen saranake sampeyan njupuk saben dosis saka tamba kasebut sasampunipun mangan utawa cemilan kanggo njamin efektifitas maksimum obat kasebut.

Gagal njupuk tamba kanthi pangan bakal nyuda penyerapan awak kanthi nyata. Mulane, sadurunge dhokter sampeyan nyetel dosis munggah kanggo nambah efektifitas tamba, sampeyan bakal ditakokake bab sampeyan netepi pandhuan pangan.

Sampeyan uga kudu ngetut kapsul Accutane kanthi tanpa crushing, breaking, chewing or sucking it. Kejabi, sampeyan kudu ngulu karo seger banyu.

Raw Isotretinoin (Accutane) kanggo Jerawat Nambani Jerawat karo Isotretinoin

Siji tunggal saka Isotretinion wis dibuktekake kanggo ngasilake remisi jerawat cystic kanthi lengkap utawa terus-terusan. Nanging, kaya kasebut ing sadurungé, ing kasus dermatolog sampeyan nemokake yen sampeyan perlu perawatan kaping pindho, kudu diwiwiti saka minggu kaping wolu sawisé dina kasebut kursus pisanan rampung.

Ing panaliten kanggo nganalisis efektivitas isotretinoin dosages, iki diadegaké sing kabeh mau ngresiki dhisikan jerawat. Nanging, retreatment kanthi dosis sing luwih murah ketemu luwih aman.

Apa sing kena nalika njupuk isotretinoin

AASRAW Call IconNjupuk ngandhut nalika njupuk pengobatan lan ing saksampune sasi sawise perawatan.

AASRAW Call IconMenyusui sajrone perawatan lan ing siji sasi sawise kursus. Dadi curiga yen tamba bisa nembus susu sampeyan lan bisa nyebabake bayi sampeyan, nanging ora ana bukti ilmiah kanggo nyuda rasa curiga.

AASRAW Call IconNyumbang getih nalika njupuk pengobatan lan ing sawijining sasi sawise mburi perawatan. Yen wanita ngandhut getih sing disumbangke, bayi kasebut bisa beres akibat efek samping saka obat kasebut.

AASRAW Call IconNjupuk obat utawa produk herbal liya sing ngemot Accutane (isotretinoin) kajaba sampeyan duwe persetujuan dokter.

AASRAW Call IconNgemut ing wayah wengi yen wengi sampeyan wis kena pengaruh Accutane (isotretinoin).

AASRAW Call IconNjupuk prosedur kosmetik kanggo panggulake kulit, nalika njupuk Accutane lan nem sasi sawise perawatan. Prosedur kasebut kalebu waxing, dermabrasion, lan laser. Obat kasebut bisa nggawe sampeyan luwih rawan karo tatu akibat saka prosedur kasebut.

AASRAW Call IconDuwe sinar srengenge langsung lan cahya ultraviolet. Obat kasebut bisa ningkatake sensitivitas kulit kanggo lampu kasebut.

AASRAW Call IconNuduhake tamba karo wong liya. Kaya kasebut ing ngisor iki, obat kasebut kudu dijupuk marang resep dokter.

Ditampa Accutane (isotretinoin) dosis

Yen sampeyan ora ngalami dosis, sampeyan kudu njupuk kanthi cepet. Nanging, sampeyan wis ngelingi babagan nalika wis meh kanggo dosis sabanjuré, mung nglakoni dosis sing ora kejawab lan nerusake jadwal dosis sing biasa. Njupuk dosis sabanjure ing wektu biasa. Aja njupuk rong dosis ing wektu sing padha utawa cedhak banget.

Syarat khusus khusus

Amarga efek samping abot saka Accutane (isotretinoin), pamasaran obat kasebut sacara eksklusif rampung liwat program distribusi winates khusus sing disebut iPLEDGE ™. Program iki diijinake dening Food and Drug Administration.

Resep obat kasebut kudu didaftarkan lan diaktifake karo program iki- iPLEDGE. Kejabi, tamba khusus kanggo pasien sing wis didhaftarake ing program kasebut lan dipastekake kanthi kudu sacara komprehensif ketemu syarat-syarat program.

Dadi, apa kabeh babagan program iPledge?

Tujuan utama program iPledge yaiku kanggo mesthekake yen mung wong sing mbayar ngobati obat kasebut lan efek samping sing bisa ditemtokake nganti paling tithik kanthi cara kepatuhan kanggo resep obat kasebut lan pengamat sing kuat kanggo ngukur cautionary. Bab sing melu program kasebut kalebu tes ngandhut saben wulan lan kontrol lair. Ngomong karo dokter supaya ngerti luwih akeh babagan program.

Tes kehamilan

Pasien wanita sing bisa ngandhut mestine kudu ngalami loro tes urin utawa serum tes meteng kanthi sensitivitas minimal 25 mIU / mL. Hasil kanggo tes loro kasebut kudu negatif kanggo wong-wong mau nampa resep pratelan Accutane (isotretinoin) sing pisanan.

Ujian dhisikan ditampa dening spesialis prescribing Accutane (isotretinoin) nalika mbangun kukul kasebut minangka perawatan kanggo perawatan Accutane. Tes kapindho iki utamane kanggo mbuktekake asil test pisanan. Iki mestine ditindakake ing laboratorium karo sertifikasi CLIA. Periode ing antarane rong test ora mesthi kurang saka 19 dina.

Yen sampeyan duwe pasien kukul cystic wadon karo siklus menstruasi biasa, tes kehamilan kaping pindho kudu dileksanakake ing limang dina pisanan periode menstruasi sing bener sadurunge bisa ditindakake saka perawatan Accutane (isotretinoin). Kejabi, tes kudu dilakoni sawise sampeyan nggunakake rong jinis kontrasepsi kanggo dina 30.

Yen siklus menstruasi ora normal, utawa ana ing teknik kontrol lair sing ngalang-alanghe pendarahan mundur, tes kaping pindho kudu dilakoni sajrone wektu sing sadurungé nglakoni perawatan awal Accutane (isotretinoin). Kaya karo wanita kanthi siklus menstruasi biasa, tes iki uga kudu dilakoni sawise sampeyan nggunakake rong jinis kontrasepsi kanggo dina 30.

Sampeyan kudu ngerti lan strictly tindakake kabeh syarat program iPledge. Yen ora, sampeyan ora nduweni kualifikasi kanggo njaluk tamba utawa resep liyane saka obat kasebut.

Sadurungé kita weruh ana pirang-pirang merek isotretinoin. Bab liya sing sampeyan kudu ngerti yaiku merek isotretinoin sing beda-beda gumantung beda. Mulane, kapsul saka merek tartamtu kasebut ora bisa diganti karo wangun isotretinoin liyane.

Contone, sampeyan kudu ngganti kapsul Accutane karo kapsul Absorica. Mulane, yen sampeyan ngisi maneh isotretinoin (Accutane) lan sampeyan nemokake sing beda-beda saka wiwitan, nggoleki klarifikasi saka apoteker.

Apa efek sampinge saka Accutane

Mbok menawi sampeyan takon, "yaiku Accutane aman?"Uga; ing tamba minangka obat sing efektif banget kanggo kukul, kaya obat apa wae, bisa nyebabake efek samping. Nanging ora ana apa-apa nuwuhake babagan efek samping Isotretinoin utamane yen sampeyan tindakake resep kanggo huruf lan strictly mirsani pancegahan.

Kita bakal weruh luwih akeh babagan pancegahan (dos lan ora kudu) kene mengko.

Liyane bab sing sampeyan kudu ngelingi bab efek samping saka Accutane iku ora saben wong sing njupuk obat ngalami mau (efek sing ora dikarepake). Kejabi, efek sing ora dikarepake biasane ilang nalika sampeyan mungkasi njupuk obat.

Nalika sawetara efek samping Accutane umum lan kurang abot, liyane langka lan luwih abot. Ayo dipikir dhisik ing efek sisih umum saka Accutane.

Efek samping Isotretinoin umum

Efek samping Isotretinoin sing umum kalebu:

  • Kulit garing, flaking lan gatel
  • kulit peeling, utamané ing telapak tangan lan soles
  • Mulut, irung, lan kekeringan mripat
  • Chapped lips
  • Nosebleeds
  • Penipisan rambut
  • Photosensitivity
  • Kurangi wengi
  • Kelelahan (nemen kelangan
  • Abang, lambe retak lan perih

Efek samping kurang saka Accutane

Sanajan efek samping ing ngisor iki bisa kedadeyan, kahanan kasebut kurang umum. Nyatane, mung kurang saka 0.001% wong sing njupuk obat pengalaman iki efek serius. Efek kasebut kalebu:

  • Sakit Kepala
  • Balung lan sendhi sing nandhang lara
  • Dodo lan nyeri weteng
  • Mual
  • Nggawe
  • Nyeri utawa angel nalika ngulu
  • Diare
  • Pendarahan rektal

Kulit garing lan lambe efek samping umum. Kanggo safety, aja duwe waxing, dermabrasion, utawa perawatan kulit laser nalika sampeyan njupuk isotretinoin kanggo kukul lan paling sethithik 6 sasi sawise sampeyan mandheg, amarga bisa nyebabake keruwetan utawa gangguan kulit.

  • Cacat lahir

Akeh wong sing takon, "Apa Accutane aman kanggo wanita ngandhut?" Jawaban iki NO; iku ora aman kanggo wanita ngandhut.

Wanita hamil banget ora duwe karep kanggo nggunakake Accutane kanggo perawatan kukul utawa kukul cystic utawa kanggo maksud apa waé. Uga, wanita sing bakal ngandhut nalika perawatan Roaccutane ngirim ora nggunakake obat kasebut.

Alasan kanggo ati-ati amarga efek mekanisme Isotretinoin, tanpa menehi dosis Isotretinoin, bisa nyebabake fetus, nyebabake cacat lair. Sawetara organ / bagean jabang bayi sing bisa kena pengaruh ora normal kalebu pasuryan, otak, kuping, mata, lan thymus lan kelenjar parathyroid.

Uga, wanita ngandhut sing njupuk obat kasebut kanthi resiko aborsi spontan utawa lair prematur.

Yen wanita sing njupuk Accutane (Isotretinoin) ngandhut (menehi ngandhut), dheweke kudu mandheg nggunake obat kasebut kanthi langsung lan ngunjungi ahli Obstetrik-Ahli Gynecologist sing ngalami keracunan reproduksi.

Sanajan ora ana cara akurat sing spesialis bisa nemtokake yen bayi durung kena pengaruh mekanisme akting Isotretinoin, dheweke bisa nindakake evaluasi kanggo nemtokake kemungkinan sing padha. Kejaba iku, ibune bakal menehi konseling supaya dheweke bisa ngatasi rasa kuwatir lan asil negatif sing bisa ditindakake.

Raw Isotretinoin (Accutane) kanggo Jerawat Nambani Jerawat karo Isotretinoin

DOes Isotretinoin uga nyebabake depresi?

Depresi yaiku efek paling disenengi Isotretinoin. Ana sawetara laporan sing nuduhake yen ana wong sing ngalami depresi. Nanging, ora ana bukti ilmiah sing nyinkronake roaccutane kanthi bunuh diri.

Ora ana sing bisa nerangake carane obat kasebut bisa nyebabake depresi. Nanging, sawetara ilmuwan percaya yèn obat kasebut bisa ngganggu produksi serotonin uga cara sing digunakake dening awak.

Mbok menawa iki kedadeyan elek nanging ora ana sebab kanggo weker. Alesan? Mayoritas wong sing nggunakake Isotretinoin ngalami masalah mental. Ing kasunyatane, ora ana bukti mutlak sing ngubungake nggunakake Isotretinoin kanthi depresi. Luwih apik isih; sawetara pasinaon ngilangi keraguan babagan hubungan kasebut antarane loro.

Nanging, minangka langkah pencegahan, yen sampeyan duwe riwayat depresi utawa penyakit mental liyane, mesthekake yen sampeyan nggawa menyang perhatian spesialis kesehatan sadurunge sampeyan miwiti njupuk Isotretinoin. Uga, yen sampeyan ngalami gejala depresi duwe pikiran suicidal utawa psikosis nalika njupuk Isotretinoin; aja ragu supaya panyedhiya layanan kesehatan ngerti babagan iki.

Carane menehi hasil karo efek samping Accutane

Ana sawetara perkara sing bisa dilakoni kanggo ngatasi efek samping Isotretinoin:

Efek samping isotretinoin Carane ngatasi
kulit garing utawa lambe Aplikasi moisturizer (luwih gampang moisturizer wajah tanpa kulit kanggo kulit sensitif) lan lambe balm ing lambe ajeg

Ngurangi wektu udan kurang saka 2 menit lan gunakake banyu suwé ora panas

Tambah sensitivitas kulit menyang cahya Tahan adoh saka srengenge padhang lan ngapikake faktor dhuwur, krim srengenge sing ora nganggo lenga ing kulit sanajan sampeyan mendhung. Aja nggunakake sunlamp utawa sunbeds
Kering mata Minta spesialis mata kanggo menehi rekomendasi kanggo sampeyan sawetara tetes mripat. Yen sampeyan nganggo lensa kontak lan padha ora nyaman nalika njupuk Isotretinoin, sampeyan bisa ngganti karo kaca mata kanggo periode sampeyan bakal njupuk pengobatan.
Garing tutuk / tenggorokan Gula permen karet tanpa gula utawa permen.
ngelu

peserta pain

Nyeri otot

Nyuwun apoteker kanggo nyaranake obat sing ngilangi rasa nyeri.

Aja nglakoni latihan sing kuat amarga bisa nandhang sakit

Apa Isotretinoin Aman Gunakake?

Jawaban kanggo apa Isotretinoin aman bisa digunakake ya utawa ora. Iku gumantung marang individu.

Kaping pisanan, kaya sing kasebut sadurunge, ana kahanan tartamtu (contoné, wanita ngandhut utawa sing mungkin ngandhut) sing nyebabake sawetara wong sing ora migunakaké tamba kasebut. Yen sampeyan duwe kahanan iki, ora bakal aman kanggo sampeyan nggunakake Isotretinoin

Kejabi, Isotretinoin sacara khusus ditrapake kanggo wong sing ngalami jerawat cystic acne / jerawat nodular utawa jerawat sing nyebar saka awak utawa mburi sing ora jelas sanajan sawise njupuk retinol kanggo kukul utawa perawatan liyane kanggo kukul. Yen jerawat sampeyan entheng, dermatolog sampeyan bakal nemtokake sampeyan produk entheng liyane karo vitamin A kanggo kukul utawa perawatan medhis liyane kanggo kukul.

Carane tuku Accutane (isotretinoin) online

Yen prodhuk, sabar utawa apoteker, wis ketemu kabeh syarat program iPledge lan kudu tuku isotretinoin, sampeyan mung bisa njaluk kanthi gampang gampang. Nanging, elinga ana panemun nalika rawuh ing marketing obat iki; Sampeyan mung kudu didol dening supplier lan pharmacists sing disetujoni dening iPledge.

Kanggo sampeyan kanthi sah diijinke kanggo ndhistribusake utawa ngedol isotretinoin, sampeyan kudu ndhaftar dhisik karo iPLEDGE lan uga setuju kanggo nepangi kabeh syarat sing disetel dening program distribusi produk isotretinoin.

Ngelingi syarat, aasraw.com yaiku sing paling apik, paling nyaman lan panggonan sing bisa tuku isotretinoin kanthi gampang. Kita ngedol asli isotretinoin mentah lan kapsul isotretinoin kanggo wholesalers lan pharmacists ing rega competitive.

Kepiye sampeyan arep nyimpen Accutane (isotretinoin)?

Accutane (isotretinoin) kudu disimpen ing wadhah tertutup ing suhu kamar (59 ° nganti 86 ° F, 15 ° nganti 30 ° C). Panggonan sing sampeyan terusake obat iki kudu adoh saka panas lan lampu langsung lan kudu bebas banyu. Kejabi, tamba ora kudu beku lan kudu dicegah metu saka bocah-bocah.

Aja njaga obat kasebut yen ora perlu utawa kadhangkala dipateni. Nanging, aja mung mbuwang nganggo cara apa wae; goleki pakar kesehatan kanggo pandhuan pembuangan sing tepat.

Isotretinoin Ulasan

Saiki ayo sumali sawetara review Isotretinion saka sawetara wong sing wis nggunakake pengobatan.

Hannah White: "Ora bisa tenang! Pungkasan, aku wis bisa ngetokake pasuryan gratis sing wis suwe saya suwe. Wiwit remaja saya 12 taun kepungkur, aku wis berjuang karo jerawat abot. Aku ilang rasa percaya diri minangka asil.

Aku nyoba meh kabeh produk anti jerawat nanging ora ana sing bisa nyingkiri jerawat. Taun kepungkur, ana kanca sing menehi saran supaya nyoba Isotretinoin sing dudu. Aku rampung pengobatan rong wulan kepungkur lan aku seneng banget karo asil. Kukul kukul wis ngilang lan bintik ireng uga ilang. Aku arep ngatur obat iki kanggo wong. "

Kelly: Aku ora bisa menehi sapa sing teka karo isotretinoin kanggo kukul. Yen ora kanggo tamba, aku isih bisa ngatasi jerawat cystic sing abot. Aku menehi saran sapa sing metu ana sing meh menehi munggah ing njaluk obat cystic kukul obat kanggo visit dhokter lan ngerteni yen oke kanggo wong nggunakake Isotretinoin (Accutane). Obat iki pancen bisa ngasilake keajaiban; Aku bisa ngakoni kanthi yakin.

Juliana: "Senadyan isotretinoin mbedakake aku karo lengen lan sikil, aku duwe nilai maksimal kanggo dhuwitku. Ing kasunyatan, aku aran kaya aku entuk luwih saka apa sing dakbayar. Aku manawa yen aku terus nggunakake obat-obatan sing biasa, aku wis ngentekake dhuwit luwih akeh, nanging tanpa menehi hasil sing dikarepake. Aku banget menehi rekomendasi Accutane kanggo kukul sing wis ngalahake produk liyane karo vitamin A kanggo kukul. "

Emily Hanson: "wow! Ora bisa luwih seneng karo mekanisme isotretinoin saka tumindak lan asil. Sawise maca akeh review isotretinoin, aku mutusake ngunjungi apoteker kanggo nemtokake yen tamba cocok kanggo aku.

Sasampunipun nyatet rekaman perawatan jerawat, piyambakipun nyatakaken bilih kukul bisa diobati kanthi nggunakake isotretinoin amargi abot lan tahan sangang dawa amargi maneka perawatan. Aku miwiti kanggo ndeleng dandan sing penting ing pasuryan ing minggu 10 pisanan ing perawatan lan ing minggu 20th, kukul wis dibusak kanthi lengkap. "

Billy Harts: I'm a pharmacist-dilebokake kanthi lisensi lan disetujoni iPledge kanthi obat sing dumunung ing Illinois. Aku mulai sade isotretinoin kira-kira setahun kepungkur lan cah lanang ...! Obat iki wis sade kaya hotcake. Malah karo syarat iPledge, para pasien saya muji banget. Aku kepengin ngucapake matur nuwun marang aasraw.com amarga bisa nyedhaki aku.

Salome Williams: "Aja kuwatir babagan biaya isotretinoin; obat iki menehi hasil nyata kanggo perawatan kukul cystic. Wis telung taun wiwit wektu aku rampung kursus perawatan isotretinoin lan ora bisa luwih bahagia karo asil. Kukul kukul wis ilang lan aku saiki bisa metu kanthi yakin. "

Charlene B: Efektivitas obat kasebut ing perang nglawan kukul abot ora ditepungi. Aku wis nyoba puluhan produk perawatan jerawat lan mung isotretinoin sing bisa mbebasake aku saka gangguan. Aku ngucapke matur nuwun banget kanggo obat super iki.

Isotretinoin online

Isotretinoin ora ana sing mangerteni perawatan jerawat sing efektif banget. Yen sampeyan duwe jerawat cystic abot utawa sabar kanthi jerawat cystic sing ora jelas sanajan sawise njupuk obat jerawat liyane, tamba kasebut minangka obat pilihan. Nanging, saran dhokter banget penting sadurunge salah sijine njupuk obat kasebut. Uga, distributor obat lan pasien kudu njamin supaya kabeh syarat sing gegandhengan karo penanganan obat kasebut.

Cathetan Suku

  1. Wysowski, Diane K., Joslyn Swann, lan Amarilys Vega. "Panganggone isotretinoin (Accutane) ing Amerika Serikat: Tambah cepet saka 1992 liwat 2000." Jurnal Akademi Dermatologi Amerika4 (2002): 505-509.
  2. Williams, HC, Dellavalle, RP, & Garner, S. (2012). Jerawat vulgaris. Ing Lancet, 379(9813), 361-372.
  3. Feldman, S., Careccia, RE, Barham, KL, & Hancox, J. (2004). Diagnosis lan perawatan kukul. Dokter Keluarga Amerika, 69(9), 2123-2138.
  4. Barak, Y., Wohl, Y., Greenberg, Y., Dayan, YB, Friedman, T., Shoval, G., & Knobler, HY (2005). Perawatan psychotherapy ing Accutane (isotretinoin) kasebut. Psikofarmakologi klinis internasional, 20(1), 39-41.
  5. Stern, RS, Rosa, F., & Baum, C. (1984). Isotretinoin lan meteng. Jurnal Akademi Dermatologi Amerika, 10(5), 851-854.
  6. Barnes, CJ, Eichenfield, LF, Lee, J., & Cunningham, BB (2005). Pendekatan praktis kanggo nggunakake isotretinoin oral kanggo jerawat bayi. Dermatologi pediatri, 22(2), 166-169.
  7. Kilcoyne, RF, Cope, R., Cunningham, W., Nardella, FA, Denman, S., Franz, TJ, & Hanifin, J. (1986). Hiperostosis spinal minus kanthi terapi isotretinoin dosis rendah. Radiologi investigasi, 21(1), 41-44.

0 Nyenengi
22928 Ndeleng

Komentar wis ditutup.