USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Kabeh babagan Oxandrolone, sampeyan kudu ngerti

Apa Oxandrolone (Anavar)?

Oxandrolone (53-39-4), kanthi bubuk Anavar minangka jeneng merek, yaiku obat sintetik sintetik lan steroid anabolik (AAS) sing misuwur banget amarga kekuwatan lan kemampuan nambah tenaga. Iku kalebu steroid anabolik lisan sing paling umum lan digunakake. Anabolik tegese nambah protein sel, saéngga bisa nambah otot kanthi cepet lan balung sing kuwat.

Minangka analogi testosteron (komposisine padha karo testosteron), Anavar ngaktifake reseptor nuklir tartamtu lan ikatan karo kaya testosteron. Amarga iku, bisa uga migunani ing terapi panggantos testosteron.

Oxandrolone (Anavarbubuk (53-39-4) aman digunakake kanggo wong lanang lan wadon nalika dosis sing bener dipatuhi. Luwih apik, efek samping sing biasane biasane entheng. Kayane minangka salah sawijining solusi kanggo wong-wong sing nandhang sindrom HIV-membazir utawa hypogonadism lanang amarga nambah penylametan nitrogen uga massa otot tanpa lemak.

Yen sampeyan nggoleki steroid anabolik sing paling entheng nanging cepet kanggo wong lanang utawa wadon, sampeyan ora mungkin salah karo bubuk Oxandrolone (53-39-4). Sawetara wong, sanajan ana ing ulasan reddit Anavar, diarani "Girl Steroid" amarga ana ing antarane steroid sing sithik karo mayoritas wanita.

Sejarah ing Oxandrolone

Oxandrolone (Anavar) iki diterangake sepisanan ing taun 1964 ing Searle Laboratories (saiki minangka anak perusahaan Pfizer). Perusahaan iki uga pabrikan obat liya sing misuwur kayata Celebrex, NutraSweet lan Ambien. Minangka penemuan saka upaya kolaborasi Raphael Pappo lan Christopher J. Jung.

Ahli riset kasebut tertarik karo efek androgenik banget ing Oxandrolone sing ana hubungane karo efek anabolik obat kasebut. Dheweke mengko, ing 1964, ngenalake obat kasebut minangka Obat-obatan farmaseutikal kanggo promosi regrowth otot ing wong kanthi bobot mundhut bobot jiwa uga perawatan HIV / AIDS.

Sayange, obat kasebut dilecehke kanthi akeh dening binaragawan, lan publisitas negatif iki apik. Akibaté, Searle Laboratories mungkasi ing 1989.

Sawise pirang-pirang taun, Bio-Technology General Corporation (Bio-Technology General Corporation) njupuk alih riset lan pangembangan obat kasebut. Uji coba klinis sing ditindakake dening perusahaan ing obat kasebut ing 1995 nyebabake kaloro, nanging ing ngisor Oxandrin (jeneng merek).

Sajrone wektu kasebut, obat steroid anabolik didol ing macem-macem jeneng merek, kalebu Genesis Oxandrolone lan Oxandrin, ing saindenging jagad. Nanging, banjur ditambah karo jeneng merek Amerika saiki, Anavar.

Kanthi wektu, Administrasi Pangan lan Narkoba (FDA) nyetujoni Oxandrolone kanggo status narkoba yatim minangka perawatan kanggo Sindrom Turner, penurunan bobot kena pengaruh HIV uga bobot mundhut amarga HIV.

Panganggone Oxandrolone ing pasar lan lemah ing pasar

Oxandrolone cukup larang kanggo ngasilake lan ana peraturan sing ketat babagan Pabrik, adol, lan konsumsi. Kanggo ngatasi rintangan kasebut lan ngirit biaya, mula ana akeh vendor sing njupuk bisnis manufaktur lan adol lemah.

Sayange, pasar ireng 'Oxandrolone' diprodhuksi ing laboratorium ruang bawah tanah sing ora aman ing ngendi standar sing dibutuhake jarang banget. Akibate, angel banget kanggo pangguna nemokake legit Anavar saka pasar ireng utawa laboratorium lemah. Kejabi ora menehi asil sing dikarepake, obat kasebut bisa nyebabake efek samping.

Masalah liyane sing bakal didol Anavar ing pasar lemah yaiku bisa disalahake sanajan bocah cilik amarga ora ana peraturan sing mbatesi njupuk lan nggunakake.

Yen sampeyan pengin njaluk asli lan aman Anavar, priksa manawa sampeyan wis nggawe Obat bubuk Oxandrolone saka vendor sing wis dilisensi lan sah. Sanajan tuku Oxandrolone saka para penjual kasebut, luwih larang tinimbang dibandhingake karo pasar ireng, mula iku pantes.

Sampeyan yakin manawa sampeyan entuk bubuk mentah utawa produk nyata amarga mayoritas vendor kasebut ora bakal risak ilang lisensi kasebut amarga adol produk sing ora jelas. AASraw iku minangka sing paling laris saka Oxandrolone asli.

Rega oxandrolone biasane dhuwur. Dadi, yen sampeyan nemoni vendor sing adol obat kasebut kanthi rega 'diskon jero', goleki yen bakul wis dilisensi lan makarya kanthi sah kanggo mesthekake yen sampeyan ora mungkasi produk contraband.

Anavar / Oxandrolone minangka bahan sing larang kanggo diprodhuksi, lan umume ora maringi pitulung kanggo tuku saka pedagang apa wae sing menehi rega diskon 'jero. Sampeyan bisa mriksa metu Review Anavar kanggo ngerteni apa sing adol bisa digunakake ing kerangka legal lan yen produke asli. Ulasan Anavar uga bisa menehi ide babagan papan sing paling apik kanggo tuku obat kasebut.

Kabeh babagan Oxandrolone, sampeyan kudu ngerti

Syarat hukum Oxandrolone ing AS lan negara liya

Ing AS, Undhang-undhang Bahan sing dikontrol diklasifikasikake Oxandrolone / Anavar, ing antarane akeh steroid androgen lan anabolik liyane minangka bahan sing dikandhani Jadwal III. Tegese wong kudu ngliwati dokter lan apotek sing dilisensi.

Hukuman hukum sing dipasrahake marang wong sing duwe tamba ilegal ing jadwal III, kalebu Serbuk steroid anabolik saka Oxandrolone utawa Anavar pungkasan, gumantung marang ukum tartamtu sing relevan sing ngatur negara.

Akeh-akehe, pelanggaran dilebokake bar lan didenda. Miturut Undhang-undhang Kontrolled, sawetara tindak kriminal sing ana gandhengane karo Oxandrolone kalebu penipuan resep-resep lan duwe obat kasebut tanpa resep sing bener.

Ing Inggris, Oxandrolone minangka salah sawijining bahan kontrol sing dikatandingake ing Jadwal IV; kabeh steroid anabolik kalebu kategori iki.

Ing Kanada, hukum negara babagan Oxandrolone padha karo sing padha ing Inggris nganti 1996 nalika ukum kasebut dibenakake, ora kalebu jadwal IV. Akibate, ora ana pandhuan sing jelas babagan ramifikasi legal kanggo wong sing wis narkoba narkoba kasebut, sing saiki duwe lan wong-wong sing kepengin nduwe.

Nanging, ukum steroid Kanada duwe gua sing nyatakake manawa wong ing negara kasebut ora bisa tuku obat kasebut kajaba kajaba nerangake alesan kanggo nate tuku. Gumantung saka alesan sing diwenehake, sing adol bisa nampa utawa nolak panjaluk sing tuku. Usaha kanggo tuku steroid kasebut kudu disusul paling ora dina-dina 30 sadurunge ana sing liya.

Vagueness ing Hukum narkoba Kanada, utamane nganti Oxandrolone, katon sengaja fleksibel supaya para pejabat menehi keputusan gratis ing kasus-kasus ing binaragawan ditemokake nggunakake steroid kanggo tujuan rekreasi. Nanging, umume kasus, kesalahan sing gegandhengan karo Anavar narik denda ora ngluwihi $ 2000 lan wektu penjara nganti wulan 18.

Kondisi bahan mentah Oxandrolone ing China

Pabrik steroid kayadene Oxandrolone dikontrol banget ing pirang-pirang negara lan iki matesi jumlah produsen.

Nanging, operator pasar ireng ing macem-macem negara, kalebu AS njupuk kesempatan saka cacat hukum kanggo ngimpor bahan mentah Oxandrolone lan ngasilake lan adol obat kasebut tanpa kawruh babagan badan pamrentah sing relevan.

China wis adol puluhan resmi saka Oxandrolone. Iki ndadekake produk luwih kasedhiya ing negara kasebut tinimbang para pembeli sing luwih seneng tuku supaya luwih diproses. Sayang, sawetara impor bubuk Oxandrolone mentah saka China dirusak, ndadékaké produksi lan adol kontroversian Oxandrolone ing saindenging jagad.

Kabeh babagan Oxandrolone, sampeyan kudu ngerti

Apa sing bisa diarepake karo Oxandrolone?

Perkembangan otot

Mayoritas pangguna Oxandrolone njupuk steroid kanggo nambah bobot liwat otot nambah. Iki utamane kanggo ningkatake kesejahteraan wong sing ngalami penurunan bobot abot amarga infeksi utawa operasi.

Sing nggumunake, asil bobot saka asil saka panggunaan Anavar yaiku massa otot tanpa lemak amarga hormon sing diwenehake obat kasebut ora aromatik. Kayane awak sampeyan ora bakal nemu penylametan banyu sing akeh amarga nggunakake steroid. Liyane apik babagan asil obat iki yaiku gampang kanggo pangguna supaya bisa entuk bobot bobot sing dienggo.

Sanajan obat kasebut bisa uga ora menehi hasil sing luwih akeh tinimbang panggunaan agen massa liyane sing populer kayata Testosteron lan Anadrol, mesthine cocog kanggo individu sing mung golek keuntungan sing sithik. Pramila biasane luwih disenengi dening wanita amarga umume wong mung kepengin banget nambah kenaikan otot sing sithik.

Apa sampeyan pengin Anavar kanggo wong utawa Anavar kanggo wanita kanggo wektu entuk massa sajrone musim, sampeyan bakal seneng sipat ngundhakake metabolik ing Oxandrolone. Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa sampeyan entuk jumlah lemak awak musim sing luwih murah dibandhingake nalika sampeyan nggunakake steroid liyane.

Cutting

Anavar kanggo pria utawa Anavar kanggo wanita bisa dadi suplemen sing migunani kanggo sampeyan sajrone fase pemotongan. Obat iku anabolik kanthi kuat banget. Kayane banget efektif ing pengawetan jaringan tanpa lemak nalika lagi mangan.

Yen sampeyan pengin ngeculake lemak awak, asupan kalori sampeyan kudu luwih murah tinimbang jumlah kalori sing diobong kanggo pangopènan jaringan lemak maksimum. Nanging, ora ana sing sempurno ing panganan, sampeyan bakal kelangan otot yen awak kurang agen anabolik sing kuat. Ngelingi sipat anabolik sing kuat, mula ana Anavar dienggo.

Yen sampeyan nggunakake Anavar sajrone tahap nglereni, awak bakal bisa ngobong lemak kanthi luwih efisien. Pungkasane, sampeyan bakal ngalami vaskularitas sing apik lan sampeyan bakal katon luwih ketat lan luwih ditetepake. Makane akeh wong milih Anavar kanggo bobot awak.

Atletik Penambahan

Anavar minangka pilihan steroid sing luwih disenengi kanggo para atlit amarga keahlian sing nambah kekuwatane. Nanging, efek ing iki ora kaya sing dibédakake karo steroid liyane kayata Halotestin utawa Dianabol.

Kekuwatan atlit nyebabake kecepatan lan kekuwatane, kalorone duwe pengaruh langsung marang kinerja atlit. Sing kuwat dadi atlit, luwih apik kinerjae.

Kejabi kekuwatane, para atlit mesthine rada entheng, mula ora pengin otot sing tambah gedhe. Amarga nguatake wong tanpa kudu nambah otot, Anavar dadi penambah atletik sing cocog. Luwih apik, ora nyebabake penylametan banyu, sing bisa dadi alangan kinerja kanggo atlit.

Peningkatan kinerja

Apa sampeyan nggunakake Anavar kanggo ngeculake sawetara lemak utawa nambah kinerja atletik, sampeyan bakal weruh manawa sampeyan nuli njupuk obat kasebut kaya sing wis diresmikake, tingkat pemulihan sampeyan saya mundhak kanthi signifikan. Kejabi, nambah ketahanan otot sampeyan.

Akibaté, sampeyan bakal luwih suwe sadurunge kesel nalika nindakake kegiatan fisik, saéngga kemampuan kanggo nyurung luwih suwe lan luwih dawa. Iki mbantu sampeyan entuk manfaat luwih akeh tinimbang sesi latihan fisik sampeyan.

Efek samping Oxandrolone

Ing ngisor iki efek sisih umum saka steroid populer. Ayo deleng apa efek sisih oxandrolone duwe apa-apa.

Estrogenic

Boten kados sawetara steroid kaya Trenbolone aromatize kasebut, nyebabake gynecomastia, hormon sing diwenehake Oxandrolone ora nyebabake efek sisih estrogenik. Iki amarga ora nyebabake penylametan banyu sing liya bakal nggawe tingkat estrogen mundhak. Properti sing ora disimpen banyu bisa ndadekake pangguna kurang rawan karo tekanan darah tinggi.

Kasedhiyan Oxandrolone sing nyebabake efek samping estrogen uga amarga kasunyatane ora nimbulake kegiatan sing ana gandhengane karo progestin.

Androgenic

Sanajan Oxandrolone ora banget androgenik, nanging iki nyebabake kegiatan androgenik sing sithik. Amarga iku, wong sing nggunakake kemungkinan menehi kukul lan sing gampang ngrugekake pola botak lanang cenderung ngalami keguguran rambut sawise nggunakake steroid.

Anavar kanggo wanita bisa ngasilake efek androgenik sing bisa ningkatake gejala virilisasi kayata pertumbuhan rambut awak, kord vokal sing mendhuwur lan clitoris sing nggedhekake wanita. Nanging, gejala kasebut bisa dicegah kanthi njupuk hak Anavar dosis.

Yen sampeyan wanita lan ngalami gejala virilization, sampeyan kudu menehi saran supaya ora nggunakake obat kasebut kanthi cepet. Sawise rampung, gejala kasebut kudu ilang. Yen ora, gejala bisa uga dadi bagian saka sampeyan yen sampeyan ora nggatekake lan terus karo steroid.

Nanging, mayoritas pangguna steroid ora ngalami efek samping androgenik amarga sifat androgenik sakabehe.

Boten kados steroid anabolik liyane sing kudu digunakake ing sisih liya 5-alpha reductase inhibitor kanggo nyegah efek sisih androgenik, Anavar aman lan entheng sanajan ora kalebu inhibitor. Iki amarga enzim 5-alpha reductase tegese kanggo nyuda testosteron kanggo dihydrotestosteron, nanging wiwit Oxandrolone wis dihydrotestosteron, iku ora mbutuhake enzim.

Cardiovascular

Salah sawijining efek sisih oxandrolone sing paling serius yaiku kena pengaruh kolesterol. Hormon Oxandrolone ngalangi kolesterol HDL nganti 50% nalika nambah tingkat kolesterol LDL nganti 30%.

Amarga owah-owahan kolesterol iki, wong-wong sing duwe masalah kolesterol disaranake supaya ora nganggo tambahan karo oxandrolone. Yen ora, wong-wong sing cukup sehat kanggo panggunaan disaranake supaya gaya urip sing sehat kanthi mangan panganan sing ramah kolesterol kanthi asam lemak sing dhuwur lan nindakake akeh kegiatan kardiovaskular.

Nalika nggunakake obat iki, dianjurake kanggo ngethok lemak jenuh uga gula sing gampang. Sampeyan bisa nggabungake suplemen antioksidan kolesterol kanggo njaga priksa.

testosteron

Sembarang steroid sing dijupuk, kalebu Anavar, nyuda produksi testosteron alami ing awak sampeyan. Nanging, tingkat supresi beda karo steroid liyane. Yen dibandhingake karo steroid liyane sing saiki didol, Anavar duwe efek supresif sing paling entheng. Iki nyuda tingkat serum sakabèhé kira-kira setengah.

Nanging, sanajan efek supresi produksi testosteron alami Anvar sithik, wong menehi saran nggawe testosteron eksogen saka unsur suplemen. Yen ora, hormon oxandrolone bisa nyebabake kahanan sing gegandhengan karo testosteron, ing antarane gejala potensial liyane.

Nanging, sawetara wong ora ngalami masalah sing ana hubungane karo testosteron amarga nggunakake Anavar sanajan tingkat produksi testosteron suda 50% dening steroid. Iki gumantung ing testosteron alami wong. Nanging, umume wong mbutuhake terapi testosteron eksogen kanggo ngenthengake gejala bisa uga amarga nggunakake steroid.

Untunge, kaya steroid anabolik liyane, efek testosteron sing mbebayani saka Anavar bakal wiwit sirna yen individu mandheg njupuk. Nanging pemulihan lengkap bakal kelakon lan wektu kasebut rencana perawatan siklus post (PCT) disaranake sawise perawatan steroid lengkap. PCT nyepetake proses pemulihan.

Hepatotoksisitas

Anavar minangka C17-aa Steroid anabolik lan liya-liyane, bisa nyebabake kerusakan ati, sanajan ora langsung. Panggunaan steroid sing terus bisa nyebabake Tambah Nilai enzim ati sing signifikan. Enzim ati sing tambah ningkatake ati, nambah karusakan.

Dadi, kanggo kesehatan ati sampeyan, supaya ora nggunakake steroid anabolik C17-aa, kalebu Anavar yen sampeyan duwe masalah ati. Kajaba iku, aja kakehan alkohol nalika sampeyan nambahi steroid anabolik C17-aa kayata Anavar supaya ora ngilangi ati.

Detoxifier ati ing rencana suplemen sampeyan nalika nggunakake Oxandrolone bakal banget kanggo njaga kesehatan ati. Lan wiwit nggunakake steroid bisa nyebabake kerusakan ati, penting manawa sampeyan mbatesi wektu suplemen Anavar nganti maksimal minggu 8.

Kabeh babagan Oxandrolone, sampeyan kudu ngerti

Siklus Oxandrolone

Sanajan Oxandrolone cocog kanggo lanang, siklus Anavar banget lanang kanggo wong lanang lan manawa pangguna mayoritas ora ono gunane kanggo kabutuhan tambah akeh, utamane nalika musim mati utawa musim wutah. Nanging, dheweke isih nempelake kanggo pengawetan otot tanpa lemak, yaiku salah sawijining tujuan utamane kanggo mayoritas pangguna. Luwih apik, obat kasebut nambah kegiatan metabolis individu.

Siklus Anavar kanggo wanita

Nalika hormon Oxandrolone ora kanggo nambah massa, ora umum kanggo pangguna wanita ngalami kenaikan jaringan lemak 100 nalika nggunakake. Kayane, lan kasunyatan sing minangka steroid sing bisa ditoleransi kanthi becik lan dadi pilihan kanggo wanita atlit sing duwe kegiyatan efisien sing dhuwur.

Pangguna wanita Oxandrolone sing lagi diet lan fase wutah entuk manfaat saka tamba amarga ndhukung macem-macem unsur fisik kalebu binaraga, tokoh lan awak bikini tanpa lemak.

Siklus Anavar standar kanggo wanita umume ing10mg nganti 20mg obat saben dina lan umume ing bledosan enem minggu. Sanajan sawetara siklus ngliwati 20mg, keluwihan ora perlu lan bisa nyebabake efek sisih oxandrolone.

Yen ngono sampeyan wanita lan pengin nggunakake steroid luwih saka enem minggu, luwih becik diwiwiti lan rampung kanthi minggu 3 nganti 4 sadurunge miwiti kursus minggu 6.

Siklus Anavar kanggo pria

Mayoritas pangguna lanang nganggo Anavar kanggo bobot mundhut utamane nalika lagi ngalami proses pemotongan / diet. Dheweke nemokake obat 50mg saben dina minangka dosis awal Anavar sing cocog. Nanging, minangka pria lanang, sampeyan bisa nggunakake nganti 80mg saben dina amarga watesan kasebut, obat kasebut aman kanggo awak sampeyan.

ngelingi Rega Oxandrolone paling ora $ 2 saben kanggo tab 10mg, siklus Anavar kanggo pria bisa uga larang regane.

Dosis Oxandrolone

Dosis Anavar sing tepat beda dadi siji kanggo wong liya; gumantung karo jender siji uga target independen.

Panganggone wanita

Umumé, wong wadon mbutuhake dosis Oxandrolone sing luwih murah tinimbang wong lanang supaya entuk asil / keuntungan sing padha. Biasane, siklus Anavar sing nglereni wanita iku ing jumlah 10mg saben dinane. Nanging, dosis saben dina bisa nganti paling dhuwur tinimbang 20mg lan sanajan bisa nyebabake asil sing dikarepake, dosis steroid sing dhuwur bisa nggawe wanita ngembangake pratandha virilisasi.

Panganggone lanang

Atlet lanang sing kepincut metu dosis Anavar saka 80mg saben dina bakal paling cocog. Nanging, dosis sing luwih cilik bisa diadopsi nanging ora luwih murah tinimbang 30mg, yen ora, ora bakal efektif.

Miturut riset lan macem-macem Anavar Reddit reviews, dosis standar saka Anavar kanggo pria yaiku 50mg saben dina.

Cara nggawe bir Oxandrolone

Bubuk: saben 1 gram Oxandrolone

Konsentrasi paling dhuwur sing diasilake: 20 mg / ml

Apa sampeyan kudu:

  • 1 gram bubuk Oxandrolone
  • Pameran 1 sing cocog kanggo ngisi volume volume
  • 8 ml PEG 300
  • 2 ml saka Alkohol Buktine Gandum 190

Endi tuku Oxandrolone

Panggonan mung sampeyan bisa tuku Anavar sing sah lan bermutu tinggi, mula bakul sing wis dilisensi lan sah. Ing cathetan kasebut, AASraw minangka papan sing paling apik kanggo sumber produk.

AASraw gegayutan karo sintesis lan produksi Oxandrolone kanthi ukuran gedhe, saengga kita bisa menehi jumlah sampeyan Anavar kanggo didol utawa mungkasi konsumsi anggere sampeyan ngetrapake syarat sing dibutuhake. Kita operate ing CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak mbantu kita bisa digunakake ing wates hukum lan peraturan sing relevan kanggo mesthekake yen kita nawakake produk ndhuwur.

Katrangan Meta: Oxandrolone (Anavar) minangka obat androgen sintetis lan anabolik (AAS) sing misuwur banget amarga kabisan lan tenaga ningkatake energi. Iku kalebu steroid anabolik lisan sing paling umum lan digunakake. Oxandrolone aman dienggo dening lanang lan wadon nalika dosis sing bener dipatuhi.

Cathetan Suku

  1. Demling RH, DeSanti L: Obat massa lemak tanpa lemak Oxandrolone sajrone pulih saka burns parah dikramakake sawise mandheg saka steroid anabolik. Burns. 2003 Dec; 29 (8): 793-7. [PMID: 14636753]
  2. John Cabaj, "Proses sintesis oxandrolone." Paten AS US20030032817, diterbitake Februari 13, 2003
  3. Karim, A., Ranney, RE, Zagarella, J., & Maibach, HI (1973). Pelupusan lan metabolisme Oxandrolone ing manungsa. Farmakologi Clinical & Therapeutics, 14 (5), 862-869.
  4. Raiti, S., Trias, E., Levitsky, L., & Grossman, MS (1973). Oxandrolone lan wutah hormon manungsa: mbandhingake efek stimulasi wutah ing bocah cilik. Jurnal Penyakit Amerika, Anak, 126 (5), 597-600.
  5. Rosenbloom, AL, & Frias, JL (1973). Oxandrolone kanggo promosi pertumbuhan ing sindrom Turner. Jurnal Penyakit Amerika, Anak-anak 125 (3), 385-387.
  6. Strauss, RH, Liggett, MT, & Lanese, RR (1985). Panggunaan steroid anabolik lan efek sing dirasakake ing atlit wanita sing dilatih bobot sepuluh. Jama, 253 (19), 2871-2873.
0 Nyenengi
22 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.