USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Pandhuan Ultimate: Cara Gunakake Resep Trenbololone kanggo Nyampur Powder Trenbolone Enanthate dadi lenga [2019]

Apa Trenbolone Enanthate?

Trenbolone E (Trenbolone enanthate) yaiku salah sawijining steroid sing bisa diklasifikasikake minangka tambahan kuat sing nambahake massa otot. Senajan wiwitane digunakake kanggo wutah otot ing kéwan, sawijining tuntutan ing antarane binaragawan wis thukul ing taun amarga efektifitas ing pertumbuhan otot.

Tren E (Trenbolone enanthate) yaiku wangun trenbolone sing paling dawa lan bisa diserep. Akibate, tingkat sing wis diekskresi saka awak alon banget. Wis setengah umur saka rolas dina, sing ndadekake wektu puncak ngurangi. Umume setengah umur, Nanging, nyumbang tumrap aksi anabolik maneh.

Carane Gunakake resep trenbolone kanggo campuran bubuk enanthate trenbolone

Bahan sing perlu kanggo nyiyapake

Resep Trenbolone Enanthate

100mg / mL Trenbolone Enanthate resep kanggo 100mL

  • 10g Trenbolone Enanthate powder (7.5mL)
  • 10mL BB (10%)
  • 2mL BA (2%)
  • 5mL Grapeseed oil

Piranti sing dibutuhake

  • Swab Alkohol
  • Stirrer
  • Kaca-kaca
  • Vial crimper
  • Filter 22um Syringe
  • 3mL lan 20mL / 60ml jarum suntik kanthi jarum gauge 18-21
  • A pan frying
  • Akeh potongan cilik kertas
  • Ukuran digital (+ -0.1 utawa 0.01)

Trenbolone Enanthate gawe langkah demi langkah

-Step 1: Timbang steroid trenbolone enanthate bubuk

-Langkah 2: Nambahake bubuk trenbolone, BA, lan BB menyang bocor

-Langkah 3: Kalorake roti ing banyu

-Langkah 4: Tambah lenga grapese

-Langkah 5: Nyaring

-Langkah 6: Crimp karo tutup mati

Pandhuan Ultimate: Cara Gunakake Resep Trenbololone kanggo Nyampur Powder Trenbolone Enanthate dadi lenga [2019]

Langkah 1: Timbang steroid trenbolone enanthate wêdakakêna

Gunakake resep trenbolone enanthate kanggo nggawe trenbolone enantahte oil, langkah pisanan sampeyan njupuk kanggo nggoleki Trenbolone Enanthate bubuk ing gelas kaca. Mesthekake sampeyan entuk akurasi nalika proses bobot supaya ora entuk kurang saka Tren Enanthate.

Langkah 2: Tambah Trenbolone bubuk, BA, lan BB menyang gombal

Lan nambahake Benzyl Benzoate (BB) lan Benzyl Alkohol (BA) lan aduk. Trenbolone mentah wiwit dissolve ing wêdakakêna. Yen sampeyan pengin nambah speediness proses, mriksa langkah 3.

Langkah 3: Kalorake beaker kasebut ing adus banyu

Nyehehake beaker ing adus banyu ningkatake kacepetan proses. Banyu kudu ora panas banget, supaya dadi anget amarga suhu sing dhuwur banget bisa nyebabake oksidasi.

Langkah 4: Tambah lenga grapese

Tambahake lenga grapeseed panas menyang dicampur lan nyampur sak tenane. Mesthekake yen ora ana swirls hormone sadurunge pindhah menyang proses filtrasi. Mesthekake yen bagian ngisor beaker mung nuduhake solusi Trenbolone Enanthate sing cetha.

Langkah 5: nyaring

Gawe solusi ing jarum suntik gedhe utawa sing luwih cilik (siji bakal diulang kaping pirang-pirang). Sambungake panyaring lan jarum menyang jarum suntik lan suntik menyang botol steril.

Push solusi liwat saringan syringe menyang botol kanthi nggunakake sawetara tekanan ing. Aja nggunakake akèh tekanan amarga bisa nyilikake panyaring jarum suntik lan sampeyan bisa ngalami kacepetan.

Yen sampeyan ngelingi yen proses filtrasi alon, sampeyan bisa ngalih saringan jarum suntik saben wektu sampeyan wis rampung nyaring 40ml

Langkah 6: Crimp karo tutup mati

Yen wis rampung karo proses filtrasi, tutup solusi kasebut.

Ing ringkesan, proses Trenbolone e homebrew kaya kasebut ing ndhuwur, langkah pisanan sing ditrapake yaiku kanggo nimbang bubuk Trenbolone Enanthate ing gelas kaca lan nambah Benzyl Benzoate lan Benzyl Alkohol (Sampeyan bisa tuku bubuk enrolat trenbolone online saka sawetara Supplier serbuk steroid). Trenbolone mentah wiwit dissolve ing wêdakakêna, nanging yen sampeyan pengin nyepetake proses, sampeyan bisa ngobati beaker ing adus banyu. Banyu ngirim ora panas banget nanging mung anget amarga suhu sing dhuwur banget bisa nyebabake oksidasi.

Tambahake lenga grapeseed panas menyang dicampur lan nyampur sak tenane. Mesthekake yen ora ana swirls hormone sadurunge pindhah menyang proses filtrasi. Gawe solusi ing jarum suntik gedhe utawa sing luwih cilik (siji bakal diulang kaping pirang-pirang). Sambungake panyaring lan jarum menyang jarum suntik lan suntik menyang botol steril.

Yen sampeyan ngelingi yen proses filtrasi alon, sampeyan bisa ngalih saringan jarum suntik saben wektu sampeyan wis rampung nyalip 40ml. Sawise sampeyan rampung tutup solusi kasebut.

Pandhuan Ultimate: Cara Gunakake Resep Trenbololone kanggo Nyampur Powder Trenbolone Enanthate dadi lenga [2019]

Trenbolone Enanthate Wuku

Punika sapérangan keuntungan Trenbolone Enanthate ingkang badhé ndamel meja nalika sampeyan milih.

-Iki menehi cepet pertumbuhan otot

-Good for cutting

-Promote penylametan nitrogen

-Regulate tingkat kortisol ing awak.

-Aid ing mundhut lemak

Ndadekake pertumbuhan otot sing cepet

Nggunakake Trenbolone Enanthate minangka cara sing paling apik kanggo mbantu sampeyan nyadari potensial lengkap yen sampeyan wis nggoleki kanggo entuk pertumbuhan otot kanthi cepet.

Apik kanggo nglereni

Trenbolone Enanthate kanthi mbebayani banget mbiyantu ngeculake sampeyan nalika nyegah massa otot tanpa lemak nalika tahap pemotongan.

Ningkatake panahanan nitrogen

Ora kaya pirang-pirang steroid sing massa otot minangka asil panahan banyu, gain bobot EnrenateTrenbolone minangka asil saka pertumbuhan nitrogen, sing ndadekake pertumbuhan otot permanen.

Ngatur tingkat kortisol ing awak.

Trenbolone Enanthate ngatur jumlah kortisol sing diprodhuksi kanthi mangkono nambahake pemulihan lan panyembuhan nambahake stamina nalika ngleksanani.

Bantuan ing mundhut lemak

Sajrone latihan, akeh atlit seneng nggunakake iki minangka sumber energi tinimbang mengkonsumsi pati sing bisa nyebabake gain bobot.

Tembung pungkasan

Dadi ing daftar sing paling kuat steroid, Trenbolone Enanthate kudu dadi salah sawijining steroid favorit. Yen sampeyan arep nggunakake, sampeyan kudu ora kuwatir. Sampeyan bisa uga arep nggawe homebrew utawa tuku Trenbolone Enanthate online.

Cathetan Suku

  1. Anabolic Steroid lan Pembuatan Iki, Professor Frank, kaca 1-47
  2. Anabolik lemah, William Llewellyn, Ronny Tober
  3. Anabolik, William Llewellyn
0 Nyenengi
740 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.