Boldenone Undecylenate 8 Equipoise Side Effects Sampeyan bakal Pengin Hindari

Kabeh babagan Garcinia Boldenone Undecylenate

1. Apa Equipoise (Boldenone Undecylenate)
2. Equipoise (Boldenone Undecylenate) ciri
3. Efipoise (Boldenone Undecylenate) efek
4. Equipoise (Boldenone Undecylenate) Siklus lan Dosis
5. 8 Equipoise (Boldenone Undecylenate) efek samping sampeyan bakal pengin supaya
6. Resep homebu kaya (Equipoise (Boldenone Undecylenate)
7. Boldenone Acetate & Boldenone Cypionate
8. Where to get Boldenone?

Apa Equipoise (Boldenone Undecylenate) aasraw

Mbangun(Boldenone Undecylenate) yaiku testosteron sing asalé saka anabolic-androgen steroid (AAS) sing wis ana ing pasaran wiwit 1940s. Ana sawetara ester Boldenone kayata Boldenone Cypionate, Boldenone Acetate.

Sakwisé introduksi, equipoise mung digunakake dening dokter hewan nganti ing 1950s nalika Ciba nepungake kelas manungsa. Para peneliti mrodhuksi equipoise kanggo jaran ing bid kanggo nambah nafsu makan uga massa otot tanpa lemak.

Bodybuilders sing digunakake iku seneng karo efek bulking dramatis sing dibungkus steroid iki. Kanggo nambah kasebut, ora ngakibatake panahanan banyu amarga ora ana panggonan sing katon kenthang.

Iki kasedhiya ing kolom medis nganti 1970s sawise kang ditarik. Minangka permata sing langka, iku mung kasedhiya liwat veterinari lan sawetara pasar. Wis sawetara jeneng dagang kalebu Bold-one, Boldoject, Boldane, Boldebolin, Equigan, Equidex lan liya-liyane.

Equipoise (Boldenone Undecylenate) ciri aasraw

Mbangun Vs Deca

Mayoritas binaragawan wis nyoba kanggo mbandhingake Deca lan Equipoise. Loro-lorone steroid sing paling dhuwur ing panahan massa otot uga ing gain kekuatan awak. Wong loro iki bisa ngrambah kanthi nambah sintesis protein. Salah sawijining prabédan yaiku yen para Deca kudu ngikuti terapi siklus post sing ketat amarga estrogen sing luwih gedhe sing disebabake.

Sawetara obatan sing nggunakake bodybuilders kanggo PCT yaiku Nolvadex, Clomid, lan Arimidex. Punika salah satunggiling alasan ingkang kathah guru nimbang babagan nggunakake Equipoise. Masalah liyane karo Deca yaiku tetep ana ing sistem siji kanggo wektu sing cukup. Wiwit bisa nguji positif ing awak nganti watara rong taun, atlet sing diuji tetep seneng nggunakake Equipoise. Waktu deteksi equipoise kira-kira limang sasi.

Nalika nerangake efek samping boldenone undecylenate vs. efek samping deca, equipoise nglayani dina. Equipoise dikenal kanggo nyebabake efek samping androgenic kaya kukul, rambute wajah, lan rambute nalika Deca asring dikaitake karo retensi cairan lan gynecomastia.

Deca minangka pilihan banget kanggo wong-wong sing nyenengake akeh nalika equipoise asring dipigunakaké ing siklus nglereni. Ora ana sing kaget yen wong nggunakake boldenone kanggo ngethok amarga menehi hasil sampurna.

Kanggo nyimpulake kabeh, Mbangun nemu katresnan amba saka kabeh wong amarga keuntungan sing alon nanging anteng nyedhiyakake manawa kekuatan otot lan massa ora nempatake sampeyan kanthi nandhang gerah saka efek samping estrogen. Sampeyan uga bisa dadi bagian siklus maneh. Tambahan, Equipoise ngalahake Deca tangan nalika nerangake promosi produksi sel getih abang lan stimulasi napsu.

Mbangun Vs testosteron

Boldenone Undecylenate nuduhake sawetara kamiripan karo testosteron nalika nerangake paningkatan massa. Loro-lorone steroid minangka pemenang gedhe lan entuk kemampuan kanggo:

  • Nahan nitrogen

Penyimpanan nitrogen ndadékaké pertumbuhan otot utawa luwih asring ditahan.

  • Ngurangi jumlah hormon glukokortikoid

Glukokortikoid inhibiting nyepetake breakdown protèin dadi komponen cilik kaya asam amino. Tegese loro testosterone lan equipoise bisa nyepetake tahap metabolisme katabolik.

Kanthi abang ing hormon glukokortikoid, jumlah wektu sing bakal ditindakake dening ototmu sawise latihan nyuda sacara signifikan.

  • Tambah output IGF-1

Faktor Insulin-Like Growth 1 (IGF-1) mbantu ngasilake lan ngasilake sel ing awak. Akibate, ana nggawe otot sing luwih gedhe lan nyegah otot mbuang. Equipoise lan testosteron ningkatake produksi IGF-1 sing uga ngusulake bodybuilding.

  • Meningkatake sintesis protein

Protein ora mesthi dadi siji komponen paling penting ing awak siji. Iku sing nggawe awak bisa tuwuh utawa ganti. Nalika ana sintesis protein luwih akeh ing awak, ana pangembangan otot lan perbaikan jaringan. Minangka asil, wong bisa latihan luwih keras lan luwih suwe.

Pangopènan tissue sing luwih apik tegese yen sampeyan angkat bobot luwih abot tinimbang sing digunakake; sampeyan bakal cepet cepet amarga proses perbaikan bakal luwih apik.


Boldenone Undecylenate 8 Equipoise Side Effects Sampeyan bakal Pengin Hindari

Efipoise (Boldenone Undecylenate) efek aasraw

Efek saka boldenone nggunakake undecylenates ing binaraga

  • Bulking

Senadyan panggolekan ing kabeh upaya sampeyan ing gedung olahraga, durung kasebut durung ditrapake? Sampeyan bisa nggawe frustrasi yen sawise nggarap banget ing gym, sampeyan durung nambah pound ing otot. Yen sampeyan tansah golek soko sing bisa mbantu sampeyan kanthi cepet, kanthi aman lan efektif, banjur aku bakal menehi sampeyan rahasia.

Sampeyan kepengin weruh apa sing dikepengini undecylenate sing dikepengini? Banjur sampeyan ora bisa ndeleng efek bulking sing ngasilake asil undecylenate. Sanadyan perlu sawetara wektu, steroid iki ngidini siji kanggo gain massa otot tanpa lemak luar biasa. Mbandingaken Boldenone vs Deca Durabolin utawa Anadrol, asil boldenone ora bakal cepet.

Keuntungan karo iku yaiku keuntungan sing tahan suwe lan ora minangka asil penylametan banyu. Dadi yen sampeyan pengin katon apik lan dadi omongane kutha, Boldenone Undecylenate minangka cara kanggo pindhah.

  • Tambah napsu

Sampeyan mungkin ngerti yen sampeyan ora bisa nambah massa otot yen sampeyan ora cukup. Kaya omah perlu bahan mentahan sing cukup, otot perlu karbohidrat, asam amino, lan protein sing akeh kanggo ukurane. Sayange, paling gawe binaraga ora ngerti piye carane nggawe iki.

Kadhang-kadhang, sawijining binaragawan bisa dianjurake kanggo mangan paling sethithik kalori ekstra saben dina kanggo ngemas ing luwih akeh otot. Kadhangkala uga luwih.

Iku akeh panganan kanggo saben wong, lan akeh wong bisa nemokake iku angel malah kanggo nggunakake setengah saka sing. Sampeyan bisa uga nduweni tujuan kanggo ngonsumsi kalori sing luwih akeh mung kanggo mangerteni yen sampeyan mandheg sadurunge malah ngelingi owah-owahan ing ukuran otot. Kabar apik yaiku salah sijine gunane nggunakake binaraga kanggo nangani efektifitas kanthi efektif supaya sampeyan entuk gol awak.

Kanthi dosis boldenone tengen undecylenate, sampeyan bakal nemokake owah-owahan sing penting ing awak Ngetokno. Akibaté, sampeyan bisa ngonsumsi kalori lan protein sing dikarepake. Mupangat karbohidrat akeh, bakal ningkatake jumlah glikogen ing sel otot supaya menehi sampeyan luwih akeh nalika ing gym. Akibate, sampeyan bakal bisa ngangkat bobot sing luwih gedhe tinimbang sampeyan wis ngangkat ing wektu sing kepungkur. Kanggo alasan iki para binaragawan lan atlet sing perjuangan kanthi napsu tansah milih kanggo boldenone undecylenate.

  • Strength

Kekuwatan kuwi nyumbang kanggo ukuran. Coba lan lalihe gain kekuatan lan sampeyan bakal weruh yen otot-otot sampeyan ora entuk massa sing pengin dadi.

Tambah kekuatan yaiku salah sawijining gunane kanggo nggunakake binaraga. Iku nambah daya siji sing banget duwe kauntungan utamane kanggo rencana massal offseason. Kaendahan karo iku uga ndorong kinerja atletik uga.

Kanthi nambah kekuwatan, sampeyan bakal bisa nangani latihan maneh tanpa kudu ngrasakake kaya ngukum awak dhewe. Sampeyan wis bisa ngomong apa iki bakal nyebabake. Latihan liyane tegese sampeyan saiki njaluk otot sing luwih gedhe.

  • Cutting

Cutting minangka salah sijine Boldenone sing paling disenengi ing binaraga. Kasedhiya ing antarane para binaragawan lan pesaing sing pengin ngobati lemak berlebihan lan katon sanalika bisa.

Boldenone Undecylenate minangka steroid nglereni sing minangka protèktif banget saka massa otot. Sawise sampeyan ngerti cara mbukak equipoise ing siklus nglereni, sampeyan bakal kagum ing carane sampeyan bakal kelangan kabeh lemak sing ora dikarepake nalika otot sampeyan isih utuh. Boldenone sadurunge lan sawise gambar bakal bukti sing sampeyan wong sing beda.

Kanggo ngilangi lemak awak, sampeyan kudu duwe defisit kalori. Iku tegese sampeyan kudu ngobong kalori luwih akeh tinimbang sing luwih gedhe. Sayange, defisit kalori bisa nggawe sampeyan ilang jaringan otot minangka awak nyoba kanggo ngilangi kebutuhan energi. A diet apik bisa nglindhungi sampeyan saka iki, nanging ora bisa dipercaya.

Kanggo ngilangi otot-otot, sampeyan kudu berjuang supaya bisa entuk manfaat; sampeyan bisa milih kanggo njupuk equipoise. Ora mung bakal ngreksa otot tanpa rugi nanging uga nduweni efek kahanan sing apik ing awak sampeyan.

Akeh bodybuilders nggunakake ing frontend saka siklus nglereni lan diterusake ing mangsa setengah amarga bisa nyebabake efek sisih estrogen.

Equipoise (Boldenone Undecylenate) Siklus lan Dosis aasraw

Siklus Equipoise (Boldenone Undecylenate)

Equipoise thrives ing versatility sing bisa digunakake kanthi piyambak utawa tumpukan bebarengan karo liyane Anabolic Steroid. Steroid sing sampeyan pilih gumantung ing apa sing sampeyan pengin entuk.

Siklus Equipoise bisa dikategorikake kaya ing ngisor iki:

  • Siklus pemula-Yen sampeyan nggunakake Equipoisefor sepisanan, disaranake sampeyan njupuk 300-500mg saka Testosteron Enanthate / Cypionate bebarengan karo 400mg Equipoise saben minggu. Siklus pemula kudu mlaku luwih saka patbelas minggu. Sajrone wektu iki, pamula bisa mangerteni sing pinunjul saka keuntungan ing massa otot.
  • Tingkat menengah - Yen sampeyan yakin sampeyan wis pengalaman tingkat menengah lan isih ora yakin carane mbukak Equipoise, kene sawetara tips; Njupuk Equipoise bebarengan karo Dianabol ing dosis 25mg saben dina kanggo kira-kira siji nganti patang minggu. Kanggo Equipoise, dosis iki rada tambah kanggo 400-600mg saben minggu. Wektu maksimum sing kudu dilakoni siklus iki yaiku rong minggu.
  • Tingkat lanjut - Wong sing uga ngalami disaranake kanggo njupuk Boldenone Undecylenateat dosis kurang saka rolas minggu kanthi dosis 600mg saben minggu. Trenbolone Enanthate bisa dadi steroid paling apik kanggo numpuk kanthi dosis 400mg saben minggu.

Siklus equipoise uga bisa dikategorikaké miturut gol siji. Kene ana rong kategori;

A siklus bulking bisa katon kaya iki;

  • Dianabol -30mg saben dina diterbitake saka minggu 1 nganti minggu 8
  • Equipoise- 600mg per minggu sing diterbitake saka minggu 1 nganti minggu 12.

Boldenone kanggo siklus nglereni:

  • Winstrol-35mg saben dina diterbitake saka minggu 1 nganti minggu 8
  • Equipoise- 500mg per minggu sing diterbitake saka minggu 1 nganti minggu 12

Siklus Boldenone lan Testosteron khas bisa katon kaya iki;

Senyawa Dosis Duration
Mbangun 400mg / minggu minggu 15
Testosteron Enanthate 500mg / minggu 15weeks

Punika liyane bisa carane bisa nganggo equipoise;

minggu Turinabol Mbangun Cypionate testosteron Nolvadex
1 50mg saben dina 400mg saben minggu 500mg saben minggu
2 50mg saben dina 400mg saben minggu 500mg saben minggu
3 50mg saben dina 400mg saben minggu 500mg saben minggu
4 50mg saben dina 400mg saben minggu 500mg saben minggu
5 50mg saben dina 400mg saben minggu 500mg saben minggu
6 50mg saben dina 400mg saben minggu 500mg saben minggu
7 400mg saben minggu 500mg saben minggu
8 400mg saben minggu 500mg saben minggu
9 400mg saben minggu 500mg saben minggu
10 400mg saben minggu 500mg saben minggu
11 400mg saben minggu 500mg saben minggu
12 400mg saben minggu 500mg saben minggu
13 500mg saben minggu 20mg saben dina
14 500mg saben minggu 20mg saben dina
15 20mg saben dina
16 20mg saben dina
17 20mg saben dina
18 20mg saben dina
19 20mg saben dina
20 20mg saben dina

Equipoise (Boldenone Undecylenate) Dosis

Kanggo nyegah panandhang saka efek samping sing medeni, sampeyan kudu ngetutake pedoman sing bener. Elinga yen luwih dosis sampeyan njupuk, luwih gedhe sampeyan nandhang sangsara saka efek estrogenik dadi. Uga, sampeyan kudu njupuk dosis sing cocok supaya sampeyan ora bisa nyilikake keuntungan.

Biasane, dosis Boldenone Undecylenate antara 200-400 saben minggu. Kanggo wong, dosis 400mg bisa ditoleransi lan dosis minimum sing paling akeh bakal dipilih. Sawetara nggoleki 600mg amarga uga ditrima apik lan efek samping saka equipoise cukup bisa diatur.

Menimbang aktivitas panjang equipoise, akeh wong sing ngatur / njaluk diterbitake siji injeksi saben minggu. Dosis Undecylenate Boldenone uga bisa dipérang dadi loro utawa telung suntikan cilik. Umur setengah Boldenone Undecylenate ngidini jadwal injeksi sing luwih kerep karo efek samping sing bisa diatur.

Kanggo wanita, standar Boldenone Undecylenate dosage yaiku 50mg saben minggu. Kanthi dosis iki, virilization langka, nanging sensitivitase bakal gumantung marang wong kasebut. Sawetara wanita bisa ngideni dosis 75-100mg, nanging sampeyan disaranake supaya ora miwiti dosis nganti sampeyan yakin yen awakmu nyaman karo mingguan 50mg.


Boldenone Undecylenate 8 Equipoise Side Effects Sampeyan bakal Pengin Hindari

8 Equipoise (Boldenone Undecylenate) sisih efek sampeyan'll pengin supaya ora aasraw

Efek samping saka Equipoise ora kaya sing ditindakake dening steroid liya. Wong-wong sing ngerti cara bisa ngolah barang kanthi bener, arang banget ngeluh apa wae efek samping.

Sanajan ana laporan yen Boldenone Undecylenate bisa diowahi dadi estrogen, kedadeyan ora kerep. Aktivitas estrogen mungkin rada luwih dhuwur tinimbang mbandhingake boldenone vs deca, nanging setengah saka testosteron.

Kanggo ngurangi keruwetan efek samping, sampeyan kudu njupuk dosis sing bener. Sampeyan bisa miwiti karo dosis sing paling dawa lan nambah minangka awak sampeyan nyetel. Nalika sampeyan nindakake iki, sampeyan bisa nyoba ing sensitivitas awak menyang steroid anabolik iki.

Yen sampeyan ngalami efek samping kayata pembengkakan sikil utawa sikil ngisor, bintik-bintik abang ing njero cangkeme utawa irung utawa ing awak, nyeri tulang, muntahake getih, ora biasa, lara abot, mual, gain bobot sing aneh, lara weteng, ora normal bleeding utawa tarry / black / light-colored stools nggoleki bantuan medis.

Penindasan testosteron

Sajrone lan sawise sampeyan Equipoise siklus, sampeyan bisa nandhang saka testosteron panindhes. Pangurang ing produksi testosteron alam bisa teka kanthi maneka warna efek samping.

Ing studi sing dilakoni ing kelinci lanang, suntik karo Equipoise nyebabake karusakan reproduksi sing signifikan, utamane suppresses testosteron. Ora mung produksi sing ngasilake testosteron nanging tingkat estradiol uga tambah.

Paling wong lanang wis ngalami konsentrasi serum leptin. Tingkat testosteron siji bisa nyedhaki sacara dramatis sawise injeksi pisanan.

Fungsi seksual sing cacat

Equipoise bisa nyebabake sampeyan SEX urip negatif amarga penindasan testosteron lan dominasi estrogen sing disedhiyakake. Sampeyan bisa ngedhunake libido, lan sampeyan bisa ngalami masalah ing swasana ati supaya bisa ngobrol.

Kadhangkala, bisa nyebabake ginekomastia uga dikenal minangka boobs lanang, kondisi sing bisa nurunake rasa percaya diri kanthi nyata. Ora ana wong sing kepengin weruh wong wadon mau ndeleng wong lanang ing panggonane otot sing keras.

Luwih elek isih, testikel sampeyan bisa ngurangi, lan iki bisa nyebabake count sperma sing kurang lan ora percaya. Kanthi testikel nyusut, sampeyan bisa uga yakin manawa bocah-bocah sing isih bisa dadi perjuangan.

Kulit berminyak spotty

Awit wis loro steroid anabolik lan androgenik, Boldenone bakal menehi sampeyan wangun lan ukuran otot sing tansah sampeyan kepéngin lan uga nambahake ciri-ciri lanang kaya kulit jerawat lan kulit berminyak.

Equipoise nambah produksi lenga kulit sing asring diiringi breakouts. Biasane, kukul ana ing pasuryan lan mburi. Sayange, nganggo ngumbah pasuryan kanggo ngurangi bisa dadi sia-sia amarga jerawat disebabake dening nambah senyawa androgenik ing awak.

Kerusakan ginjel lan ati

Equipoise bisa nyebabake karusakan saka organ, efek samping sing ditondoi dening ukuran, wujud, lan fungsi ginjel siji. Sing mengkono karo wong lanang lan wadon lan disumbang dening kasunyatan sing steroid iki androgenic.

Ing sajroning nyinaoni kéwan, kelinci lanang sing ditampa kanthi equipoise nuduhaké pratandha hepatic (ati) lan karusakan ginjel (ginjal). Kasus sing padha dumadi ing manungsa, lan iki bisa didhukung kanthi jurnal sing kasedhiya ing Journal of Sports, Medicine-and Fitness Physical.

Wanita ngembangake sipat lanang

Wanita sing duwe equipoise bisa nandhang virilization. Apa tegese iki bisa ditemokake yen dheweke wis miwiti ngembangake karakteristik lan fitur sing mung bisa kedadeyan ing wong. Misale, padha bisa nggolek massa otot sing padha nggoleki nanging ing wektu sing padha tuwuh rambut sing ora dikarepake. Wanita ora seneng janggut, lan iki bisa dadi pitakon.

Kanggo nambah, wanita sing ana ing equipoise bakal ilang sawetara fitur feminine, tambah agresi lan uga ngalami swara sing luwih jero.

Tambah ing kolesterol

Dibandhingake karo steroid anabolik liya, equipoise ngasilake efek sing kurang sengit marang sistem kardiovaskuler. Nanging, ana kasempatan siji sing nandhang akibat negatif marang tingkat kolesterol. Kaya steroid androgenik liyane, sampeyan bisa ngedhunake HDL (kolesterol apik) lan ngangkat LDL (kolesterol ala)

Kanggo ngatasi masalah iki, mirsani nutrisi sing bener kanthi mangan diet sehat lan nambah latihan kardio ing program latihan sampeyan.

Penyakit jantung

Bulking munggah karo Equipoise bisa nggawe sampeyan nandhang sangsara saka penyakit jantung. Alesan kanggo iki amarga penggunaane bisa nyebabake kondisi sing mbebayani.

Baldness

Equipoise bisa nyepetake pola baldness lanang lan uga nggawe wong sing ora tau predisposed menyang nandhang saka iku.

Resep homebu kaya (Equipoise (Boldenone Undecylenate) aasraw

Resep Bubenenone Undecylenate kanggo cairan steroid kaya ing ngisor iki

EQ 300mg / ml Resep kanggo 100ml

  • Grapeseed oil 62.5ml
  • Benzil Benzoate 10ml (10%)
  • Benzil Alkohol 2ml (2%)
  • Boldenone Undecylenate 30g (25.5ml)

Boldenone Acetate & Boldenone Cypionate aasraw

Boldenone cypionate ester sing luwih cendhek dibandhingake karo undecylenate. Boldenone Setengah urip Cypionate awet banget lan wektu deteksi cypionate boldenone bisa nganti setaun setengah taun. Amarga iki, dosis Boldenone Cypionate entuk suntikan sing luwih kerep. Ora ana wonder sing ora seneng suntik ora nggunakake steroid Boldenone Cypionate. Dosis Boldenone Cypionate khas antarane 100-150mg saben ml.

Steroid steroid Boldenone digunakake kanggo nambani jaran supaya bisa nambah bobot lan uga nambah jas rambut lan kondisi fisik umum.

Boldenone Acetate luwih dikenal kanthi jeneng Equipoise-short acting yaiku steroid sing nduweni ester kang beda. Iku biasane digunakake ing balap jaran, nanging bodybuilders tresna kanggo Boldenone Acetate keuntungan utamane ing massa otot. Dosis Boldenone Acetate yaiku 400-800mg sing dijupuk seminggu.

Resep Boldenone Acetate homebrew (daftar)

Resep Boldenone Acetate;

  • Boldenone Acetate 100mg / ml
  • 100ml @ 100mg / ml
  • 18% Benzyl Benzoate 18ml
  • 2% Benzyl Alkohol 2ml
  • 100g Boldenone Acetate powder 80ml

Resep Boldenone Cypionate homebrew (daftar)

Resep Boldenone Cypionate kasusun saka;

  • Boldenone Cypionate 200mg / ml
  • 50ml Boldenone Cypionate 200mg / ml
  • 11ml Benzyl benzoate
  • 1ml Benzyl Alcohol
  • 15ml Ethyle oleate
  • 15ml Grapeseed oil

Where to get Boldenone? aasraw

Minangka binaragawan utawa pemain olah raga, sampeyan kudu golek kabeh wektu kanggo apa sing bakal ngetokake sampeyan ing ndhuwur game. Nanging ing akèh negara, panggunaan Anabolic Steroid wis dilarang, lan bisa uga angel kanggo sampeyan ngakses. Nanging, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses situs web kanthi sah. Uga tuku online nganggo luwih akeh manfaat kalebu proses tuku rapi.

Ing internet, sampeyan bisa maca luwih akeh babagan steroid sing pengin sampeyan tuku. Contone, sampeyan bisa maca babagan resep Boldenone Acetate, Boldenone Cypionate homebrew, apa sing digunakake Boldenone lan apa wae sing sampeyan pengin ngerti babagan iki. Nalika sampeyan milih mundhut, sampeyan wis siap nganggo kabeh informasi babagan panggunaan. Lan nggawe malah bebas-stress kanggo sampeyan, kabeh informasi iki kasedhiya ing comfort omahmu utawa kantor.

Toko online ngedol ing rega sing luwih apik yen dibandhingake karo toko-toko fisik. Reisen Boldenone bakal luwih terjangkau online amarga sampeyan cenderung nggoleki tawaran sing luwih apik. Tambahan, sampeyan bisa njaluk diskon kanggo mundhut akeh. Sapa sing ora tresna nyimpen dhuwit ekstra?

Apa sampeyan ngerti sampeyan bisa tuku Boldenone sacara anonim tanpa mangerteni babagan kabeh wong? Ing internet, sampeyan bisa ngindhari pitakonan sing akeh sing sampeyan rasa seneng banget. Mung sampeyan lan perusahaan ngerti apa sing ana ing paket sampeyan lan sapa wae bakal weruh otot sing mudhun.

The Boldenone kanggo didol iku kualitas luar biasa lan ora bakal ngeculake sampeyan. Sampeyan ora disengaja lan ora bakal nyegah kesehatan sampeyan. AASraw situs web sing sah ngasilake barang-barang karo peralatan seni. Sampeyan bisa yakin yen Boldenone sing bisa didol bakal nyedhiyani asil sing dikarepake.

Sampeyan uga pengin tuku equipoise kanggo jaran. Tuku dina iki, lan selang ora bakal luwih apik.

Cathetan Suku

  1. Equipoise (Boldenone Undecylenate Injection) buletin teknis, kaca 1-9
  2. Analisis Steroid, diowahi dening Hugh LJ Makin, DB Gower, kaca 815-823
  3. Analisis Kimia Non-antimikroba Narkoba Veterinary in Food, diedit dening JackF. Kay, James D. MacNeil. Jian Wang, kaca 193
5 Nyenengi
44240 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.