AASraw nmn & nr bubuk Produsen hplc≥98% | AASraw
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

Cilik

 

AASraw nawakake kapabilitas produksi skala cilik kanggo nanggepi panjaluk jumlah sing luwih cilik lan kabutuhan pangembangan skala (1 nganti 50 kg).

Fasilitas AASraw cocog kanggo manufaktur intermediet kimia lan bahan farmasi aktif (API) ing uji klinis,

uga kanggo API volume cilik sing dipasarake. Tanduran skala cilik makarya miturut pedoman GMP.

Kilo nggawe

 

Pendekatan modular AASraw kanggo nyetel peralatan kanthi kabutuhan tartamtu mbisakake fasilitas kasebut kanggo ngatasi produksi skala cilik nganti medium.

Pangiriman proses lan teknologi uga nambahake panandha skala gedhé-gedhé kita.

 

 

Produksi Bulk

Minangka bagean saka manufaktur kisaran volume lengkap lan layanan skala, AOSraw bisa digunakake kanggo produksi nganti pirang-pirang 100 muni saben produk lan taun, kayata 100 m3 kapasitas.

Pabrik khusus kanggo:

◆ Hydrogenation lan réaksi tekanan dhuwur (nganti bar 80)

◆ Kimia suhu sithik (nganti –80 ° C)

◆ Pangatusan (1 ton saben batch)

◆ Bahan kimia aktif (GMP)

◆ Distilasi (nganti tahap 70)

◆ Kimia suhu tinggi (nganti 250 ° C)

Kemampuan kromatografi flash-tekanan medium nganti skala 20 kilogram materi pemisahan.

Isolasi & Pangatusan

Peralatan isolasi kanggo produksi skala cilik, kilo lan pabrik skala gedhe.

◆ Filter saringan (seluler lan ndandani, kamar resik)

◆ Centrifuges (kamar resik)

◆ 3 kamar sing resik (Class100'000)

◆ 2 Kamar filtrasi khusus

◆ Peralatan pengeringan (GMP)

◆ Vacuum tray dryer

◆ ganda ngirid (4.5m3, stainless steel)