Cilik

AASraw nawakake kamampuan produksi cilik kanggo nanggepi kebutuhan sing luwih cepet lan kebutuhan pangembangan ukuran (1 nganti 50 kg).

Fasilitas AASraw cocok kanggo manufaktur bahan kimia intermediet lan bahan obat aktif (API) ing uji klinis,

uga kanggo API volume cilik sing dipasarake. Pembangkit skala cilik beroperasi miturut pedoman GMP.

Kilo nggawe

Pendekatan modular AASraw kanggo nyasahi peralatan kanggo kabutuhan tartamtu mbisakake fasilitas kasebut kanggo nangani produksi cilik-kanggo-medium.

Pangiriman proses lan teknologi uga nambahake panandha skala gedhé-gedhé kita.

Produksi Bulk

Minangka bagéan saka manufaktur volume lan layanan skala dhuwur AASraw, kemampuan gedhe-gedhe serbaguna sing ditawakake kanggo produksi nganti pirang-pirang 100 muni saben prodhuk lan taun, contone 100 m3 kapasitas.

Pabrik khusus kanggo:

◆ Hydrogenation lan réaksi tekanan dhuwur (nganti bar 80)

◆ Kimia suhu rendah (mudhun nganti -80 ° C)

◆ Pangatusan (1 ton saben batch)

◆ Bahan kimia aktif (GMP)

◆ Distilasi (nganti tahap 70)

◆ Kimia suhu dhuwur (nganti 250 ° C)

Kemampuan kromatografi flash-tekanan medium nganti skala 20 kilogram materi pemisahan.

Isolasi & Pengeringan

Peralatan isolasi kanggo skala cilik, produksi kilo lan produksi skala gedhé.

◆ Filter saringan (seluler lan ndandani, kamar resik)

◆ Centrifuges (kamar resik)

◆ Kamar 3 Resik (Class100'000)

◆ 2 Kamar filtrasi khusus

◆ Peralatan pengeringan (GMP)

◆ Vacuum tray dryer

◆ ganda ngirid (4.5m3, stainless steel)