USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Masteron (Drostanolone propionate) Efek, Dosis, Efek samping

Kabeh babagan Masteron (Drostanolone propionate)

1. Apa Masteron Propionate? 2. Mastrone propionate half life
3. Panggunaan medis propionat Masterone 4. Masteron propionate efek rinci
5. Masteron propionat VS enanthate 6. Masteron propionat dosis
7. Siklus Masteron propionat 8. Efek samping Masteron propionat
9. Tuku Masteron propionate 10. Review Masterio propionat

Apa Masteron Propionate? aasraw

Ing tembung steroid, ana Masteron sing dadi turunan DHT (Dihydrotestosterone). Iki minangka steroid anabolik sing ana ing wangun injeksi. Ing pasaran, kasedhiya ing rong wujud yaiku Drostanolone Enanthate lan Drostanolone Propionate (521-12-0) uga dikenal minangka Masto, Mast, lan Mastabol.

Versi Enanthate Masteron dikenal minangka Masteron Enanthate nalika versi propionat dikenal minangka Masteron Propionate521-12-0).

Apa sampeyan kepengin weruh kepiye obat iki sing pertama bisa nyekel pasar? Syntex ngumumake 1970 kanggo pisanan. Masteron Propionate ditemokake bebarengan karo Anadrol nanging ora bisa dirilis sadurunge Anadrol. Jeneng dagangé yaiku Masteron lan wis tetep popularitasé lan terus dadi favorit kanggo akèh wong.

Mastrone propionate half urip aasraw

Masteron Propionate duwe umur setengah saka kira-kira dina 2.5.

Panggunaan medis propionat Masterone aasraw

Masteron Propionate uga dikenal minangka Drostanolone Propionate yaiku steroid anabolik lan androgenikAAS) sing dikembangake kanthi tujuan ngasilake perawatan kanker. Dadi, nalika pasien kanker ora duwe akeh pilihan, iku minangka salah sawijining pangobatan sing digunakake akeh. Sajrone perawatan, iki dipigunakaké bebarengan karo Elective Receptor Modulator sing dipilih Tamoxifen. Bebarengan padha bisa ngalangi wutah saka sawetara jenis sel kanker. Mulane banget efektif kanggo ngobati tumor sing ora nanggepi perawatan paliatif.

Wis dienggo kanggo perawatan kanker luwih saka rong puluh taun, nanging amarga gejala virilization nimbulake, iku ora kaya populer kaya saiki.

Masteron uga migunani kanggo ngedhunake tingkat kolésterol sing bisa nimbulaké masalah kesehatan sing abot yen tingkat dhuwur banget.


Masteron (Drostanolone propionate) Efek, Dosis, Efek samping

Masteron propionate efek rinci aasraw

Kanggo motong

Kanggo bodybuilder serius, looking shredded minangka salah sawijining gol utama. Iku ndadekake physique katon apik lan luwih apik. Duwe ukuran gedhe sing ora nyedhiyakake cukup bakal nggawe sampeyan nggoleki lemak sanajan ukuran otot sampeyan kudu mati.

Masteron Propionate minangka salah sawijining steroid sing nyedhiyakake nalika ngethok. Nalika digunakake sajrone siklus pamotongan, iki ndadekake siji luwih apik, lan iki minangka alesan akeh wong seneng nggunakake ing pungkasan siklus binaraga wiwit ing wektu iki wis nyedhaki cukup. Saliyane Masteron ndadekake siji potong lemak sing isih ana ing mburi siklus.

Kajaba iku, iku ndadekake fisik katon luwih angel. Ing Masteron Efek anti-estrogen ngasilake perbaikan ing tampilan sakabèhé wong. Efek banget katon ing bodybuilders sing duwe kurang saka 10% lemak awak. Wektu sabanjure sampeyan kudu katon insanely shredded, banjur Masteron Propionate punika cara kanggo pindhah.

Kanggo kekuatan

Looking good ora cukup; sampeyan kudu nambah kekuatan. Boten ndadekake siji luwih bahagia ketimbang bisa nindakake latihan liyane tinimbang sing digunakake kanggo. Iku nggawe sampeyan aran kuwat saka sampeyan. Kanthi nambah kekuatan sampeyan, sampeyan bisa ningkatake jumlah kegiatan fisik sing sampeyan tindakake, entuk awak ngimpi lan entuk kabeh gol sing sampeyan pikir sampeyan ora bisa tekan.

Salah siji saka asil Masteron sing bakal sok dongakake yaiku bisa ngangkat piring sing luwih gedhe. Kanthi steroid iki, sampeyan bisa nindakake latian intensitas dhuwur. Iki Masteron ora mung ono gunane kanggo bodybuilders nanging atlet uga. Dheweke bisa njaga kalori diet diet nalika isih nindakake latihan. Iku mbantu dheweke ora ngalami bobot maneh nalika ing wektu sing padha menehi dheweke kekuatan, ketahanan lan pemulihan cepet sing perlu kanggo profesi.

Kanggo bulking

Drostanolone Propionate minangka salah sawijining steroid sing digunakake nalika akeh nggoleki, nanging ora menehi akeh keuntungan. Ing Masteron vs Primobolan hasil padha.

Akeh wong kalebu Masteron Prop ing rencana sing nyebabake lemak lan efek anti-estrogen. Loro-lorone sipat sing mesthine terus dikemas ing otot nalika isih kalah ing lemak awak.

Sanadyan asil ora kaya, steroid iki sampurna kanggo sapa wae sing pengin ngeculake sithening gajih sing shedding, akeh ing otot lan nambah kekuatane.

Masteron propionat VS enanthate aasraw

Senyawa loro iki mangan varian Masteron nanging nduweni bedane cilik. Salah sijine fitur sing dituduhake yaiku obat-obatan kasebut bisa nambah popularitas ing komunitas binaraga. Loro-lorone menehi hasil sing apik banget tanpa nglebokake siji kanthi risiko nandhang efek sisih sing medeni.

Bentenipun ing setengah umur, dosis, lan daya. Masteron Enanthate iku varian sing dawa banget, nanging Masteron Propionate arupa cendhak.

Akibate, Masteron Enanthate digunakake kanggo siklus siklus sing luwih dawa, kayata, sepuluh nganti rolas minggu utawa malah maneh déné Masteron Propionate digunakake kanggo periode sing luwih cendhek sing umur 4-6 minggu. Masteron Propionate cepet-cepet tumindak nalika Masteron Enanthate butuh sawetara wektu kanggo ngelingi asil.

Kanggo Masteron Propionate dosis sing diwenehake luwih murah tinimbang Masteron Enanthate. Nanging manawa ditindakake kaping pirang-pirang amarga ngilangi saka sistem awak banget cepet. Dosis Masteron Enanthate ditemokake ing jumlah sing luwih gedhé kaping loro saben minggu amarga tumindak alon-alon lan tetep ing awak kanggo periode sing luwih dawa.

Masteron Enanthate duweni umur separo dina kira-kira sepuluh dina, nanging propionat yaiku 2.5. Kaya mangkene, Masteron Enanthate njupuk dawa sadurunge ngresiki awak tinimbang Masteron Propionate.


Masteron (Drostanolone propionate) Efek, Dosis, Efek samping

Masteron propionat dosis aasraw

Pangertosan dosis propionat Masteron penting amarga bakal ngalangi sampeyan saka masalah sing bisa nyekel sampeyan upami sampeyan ora nggunakake piranti kasebut. Kawruh jero ing dosis propionatMasteron uga bakal mbantu sampeyan nemtokake jumlah sing bakal ditampa kanggo entuk keuntungan maksimum Masteron.

Dosis Masteron standar kanggo wong sing umume digawe biasane 300-400mg saben minggu. Iku tegese sampeyan kudu ngisep injeksi 100mg saben dina kanggo enem nganti wolung minggu. Nanging, enem nganti wolung minggu ora makili siklus Masteron total, nanging wektu iku akeh sing luwih seneng njupuk bagéan saka Masteron tumpukan.

Sawetara wong seneng nyebar dosis menyang injeksi saben dina sanadyan iki ora ateges yen kabeh mau ngilang dosis saben dinten liyane. Yen sampeyan nggunakake Drostanolone Enanthate, siji utawa rong injeksi saben minggu cukup.

Kanggo wanita sing nggunakake obat iki kanggo perawatan kanker payudara, dosis standar 100mg, telung minggu saben minggu kanggo kira-kira wolu nganti rolas minggu wis dianjurake. Iki bisa nyebabake gejala virilization, nanging iku worth.

Kanggo atlet sing pengin nggabung ing kariré, 50mg mingguan luwih saka cukup nalika dijupuk nganti 4-6 minggu. Nalika sampeyan arep miwiti nggunakake tamba iki, apik yen sampeyan miwiti karo dosis sing luwih murah kanggo nguji ing toleransi. Wanita bisa munggah menyang 100mg yen obat kasebut bisa ditularake ing awak. Dosis Masteron sing ngluwihi 100mg saben minggu luwih saka 4-6 minggu bisa nyebabake gejala virilization.

Siklus Masteron propionat aasraw

Masteron bisa digunakake piyambak utawa dibandhingke karo steroid liya ing siklus Masteron. Iku gumantung marang keuntungan Masteron sing pengin entuk. Bisa uga dadi bulking utawa siklus massa sikil. Masteron nampilake khasiat sing apik nalika digunakake ing siklus ngecor ing ngendi tujuan utama pangguna kanggo ngilangi lemak lan nambah definisi otot. Punika pamirsane apa siklus Masteron bisa.

Siklus Pemula Masteron

Ing ngisor iki, Masteron Enanthate dimanfaatake amarga aspek kenyamanan sing akeh pamula bodybuilder katon ing steroid androgenic / anabolik (AAS). Benefit saka nggunakake Masteron Enanthate iku menehi kamar kanggo jadwal injeksi jarang lan banget kompatibel karo Testosteron Enanthate.

Ing kasus iki, siji bakal njupuk Testosteron Enanthate ing dosis 300-500mg saben minggu. Sampeyan bisa nggunakake dosis sing sampeyan aran paling apik kanggo sampeyan lan awak sampeyan bisa ngidinke. Alesan utama kanggo nglakokake siklus Masteron kuwi yaiku minangka pambuka lan kanggo nguji efek Masteron. Wiwit Masteron duweni efek penghambat aromatase, ora perlu digunakake bebarengan karo aromatase inhibitor liyane. Nanging, efek pamblokiran ora kaya kuwat, lan yen sampeyan nggunakake akeh senyawa aromatizable ing tumpukan. Masteron ora bisa digunakake kanthi efisien, lan sampeyan kudu nggunakake inhibitor kuwat. Punika conto pemula Master Masteron;

Periode- Rolas minggu

Saka minggu 1-12

Njupuk

Cepet Masteron Siklus

Siklus iki nyedhiyakake nyedhakake massa tanpa lemak uga potong lemak awak. Iku nguatake otot nalika ing wektu sing padha menehi nawisake lemak utawa gain otot kanthi gain lemak banget lan ora ana penylametan banyu. Nanging, kanggo entuk iki, sampeyan kudu nganggo diet sing bisa mbantu sampeyan nyadari asil kasebut.

Testosteron digunakake ing dosis 100mg saben minggu ing Testosteron Replacement Therapy. Alesan kanggo iki kanggo ngatasi panetepan produksi alam Testosteron dening steroid anabolik ing siklus iki supaya menehi sacara artifisial supaya awak tetep normal.

Dosis testosteron kurang uga counter aromatization sing bisa kedadeyan; saéngga ora perlu nggunakake aromatase inhibitor. Panganggone Masteron lan Anavar menehi siji bentuk fisik kanthi ngurangi utawa ngurangi massa tanpa nyuda.

Conto;

Periode- Sepuluh minggu

Minggu 1-10, njupuk;

  • Masteron (Drostanolone Propionate) 100mg saben dina liyane utawa 400mg mingguan
  • Testosteron Propionate ing 100mg saben minggu utawa 25mg saben dina liyane.
  • Anavar ing 50-70mg saben dina

Advanced Masteron Cycle

Iku siklus Masteron paling kuat sing efek hardening saka fisik uga nglereni nalika isih menehi kekuatan akeh-dibutuhake kanggo nggampangake bulking utawa entuk saka otot tanpa lemak. Kabeh padha karo siklus penengah, lan mung beda sing ing kasus iki ana tambahan Trenbolone.

Bodybuilders tresna babagan Masteron keuntungan menehi karo akeh sing nyadari owahan lan dramatis owah-owahan ing fisik. Manfaat Masteron luwih apik yen digunakake bebarengan karo diet sing tepat lan jadwal latihan sing cocog karo asil siji sawise. Trenbolone kuat lan ora aromatize lan bebarengan karo Masteron; padha nyedhiyakake hasil sing sampurna.

Periode- 10 minggu

Minggu 1-10

Njupuk;

  • Masterone (Drostanolone Propionate) ing 400mg saben minggu / Drostanolone Propionate 100mgsaben dina liyane.
  • Testosteron Propionate ing 100mg saben minggu utawa 25mg saben dina liyane
  • Trenbolone Asetat 400mg saben minggu utawa 100mg saben dina liyane


Masteron (Drostanolone propionate) Efek, Dosis, Efek samping

Efek samping proponstrasi Masteron aasraw

Minangka minangka efek samping Masteron, obat iki wis bisa ditandhani. Ing wanita, kacarita ndadekake gejala virilization, kondisi sing bisa diatur kanthi nggunakake rencana sing bener. Punika efek sisih Masteron diklasifikasikake ing kategori masing-masing;

Androgenic

Sawetara efek samping Masteron yaiku androgenic. Iki kalebu wutah rambute awak, kukul, lan rambute mundhut kanthi cepet ing wong-wong sing rawan karo pola botak lanang. Ing wanita, gejala virilization kaya ngeningake swara, pembesaran klitoris lan pertumbuhan rambut awak wis dilapurake.

Nanging, sampeyan bakal sok dong mirsani yen gejala virilisasi dumadi nalika dosis Masteron dhuwur, umpamane nalika perawatan kanker payudara. Kanthi dosis sing rada murah, sampeyan ora kena nandhang efek samping Masteron iki. Yen isih padha, gunakake Masteron nggunakake, lan gejala bakal ilang.

Cardiovascular

Masteron bisa nyebabake kadar kolesterol ing sawetara cara. Sampeyan bisa uga nyuda kolesterol HDL utawa ngalami paningkatan kolesterol LDL. Ana uga sawetara kasus sing nyebabake negatif marang tekanan getih sing wis dilapurake.

Kanthi iki, manajemen kolesterol penting nalika perawatan kasebut. Uga, yen sampeyan duwe kondisi sing wis ana ing kolesterol dhuwur, banjur obat iki ora aman kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora nandhang sangsara, mesthine sampeyan njaga gaya hidup ramah kolesterol. Apa tegese sampeyan kudu njupuk diet sehat sing nduweni asam lemak omega ing kathah uga entuk kagiatan kardiovaskular.

Hepatotoksisitas

Kabar apik iku Masteron ora steroid anabolik androgenik hepatotoksik lan ora bakal nyebabake karusakan ing ati. Ora perlu kuwatir yen atimu gagal nalika sampeyan lagi aktif Masteron Perawatan.

testosteron

Penekanan produksi testosteron minangka salah sijine efek sisih Masteron. Nduweni kurang testosteron ing awak ora mung ora sehat, nanging bisa nandhang sangsara saka macem-macem kahanan. Kanggo ngatasi iki, sampeyan kudu njupuk testosteron kanggo mesthekake yen sampeyan ora duwe defisit.

Sawise siklus Masteron, penting banget kanggo sampeyan nindakake PCT sing mbantu nyepetake pemulihan. Akibaté, produksi testosteron alam bakal bali normal ing wektu sing cendhak.

Estrogenic

Gynaecomastia lan penylametan banyu yaiku sawetara efek samping sing dikarepake wong nalika lagi nggunakake steroid. Untunge, efek samping estrogen sing ora kedadeyan karo Masteron amarga ora nduweni sifat progestin. Uga artine tekanan getih dhuwur sing bisa disebabake dening keluwihan banyu ora bakal dadi masalah karo nggunakake Masteron.

Kanthi steroid iki, sampeyan ora perlu nggunakake anti estrogen. Nanging, gumantung saka siklus Masteron utawa tumpukan sing ditrapake, sampeyan bisa mbutuhake anti estrogen.

Tuku Masteron propionate aasraw

Saben binaragawan utawa atlit uga kudu nggunakake Masteron propionat paling sethithik sapisan ing kariré. Uga, sing perlu Masteron prop kanggo tujuan medicinal bisa mikiraken ngendi kanggo tuku.

Sawetara wektu bali, iku ora akeh pilihan. Kanggo bodybuilders, siji kudu nyedhaki wong gedhe ing gedung olahraga lan nyuwun supaya referral. Sing mbutuhake obat bisa uga duwe sawetara chit-chatting karo kanca-kanca lan takon kanggo nyimpen paling apik sing padha tuku lan ngarep-arep sing paling apik. Dina iki, beda-beda. Wong ora kudu nggoleki toko kanthi fisik kanggo tuku apa sing dikarepake. Ana alternatif; tuku online.

Minangka sawetara uga ngemudhut internet, panggonan paling apik sampeyan bisa entuk Masteron kanggo didol. Iku cara sing luwih apik lan luwih apik ing ngendi sampeyan bisa tuku Masteron propionate.

Ing kene sampeyan bisa maca review, siklus paling apik, lan kesalahan sing wis ditindakake dening wong ing masa lampau ing kantor, kantor, lan liya-liyane. Ora ketompo lokasi sampeyan, produk bisa dikirim menyang tujuan sampeyan. Malah luwih apik sampeyan bisa nggawe tuku lan nampa paket sampeyan kanthi anonimitas lengkap. Saben uwong ora mangerteni apa sing ana.

Mesthi, tuku online ora sampurna karo kabeh wong. Sampeyan ora tau yakin yen sampeyan bakal nampa produk sampeyan sawise mbayar kanggo wong-wong mau. Kejabi kuwi, sampeyan ora bisa yakin manawa wektu sampeyan bakal njupuk sampeyan kanggo njaluk. Masalah apik iku kabeh masalah sing bisa dicegah. Apa sampeyan kudu nggawe sumber Master propionat sing dipercaya, lan sampeyan ora bakal perlu khawatir babagan apa wae sing digawe.

AASraw minangka situs paling apik ing ngendi sampeyan bisa tuku Masteron propionate. We offer Masteron dipercaya for sale ing rega Masteron terjangkau, lan pengiriman kita cepet. Liyane saka Masteron kita saka kualitas dhuwur. Ora mung bakal menehi sampeyan hasil Masteron paling apik nanging uga bakal nggawa sampeyan wektu paling cedhak kanggo sok dong mirsani asil. Kita kepenak babagan kesehatan, lan sampeyan bisa uga yakin yen Masteron propionate kita aman lan efektif. Njaluk Masteron propionate saka kita dina iki lan sok dong mirsani asil Masteron astounding ing wektu paling cendhak bisa.

Review Masterio propionat aasraw

Drostanolone Propionate bisa nambah dandan sing signifikan ing sakabèhé kekuatan lan uga menehi hasil sing tansah sampeyan pengin. Sampeyan bakal sok dong mirsani sing Masteron sadurunge lan sawise asil panyedhiya dening kedhaftar loro donya loro. Kene sawetara review saka wong sing wis digunakake ing sasi;

Masteron (Drostanolone propionate) Efek, Dosis, Efek samping

Chen ngandika, "Aku ngginakaken akeh wektu mikir apa aku kudu nggunakake kanggo njaluk leaner. Aku duwe otot sing gedhé, nanging ora katon kaya aku pengin dadi. Akeh lemak sing katon wis ditutupi. Sawise ngetokake akeh, aku teka ing Masteron Propionate sing akeh dipuji. Antarane akeh steroid sing digunakake kanggo nglereni, siji iki metu, lan aku ngomong dhewe, kok ora menehi nyoba? Aku dhawuh lan nggabungake siklusku. Ing patang minggu, aku wis wiwit ngelingi prabédan. Ing wektu aku rampung karo siklus, awakku katon hard banget. Otot-ototku katon nalika meter. Ingkang apik yaiku aku otot-ototku tetep utuh. Aku seneng karo Masteron Prop lan bakal menehi saran kanggo sapa wae sing kepengin duwe awak super gedhe. "

Zhang ngandika, "Aku meh rampung karo siklus nglereni wolung minggu, lan aku seneng banget karo Masteron. Steroid iki nyedhak aku looking super lean, lan kabeh kanca-kanca ing gym wis ngeweruhi. Padha terus takon apa aku nggunakake kanggo njaluk asil Fantastic. Kanggo minggu wolung, aku ora ngalami efek samping sing serius. Iku ndadekake steroid paling apik sing wis digunakake nganti saiki. Sampeyan bisa dipercaya Masteron review, lan sampeyan bakal reap asil sing apik. Steroid nglereni iki mung sing paling apik. "

Ah Kum ngandika, "Minangka atlet, aku wis nandhang kakurangan kekuatan amarga ora pati akeh dietku. Kadhangkala aku bisa lunga lan ora entuk separo maneh. Sampeyan bisa ngomong carane traumatizing nalika sampeyan duwe kompetisi balap ing sasi lan olahraga diwiwiti troubling sampeyan. Kanca disaranake Masteron Propionate amarga efisiensi nambahake kekuatan. Aku uga sinau sing ora bisa dideteksi sajrone test doping amarga umur setengah pendek. Supaya adoh wis menehi kula kabeh daya sing aku perlu. Aku bisa ngleksanani kabeh dina tanpa kudu ngenteni maneh kaya aku sadurunge. Iku wis nyedhiyakake keuntungan luwih gedhe tinimbang aku ngarepake lan bakal digunakake minangka anggere aku nganggep kanggo sembarang lomba. Iku steroid sing gedhe. "

Chunhua ngandika, "Masteron Propionate iku menehi hasil nyata nalika nerangake nyedhaki leaner, lan aku selawase syukuri. Aku digunakake ing stack amarga aku kompetisi modeling watara sudhut lan kabeh aku bisa ngomong iku iku juara. Sawetara wong wis ngucapake omongan kosong, nanging rahasia iki mundhut kualitas Masteron kanggo didol. Aku tansah tuku saka AASraw lan ora duwe masalah apa wae sing wicaksana. Liyane saka sing padha wis entuk paling Masteron rega sing bisa njaluk ing pasar. Aku saiki nyedhaki lan bisa ngalahake sing bakal dadi sing paling apik. Wis dibakar liwat lemak tanpa gawe kula nandhang sangsara saka efek scary steroid liyane nuduhke. Aku terus lali lan bakal tansah golek Masteron Propionate. "

Kum ngandika, "Pengobatan iki wis mbantu ibu saya sing lara ing kanker payudara. Sawise mbuwang akeh banget ing kemoterapi lan nandhang sangsara saka efek negatif sing disebabake, saiki kita bisa ndeleng cahya ing mburi trowongan. Iku pilihan paling apik yen sampeyan aran kaya kanker payudara sing wis nyebabake korban. "

Cathetan Suku

  1. Latihan lan Reproduksi Manungsa: Gangguan Kesuburan lan Kemungkinan ..., Diana Vaamonde, Stefan S du Plessis, Ashok Agarwal, kaca 230
  2. Anabolic Edge: Rahasia kanggo Muscle Massager Lean Extra, Phil Embleton, Gerard Thorne, Robert Kennedy Publishing, Page 18
  3. Anabolik, William Llewellyn, Page 33
1 Nyenengi
6448 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.