Salah tanggapan umum ing donya steroid anabolik | AASraw
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

 

Salah tanggapan umum ing donya steroid anabolik

 

Iki bakal dadi ringkesan umum kanggo tujuan pengetahuan umum, dudu pandhuan kepiye. Iki ora ateges aku nyengkuyung panggunaan uga minangka panggunaan panggunaan.

 

Steroid

Asring ora bisa dingerteni utawa ora salah- ana macem-macem jinis steroid. Kortikosteroid, sing duwe efek samping sing luwih elek tinimbang Anabolic Steroid, sakperangan alesan ora diidoni dening media lan panggunaan kasebut bisa Ditampa ing umume kasus- kalebu olahraga profesional lan perguruan tinggi. Dheweke asring digunakake kanggo nglawan inflamasi. Uga ana Progesteron sing digunakake ing pirang-pirang bentuk kontrol lair lan ditindakake dening jutaan wanita saben dina. Steroid anabolik (ing kene diarani AS utawa AS) yaiku sing dipikirake umume wong nalika lagi krungu "steroid" lan kabeh perkara sing ala.

 

Efek samping

Kabeh wong ngalami sisih liyane. Ora ana wong loro sing padha. Ngomong yen Kabeh wong bakal ngalami perkara sing padha. Sawetara wong duwe wektu sing angel banget babagan iki kaya sing katon ing benang lambesis. Mung ana efek sisih sing kabeh pengguna * lanang dijamin- lan atrofi testis kasebut.

  • A) Atrofis Tesis - yen sampeyan nambahi jumlah gedhe testosteron HPTA awak wiwit mati (mandheg nggawe testosteron amarga awak luwih saka cukup); Singkatnya, iki nyebabake bal sampeyan dadi cilik. Umume, iki malah ora katon. Mungkin pengurangan 25%, paling akeh 50%. Sawise sampeyan mbukak siklus, jalanake PCT (Terapi siklus siklus) maneh menyang ukuran lengkap. Ora permanen. Sawetara wong nglakokake HCG (Human chorionic-gonadatropin) nalika muter supaya bal bisa ukuran lan bisa uga mbalekake amarga sel leydig bisa dienggo.

 

Salah tanggapan umum ing donya steroid anabolik

 

  • B) Baldness / rambut rontog: AS ora nyebabake keguguran utawa rambute rusak. Nanging, bisa nyepetake proses kasebut. Yen rambut ilang ing kulawarga, kaget sampeyan bakal bisa uga calon kanggo nyepetake proses iki. Bill Roberts nulis babagan rong jinis Steroid- Tipe I lan Tipe II; Tipe Aku minangka senyawa utama kaya Testosteron, Tren, Decca, Sust, lan liya-liyane lan jinis II Winstrol (stanazolol), dbol, anavar, Masteron lsp. Umume wong nyalahake obat kaya Winstrol lan Masteron Enanthate (Drostanolone) minangka pelaku rambut rontog lan nyoba nyingkiri obat-obatan kasebut nalika prihatin babagan MPB, yen sejatine dudu kasus-tipe I duwe efek sing luwih jelas tumrap MPB (pola botak lanang) tinimbang jinis obat liyane. Lan jelas obat-obatan adhedhasar DHT (kaya deca) bakal luwih angel ing kulit sirah. Siji-sijine cara kanggo nglawan iki yaiku nggunakake Finasteride (propecia / proscar) sawetara shampo jinis rogaine topikal lan sawetara perkara liyane.
  • C) Kukul- sawetara wong pecah ing raine; sawetara wong pecah ing dodo utawa punggung ... lan kulit sawetara wong padha dadi resik. Maneh, kabeh wong beda-beda kena pengaruh.
  • D) Aku rumangsa yen iki kudune ditutupi ing atrofi testis lan aku lali. Kaping pirang-pirang aku krungu wong ngomong babagan AS nggawe kontolmu nyusut, yen tegese bal sampeyan. Dadi, kanggo njlentrehake, kontol sampeyan ora nyusut lan ora ana artine kaya ujar yen nyemprotake irung nyuda irung. Yen ana apa-apa, kanthi getih liyane sing mili menyang wilayah kasebut, aku bakal ujar manawa sampeyan bakal luwih rentan marang kedadeyan sing ngelawan. Maneh, gumantung karo senyawa sing sampeyan gunakake - sawetara obatan kayata Deca lan Tren bisa uga angel banget kanggo libido sampeyan (mula tembung "deca-kontol") lan sawetara wong milih ngonsumsi Tadalafil (Cialis) (171596-29-5) utawa viagra (ora prelu) nanging obat-obatan liyane kayata Tes lurus (apa wae) utawa dbol supaya sampeyan munggah ing tembok lan mesum kaya ... .. Umume bocah-bocah wadon sing duwe bojo utawa pacar ing siklus kayane seneng karo wonge lagi ing siklus, lol.
  • E) "Roid-nesu" - Ora ana prekara kasebut. Iku gampang kaya ngono. Yen sampeyan wong sing ora stabil, ya bakal nggawe sampeyan ora stabil. Nanging maneh, akeh barang lan obat sing bisa uga nyebabake. Yen sampeyan mental ora stabil utawa malah didiagnosis kelainan mental sampeyan ora nate mikir njupuk steroid. Muga-muga bisa uga kaya minuman keras. Umume wong ora kena pengaruh iki. Umume wong rumangsa swasana luwih apik utawa ora ana bedane babar pisan. Aku bisa ndeleng wong-wong bisa dadi luwih jago amarga wis rada gedhe lan rada kuwat, nanging uga ora ana sing nglaporake "nesu-nesu" (lembaga pamrentah utawa ora) yaiku horseshit.
  • F) Pati / gagal organ / etc.

Steroid ora nyebabake wong mati utawa nyebabake pati amarga ana reaksi sing ala. Ora ana panelitian ilmiah sing nuduhake link langsung menyang steroid anabolik lan pati. Wong bakal nuduhake Zyzz, nanging dheweke ora bakal nuduhake riwayat kulawargane penyakit / kahanan lan ora ana otopsi sing umum ditindakake? Kanggo ngutip statistik CDC saka taun 2005 saka Bigger Stronger Faster:

 

Salah tanggapan umum ing donya steroid anabolik

 

75,000 Wong setaun mati saka Alkohol

Wong 435,000 saben taun mati saka Tembakau

lan pati saka steroid anabolik ……: 3

Bebaya saka steroid luwih gedhe banget. Bandingake banget karo kahanan karo Pitbulls. Umume wong sawetara taun mati amarga kena ing sirah nganggo klapa utawa mung tiba ing tangga.

Ya, yen steroid rampung kanthi ala, bisa mbebayani. Steroid oral (kaya dbol, wintrol, anavar, lsp) iku hepatoxic lan bisa uga atos banget ing ati yen diombe kanthi dosis sing dawa banget lan suwe banget ... lan yen ngombe alkohol nalika siklus. Mula dianjurake supaya panel getih rampung sadurunge, sajrone, lan sawise siklus. Yen njupuk susu kaya susu bisa mbantu nyuda beban ati.

Tekanan Darah bisa lan bisa uga mundhak, maneh gumantung saka senyawa sing dijupuk (utamane) Bubuk Methandrostenolone (Dianabol) lan EQ). Nganggo beras ragi abang bisa mbantu njaga kolesterol lan BP supaya tetep tetep cekel. Mesthi wae ana sing kudu diawasi. Lan iku mesthi dadi sebab kenapa sampeyan kudu mangan BERSIH nalika lagi muter ing siklus - ora mangan pizza, burger, lan kentang goreng.

 

Salah tanggapan umum ing donya steroid anabolik

 

Salah tanggapan liyane

Steroid njupuk intramuskular- ora kanthi intravena. Ora ana bungkus band utawa tangan liyane. Yen sampeyan nyuntikake vena utawa saraf sampeyan bisa uga bakal mati. Ana situs injeksi khusus- sabuk, quad, glute, lan situs ventro-gluteal paling aman. Wong asring nganggep kuldi / glute minangka situs sing paling aman, aku ora setuju amarga angel nggayuh lan amarga syaraf sciatic cedhak banget karo wilayah kasebut lan yen sampeyan tekan, muga-muga sampeyan isih urip.

Steroid lan dudu obat ajaib. Sampeyan bisa lungguh ing kursi lan mangan keripik kentang lan bisa saya gedhe, nanging yen sampeyan nindakake nalika njupuk, sampeyan malah ora kudu mbuwang-mbuwang dhuwit. Sampeyan isih kudu nindakake gaweyan kasebut. Isih kudu mangan sing resik- dakkandhakake luwih resik. Isih kudu ngawasi kabeh.

Pro-hormon dudu alternatif sing aman kanggo steroid amarga sampeyan bisa tuku ing GNC / Nutrisi Lengkap / Ngendi wae. Dheweke luwih mbebayani lan asring sampeyan ora bisa tuku obat PCT sing asli ing kana, lan banjur golek dalan sing sejatine angel banget kanggo pulih- yen sampeyan pulih. Dadi akeh bocah sing pungkasane urip ing TRT amarga iki. Aku ora ngerti kepiye durung ana tuntutan hukum sawise tuntutan hukum marang toko kasebut.

1 Nyenengi
910 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.