USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Apa MK-677 (Ibutamoren) bisa digunakake kanggo Tinjauan Sarm Building Muscle [2019 NEW]

1.Apa MK-677 (Ibutamoren)?

Werna MK-677 (Ibutamoren) (159752-10-0) minangka rahasia hormon wutah (GHS) anyar. Sekretologis hormon wutah minangka senyawa sing dirancang kanggo fungsine minangka rahasia kanggo mbantu nambah tingkat hormon wutah. Hormon wutah dibutuhake supaya awak sampeyan bisa kerja kanthi efisien. Iki bakal mbantu sampeyan nambah pangembangan jaringan otot.

Wêdakakêna MK-677 (Ibutamoren) ora ngganggu proses fisiologis lan biologis liyane kayata produksi hormon alami. Apa tegese iki sampeyan bakal ngalami peningkatan tingkat hormon pertumbuhan tanpa ngalami efek samping kaya supatan testosteron. Manfaat Olah rogo ngencengke otot MK 677 akeh nanging kita bakal mbahas kabeh babagan mengko ing artikel iki.

2. Napa MK-677 (Ibutamoren) duwe jeneng liyane?

Ibutameron uga ditepungi minangka nutrobal mk677, Ibutamoren Mesylate lan sawetara wong bisa uga ngarani wangi kaya bubuk MK 677 (Ibutamoren). Kabeh jeneng kasebut nuduhake senyawa sing padha. Iki amarga sawetara wong pasar senyawa kasebut santai nanging sawetara ahli ujar manawa ora kalebu kulawarga sarms.

Ibutamoren uga dianggep minangka obat khusus amarga arang banget nemokake obat sing duweni potensi kanggo ngrangsang tingkat hormon wutah lan IGF-1 (faktor wutah kaya insulin).

Apa MK-677 (Ibutamoren) bisa digunakake kanggo Tinjauan Sarm Building Muscle [2019 NEW]

3. Kepiye carane MK-677 (Ibutamoren) bisa digunakake?

Bubuk MK-677 (Ibutamoren) (159752-10-0) nutrobal tumindak kanthi nambah sekresi hormon wutah (GH) lan faktor wutah-1 (IGF-1) .Ing iki nggayuh kanthi niru kepiye fungsi hormon ghrelin. Ghrelin minangka hormon sing kedadeyan alami yen sampeyan durung nate nemoni sadurunge.

Iki bisa mbengkelake gampang ing salah sawijining otak GHSR (reseptor ghrelin). Sawise stimulus, reseptor ghrelin banjur ngaktifake produksi hormon pertumbuhan ing otak. Bisa digunakake minangka neuropeptida ing CNS (sistem saraf pusat). Hormon iki populer kanggo menehi kemampuan kanggo ngrangsang napsu.

Iki uga ngatur distribusi energi ing awak lan uga mempengaruhi cara awak nyuda lemak. Iki uga bisa mengaruhi kemampuan awak bisa pulih saka kahanan kaya obesitas lan diabetes Type 2.

Yen digunakake dhewe, mk 677 duweni potensi nambah produksi HGH tanpa ngganggu hormon liyane. Akeh sing njupuk kasebut uga muji suplemen mk 677 amarga ora nyuda tingkat testosteron lan hormon pertumbuhan sing ana, yaiku bonus sing luwih gedhe yen sampeyan nganggep keuntungane.

4. Keuntungan MK-677 (Ibutamoren)

  • Wutah otot lan pulih

Salah sawijining keuntungan mk 677 utama yaiku ningkatake otot lan pemulihan. Wiwit suplemen mk 677 nambah tingkat IGF-1 lan GH, pangguna bisa ngetrapake ukuran kanthi gampang. Iki wis didhukung dening riset lan ilmu. Panliten sing ditindakake nuduhake peningkatan mussle massa utamane kanggo wong kurang kekurangan hormon lan wong tuwa utamane 60 taun lan ndhuwur. Akeh review mk 677 saka pangguna uga nuduhake manawa obat iki duwe asil positif ing bangunan jaringan otot.

  • Kapasitas tulang tambah

Minangka lara umur, kapadhetan balung saya suda. Akeh wong tuwa sing nandhang lara lemah lan osteoporosis nyebabake kekurangan mobilitas lan nyeri. Sawetara bocah lan wong tuwa uga nemoni kedadeyan kasebut nanging bisa uga amarga ketumpatan balung sing mudhun. Suplemen bubuk MK-677 stimulus hormon wutah lan giliran ngaktifake turnover balung. Mangkene obat kasebut bisa mbiyantu nguatake balung.

  • Ngalangi Waste Otot

Ing panelitian riset ilmiah sing ditindakake kanggo wolung wong pasa, Ibutamoren mk 677 bisa mbatalake mbuwang otot lan mundhut protein. Panaliten liyane mbuktekake manawa obat kasebut uga mbantu pasien tuwa sing nandhang fraktur pinggul entuk kekuatan otot sing ditingkatake lan entuk bathi luwih apik.

  • Tendon Wutah lan Nyegah cedera

Meh kabeh binaraga ngakoni kepiye cedera utamane kemajuan kanthi ngunci dheweke metu saka gym nganti pirang-pirang dina, utawa uga sawetara minggu. Yen sampeyan terus-terusan nglampahi wektu ing gedung olahraga, ciloko ora bisa diobati. Kajaba iku, kenaikan cepet otot kanthi asil latihan sing sregep, bisa uga nyebabake tekanan ing jaringan sampeyan kalebu balung sing nyebabake kacilakan.

Nalika nerangake ndandani tendon rusak, ligamen, lan balung, hormon wutah penting. Kanthi nambah tingkat hormon pertumbuhan, suplemen mk 677 njamin manawa jaringan konektip dibersih lan uga sehat. Kapadhetan balung bisa saya tambah kanthi signifikan lan saengga balung sampeyan bakal nambah kekuatan supaya sampeyan bisa nahan massa otot. Akibaté, sampeyan ora bakal cenderung cilaka biasane.

  • Lemak mundhut

Umume pangguna ngakoni yen mk677 nulungi dheweke mundhut lemak cepet. Hasil mundhut lemak X 677 dilaporake bisa uga nggumunake amarga GH minangka siji-sijine hormon sing bisa nulung sampeyan ngobong lemak subkutaneus lan visceral, nalika sampeyan bisa ngasilake massa otot tanpa lemak. Akibaté, Ibutamoren mesthi ditambahake ing program pamulihan awak.

  • Kulit, kuku lan rambut sing luwih apik

Hormon wutah wis kabukten nambah sel kulit. Wiwit MK-677 ngaktifake GH, pramila obat kasebut bisa nyegerake lan nyegerake penampilan rambut, kuku, lan kulit.

  • Efek Nootropik

Manfaat mk 677 liyane yaiku ngrangsang reseptor ghrelin lan bisa nyebabake nootropic efek. Miturut panaliten riset diterbitake dening NCBI bisa mbantu ningkatake fungsi otak kanthi mempengaruhi rong mekanisme kanthi ora langsung. Mekanisme iki kalebu ngundhakake IGF-1 sing mbantu ningkatake memori memori lan kemampuan sinau. Lan, liwat kualitas lan kuantitas turu turu. Turu penting amarga njamin fungsi kognitif sing optimal.

  • Ngalangi kekurangan hormon pertumbuhan

Mk 677 nambah IGF-1, IGFBP-3, lan tingkat hormon wutah ing bocah-bocah sing kekurangan hormon pertumbuhan tanpa ngganti konsentrasi kortisol, prolactin insulin, glukosa, thyroxine (T4), thyrotropin utawa triiodothyronine (T3).

Ibutamoren nuduhake efek sing padha marang pria kurang GH, nanging glukosa lan insulin uga saya tambah.

  • Waras luka

Hormon wutah ningkatake penyembuhan luka lan regenerasi jaringan, saengga Mk 677 mbantu mbantu iki kanthi nambah tingkat hormon wutah. Iki didhukung dening laporan binaragawan sing digunakake ibutamoren sadurunge.

  • Ngobati Hangovers

Wong sing wis nggunakake MK-677 sadurunge nglaporake rasa lega saka hangovers.

  • Gampang Nganyarke

Dadi Mimetor Ghrelin sampeyan kudu ngombe panganan akeh ing sangisoré Ibutamoren. Apa iki migunani utawa ora cocog miturut target, sampeyan kudu ngerti yen iku salah sawijining asil mk 677 sing ora kontroversial.

  • Kesejahteraan sakabehe

Ibutamoren makarya banget kanggo nguatake kekebalan lan kesejahteraan. Kemampuan awak nglawan lan ngilangi kelainan musiman lan alergi. Sampeyan bakal miwiti urip kanthi tenang kanthi tentrem atine.

5. Daur ulang MK-677 (Ibutamoren)

Siklus 1: Kanggo nggayuh bubuk serbuk MK 677 (Ibutamoren) paling optimum, sampeyan kudu miwiti karo 10mg saben jam 24 kanggo nggunakake 11 kaping pisanan sadurunge nambah 20-25mg saben 24 jam mengko ing sekitar 12th minggu. Iki bisa dijupuk minangka cairan, oral utawa kapsul.

Siklus 2: Sampeyan uga bisa miwiti karo 15mg saben jam 24 lan luwih dawa siklus MK 677 sampeyan ngluwihi 12 minggu. Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu kuwatir babagan masalah kelenjar pituitary utawa efek samping liyane.

Siklus 3: Umume binaraga milih siklus kanggo ngluwihi dosis MK 677 menyang 50mg saben dina lan njaga siklus MK 677 wolung minggu.

Siklus 4: Yen sampeyan pengin nggawe otot, pangguna nggunakake dosis Ibutamoren saka 30mg saben jam 24.

Siklus 5: Yen tujuan utama sampeyan bakal ngilangi lemak, mula akeh pangguna sing berpengalaman menehi saran kanggo nggunakake jam 20mg saben jam 24.

Siklus 6: Yen tujuan utama yaiku kanggo ngobati ciloko, dosis dosis X 677 saka 10-20mg saben dina dianjurake banget.

Warta sing apik yaiku sampeyan ora mbutuhake PCT (Post Cycle Therapy) kanggo mk 677 amarga ora ngganggu hormon apa wae.

Apa MK-677 (Ibutamoren) bisa digunakake kanggo Tinjauan Sarm Building Muscle [2019 NEW]

6. Apa dosis dosis MK-677 (Ibutamoren) paling apik?

Penelitian lan laporan saka pangguna sing berpengalaman nuduhake yen 20mg nganti 30mg yaiku dosis MK 677 paling optimal. Sawetara pangguna nglaporake njupuk luwih saka 30mg ibutamoren saben dina, nanging iki ora menehi asil sing luwih apik. Dawane siklus MK 677 wis kabukten luwih penting tinimbang dosis ibutamoren.

Penting yen sampeyan njupuk ibutamoren kanggo wektu sing luwih suwe. Tingkat hormon wutah kudu tuwuh kanthi bertahap ing awak sampeyan. Pembentukan hormon bertahap bisa nganti sawetara minggu sadurunge malah ngrasakake efek kasebut.

Tujuan sampeyan uga nemtokake jumlah mk 677 sing kudu sampeyan lakoni. Mangkene dosis sing disaranake kanggo macem-macem tujuan.

  • Bangunan otot: 30mg saben dina
  • Ilang lemak: 20mg saben dina
  • Penyembuhan cedera: 10-20mg saben dina

Yen sampeyan durung digunakake Bubuk Ibutamoren (159752-10-0), disaranake sampeyan miwiti karo 10mg kanggo ndeleng kepiye awak nanggepi.

7. Apa MK-677 (Ibutamoren) Duwe efek sisih?

Mk-677 duwe efek sithik lan sithik banget lan yen ana kedadeyan, bisa gampang dikelola. Ing ngisor iki sawetara efek sisih:

Saya suwe turu

Sawetara pangguna bisa turu tanpa gangguan nganti jam 12 sawise njupuk ibutamoren nyebabake rasa keletihan ing dina sabanjure. Yen nemoni iki, sampeyan kudu ngukur dosis utawa dibagi dadi kaping pindho saben dina lan efek sisih MK 677 kasebut bakal ilang.

Cramps

Sanajan ora bisa kedadeyan ing kabeh pangguna, sawetara pangguna entuk kram otot ringan nalika njupuk ibutamoren. Efek samping MK 677 iki uga bakal bisa nahan sawise sampeyan mungkasi njupuk ibutamoren.

Sampeyan bisa uga ngalami penylametan banyu lan nambah napsu, nanging biasane biasane muncul nalika njupuk dosis ibutamoren sing dhuwur banget. Sawise sawetara wektu, kabeh efek sisih kasebut kanthi alami bakal ilang dhewe yen sampeyan mandhegake mk 677.

8. Apa setengah umur MK-677 (Ibutamoren)?

Mk 677 setengah urip kira-kira jam 24. Apa tegese teori kasebut minangka salah sawijining dosis saben dina saben dina. Nanging wis diamati yen sampeyan njupuk dosis saben dina, tingkat hormon wutah bisa uga spike.

Iki bisa diikuti karo rasa sayah utawa lesu. Iki bisa nyingkiri kanthi ngilangi dosis dadi loro ing sedina utawa nggunakake dosis sadurunge turu. Kanthi mangkono, sampeyan bakal turu kaya raja lan produktivitas sampeyan ora bakal kena pengaruh sajrone mbesuk.

9. Asil MK-677 (Ibutamoren)

Pancen ujar manawa Mk 677 nyebabake Olah raga lan panggunaan liyane sing wis kasebut sadurunge. Ibutamoren minangka senyawa sing efisien amarga nambah otot, lan uga bisa mbantu ngobong kulit, rambut, lan lemak.

Pangguna sing nuduhake Mk 677 sadurunge lan sawise foto lan asil nuduhake ibutamoren bisa ngganti komposisi awak kanthi akeh. Dheweke bisa nambah akeh otot nalika ilang lemak awak.

Nalika ibutamoren digunakake bebarengan karo bangunan badan liyane kayata SARM MK-2866 lan LGD-4033, bisa ngganti awak kanthi lengkap, menehi asil sing ngetokake pikiran. Sampeyan uga kudu nyathet yen sampeyan kudu olahraga lan njaga diet sing tepat yen sampeyan pengin entuk asil binar binutut (159752-10-0).

Apa MK-677 (Ibutamoren) bisa digunakake kanggo Tinjauan Sarm Building Muscle [2019 NEW]

10. Apa FDA MK-677 (Ibutamoren) disetujoni?

Wiwit ibutamoren isih dadi New Narkoba Investigational, durung disetujoni FDA. Nanging, mk 677 wis digawe eksperimen dening sawetara binaragawan ahli ing komunitas binaraga sing ngaku yen aman kasebut aman. Iki uga wis akeh disinaoni para ilmuwan sing uga ngakoni yen obat kasebut efisien.

11. Apa MK-677 (Ibutamoren) aman?

Ibutamoren aman yen dijupuk ing dosis sing disaranake. Utamane aman banget kanggo individu sing sehat. Nanging, yen obat kasebut dijupuk dosis sing luwih dhuwur tinimbang sing disaranake, pangguna bisa ngalami edema lan kram otot. Nanging kenapa sampeyan pengin njupuk dosis sing luwih dhuwur tinimbang dosis sing disaranake?

Uga sawetara sithik efek negatif sing bisa dialami mudhun sawise sampeyan mandheg nggunakake Ibutamoren. Kajaba iku, gampang diurus sanajan nggunakake obat kasebut.

12. Apa MK-677 (Ibutamoren) sah kanggo Tuku?

Umume wong takon, apa didol MK 677? Yen sampeyan salah sawijining, aja kuwatir, kita bakal mangsuli pitakon ing kene.

Saiki, bubuk MK-677 (159752-10-0) mung kasedhiya kanggo didol minangka obat riset, saengga kanthi teoritis, angel golek obat kasebut yen ujar manawa sampeyan pengin kanggo menehi binaraga. Nanging, mayoritas binaraga negesake manawa tuku kanggo riset mung kanggo mbayari. Sadurunge klik tombol 'MK 677 tuku online', priksa manawa pemasok sing sampeyan tuku iku sah lan sah. Sampeyan kudu yakin manawa sampeyan tuku obat sing paling murni amarga bentuk nutrobal sing ora sopan bisa uga ditrapake kanthi efek samping sing serius.

13. MK-677 (Ibutamoren) Kanggo Olah rogo ngencengke otot

Ibutamoren saiki wis misuwur banget ing komunitas binaraga. Alesan utama kenapa mk677 nutrobal ditrapake ing bangunan otot yaiku kanggo nambah tingkat GH. Sapa wae sing Olah rogo ngencengke otot kudu ngarep-arep dadi paling angel lan paling gedhe.

Wiwit hormon wutah duwe peran utama ing pambangunan awak, mula dheweke pengin ing tingkat sing luwih dhuwur nalika tetep aman. Tingkat hormon wutah sing luwih dhuwur, binaraga sing luwih cepet lan luwih gampang bisa nambah otot tambahan.

Wiwit Hormone Pertumbuhan larang banget, ora ana solusi sing ramah kanthong liyane kanggo ningkatake hormon wutah, kajaba Nutrabol. Mk 677 akeh sing bisa dibandhingake HGH (Hawa Pertumbuhan Manungsa) lan kanthi efisien bisa ningkatake tingkat hormon wutah manungsa kanthi akeh.

Sampeyan bisa nggawe urutan akeh MK-677 kanthi online. Dijual MK 677 sah bisa digunakake minangka bahan kimia kanggo riset. Sampeyan uga bakal ndeleng akeh binaragawan sing tuku ibutamoren lan ngaku mung kanggo nggunakake riset.

Sampeyan uga penting manawa sampeyan ngerti Nutrobal mesthi dibandhingke SARMs. Conto sing sampurna yaiku gabungan S23, MK-677, lan RAD140 (Testolone) bubuk.

Cathetan Suku

  1. Perpustakaan Kedokteran Nasional AS, Institut Kesehatan Nasional, Ralf Nass, Suzan S. Pezzoli, Mary Clancy Oliveri, James T. Patrie, Frank E. Harrell, Jr., Jody L. Clasey, Steven B. HeymsfieldMark A. Bach, Mary Lee Vance, lan Michael O. Thorner, MB, BS, D.Sc, Efek saka Mimetik Oral Ghrelin babagan Komposisi Badan lan Hasil Klinikal ing wong diwasa lawas: Sawijining Randomisasi, Uji coba.
  2. Janssen I, Heymsfield SB, Wang Z, Jisim otot otot rangka lan distribusi ing lanang lan wanita 468 umur 18-88 taun. J Appl Physiol. 2000; 89: 81-88
  3. Adunsky A., Chandler J., Heyden N., Lutkiewicz J., Scott BB, Berd Y.,. . . Papanicolaou DA (2011). MK-0677 (ibutamoren mesylate) kanggo perawatan pasien sing pulih saka patah pinggul: studi IIb multisenter, acak, plasebo-kontrol. Arsip Gerontologi lan Geriatrics, 53 (2), 183 – 189.
0 Nyenengi
42 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.