Kabeh babagan Winstrol

1. Apa Winstrol? 2. Carane ora Winstrol?
3. Manfaat Winstrol Top 15 ing Bodybuilding 4. Winstrol Dosis
5. Winstrol Setengah urip 6. Winstrol Detection Time
7. Winstrol Cycle 8. Winstrol Post Cycle Treatment
9. Carane Long Dadi Njupuk Kanggo Hasil Winstrol? 10. Efek Samping Winstrol Umum
11. Carane supaya efek Winstrol Side 12. Winstrol Contraindications
13. Cara Buy Winstrol Online 14. Winstrol Powder Recipe

Deskripsi Meta

Apa steroid anabolik sing pancen yakin yen nggoleki bobot awak lan bebarengan nahan massa otot? Nggoleki yen wis ana perbankan ing stanozolol (Winstrol) steroid, keuntungan wis liwat steroid liyane, lan carane tuku winstrol.

Manfaat Winstrol Top 15 Sampeyan Perlu Ngerti Sadurunge Tuku Winstrol Online

Pambuka

Yen sampeyan pengin ngobong lemak lan duwe massa awak tanpa lemak, sampeyan bisa langganan gym lan nglakoni latihan sawetara senyawa. Nanging, iki kudu konsisten lan latihan reguler. Cara mung kanggo ilang bobot kanthi cepet, duwe daya tahan maksimal, lan gain utawa njaga massa otot kanthi njupuk tambahan steroid.

Ora kaya steroid liyane sing efek samping luwih gedhe tinimbang manfaat, winstrol duwe sawetara kauntungan kanggo pangguna. Siji liyane bab sing kudu ngerti iku duwe sawetara terapi nggunakake banget.

1. Apa Winstrol?aasraw

Gambaran saka Winstrol

Sadurunge kebangkrutan ing kaca iki, sampeyan bisa uga wis takon babagan pirang-pirang pitakonan babagan, "Apa winstrol lan apa sing ditindakake?" Inggih, artikel iki bakal ngatonake luwih saka sampeyan pengin ngerti.

Winstrol utawa Stanozolol yaiku steroid sintetik kanthi sipat anabolik lan androgenik. Ing wangun mentah, senyawa kimia organik iki ngasilake CAS no. 10418-03-8. Stanozolol asalé saka dihidrotestosteron (DHT). Proses pambentukan kasebut kalebu condensing 3-keto-aldehid saka oxymetholone karo hydrazine.

Winstrol kasedhiya minangka lisan utawa obat suntik. Tumindak kanthi miwiti sintesis protein lan nyepetake pertumbuhan otot. Kejaba iku, akeh wong nyemprotake sajrone siklus pamotongan kanggo entuk fisik sing diencerake nanging lanang. Obat iki dilarang ing akèh negara kalebu FDA Amérika Sarékat wis nyathet minangka bahan kelas III.

Senadyan ngetokake sifat anabolik, winstrol uga duwe sawetara larutan terapeutik. Contone, bisa ngobati penyakit-penyakit otot, ngrangsang produksi hemoglobin, lan ing perawatan angioedema. Senajan stanozolol mung kasedhiya ing resep dokter asli, sampeyan isih bisa nemokake Winstrol kanggo didol ing toko paling akeh online.

Obat iki kaping telu anabolic dibanding testosteron. Dadi steroid alkohol alkohol C17-alpha, stanazolol nduweni wangun struktural sing unik amarga modifikasi hormon dihydrotestosterone. Mulane, zat kasebut yaiku anabolik 10x tinimbang isensik.

Winstrol testosteron
Rating anabolik 320 100
Rating androgenic 30 100

Sajarah

Winstrol pisanan muncul ing 1959. Winthrop Labs ngembangake kanthi tujuan ngobati kondisi otot-nyisihake vena lan terminal. Kapasitas nitrogen ing obat iki nggawe resep sing tepat kanggo kondisi nyeri otot. Dening 1962, dheweke wis entuk persetujuan saka Food and Drug Administration (FDA).

Apa sing digawe Winstrol misuwur yaiku kontroversi doping nalika Olimpiade 1980. Aku bakal nerangake. Ing olahraga athletik 1988, Ben Johnson menang medali emas nalika menang ing balapan 100M. Dheweke nyipta rekor anyar kanthi ngalahake Olimpiade Amerika, Carl Lewis.

Sanajan dadi pemain sprinter kelas donya, Johnson ditumpangi amarga nggunakake Stanozolol kanggo nambah kinerja. Akibaté, para panguwasa nuli mbuwang medali lan banjur nulak dheweke saka Olimpiade.

Sawisé steroid anabolik iki pancen efektif, paling atlit sing diiringi kanthi doping kanggo olah raga. Nanging, pamaréntah AS nandhang sengsara kanthi nggunakake steroid. Akibaté, iku ngencengi aturan sing ngatur produksi, panggunaan, lan sade suplemen kasebut.

Jeneng merek Winstrol

  • Winstrol
  • Winnie
  • Winny
  • Stanozolol
  • Androstanazole
  • Estazol
  • Stromba
  • Methylstanazol
  • Stanazolol


Elinga yen wangun mentah saka tamba kasebut minangka bahan kimia kristal putih sing mateng. Paling wong nemokake winstrol bubuk rasa dadi kuwat.

Manfaat Winstrol Top 15 Sampeyan Perlu Ngerti Sadurunge Tuku Winstrol Online

2. Carane ora Winstrol?aasraw

Winstrol minangka steroid heterosiklik sing nduweni afinitas sing kuat kanggo reseptor androgen. Sampeyan ora mung bakal nggawe sintesis protein nanging uga ngedalaken pembentukan kolagen. Obat iki nyebabake anabolisme protein lan sabanjure nulakake aktivitas katabolik.

Ngurangi tingkat Sex Hormone Binding Globulin (SHBG), kanthi mangkono, ningkatake testosteron gratis. Salajengipun, awak sampeyan nganggep sifat anabolik.

Efek samping steroid anabolik sing paling umum yaiku ciri estrogen. Nanging, winstrol ora bakal aromatisasi dadi estrogen. Alasanipun yaiku sing A-ring sing ngganti grup 3-keto, nggawe obat steroid sing garing.

Ing ngarsane klompok metil ing strukture ningkatake kasedhiyan bio saka stanozolol ing awak. Hasil winstrol bakal katon sadurungé dina 14.

3. Manfaat Winstrol Top 15 ing Bodybuildingaasraw

Yen sampeyan pengin entuk manfaat saka winstrol, sampeyan kudu nggabungake karo latihan lancar regime lan diet sehat. Amarga badan kita beda-beda sajroning aksi lan reaksi narkoba, sawise resep lan njaga siklus cendhak bakal nylametake sampeyan saka efek samping.

Winstrol manfaat 1: Zero Risiko Aromatisasi Estrogen

Apa sing ndadekake Winstrol metu antarane kabeh steroid anabolik liyane yaiku nyatane ora owah dadi estrogen. Kanggo pangguna lanang, iki minangka fitur sing paling penting sampeyan bisa nemokake ing tamba nambahi otot.

Ayo kula penjelasan. Sawise nang jero awak, steroid cenderung ngowahi dadi estrogen. Efek samping estrogen kasebut ora bakal nyenengake nalika sampeyan kudu mlaku bareng karo dodo feminin, sing bakal dianggep wong sosialite.

Yen ana apa-apa sing bakal ninggalke sampeyan kanthi nandhang risiko nalisir aromatisasi, banjur kasebut winstrol vs babad manis anavar. Steroid iki loro ora nuduhake efek domino saka konversi estrogen utawa penylametan banyu.

Winstrol manfaat 2: Otot Gain

Winstrol duweni peran kanggo nambah anabolisme protein. Iki nyebabake sel-sel otot kanggo ngasilake lan nyegah minangka akeh protein sing bisa, kanthi mangkono, nambah massa otot lan kekuatan. Amarga pangembangan ing proses metabolisme, awak ngasilake adenotriphosphate, sing njupuk peran utama ing bangunan otot.

Numpuk stanozolol karo Deca steroid lan sapérangan latian majemuk, lan sampeyan bakal entuk winstrol sadurunge lan sawise kasil ilang virus.

Manfaat Winstrol Top 15 Sampeyan Perlu Ngerti Sadurunge Tuku Winstrol Online

Winstrol keuntungan 3: Kekuwatan lan Ketahanan

Saben binaragawan profesional bakal negesake lan ngonfirmasi yen steroid, sing mung nambah massa otot tanpa ningkatake daya tahan sampeyan ora ana guna.

Dadi, kepiye carane stanozolol nambah kekuatan sampeyan? Ayo kula penjelasan. Obat iki nambahake produksi sel getih abang ing awak sampeyan. Awit sel kasebut tanggung jawab kanggo mbeta oksigen, otot lan uga entuk oksigen sing cukup kanggo nandhang latihan sing luwih dawa lan angel.

Thanks kanggo kemampuan mblokir kortisol, winstrol bakal nyepetake proses pemulihan lan nyegah stres utawa depresi. Kanggo alasan iki para panganggo sing njupuk bagean ing olahraga kompetitif kaya dolanan utawa balap, bank ing steroid kanggo ningkatake kinerja.

Winstrol keuntungan 4: Bulking Cycle

Dokter bakal menehi resiko winstrol kanggo pasien sing nemokake angel kanggo ngatasi bobot normal. Nanging, iki ora dadi titik sing bener sing arep dakilangake.

Wanita wis disaranake supaya bisa ngendheg steroid anabolik amarga bisa nyebabake efek samping androgenic. Kosok baline, ana sawetara kabar gedhe babagan keseimbangan jender ing industri binaraga. Winstrol kanggo wanita wis mesthi nambah otot tanpa rambute tanpa ribut babagan rambut awak sing luwih dhuwur, alat kelamin elongated, utawa kord vokal sing jero.

Winstrol keuntungan 5: Efek Sampingan Androgenic Resiko Kurang

Winstrol kalebu salah sawijining steroid anabolik sing nduweni rating androgenic sing slung. Mulane pangguna lanang lan wadon ora seneng ngalami rambute utawa kukul.

Nanging, ora ateges sampeyan kabeh aman saka efek samping winstrol iki. Ngidini kula ngetokake sawetara cahya ing kene. Sapérangan individu sing sacara geografis rentan kanggo androgenic upshots malah ing cahya sing rada. Yen sampeyan ora gugur ing kategori iki, banjur tamba kasebut bakal dadi apik kanggo sampeyan.

Winstrol keuntungan 6: Lean Appearance (Cutting Cycle)

Sakabèhé steroid anabolik bakal nimbulaké efek bulking sing akèh banget kaya klompok otot. Yen sampeyan minangka binaraga pro utawa atlit sing kompetitif, penampilan akeh bisa ngganggu kinerja sampeyan ing kompetisi.

Bab sing paling apik babagan winstrol yaiku mbantu pangguna kanggo ngreksa otot. Mulane, amarga tamba kasebut digunakake ing tahap pemotongan kanggo ngurangi lemak awak sajrone siklus. Winstrol klub karo Primobolan lan sampeyan bakal katon kanthi tampilan vaskular.

Winstrol keuntungan 7: Ora Ana Penylametan banyu

Hormon-hormon androgenic sing ana ing steroid anabolik arupa panyebab utama penylametan sodium, mula, cenderung awak bisa nahan banyu. Obat estrogen sing luwih akeh, banyu luwih akeh awak sampeyan bakal tetep. Kejabi, efek samping iki disambungake karo boating lan hipertensi.

Saiki, mung ana telung steroid sing nduweni sifat diuretik. Iki minangka stanozolol, anavar, lan trenbolone. Yen sampeyan mbandhingake keuntungan saka Winstrol vs anavar, sampeyan bakal nyadari yen loro-lorone duwe efek binaraga sing eksklusif. Nanging, Winny bakal mbantu sampeyan gain luwih saka otot tinimbang telung steroid liyane.

Winstrol keuntungan 8: Therapeutic Uses

Ing otak konco Winstrol ngembangake steroid kanthi maksud ngurus kahanan otot. Pangobatan panggunaan stanozolol utama yaiku ing perawatan angioedema, sing nyebabake pembengkakan saka pasuryan, tenggorokan, utawa kelamin.

Kahanan liyane sing bakal nuntun sampeyan ing resep winstrol kalebu ulkus dekubitus, anemia aplastik, osteoporosis, penurunan aktivitas fibrinolitik, utawa gagal pertumbuhan. Kejabi, steroid minangka obat pokok kanggo kelainan spesifik, sing mung bisa dikelola kanthi nguripake proses katabolik.

Apa aku nyebutake manawa winstrol dadi steroid manungsa lan kewan? Saiki sampeyan ngerti! Senadyan ningkatake kinerja kewan sing njupuk bagean ing kompetisi kayata balap jaran, Winny uga minangka tamba dokter hewan. Iku ngrangsang pertumbuhane pedhangan lan ngatur kelainan nutrisi ing kucing lan asu.

Winstrol keuntungan 9: Sampurna kanggo Stacking Steroid

Senajan ana variasi sing beda steroid anabolik, sampeyan ora bisa tumpukan kaya permen. Stacking stacking tepat njamin asil sing apik. Nanging, kerumitan kasebut dumadi nalika sampeyan kudu ngenali manawa tambahan saka campuran liya uga beda, lan cara paling apik sampeyan bisa nyampur lan cocog.

Ngidini kula kanggo njlentrehake apa sampeyan kudu tumpukan Winstrol karo obatan liyane.

Akèh steroid anabolik bakal ngubungaké Hormon Sex-Binding Globulin. Persambungan sing dhuwur saka SHBG netralake tumindak steroid ing awak pangguna, mula nggawe obat sing ora ana guna.

Kasus iki beda karo winstrol amarga ngurangi tingkat SHBG ing awak. Mulane, sampeyan bisa tumpukan karo pirang-pirang steroid lan isih bisa ngatasi otot lan wangun vaskular sing apik banget. Kombinasi Winstrol cocok kita kalebu trenbolone, cardarine, Primobolan, andarine, anavar, utawa masteron.

Testosteron uga apik kanggo numpuk nanging priksa manawa kanggo njupuk dosis sing kurang supaya sampeyan ora bisa mungkasi efek aromatisasi.

Winstrol keuntungan 10: Kembang dhuwur

Kasedhiya bio saka steroid bakal nemtokake kekuatane. Kanggo stanozolol, ana klompok metil ing struktur sing ndadekake bioavailable nganti jam 24. Obat iki nambahi otot bisa ngliwati ati tanpa mecah.

Winstrol keuntungan 11: Multiple Ways of Administration

Sampeyan bisa njupuk winstrol sacara lisan utawa liwat injeksi intramuskular. Sing mantan diterbitake kaping pindho dina wiwit setengah setengah urip. Kosok baline, sing terakhir nduweni umur setengah maneh, mangkono, dijupuk sepisan dina.

Yen kita pindhah menyang laporan konsumen, sing paling akeh percaya yen wangun suntik bisa ngasilake asil sing paling apik. Nanging, siji bab sing bakal nyebabake rasa nyusahake yaiku injeksi sing nyenyet, sing tetep sanajan sawise administrasi.

Apa sampeyan pengin ngliwati efek samping keracunan hati? Banjur sampeyan kudu nyuntik tinimbang ngelek pil. Liwat injeksi, winstrol bakal ngetik sistem sirkulasi sacara langsung tanpa ngliwati ati.

Winstrol keuntungan 12: Sawetara efek sisih

Kaya obat apa wae, winstrol uga duwe efek samping. Nanging, nalika sampeyan tetep dosis Winstrol sing disaranake nalika njaga siklus wektu sing cendhek, sampeyan bakal ngalami cilik tanpa efek samping.

Paling banter sing disengiti wong sing disebabake hormon androgenic lan estrogenic. Ing kasus iki, winstrol nduweni peringkat sing paling androgenik lan ora duwe potensi ngowahi dadi estrogen. Dadi, sampeyan aman!

Manfaat Winstrol Top 15 Sampeyan Perlu Ngerti Sadurunge Tuku Winstrol Online

Winstrol keuntungan 13: Kena apik kanggo Wanita

Paling steroid anabolik sing dikontraindiksi ing wanita amarga kemungkinan reaksi androgenik sing dhuwur. Tingkat tinggi androgen bakal nyebabake rambut rontog ing wong, swara deepening ing wanita, lan sawetara efek samping lucu liyane sing ora bakal kebangetake.

Kasus iki beda karo stanozolol amarga iku antarane steroid sawetara sing rating androgenic kurang. Perbandingan cepet antara rasio androgen lan anabolik tamba lan testosteron bakal kira-kira padha karo 10.7: 1 lan 1: 1. Kanthi nilai-nilai kasebut, sampeyan saiki ngerti sebabe sampeyan isih bisa ngetokake winstrol kanggo wanita tanpa nyingkirake minangka Jay Cutler.

Cara Pilih Pemasok Serbuk Steroid di 12 Steps

Winstrol keuntungan 14: Steroid Kewan


Ing Veterinary, stanozolol (Winstrol / winny) nggunakake sawetara babagan terapi lan steroid anabolik. Kaping pisanan, wangun suntik mung ditrapake kanggo kewan. Sawetara wong bakal nggunakake tamba nalika doping kanggo balap jaran utawa kompetisi kewan liyane sing relevan.

Winstrol keuntungan 15: Kacepetan lan Agility

Sampeyan mbokmenawa bisa mbantah apa sebabe atlet warnane bakal golek steroid, sing mung bakal mbentuk otot-otot lan menehi efek bulking. Inggih, winstrol ora mung nambah stamina nanging uga bantuan nggedhekake ketangkasan lan kecepatan ing umum. Sawise kabeh, atlet bakal peduli babagan kinerja tinimbang masculine.

Yen kita arep ngrembug kabeh winstrol keuntungan, Aku bakal mbutuhake buku sing wutuh. Sawetara kaluwihan liya kayata nguatake kepadatan tulang, nguatake tendons lan ligamen, lan ngasilake sing sithik nanging vaskuler.

4. Winstrol Dosisaasraw

Winstrol menehi fleksibilitas kanggo milih antarane dosis oral utawa suntik. Loro-lorone nduweni stanozolol minangka hormon aktif karo steroid C17-aa. Wektu sing tepat kanggo ngurus obat kasebut yaiku sadurunge utawa sajrone mangan.

Dosis oral

Secara oral, stanozolol kasedhiya ing tablet utawa pil. Awit winstrol setengah umur ngluwihi nganti sangang jam, sampeyan kudu njupuk rong kali dina kanggo njaga bioavailability.

Dosis lisan bervariasi antara 40 lan 80mg. Dosis Winstrol khas ditrapake ing sawetara faktor kayata pengalaman karo steroid, tingkat toleransi, lan apa sing sampeyan pengin entuk. Elinga, ngresiki ati karo dosis sing luwih dhuwur mung bakal nggawa sampeyan kanthi efek samping sing ora bisa dibaleni maneh.

Paling akeh, Winstrol bisa didownload ing paket saka tablet 10mg utawa 50mg. Pangguna lanang bisa nganggo dosis sing luwih dhuwur nanging wanita kudu ana ing rentang ngisor.

Wanita sing arep tuku dosis sing dhuwur, mesthine ora kalah amarga dheweke mung bisa ngilangake pil kasebut dadi seprapat saben wulan lan pesta ing 12.5mg / dina. Sabanjure, wong sing tuku Winstrol kanthi tablet 10mg isih aman nggunakake limang kapsul saben dina.

Minangka Winny kasedhiya ing wangun tablet, sawetara merek uga ngasilake obat ing negara banyu. Cairan iki gamping lan nduweni rasa kuwat. Nanging, sampeyan bisa netralake rasa kanthi njupuk sawetara jus utawa ngombe pilihan sampeyan.

Dosis injeksi

Yen luwih seneng njupuk injeksi, dosis binaraga winstrol bakal tahan sampeyan kanggo jam 24 sabanjure. Dosis kasebut dumunung ing antarane 50 lan 100mg gumantung manawa sampeyan awak tukang body pro, pangguna antarané, utawa starter.

Sampeyan bisa nyuntik dhewe ing lengen, lengen ndhuwur, utawa paha.

5. Winstrol Setengah uripaasraw

Winstrol setengah urip kebak ing jinis dosis siji njupuk. Contone, dosis oral nduweni bioavailability saka jam 8-9. Kanggo injeksi, wektu saklawasé jam 24.

6. Winstrol Detection Timeaasraw

Yen tes anti-doping ditindakake, wektu deteksi telung lan wolung minggu, saben. Nomer kasebut nunjukake yen winstrol ora bakal nguntungake atlet aktif amarga jejak obat ngurangi minggu 2 - 4 sawise ngrampungake siklus.

7. Winstrol Cycleaasraw

Siklus winstrol standar ora luwih saka enem minggu. Nanging, individu sing duwe pengalaman nggunakake steroid isih bisa njupuk nganti wolung minggu. Iku sumelang yen sampeyan ngurangi dosis rong minggu sadurunge pungkasan phase. Sanajan dadine nimbulake kamar kanggo numpuk steroid, sampeyan ora pengin nggunakake steroid C17-aa.

Dene wanita kudu njaga dosis saben dina 10mg / dina, bodybuilders lanang kudu njupuk rata-rata 50mg / dina. Nanging, kedhaftar pro bisa 100mg saben dina mung ing rong minggu pungkasan siklus.

8. Winstrol Cathetan sikilaasraw

Ing mburi siklus winstrol, sampeyan kudu ngalami sawetara terapi kanggo nyuda depresi lan panahan hormon. Iku salah siji sing sampeyan miwiti miwiti tingkat testosteron normal utawa mungkasi munggah otot sampeyan wis gained ing enem minggu. Tingkat testosteron sing sithik bakal nyedhiyakake sampeyan kanthi sedhih lan rasa kuwat.

9. Carane Long Dadi Njupuk Kanggo Hasil Winstrol?aasraw

Stanozolol wiwit njupuk efek langsung sampeyan ngetik siklus anyar. Nanging, owah-owahan sing katon ing minggu kapindho. Dening dina 14, manawa sampeyan pindhah adoh saka pangilon kanthi eseman wiwit winstrol sadurunge lan sawise gambar bakal stun sampeyan.

Elinga yen enhancer otot iki ora njamin asil banget kanggo saben pangguna. Kanggo gawe rontog, otot, lan shredded, sampeyan kudu nggarap diet, nutrisi, lan latihan rezim.

Punika pecahan apa sing bakal dikarepake ing siklus minggu 6 - 8;

periode Hasil
1 Ora ana owah-owahan sing bisa ditonton, nanging awak bakal ngilangi bobot banyu ekstra
2 Kasejangan lemak sing ketok kanthi luwih apik
4 Tambah vascularity lan kekuatan maksimal
6 Tampilan otot sing apik kanthi weteng cilik lan kinerja sing luwih apik


Priksa sawetara tip takeaway babagan carane dolanan binaraga winstrol;

  • Dadi konsisten lan biasa ing latihan kanggo gain otot alami
  • Mlebu burger McDonalds lan panganan manis, sugary, utawa lemak sing appetising
  • Manggon adoh saka alkohol kajaba sampeyan misi suicide sing bakal ngrusak ati kanthi permanen
  • Rasakena atimu kanthi banyu sing akèh nganti pirang-pirang taun
  • Njupuk panganan kaya vitamin C kayata buah jeruk
  • Kalebu latihan kardio ing regime latihan
  • Nggawe persahabatan karo sayuran ijo

10. Efek Samping Winstrol Umumaasraw

Konsekuensi saka nggunakake Winstrol beda-beda gumantung saka siji wong menyang sabanjure amarga beda hormon. Ngalami efek samping steroid anabolik kaya mesthine kaya pati, nanging sampeyan bisa ngurangi risiko kanthi ora ngluwihi dosis lan arep kanggo siklus cendhak.

  • Penekanan testosteron utamane nalika tahapan siklus
  • Kandhane rambut
  • Kukul
  • Tambah ing tingkat kolesterol ala, mula bakal nyebabake risiko penyakit stroke utawa serangan jantung
  • Keracunan hati
  • insomnia
  • Panyakit sing disebabake amarga garing sing disebabake dening cairan sinovial
  • Depresi sawise siklus
  • Hasil urip sing cendhak, sing dumadi watara patang minggu
  • Agresi
  • Virilization antarane pangguna wadon
  • Pematangan epiphyseal dini

11. Carane supaya efek Winstrol Sideaasraw

Gunakake suplemen kolesterol

Malah yen atimu sehat, priksa manawa sampeyan nindakake sawetara check-up maneh. Siji langkah luwih penting yaiku nggabungake mineral karo kolesterol HDL apik ing dietmu. Contone, lenga iwak yaiku salah sawijining tambahan sing paling bisa diakses kanggo ngatur efek sisih winstrol kasebut.

Tingkatkan tingkat testosteron

Tingkat testosteron sing kurang ing mangsa siklus post nalika produksi hormon iki mati. Cara sing bener kanggo ngatasi efek samping iki yaiku kalebu sawetara suplemen testosteron ing rong minggu pungkasan siklus.

Pembersih ati

Tambahan kaya TUDCA, Liv-52, NAC, utawa susu susu bakal dadi protèktif ati.

Kirim siklus perawatan (PCT)

Biasane, steroid androgenik lan kabeh hormon gawean liyane bakal njupuk minggu 2 - 3 kanggo mbusak sistem sampeyan. Sajrone periode iki, sampeyan kudu ngliwati terapi obat kanggo ngimbangake lan stabilake tingkat hormonal. Contone, nggunakake salah siji Nolvadex utawa clomid bakal ngasilake produksi testosteron.

Durasi PCT beda-beda ing antarane rong nganti papat minggu.

12. Winstrol Contraindicationsaasraw

  • kandhutan

Studies nuduhake yen steroid bisa nyebabake maskulinisasi janin

  • Atlet aktif
  • Korban prostat lan kanker payudara
  • Individu karo hypersensitivity kanggo steroid
  • Anak lan remaja

13. Carane Tuku Winstrol Onlineaasraw

Sebagéan gedhé negara wis mbantah panggunaan steroid anabolik. Mulane, angel golek winstrol kanggo dijual kajaba sampeyan pindhah menyang negara liyane sing wis nglegalake panggunaan. Contone, ing AS, Australia, Inggris, lan Kanada, iku nglawan hukum kanggo duwe, nggunakake, utawa nyebar steroid. Nanging, tamba mung ditrapake karo resep sing bener saka dokter.

Winstrol Legal Purchase

Amarga watesan kasebut, winstrol mung bisa ditemokaké ing pasar gelap. Liwat pasar-pasar sing nyamar, sampeyan bisa entuk apa sing dienggo, nanging ana kesempatan minimal nampa produk asli.

Deleng, umpamane Winny ing negara banyu. Kajaba yen diprodhuksi ing lingkungan sing resik lan resik, solusi kasebut bisa uga nyuda kuman lan infeksi. Mulane, sampeyan kudu nggawe inisiatif nemokake laboratorium sah.

Utawa, mriksa sawetara toko online bisa dadi gagasan apik banget.

Tuku Winstrol Online

Cara sing bener kanggo tuku stanozolol kelas menengah-kualitas kasebut yaiku liwat belanja online. Sampeyan bisa enggal tuku tamba ing negara liya sing kurang peduli babagan larangan steroid, nanging iki angel banget. Ing Meksiko, contone, hukum-hukum sing ngatur panggunaan steroid anabolik dadi apik kanggo warga.

14. Winstrol Powder Recipeaasraw

40ml @ 25mg / ml 100ml @ 50mg / ml
Winstrol bubuk 1g 5g
190 Proof Grain Alcohol 31.2ml -
PEG 300 7.5ml -
Benzil benzoat - 24ml (24%)
Polysorbate 80 - 3ml (3%)
Banyu disaring - 62.5ml
Benzil alkohol - 3ml (3%)

Cathetan Suku

  1. McMullin, GM., Smith, C., Watkin, GT., Scurr, JH. Khasiat Fibrinolytic Enhancement karo Stanozolol ing Perawatan Sangkutan Venous, Jurnal Surgery Australia lan Selandia Baru, April 1991.
  2. Kicman, AT, Farmakologi Steroid Anabolic, Jurnal Farmakologi Inggris, PMC 2439524, Online, 2018
  3. Falanga, V., Greenberg, AS, Zhou, L., et al., Stimulasi Sintesis Kolagen dening Stanozolol Steroid Anabolik, Artikel NCBI, Online, Desember 1998
  4. Bates, PC, Millward, DJ, Chew, LF, Efek Steroid Anabolic Stanazolol ing Tumor lan Protein Metabolisme ing Tikus, PubMed Publications, Online, September 1987
0 Nyenengi
9392 Ndeleng

Komentar wis ditutup.