Yen sampeyan pengin ngerti apa SARS, carane bisa digunakake lan nggunakake ing DOSEGE, banjur sampeyan pengin maca artikel iki.


pandhu arah pados blog

1.SARM bubuk mentah 2.How uga apa obatan narkoba bisa?
3.MK-677 / Ibutamoren 4.Dosage Of Mk-677 Ibutamoren
5.RAD140 / Testolone 6. Dosis Of Testolone (RAD140) Powder Raw
7.MK 2866 / Ostarine 8.Dosage Of Ostarine (MK-2866) Powder Powder
9.LGD-4033 / VK5211, Ligandrol 10.Dosage Saka LGD-4033 (Ligandrol)
11.GW 501516 / Cardarine 12.Dosage Of GW 501516 (Cardarine)
13.Where kanggo tuku bubuk mentahan SARM kanthi kuwat?


GW501516 / Cardarine raw powder video


Deleng uga GW501516 (Cardarine) dhasar Characters:

Jeneng: GW501516 / Cardarine
CAS: 317318-70-0
Formula molekul: C21H18F3NO3S2
Bobot molekul: 453.498
Titik Nyelehake: 134-136 ℃
Panyimpenan Temp: RT
warna: Wêdakakêna kristal kuning teliti


1.SARM bubuk mentahaasraw

SARM yaiku modulasi reseptor androgen selektif, lan minangka jenis obat sing padha karo steroid anabolik.

SARM asline dikembangake kanggo wong sing kaya penyakit otot, osteoporosis, anemia, lan keletihan kronis.

Iku dimaksudaké kanggo dadi alternatif sing luwih sehat kanggo therapy pengganti testosteron. Apa sing arep ditindakake kasebut durung ditemtokake.

Saiki, bodybuilders biasane njupuk SARM kanggo salah siji saka rong alasan:

Tuku bubuk RAD140 (Testolone): Apa sing digunakake RAD140?

(1) Kanggo "njaluk sikil sing dawa" karo nggunakake obat anabolik sadurunge arep siklus steroid tradisional.

(2) Kanggo nambah efektifitas siklus steroid tanpa exacerbating efek sisih utawa risiko kesehatan.

Akeh bodybuilders uga percaya yen SARM utamané mbiyantu kanggo ngurangi amarga padha mbiyantu nyegah massa tanpa lemak nanging ora bisa nambah panahanan banyu.


2.How uga apa obatan narkoba bisa?aasraw

Uga, panliten nuduhake yen SARM ora minangka kuat kanggo bangunan otot minangka steroid tradisional, nanging mesthine luwih efektif tinimbang apa wae sing bisa ditrapake alami (kaya creatine).Dheweke uga populer ing kalangan atlet amarga padha luwih hard kanggo dideteksi ing testing testing.Now, yen kabeh aku wis ngandika kanggo saiki wis sampeyan pengin mbukak menyang Google, dompet ing tangan, ora cepet ... kita durung rampung durung.

Ana sawetara SARM ing pasar, lan ana sing luwih kuwat lan duweni risiko efek samping sing luwih dhuwur tinimbang liyane.

Sing paling populer yaiku:

  • MK-677 / Ibutamoren
  • RAD140 / Testolone
  • MK 2866 / Ostarine
  • LGD-4033 / VK5211, Ligandrol
  • GW 501516 / Cardarine

SARM sing paling umum digunakake ing ngendi tuku bubuk mentahan SARM kanthi rega kuwat


3.MK-677 / Ibutamorenaasraw

Mk-677 ibutamoren minangka jenis obat sing bisa mbantu ngatasi metabolisme, kekuatan tulang, kesehatan lan uga ing donya iki. Produk kasebut digawé kanthi ngembangake pertumbuhan hormon penting lan insulin kaya faktor pertumbuhan 1, uga dikenal minangka IGF-1. Uga ngembangake sekresi IGFBP-3.

MK-677 duweni manfaat utama 5, yaiku:

  • Ngapikake Bentuk Badan
  • Mundhak Kekuatan Bone
  • Meningkat Tekanan
  • Ngalangi Tumor Tumor
  • Nambah Panjang Umur

Bodybuilders, atlet lan pelatih kekuatan tansah golek cara sing bisa mbantu nambah kinerja lan gain liyane Otot. Mesthi, ana akeh prodhuk sing metu sing bisa mbantu sampeyan entuk apa wae sing dikarepake, nanging akeh prodhuk kasebut duwe efek samping sing mesthi ora pengin dadi bagian.

Efek samping sing paling umum yaiku tekanan darah tinggi, kebotakan pola, infertilitas lan akeh masalah kesehatan liyane. Luwih apik kanggo sampeyan, Mk-677 ibutamoren wis dites lan ditrapake dadi becik kanggo binaraga lan aktivitas latihan kekuatan liyane. Priksa manawa kanggo mriksa review produk kita ing SARMS Ligandrol lan Ostarine sing uga menehi hasil gedhe banget.


4.Dosage Of Mk-677 Ibutamorenaasraw

Miturut sawetara studi, dosis MK-677 Ibutamoren antarane limang miligram nganti 25 miligram (5-25mgs) saben dina wis nunjukake asil sing signifikan. Ana sawetara wong sing wis nuduhake asil gedhe karo dosis sing luwih dhuwur, nanging 5-25 mgs sing dianjurake. Ing kasunyatan, manawa sampeyan pamula, pancen luwih apik yen sampeyan miwiti kanthi dosis limang miligram.

Iku luwih apik kanggo Post therapy siklus (PCT) nalika njupuk steroid (1)


5.RAD140 / Testoloneaasraw

Testolone (RAD140) minangka senyawa paling anyar ing kulawarga modulasi reseptor androgen selektif, utawa sing luwih dikenal - SARMS. Mulane, kaunggulan utama steroid anabolik yaiku menehi hasil positif sing padha, kanthi ora ana efek sisih wae. Pancen, iki senyawa unik, sanajan nalika dibandhingake karo SARMS liyane.

Ing studi sing nglibataké RAD140, uga dikenal minangka Testolone, pamriksan ditindakake kanthi akeh ing tikus lan monyet. Nanging, asil panalitiyan iki wis dituduhake banget. Misale, wis ditemokake yen RAD140 nduweni sipat unik ngatasi prostate-enlargement sing disebabake nggunakake testosteron, sing ndadekake minangka agen tumpukan sempurna kanggo steroid androgenik sing bisa nyebabake efek sing ora dikarepake.

Salajengipun, nalika Testolone kaparingaken dhateng monyet, wonten kathah drastis ing bobot badan nalika periode administrasi. Paningkatan massa nyuda iki gumantung dosis, supaya kanthi dosis luwih gedhe ana kenaikan massal lan mundhake jaringan lemak. Mula, testolone iku SARM sejatine kanthi kabeh sifat sing diarepake saka senyawa iki - safety lan efektifitas.


6.Dosage Of Testolone (RAD140) Powder Powderaasraw

Dosis ing RAD140 sing dianjurake beda-beda saka 20 nganti 30 miligram (mgs) saben dina, lan durasi siklus optimal yaiku minggu 12-14.

Minangka riset kimia, RAD140 kudu teka ing wangun cair kanggo dijupuk lisan. Penting kanggo ngeculake cairan langsung menyang cangkeme, amarga bisa nahan tembok kaca yen dicampur karo cairan. Sawise nempelake ing tutuk, sampeyan bisa ngoyak banyu utawa jus anggur. Amarga setengah urip sing relatif suwe, RAD140 bisa dosis mung sapisan saben dina, lan ora perlu njupuk kaping pirang-pirang saben dina.


7.MK 2866 / Ostarineaasraw

Enobosarm, luwih dikenal kanthi jeneng Ostarine utawa MK 2866, iku Reseptor Reseptor Androgen Selektif (SARM) sing dikembangake dening GTx (GTx-024) kanggo ngrusak otot lan osteoporosis. Kathah spekulasi Ostarine saged manggihaken babagan rencana perawatan penggantos hormon, ugi ing perawatan sarcopenia, cachexia lan atrophy otot. Iki minangka entuk manfaat banget kanggo wong-wong sing nandhang penyakit otot, luwih amarga SARM wis ditampilake ora duwe pengaruh marang otot non-skeletal.

Ostarine, uga dikenal minangka MK-2866 yaiku SARM (modul reseptor androgen selektif) digawe dening GTx kanggo ngilangi lan ngobong otot. Sampeyan bisa dadi tamba kanggo nyegah atrophy (total mbuwang adoh saka awak), cachexia, sarcopenia lan Hormon utawa Testosteron Penggantian Terapi.

SARM jinis iki ora mung bisa nyegah massa awak nanging uga nambah. Ostarine asring mistaken minangka S1 nanging S1 digawé sadurungé lan ora bakal liwat ekspansi maneh.

Orlistat bubuk --- An amazing fat loss drug sampeyan kudu ngerti !! AASraw


8.Dosage Of Ostarine (MK-2866) Powder Powderaasraw

MK 2866 iku SARM sing diwènèhi wewenang. Kanggo tujuan pengawetan otot nalika dieting, minimal 15mg saben dina biasane njupuk. Kanggo nambah wutah, paling akeh kedhaftar bakal nemokake 20-25mg saben dina kanggo dadi panggonan sing becik kanggo miwiti. Sapérangan wong sing luwih abot bisa nemokaké 30mg saben dina kanggo dibutuhake, nanging sapérangan data sing nuduhaké dosis kasebut asring mbédakaké luwih cilik tinimbang kisaran 20-25mg ing saben wong.

Total kegunaan bakal biasane nantang minggu 6-8 karo minggu 4 tanpa nggunakake SARM sawise siklus Ostarine rampung. Senajan penekanan testosteron mungkin ora abot, PCT bisa utawa ora perlu. Nanging, sawetara penekanan bakal ana lan paling apik menehi awak kesempatan kanggo normalake. MK 2866 duweni umur setengah kurang luwih jam 24; Dosis saben dina saben dina cukup. Ora ana keuntungan kanggo macem-macem dosis saben dina.


9.LGD-4033 / VK5211, Ligandrolaasraw

LGD-4033, luwih dikenal minangka Anabolicum yaiku Modulator Reseptor Androgen Selektif (SARM) sing kaya testosteron anabolik nanging tanpa efek sing nampilake njaba jaringan otot. Ligand Pharmaceuticals, ligan, kanthi referensi kanggo fungsi molekul ikatan, ngembangake LGD-4033. Ligand Pharmaceuticals wis nggawe jeneng dhewe karo riset SARM bebarengan karo GTx, loro sing makili mayoritas penciptaan SARM sajrone dekade sing kepungkur.

LGD-4033 minangka salah sawijining SARMS sing wis metu. Iku SARM oral non-steroid sing ngubungake AR sing ngasilake asil steroid tinimbang steroid. SARM sing paling cedhak bisa digambarake karo anabolik kanthi kekuatan. LGD-4033 paling kuat kabeh SARMS saka segi ukuran sampeyan bisa gain.

Iku ana ing klompok reseptor androgen (AR) ligan sing selektif jaringan, digawé kanggo ngobati gangguan otot sing disambungake karo penyakit akut lan kronis, rusak otot lan kanker. LGD-4033 diantisipasi kanggo ngasilake penyembuhan manfaat testosteron kanthi luwih aman, admissibility lan sabar acceptance amarga mekanisme-pilihan mekanisme tumindak lan lisan wangun administering.

LGD-4033 yaiku modulator reseptor androgen selektif (SARMS), lan SARM oral non-steroid novel sing ngubungake AR kanthi afinitas dhuwur (Ki saka ~ 1 nM) lan selektifitas. Iku ing kelas androgen reseptor androgen (AR) ligan sing selektif jaringan, dikembangake kanggo ngobati tenggorokan otot sing gegandhèngan karo kanker, penyakit akut lan kronis, lan mundhut otot sing gegandhengan karo umur. LGD-4033 dikarepake bakal ngasilake manfaat terapi saka testosteron kanthi ningkatake safety, tolerability lan acceptance pasien amarga mekanisme tumindak kanthi milih lan rute oral.


10.Dosage Saka LGD-4033 (Ligandrol)aasraw

Anabolicum (LGD-4033) nduweni umur setengah jam kira-kira jam 30 lan paling apik saben dina. 10mg saben dina iku dosis sing paling umum karo sawetara ngalami watara 20mg saben dina kanthi ora ana komplikasi. Anabolicum bisa dibandhingke karo SARM liyane kayata Ostarine (MK 2866) utawa Cardarine (GW-50156).

SARM sing paling umum digunakake ing ngendi tuku bubuk mentahan SARM kanthi rega kuwat


11.GW 501516 / Cardarineaasraw

GW-501516, luwih dikenal minangka Cardarine, minangka obat unik sing diklasifikasikake minangka agonist reseptor PPAR (PPAR-RA). Riset kanggo pengobatan iki wiwit ing 1992 ing upaya sengketa antarane GlaxoSmithKline (GSK) lan Ligand Pharmaceuticals. Riset menyang prodhuk iki ditetepake minangka upaya kanggo menehi perawatan kanggo macem-macem penyakit jantung, uga diabetes, obesitas lan kondisi liyane.

Wiwit ditemokake PPAR-RA pancen efektif banget kanggo ningkatake ketahanan, nanging uga nggawa biaya potensial dhuwur. Katrangan iki ditemokake Cardarine nambahake risiko kanker sacara signifikan, lan minangka asil, GSK ngeculake kabeh riset luwih lanjut. Nanging, studi sing nyebabake asil kanker sing digunakake ing dosis saka Cardarine yaiku 500 nganti kaping 1000, jumlah sing bakal ditindakake dening manungsa. Yen kanker iku resiko karo dosis standar ora dingerteni.

Cardarine (GW-501516) yaiku obat sing ngubungake reseptor PPAR. Iki pisanan digawe dening Glaxo Smith Kline lan Ligand Pharmaceuticals ing 1992. Ditemokake yen Cardarine, nalika naleni reseptor PPAR, rekrut apa sing diarani enzim PGC-1α koaktivator, sing banjur ningkatake ekspresi gen-gen sing digunakake kanggo ngetokake energi. Obat-obatan sing dianggep Cardarine dituduhake metabolisme asam lemak sing tambah lan ningkatake pangreksan tumrap obesitas saka mangan panganan sing ala, uga ngedhunake perlindungan saka diabetes tipe-2. Ing studi liyane babagan kethek Rhesus, kardinal dituduhake nambah HDL (kolesterol apik) lan ngurangi LDL (kolesterol ala).

Alasan kanggo efek iki katon disebabake ekspansi tambah transporter kolesterol ABCA1. Ing tembung liya, kardina ngaktivasi dalan sing padha karo genetis sing melu latihan. Kajaba iku, kardinal diunekake kanggo ngobati penyakit kardio sadurungé pembangunané dicet ing 2007.


12.Dosage Of GW 501516 (Cardarine)aasraw

GW-501516 dijupuk kanthi lisan. Jangkoan paling umum kanggo PPAR-RA iki yaiku 10-15mg saben dina kanggo minggu 8. Nanging, sawetara laporan nyatakake yen obat-obatan perlu digunakake kanggo minggu 12 kanggo asil optimal, karo 20mg saben dina uga ditrima dening paling individu.

cocok karo ketahanan lan lemak oksidasi ing 10-15mgs saben dina kanggo siklus minggu 8 sing becik; Nanging, 20mg saben dina kanggo minggu 8-12 yaiku dosis sing disaranake supaya sampeyan bisa ngasilake asil sing paling apik ing lan metu saka gedung olahraga. Cardarine minangka zat terlarang ing olahraga tartamtu, supaya disaranake sampeyan ati-ati karo panggunaan yen sampeyan atlet sing diuji.


13.Where kanggo tuku bubuk mentahan SARM kanthi kuwat?aasraw

Ngunjungi web sit AASraw kita: www.aasraw.com. Banjur gawe langkah-langkah ing ngisor iki siji-sijine:

1.Untuk kontak karo sistem pitunjuk email, utawa perwakilan layanan skypecustomer online (CSR).

2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.

3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).

4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).

5.Goods nampa lan menehi komentar.

Sampeyan bakal njaluk kualitas serbuk serbet sarmak lan kemurnian 98% min ing mangsa ngarep!


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


0 Nyenengi
63560 Ndeleng

Komentar wis ditutup.