Cara nggawe homantake enzim testosteron ing langkah-langkah 6

Kabeh babagan testosteron bubuk enanthate

1. Apa enanthate testosteron
2. Apa Enanthate Testosteron kanggo awakmu
3. Carane nggawe Testosterone Enanthate homebrew langkah demi langkah
4. Testosteron Enanthate gawe langkah demi langkah
5. Mulai steroid homebrew saka Testosteron

Artikel iki menehi panjelasan rinci babagan carane sampeyan bisa nggawe homebrew enormate testosteron. Iku uga enlightens ing Benefit Testosteron Enanthate.

Apa testosterone enanthate aasraw

Kanthi bodybuilding sing luwih apik, wong-wong tansah ngupaya apa sing bisa mbantu supaya entuk manfaat luwih saka wong liya. Conto tambahan kasebut minangka enanthate testosteron sing dadi salah sawijining steroid testosteron sing paling akeh digunakake. Iku loro androgen lan Steroid anaboliks.

Sanajan wis dicekal, mula terus dadi salah sawijining steroid sing paling ditemokake dening bodybuilders. Ora mung iku ono gunane kanggo binaragawan nanging uga migunani kanggo wong-wong sing nggunakake medically ing testosteron therapy panggantos, kanggo sing ngalami reassignment jender lan kanggo perawatan hipogonadism.

Apa Enanthate Testosteron kanggo awakmu aasraw

Pamulihan sing luwih apik

Testosteron Enanthate wis mbuktekake mbiyantu perbaikan jaringan sing ngasilake pemulihan awak luwih cepet. Kanthi nambah produksi protein, mbantu jaringan bisa cepet nalika nggarap banget ing gedung olahraga. Akibaté, sampeyan bisa nindakake luwih angel lan ndeleng hasil karya sampeyan.

Pengurangan lemak awak

Nalika akeh wong sing aran kaya lagi olahraga, ora mangan akeh lan ora ngilangi lemak awak sing arep ilang, Testosteron Enanthate wis buktiaken nindakaken kanthi efektif. Apa sing nggumunake yaiku yen sampeyan minangka binaragawan, sampeyan bakal ora bakal kelangan otot nanging lemak sing apik banget sing ndhelikake.

Apa iki tegese sampeyan bisa nemtokake otot-otot, lan malah luwih apik tinimbang sampeyan. Kurang lemak awak bakal nggawe sampeyan tetep sehat lan tahan maneh.

Tambah massa otot

Yen sampeyan ana bangunan otot, sampeyan bakal ngurmati fakta yen testosteron enanthate Efek binaraga sampurna. Iki mbantu ngasilake sèl getih abang ing sumsum balung. Enanthate testosteron uga nyegah efek kortisol, sawijining hormon sing diasilake kanthi katabolik otot, saéngga bisa ngalami mundhut.

Tambah kekuatan

Kanggo ngangkat bobot luwih gedhe, sampeyan kudu entuk daya luwih akeh. Salah siji alasan sing bakal ditindakake para binaragawan bisa gawe apa-apa kanggo ngembangake kekuwatane amarga ana hubungane karo keuntungan gedhe ing massa otot. Enanthate testosteron minangka salah sawijining steroid banget sing bakal mbantu sampeyan mbangun kekuatan sing luwih gedhe supaya sampeyan bisa ngangkat bobot sing tansah dikarepake.

Carane nggawe Testosterone Enanthate homebrew langkah demi langkah aasraw

Nggawe dhewe homebrew Testosteron Enanthate bisa dadi prasaja utawa rumit, cara sampeyan milih dadi. Akeh wong bisa ngelingi sampeyan karo akeh ilmu ing, nanging kita bakal nuduhake luwih gampang. Punika syarat lan pandhuan langkah babagan carane sampeyan bisa masakan Testosteron Enanthate;

Cara nggawe homantake enzim testosteron ing langkah-langkah 6

Requirements

Úa

  1. Testosteron bubuk Enanthate: gram 62.5
  2. Testosteron Enanthate: 250mg per ml
  3. Benzil alkohol (BA): 5ml (2%)
  4. Benzil benzoate (BB): 50 ml (20ml)
  5. Grapeseed oil: 148.13ml

Piranti sing dibutuhake

  1. Tangan crimper
  2. Sepuluh set Vials saben ml ml 10 (Set kabeh kudu ngemot tutup, stopper karet, lan botol.)
  3. Filter 22um Syringe
  4. 20mL / 60 ml jarum sing duwe jarum gauge 18-21.
  5. 3mL syringe kanthi jarum gauge 18-21
  6. A pan frying
  7. Kaca Rod lan 100mL Beaker
  8. Akeh potongan cilik kertas
  9. Ukuran digital (+ -0.1 utawa 0.01)

Testosteron Enanthate gawe langkah demi langkah aasraw

Langkah 1: Nimbang wêdakakêna testosteron enanthate.

Langkah 2: Tambah bubuk, BA, lan BB menyang beaker

Langkah 3: Kalorake beaker ing adus banyu

Langkah 4: Tambah lenga grapeseed

Langkah 5: Nyaring

Langkah 6: Crimp karo tutup mati

Punika langkah-langkah rinci babagan carane kudu rampung;

Langkah 1: Nimbang wêdakakêna testosteron enanthate

Timbang Testosteron Enanthate bubuk kanggo mesthekake yen sampeyan nggunakake jumlah persis sing sampeyan kudu nggawe homebrew sampeyan. Kanggo nggoleki bobot sing tepat, entuk kertas cilik lan sijine ing skala.

Kanggo mesthekake yen sampeyan ora nyakup bobot kertas nalika nimbang bubuk, pencet tombol kanggo nyetel ukuran dadi nol. Sampeyan saiki bisa nambah wêdakakêna alon-alon supaya ora ditempatake supaya sampeyan bisa uga kudu njabut.

Kadhangkala wêdakakêna bisa dadi luwih abot tinimbang sampeyan kudu tetep ngresiki saben sampeyan kudu nambah sawetara. Cara paling apik kanggo hack iku yaiku kanthi nambah wêdakakêna cilik banjur pencet ing skala nggunakake driji lan ngidini nomer kanggo tiba mudhun. Sawise sampeyan yakin yen sampeyan wis nimbang gram 25 kanthi akurat, sampeyan saiki apik. Nimbang wêdakakêna Testosteron Enanthate kanggo njamin yen sampeyan nggunakake jumlah pas sing kudu nggawe homebrew sampeyan

Cara nggawe homantake enzim testosteron ing langkah-langkah 6

Langkah 2: Tambah bubuk, BA, lan BB menyang beaker

  1. Selehake bubuk sing ditimbang dadi beaker.
  2. Tambah 2ml saka Benzil Alkohol lan 2ml Benzil Benzoate.

Fungsi utama nambah Benzyl Alkohol yaiku minangka agen steril. Uga bisa uga dadi pelarut, saéngga kabeh lenga lan bubuk bisa disimpen ing sak panggonan. Benzyl Alkohol uga bisa digunakake minangka pelarut sing akeh digunakake, lan keuntungan sing ditandhani yaiku mbantu nyuntikake injeksi sing ora karasa.

Langkah 3: Kalorake beaker ing adus banyu

Langkah iki opsional, nanging yen sampeyan pengin proses bisa mlaku kanthi lancar, sampeyan ora kudu ngliwati. Njupuk pot lan isi karo babagan inchi banyu. Nyelehake kasebut ing sumber panas, contone, kompor lan supaya panas.

Njupuk wajan lan sijine beaker kasebut. Selehake telusur menyang sawetara sentimeter banyu. Jaga wêdakakêna lan tontonake sajrone larut nganti bisa cedhak. Solusi jelas tegese campuran saiki wis ilang.

Kabeh iki nyumbang kanggo mbubarake wêdakakêna kabeh menyang pelarut. Pindhah menyang langkah sabanjure nalika ora ana wêdakakêna.

Cara nggawe homantake enzim testosteron ing langkah-langkah 6

Langkah 4: Tambah lenga grapeseed

Ngenteni ramuan kanggo ngendhokke sethithik banjur tambah minyak sing dianggo. Sampeyan banjur bisa ngetokaké sethithik kanggo nggawe panyaring luwih gampang.

Minyak wiji anggur yaiku ibu kabeh lenga liya sing dadi pelaku usaha. Apa sing luwih apik kanggo digunakake tinimbang liyane yaiku luwih tipis lan nduweni sipat anestesi. Uga, mbantu ngatasi jaringan rusak lan sumur kabeh iku sehat kanggo sampeyan! Sampeyan ora kena nandhang reaksi alergi sing disebabake dening lenga wiji anggur.

Langkah 5: Nyaring

Langkah sabanjure sing kudu dilakoni kanggo nggambar solusi kasebut dadi jarum suntingan sing bakal digunakake kanggo nyaring. Sampeyan bisa nggunakake siji jarum suntik gedhe utawa sing luwih cilik lan milih kanggo mbaleni proses kaping pirang-pirang.

Unwrap the 0.22um syringe filter from the package then fix the green needle on the side and apply to syringe. Nggunakake swab alkohol, ngilangke ndhuwur vial steril lan masang jarum ijo ing njero. Selehake jarum sing dipasang ing saringan jarum suntik menyang botol.

Langkah iki minangka langkah sing wigati banget, lan kabeh steroid rampung kudu dilakoni. Nyebabake panyaring bisa diblokir nalika prosès filtrasi. Akibaté, sampeyan bakal weruh yen proses dadi alon banget. Kanggo ngatasi masalah kasebut, pasang filter karo sing anyar kanggo nylametake sampeyan supaya tetep nunggu.

Cara nggawe homantake enzim testosteron ing langkah-langkah 6

Sampeyan, Nanging, perlu diwenehi tandha yen wektu sing ditindakake kanggo nyaring solusi gumantung saka steroid lan uga mg / ml prodhuk.

Sawise sampeyan rampung nyaring ing vial steril, proses rampung.

Langkah 6: Crimp karo tutup mati

Nyelehake solusi sampeyan nggunakake tutup flip-mati.

Cara nggawe homantake enzim testosteron ing langkah-langkah 6

Mulai steroid homebrew saka Testosteron aasraw

testosteron steroid homebrew yaiku sing paling apik sampeyan bisa miwiti amarga awakmu kenal. Iki digawe ing awak kanthi alami lan mbantu kanggo tuwuh, ndandani lan berkembang.

Nalika tingkat testosteron kurang, ana nambah lemak lan bobot. Suplemen testosteron yaiku cara sing paling apik kanggo sampeyan kanggo nggoleki kinerja atletik, ketahanan sing luwih apik, lan otot sing luwih kuat. Yen sampeyan merencanakake ngrubah awak, sampeyan kudu nganggep nggawe steroid homebrew nggunakake Testosteron.

wewaler

Masalah sing teka karo nggawe steroid homebrewed sampeyan ora bisa percaya yen bakal menehi hasil sing sampeyan pantes. Sanajan sawise nutul resep sing bener, sampeyan bakal nemokake yen sampeyan ora yakin banget karo apa sing diprodhuksi. Akeh wong sing gawé steroid sing digunakake minangka cara nyoba lan kesalahan.

Yen sampeyan ora nduweni kemampuan laboratorium cukup, sampeyan ora kudu nglakoni proses iki amarga mungkin duweni risiko kanggo sampeyan. Minangka katon ing artikel sampeyan mung perlu peralatan laboratorium dhasar nanging ilang langkah cilik bisa rampung menehi masalah serius utamané saka proses suntik. Iku amarga persiapan kanggo steroid homebrew kudu banget resik sadurunge nyuntikake. Tegese sampeyan kudu ati-ati nalika persiapan. Ora duwe mripat sing gedhe banget, sampeyan bisa nggawe sampeyan babras nalika nyoba nggawe barang sing bisa sampeyan tuku readymade.

Kanggo yakin yen sampeyan njupuk dosis lan kualitas Testosteron Enanthate, sampeyan kudu nimbang investasi ing steroid sing wis diprodhuksi. Iku ora mung bakal luwih aman kanggo sampeyan nanging uga luwih nyaman kanggo nggunakake.

kesimpulan

Ngasilake steroid homebrew sampeyan duwe manfaat amarga mbantu nggoleki keuntungan becik ing gedung olahraga tanpa sampeyan kudu digali jero ing kanthong. Sampeyan uga bisa nyedhiyakake alternatif sing luwih apik kanggo steroid kualitas kurang sing nyedhiyakake suppliers ing pasar. Kanthi resep Homebrew Testosteron paling apik sing kasedhiya ing ndhuwur, sampeyan bisa ngasilake produk sing berkualitas.

Cathetan Suku

  1. Anabolic Steroid lan Pembuatan Iki, Professor Frank, kaca 1-42
  2. Testosteron: Tindakan-Kekurangan-Pergantian, Eberhard Njeschlag, Hermann M. Behre, kaca 330-339
  3. TTFB; Testosteron, Total, Bio, Free, S. September 19, 2017
2 Nyenengi
791 Ndeleng

Komentar wis ditutup.