Nootropic Coluracetam: Cara Ngatasi Otak lan Ngatasi Kuwatir
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

Coluracetam

Kulawarga Racetam saka Nootropic– Coluracetam

Coluracetam (BCI-540, utawa MKC-231) minangka nootropic larut lemak ing kelas senyawa racetam. Coluracetam luwih kuat tinimbang racetam asli, Piracetam. Coluracetam dipatenake dening Mitsubishi Tanabe Pharma ing Jepang ing taun 2005. Dadi salah sawijining nootropika adhedhasar racetam paling anyar.

Paten kanggo Coluracetam banjur didol menyang BrainCells, Inc. ing San Diego, California. BrainCells minangka perusahaan biofarmasi pribadi, khusus nggawe senyawa kanggo perawatan kelainan depresi utama (MDD), depresi tahan perawatan (TRD), lan Penyakit Alzheimer.

Coluracetam padha karo struktur kanggo Piracetam. Lan kaya kabeh nootropics racetam, duwe inti pyrrolidone ing inti. Panaliten klinis paling anyar nuduhake potensial ngobati kelainan depresi, lan kerusakan saraf retina lan optik.

Coluracetam iku kuwat banget pangisi target cholinet. Iki nambah konversi kolin otak dadi asetilkolin (ACh) liwat proses penyerapan kolin (HACU) afinitas dhuwur. Sing nambah kewaspadaan, manungsa waé ing rincian lan memori.

Sawetara riset, lan pengalaman pribadi nuduhake Coluracetam bisa mengaruhi reseptor AMPA. Nggawe potensi nootropic ampakine. Sing bisa nerangake efek kaya stimulan tanpa efek samping saka stimulan tradisional. Coluracetam uga nuduhake sawetara kuwatir kegelisahan (anti-kuatir) sing bisa ningkatake swasana lan kuatir kuatir.

 

carane Coluracetam Nyambut gawe(Mekanisme Tumindak)

Kaya senyawa racetam, coluracetam (CAS:135463-81-9) bisa digunakake kanthi nambah tingkat asetilkolin neurotransmitter, sing ana gandhengane banget karo sinau, memori, lan kognisi.

Nanging, cara coluracetam modulasi tingkat asetilkolin iku unik. Biasane, racetams nyebabake produksi asetilkolin kanthi menehi stimulasi reseptor sing cocog, nanging coluracetam nindakake kanthi nambah panyerapan kolin afinitas tinggi, utawa HACU. Sistem HACU nemtokake tingkat kolin ditarik dadi neuron kanggo diowahi dadi asetilkolin.

Kanthi nambah tingkat kolin ditarik menyang sel saraf, coluracetam ningkatake produksi asetilkolin lan nyebabake tingkat otak neurotransmitter penting iki mundhak. Also Uga kabukten bisa nambah molekul transporter kolin afinitas CHT1, sing ndadékaké kasedhiyan kolin kanthi cepet kanggo pengambilan.

Bebarengan tumindak kasebut nyebabake tingkat asetilkolin sing luwih dhuwur, sing ana gandhengane karo kognisi lan memori sing luwih apik.

Coluracetam

Wuku lan efek Of Coluracetam

 Coluracetam Ngapikake Memori lan Sinau

Mupangat Coluracetam kabukten bisa ngetrapake fungsi kognitif lan memori ing tikus lan efek sing padha tumrap manungsa. Brain Cells Inc. nganakake panliten sing nyritakake babagan perbaikan tikus sawise nampa AF64A nganti wolung dina. Pangembangan kasebut terus nganti ora bisa ditrapake. penyakit Alzheimer nyebabake tingkat asetilkolin sing luwih murah. Kanthi nambah asetilkolin ing hippocampus, coluracetam bakal nambah gejala penyakit Alzheimer kayata kelainan sinau lan memori sing kurang.

 

 Coluracetam Nyuda Depresi sing Nolak Perawatan

Ing panliten 101 wong depresi, sing ora entuk perawatan asil karo antidepresan, duweni pengaruh konstruktif kanggo perbaikan kualitas urip sing nyata ing 80 mg 3 kali dina. Nanging, iki minangka siji-sijine kajian babagan manungsa. Kapasitas sing dimupangatake kanggo nyuda gangguan glutamat bisa uga kena pengaruh positif ing perawatan depresi.

 

 Coluracetam nyuda kuatir

Ing panliten tikus, dosis 21 dina coluracetam nuduhake 20% rasa kuwatir, sing luwih dhuwur tinimbang efek valium efek 12% ing dosis siji ing panliten sing padha.

 

 Coluracetam Ningkatake Neurogenesis

Sawetara panliten nyebutake yen mbantu neurogenesis. Mekanisme utamane isih durung jelas, nanging ana gandhengane karo administrasi nganti pirang-pirang minggu, sing nambah asetilkolin ing wilayah hippocampus. "Paten nyatakake yen promosi sel saraf tuwuh (neurogenesis). Mekanisme kasebut ora dingerteni, nanging dianggep ana gandhengane karo paningkatan asetilkolin hippocampal nalika coluracetam dosis saben dina suwene sawetara minggu. "

 

 Coluracetam Mbantu Skizofrenia

Coluracetam nambah kegiatan ChAT ing tikus kanthi kerusakan sel saraf. Tambah iki nuduhake yen bisa nguntungake pasien skizofrenia liwat enzim sing padha. Luwih akeh riset langsung babagan wong sing duwe skizofrenia ditindakake.

 

 Coluracetam Nambah Eyesight

Coluracetam nampilake kekuwatan optik kayata pangenalan warna, visine, lan vividness sing luwih apik. Khusus, ningkatake tuwuhing saraf kanggo penyakit retina degeneratif. Akeh panelitian nyebutake warna lan tampilan mata sing luwih apik, nanging ora ana riset ilmiah sing ngonfirmasi efek kasebut.

AASraw minangka pabrikan profesional Coluracetam.

Klik ing kene kanggo informasi kutipan: Kontak kita

 

Kepiye Cara kerja Coluracetam ing Otak?

Coluracetam nambah kesehatan otak lan fungsi kanthi pirang-pirang cara. Nanging loro khusus katon apik.

Coluracetam nambah otak sampeyan'penyerapan kolin kanthi nargetake lan nggarap proses penyerapan kolin afinitas (HACU) sing dhuwur ing neuron otak.

Asetilkolin (ACh) kasusun saka kolin lan asetat. Iki kudu kasedhiya ing terminal neuron sawayah-wayah. Supaya ACh bisa disintesis kapan dibutuhake.

Kolin gratis sing sirkulasi ing getih nglintasi alangan otak getih. Lan dijupuk dening terminal neuron cholinergic. Bakal dijupuk menyang neuron kanthi sistem penyerapan kolin afinitas (HACU) sing dhuwur. Sintesis ACh ana ing celah sinaptik. Spasi ing antarane neuron nalika mlebu ing neuron.

Sistem HACU gumantung karo suhu, energi- lan sodium. Sistem iki minangka sarana utami kolin sing dibutuhake kanggo sintesis ACh diangkut menyang neuron. Lan minangka langkah sing matesi tingkat produksi neurotransmitter kritis iki. Nalika sistem iki rusak utawa ora bisa digunakake kanthi efisien kaya sing dirancang, sampeyan bakal nemoni masalah memori, sinau, lan kabut otak.

Coluracetam nyebabake proses iki lan mbantu supaya bisa luwih efisien. Kasunyatane, kayane bisa nambah proses HACU. Malah ing neuron rusak. Tambah asetilkolin ing neuron mbantu nambah memori, nambah kognisi lan nyedhiyakake kapabilitas nggawe keputusan sing luwih apik.

Coluracetam uga katon bisa nambah potensasi AMPA. Reseptor AMPA kena glutamat. Sing bisa digunakake ing otak lan sistem saraf pusat kanggo nambah kewaspadaan lan kognisi.

Coluracetam bisa digunakake kanthi potentensi AMPA lan peningkatan panyerapan kolin. Kombinasi iki kayane bisa nambah gangguan swasana ati tanpa kena pengaruh tingkat serotonin.

Inhibitor Selotonin Selective Reuptake Inhibitors (SSRI) minangka cara medis arus utama sing luwih disenengi kanggo ngatasi kelainan swasana ati lan depresi. Dheweke duwe dhaptar efek samping sing mbebayani. Lan ora bisa digunakake kanggo saben pasien depresi.

Peneliti nglaporake manawa Coluracetam bermanfaat kanggo ngrawat depresi klinis utama lan kelainan kuatir. Tanpa kena pengaruh tingkat serotonin ing otak. Lan tanpa efek samping sing nyebabake serotonin sing ngganggu.

Coluracetam

Coluracetam Dianggo: Dosis Lan Tumpukan Kanggo Referensi Mung

Coluracetam minangka senyawa sing ora ditemokake ing panganan lan awak ora bisa ngasilake. Mula, siji-sijine cara ngasilake mupangat molekul iki yaiku kanthi suplemen.

Coluracetam biasane didol kanthi bentuk bubuk utawa kapsul lan bisa dijupuk kanthi lisan. Dosis uga bisa dijupuk kanthi subling (ing sangisore ilat) kanggo nyerep luwih cepet lan luwih efisien.

Amarga coluracetam minangka agen sing kuat banget, luwih becik miwiti kanthi dosis efek paling murah. Yen sampeyan kudu nambah dosis kanggo ngrasakake mupangate, iki kudu ditindakake kanthi bertahap lan aja nganti luwih saka 80mg.

Coluracetam ora beracun lan dianggep aman lan ditoleransi kanthi becik. Mung ana sawetara efek samping sing jarang digandhengake karo senyawa kasebut, kayata kuatir, sirah, lemes lan mual. Efek samping iki langka lan biasane mung kedadeyan nalika ora ana kolam kolin prekursor sing cukup kanggo digunakake kanggo sintesis asetilkolin. Iki sebabe nyaranake miwiti coluracetam sing nambah sintesis kanthi paningkatan tingkat kolin kayata citicoline.

Coluracetam bisa sesambungan karo sawetara obatan, utamane sing gegandhengan karo reseptor NMDA. Iki kalebu suppressants batuk lan anestesi. Bahan-bahan liyane sing ana hubungane karo sistem cholinergic, kayata obat glaukoma lan nikotin, uga bisa uga ana sesambungan karo efek saka coluracetam. Coluracetam bisa ngatasi efek obat anti-kolinergik (kayata sawetara Benadryl, sawetara antipsikotik lan obat Parkinson).

Kaya suplemen apa wae, yen sampeyan lagi ngombe utawa ngalami kesehatan, bisa dingerteni karo dokter sadurunge miwiti tambahan rezim

 

 Carane tumpukan Wdheweke Wimp Obat-obatan liyane

♦ Coluracetam minangka molekul sing larut ing lemak, mula luwih becik ditumpukake karo lemak sehat kayata minyak klapa utawa MCT.

♦ Coluracetam uga kudu ditumpuk karo suplemen kolin kayata citicoline. Citicoline nambah kolam kolin sing kasedhiya kanggo sintesis. Tumpukan kasebut bisa ngasilake efek sing kuat kanthi nambah kolin (citikolin) sing kasedhiya lan kemampuan kanggo nyintesis dadi asetilkolin (coluracetam).

 

 Dosis sing Disaranake: 5-80mg saben dina

Disaranake antarane 5-80mg coluracetam saben dina.

Watesan ndhuwur sing aman kanggo coluracetam yaiku 80mg saben dina. Nanging, disaranake tetep tetep 35mg saben dina amarga konsekuensi dosis sing luwih dhuwur durung ditliti kanthi lengkap ing manungsa.

Ngoptimalake dosis kasebut dadi dosis esuk utawa sore. Contone, dosis 20mg 10mg esuk lan 10mg luwih sorene.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan kudu miwiti ing sisih ngisor skala dosis. Wiwitan saka dosis efektif paling murah bakal nyuda kemungkinan ngalami efek samping sing negatif.

 

Efek Samping Coluracetam

Coluracetam ora beracun. Dadi dianggep bisa ditoleransi kanthi aman lan aman. Akeh pangguna pertama ing Coluracetam nglaporake lemes sing asring dadi asil wiwit dosis sing akeh banget.

Elinga, Coluracetam bisa digunakake kanthi nambah panyerapan kolin ing otak. Kolin minangka prekursor kanggo produksi asetilkolin. Yen ora cukup kolin ing sistem, sampeyan bakal ngrasakake efek samping.

Efek sisih langka nanging bisa kalebu kuatir, kesel, ngelu, nervousness lan mual. Maneh, efek samping asring minangka asil saka dosis dhuwur saka nootropic.

Ngelu saka nggunakake Coluracetam biasane kedadeyan yen sampeyan lali ora nambah karo suplemen kolin sing apik. Sakit kepala asring minangka gejala defisit kolin ing otak sampeyan.

 

Ringkesan– Coluracetam

Coluracetam minangka salah sawijining anggota kelas racetam sing anyar lan kurang akrab nootropics, nanging favorit kanggo pangguna.

Iki nambah level asetilkolin '' sinau neurotransmitter '', sing bisa nambah kognisi, lan panelitian kewan nuduhake yen bisa ngimbangi defisit memori tanpa efek samping sing signifikan. Sanajan ana riset manungsa sing ora ana dokumentasi babagan coluracetam, panliten sing ana nuduhake yen bisa uga perawatan sing migunani kanggo kuatir lan depresi.

Akeh pangguna sing dianggep minangka pengangkat swasana ati lan panambah memori sing bisa menehi fokus lan konsentrasi sing luwih apik. Wong liya ujar manawa menehi padha karo "sesanti HD", nggawe warna luwih cerah, kontras luwih kuat, lan lampu luwih padhang.

Coluracetam minangka senyawa kuat, mula dosis iki sithik, lan bisa ditrapake kanthi cepet. Didol minangka panganan tambahan ing AS lan bisa diimpor kanthi sah menyang Kanada lan Inggris kanthi jumlah sithik.

Isih akeh sing kudu dingerteni babagan coluracetam, nanging katon aman kanggo umume pangguna nalika dijupuk kanthi tanggung jawab. Yen sampeyan pengin nambah sing anyar lan beda tumpukan nootrop, coluracetam bisa uga dipikirake.

Coluracetam ora duwe riset akeh, pasinaon sing kasedhiya duweni potensi sing bisa digunakake. Iki minangka salah sawijining racetam sing paling anyar, bebarengan Fasoracetam. Nanging, bubar, FDA wis nyetujoni bentuk "ditingkatake" Fasoracetam kanggo perawatan ADHD.

AASraw minangka pabrikan profesional Coluracetam.

Klik ing kene kanggo informasi kutipan: Kontak kita

 

reference

[1] Brauser D. "Senyawa Stimulasi Neurogenesis Nuduhake Janji kanggo Perawatan Depresi Utama" Berita Medis Medscape 21 September 2009

[2] Murai S., Saito H., Abe E., Masuda Y., Odashima J., Itoh T. "MKC-231, paningkatan panyerapan kolin, nambah defisit memori sing digunakake lan nyuda asetilkolin hippocampal sing diinduksi dening ion etilolin aziridinium ing tikus." Jurnal Bagian Umum Transmisi Neur. 1994; 98 (1): 1-13.

[3] Takashina K., Bessho T., Mori R., Eguchi J., Saito K. "MKC-231, paningkatan penyerapan kolin: (2) Pengaruh sintesis lan pelepasan asetilkolin ing tikus sing dirawat ing AF64A." Jurnal Transmisi Saraf (Wina). 2008 Jul; 115 (7): 1027-35.

[4] Bessho T., Takashina K., Eguchi J., Komatsu T., Saito K. "MKC-231, paningkatan panyerapan kolin: (1) paningkatan kognitif sing dawa sawise administrasi tikus sing dirawat ing AF64A." Jurnal Transmisi Saraf (Wina). 2008 Jul; 115 (7): 1019-25.

[5] Akaike A., Maeda T., Kaneko S., Tamura Y. "Efek protèktif saka MKC-231, paningkatan panyerapan kolin afinitas sing dhuwur, ing sitotoksisitas glutamat ing neuron korteks sing budaya." Jurnal Farmakologi Jepang. 1998 Februari; 76 (2): 219-22

[6] Shirayama Y, Yamamoto A, Nishimura T, Katayama S, Kawahara R (September 2007). "Eksposur sabanjure kanggo pangambilan kolin MKC-231 antagonis defisit perilaku sing diinduksi phencyclidine lan nyuda neuron cholinergic septum ing tikus". Neuropsychopharmacology Eropah. 17 (9): 616–26.

[7] Beasiswa Proyek Penemuan Terapi Kualifikasi kanggo Negara Bagian California, IRS.gov.

[8] Malykh, AG, & Sadaie, MR (2010). Obat Piracetam lan Piracetam Kayane. Obat, 70 (3), 287-312.

0 Nyenengi
182 Ndeleng

Sampeyan uga kaya

Komentar wis ditutup.