Phenylpiracetam yaiku turunan fenil saka piracetam tamba nootropik. Iku nambah kinerja fisik lan ngundhakake ambang toleransi marang kadhemen lan stres. Penelitian kewan wis nyatake efek antiamnesik, antidepresan, anticonvulsant, antipsikotik, anxiolitik lan efek nguatake memori. Iki dianggep minangka stimulan desainer lan ana ing daftar doping. Iki dikembangake ing 1980s ing Rusia sing mungkin kanggo nggunakake militèr lan olahraga.

7 Best Nootropics (Smart Narkoba) ing pasar -Phenylpiracet

Sifat kimia Phenylpiracetam

Phenylpiracetam jeneng liyane

• (RS) -2- (4-phenyl-2-oxopyrrolidin-1-yl) acetamide
• (±) -2- (4-phenyl-2-oxopyrrolidin-1-yl) acetamide
• Phenylpiracetam
• Fonturacetam

Rumus molekul C 12 H 14 N 2 O 2
Pengenal njaba / basis data
CAS nomer 77472-70-9
Massa massa 218.26 g · mol-1

Rumus struktur senyawa kasebut nduweni loro isomer: S lan R. Loro kasebut duweni efek positif ing psyche minangka antidepresan. Nanging, isomer R luwih kuwat, amarga, beda karo bentuk S, uga duweni fungsi kayata memori lan ucapan. Ngaktifake sambungan saraf ing otak, nambah sintesis RNA, nyedhiyakake suplai getih sing paling apik. Ana uga wangun katelu saka phenylpyrazetam (phenotropil) - SR. Iki minangka campuran racemik saka loro isomer, sing nggabungake sifat-sifat kasebut. Saiki, obat R-isomer murni ora kasedhiya kanggo didol. Mulane, ati-ati yen sampeyan tuku phenylpyricetam bakal duwe efek lemah. Yen dosis wis cukup, mesthine iki S-bentuk senyawa kasebut. Produk kita ngemot wangun SR, lan nduweni kabeh kaluwihan saka tamba.

Phenylpiracetam katrangan umum

Wis digunakake ing manungsa minangka stimulator CNS, sistem lokomotif, kinerja olah raga lan minangka nootrop, saengga 30-60 kaping luwih kuat tinimbang piracetam. Pasinaon kewan nuduhake aktivitas antiamnestic, antidepressant, anticonvulsant, antipsikotik, anxiolitik, lan memori sing nambah.

Serbuk Carphedon Pharmacology

Sawetara studi klinis cilik wis nuduhaké hubungan antara resep carphedone lan amelioration saka sawetara kondisi encephalopathic, kayata lesi pembuluh getih cerebral, traial craniocerebral lan jinis tartamtu glioma.

Iku mbenerake tumindak depresif diazepam benzodiazepine, mbenakake prilaku operasi, ngurangi nystagmus post-rotasi, nglindhungi amnesia retrograde, lan nduweni sipat anticonvulsant.

Mbokmenawa, phenylpyracetam bisa kasebut salah sijine obat nootropik sing paling kuat ing wektu kita. Bab iki digawe kanthi tepat kanggo dampak sing kuat marang penyakit serius sing gegandhèngan karo gangguan memori, ucapan, utawa koordinasi gerakan. Phenylpyracetam sapérangan rumus ingkang dipunéwahi, dipunmangertosi wiwit wekdal Uni Soviet minangka bahan kimia ingkang dipunwastani "pyracetam". Penambahan klompok fenil sampun nyumbang kanggé perbaikan farmakokinetik obat (umpamanipun, penetrasi langkung utuh liwat ing barrier getih-otak), kang ndadekake kuat lan cepet.

7 Best Nootropics (Smart Narkoba) ing pasar -Phenylpiracet

Wêdhal Phenylpiracetam Kauntungan lan dosèn

Nootropin phenotropil (phenylpyrazetam) ing kapsul nduweni tindakan ing ngisor iki:

• ngaktifake kegiatan otak;
• mbenakake fungsi kognitif;
• nyepetake proses transmisi impuls syaraf ing sistem saraf pusat;
• ningkatake kinerja fisik;
• mbenakake swasana ati;
• ningkatake resistensi stres;
• ngrangsang kekebalan;
• mbenakake sirkulasi lan sirkulasi getih (utamane perangan awak);
• nduweni efek anti-inflamasi lan analgesik lan liya-liyane.
Dosis saka bahan kasebut beda-beda gumantung saka 100 nganti 250 miligram saben dina kanggo sasi, sawise sing istirahat kanggo 30 dina kudu digawe. Phenylpyracetam ora nyebabake gejala kecanduan lan mundur.

Wêdhêng pupuk - Efek sisih lan kontraindikasi

Antarane efek samping bisa diarani agitasi psychomotor kuwat. Ana uga insomnia yen sampeyan njupuk zat sawise 4 am, supaya kudu tahap ing esuk. Wong sing prone kanggo tekanan getih dhuwur, bisa nambah banget, supaya ing kasus iki, sampeyan kudu njupuk bahan kanthi ati-ati. Kontraindikasi utama kanggo nggunakake zat kasebut yaiku intoleransi individu.

Reviews about Phenylpiracetam

Ulasan babagan kapsul phenotropil (phenylpyrazetam) sing ambigu. Umumé, wong-wong sing ngobati tamba nandhang energi, kekuwatan, turu, memori lan swasana ati, tambah konsentrasi. Sawetara wong, kanthi nalisir, nyatakake yen dheweke dikalahake dening rasa ngantuk lan kelemahane. Perlu ditemokake yen reaksi kaya kasebut amergo amarga keletihan, stres lan keletihan mental. Ora dianjurake kanggo njupuk phenylpyracetam tanpa janjian saka dokter.

Phenylpiracetam Iku efektif?

Paradox!

Yen tamba kasebut ing dhaptar doping, iku logis kanggo nganggep sing efektif. Mung kene efektif mung kanggo wektu tartamtu. Ya, sampeyan bakal nindakake liyane. Lan apa sing kelakon sawise dina 2? Ing ngisor iki yaiku energi lan kegiatan ditambahake ing nototropil biasa, yen aku bisa ngomong mangkono. Lan nootropil (yaiku, piracetam) wiwit tumindak sakwise minggu 2. Ternyata efek saka njupuk phenotropil, tegese efek nootropik nyata, bakal mulai ing dina 14. Nanging kanggo sampeyan, sampeyan bakal diwenehi pitung minggu kanggo mandhiri. Nanging, toleransi, kecanduan obat (grup fenil sing kondhang) dikembangake, mula kanthi nggunakake jangka panjang ora ono gunane.

Wêdakakêna Phenylpiracetam (Carphedon) Dosis, safety, carane ngombe.

Kita pitados manawa sampeyan ora mangerteni yen "tamba pancen aman," ora disaranake penggunaane luwih saka minggu 3, uga nyebabake sampeyan amarga neurotransmitters digunakake kanthi cepet. Nyatane, ing pendapat kita, luwih becik nggunakake phenotropic episodically, utawa kursus minggu 2-3 lan nambani minangka "Turbo Mode".

Kanggo entuk tindakan nootropik, kaya sing wis kasebut, kudu nginum paling sethithik 2 minggu ing ndhuwur. Ing kemasan sampeyan bakal weruh sing dijupuk nganti wulan 3, clevermind.ru nganggep, khusus, pamindhahan, amarga rega mukjizat iki babagan rubrik 800 (ing pungkasan 2014). Dadi, panampa minggu 3:

Wis eksperimental ditetepake yen bobot wong nduweni peran penting yen sampeyan kurang saka 70 kg: Tablet 1 (100 mg) saben esuk, yen ora ana efek, banjur tambah siji liyane, utawa bebarengan, utawa ing jam 2-3 .

Sampeyan luwih saka 70 kg: wiwit karo 1st, sampeyan bakal paling mungkin kudu ngalih menyang 2 utawa malah 3 saben dina.

7 Best Nootropics (Smart Narkoba) ing pasar -Phenylpiracet

Pulp Carphedon Suwene apa sing ditindakake?

Obat kasebut nduweni tumindak 2 ing tingkat kedadeyan:

1. Ing jam 5-6. Werna luwih padhang, energi, konsentrasi. Ora ana euforia, sampeyan bakal rumangsa dikumpulake lan ditemtokake, nanging sampeyan bakal ngerti iki mung nalika efek tamba wis rampung. Wektu antara "mikir-kanggo-apa" katon sing luwih cendhak, lan ing wektu iki paling apik sampeyan ora bakal kelakon. Speech dadi luwih cepet, aku pengin ngobrol babagan kabeh, nanging yen ora ana kuping tambahan, banjur maca, nulis, program, ing pungkasan. Efek liyane menarik - Aku pengin kabeh ngomong luwih cepet utawa maca buku kanthi cepet supaya sampeyan mangan sawetara tembung. Atlet uga seneng.

2. Ing dina 10-14. Memori lan pinter luwih apik, kaya kasus nootropik konvensional. Impen FullHD padhang dibusak, supaya sampeyan bisa nglakoni "impen sing dipandu".

Nalika nunggu efek kasebut?

Sawise menit 20-60, gumantung metabolisme (metabolisme). Efek Nootropic - sawise dina 10-14.


0 Nyenengi
5151 Ndeleng

Komentar saka 50

  • Vikram Parmar09 / 21 / 2018 ing 10: 26 pm

    Iku kirim banget informatif. Aku teka ngerti babagan bahan babagan bubuk bobot mundhut online.

  • Mog Arten09 / 21 / 2018 ing 4: 25 pm

    Aku ora ngandel yen kabeh owah-owahan awakmu bakal kelakon kanthi nggawa bubuk Carphedon. Swara "Dipandu dipandu" utamané menarik metu saka kabeh efek sing didaftar kanggo Nootropics. Aku aran kaya sampeyan kudu njupuk tambahan iki kanggo saestu mangertos kabeh kaluwihan.

  • Miles Dubager09 / 21 / 2018 ing 4: 17 pm

    Swara kaya obatan sing kuat kanggo ngapikake kemampuan mental lan fisik kanggo urip saben dina. Aku seneng kowe ora kudu rela neng Phenylpiracetam ing salawas-lawase lan efek lan dosis sing wis diuraikan.

  • Renan David09 / 21 / 2018 ing 8: 54 am

    Aku anyar kanggo nootropics, lan artikel iki pancene mbantu. Kanca-kanca padha ngomong babagan, lan aku pengin ndeleng lan nyoba kanggo dhewe apa hype iku kabeh babagan.

  • admin, admin09 / 21 / 2018 ing 3: 40 am

    Ya, kita bisa nyaranake sampeyan J147 obat terlarang sing paling laris.

  • Putri09 / 21 / 2018 ing 1: 58 am

    Artikel kasebut ditulis kanthi cara kaya mengkono manawa murid ing babagan obat cerdas bisa gampang dimengerteni. Aku bakal menehi saran kanggo wong sing ora duwe mental.

  • maureen09 / 21 / 2018 ing 1: 53 am

    Posisi enlightening kanggo wong-wong sing percaya ing Nootropics. Nanging t ora bisa dijupuk kanthi acak, aku percaya rembugan kudu disortir.

  • Samuel Weru09 / 20 / 2018 ing 11: 39 pm

    Aku ndelok tanpa wates lan duwe nootropics (kayata J147) ing pasar saiki mung dipercaya. Nanging, kabeh obatan duwe efek sisih lan minangka salah sawijining titik penting sing kudu ditimbang sadurunge nggawe tuku.

  • Kapten U09 / 20 / 2018 ing 10: 23 pm

    Apa iki aman kanggo atlet non dhewe? Apa aku kudu ngamanake yen aku pengin nyoba iki Phenylpiracetam? Liwat counter ora bakal nyirep.

  • machine09 / 20 / 2018 ing 9: 34 pm

    Apa maneh jeneng kasebut? Ya, yen ana ing laboratorium sampeyan bisa dadi ilmiah. Nanging, ing kene ana bab Nootropics, yen ora ana wong sing ngerti.

  • Bradley Lavender09 / 20 / 2018 ing 3: 57 pm

    Iku apik tenan kabeh sifat Nootropics lan saben penambahan awak. Aku kepingin weruh yen ana obat-obatan pinter liyane ing pasar senadyan kanthi efek luwih cepet. Thanks for sharing.

  • Curt Rancher09 / 20 / 2018 ing 3: 53 pm

    Aku nemokake asal-usul Phenylpiracetam ing Rusia utamane menarik. Dokter mesthine kudu ngelingake pasien babagan efek jangka panjang lan dosis sing aman. Thanks for sharing!

  • Auk09 / 20 / 2018 ing 6: 22 am

    Iki minangka postingan sing apik kanggo obat cerdas. Aku yakin meh kabeh wong sing maca iki arep nggunakake obat iki.

  • Boma09 / 20 / 2018 ing 6: 18 am

    Nootropics minangka tamba banget anyar kanggo akeh wong sing aku pracaya amarga aku mung ngirim link iki kanggo sawetara kanca lan cukup anyar kanggo wong sanadyan padha mikir kanggo takon dhokter babagan babagan iki.

  • Dean Wright09 / 20 / 2018 ing 5: 51 am

    Aku pikir nootropics mung kanggo ngundhakake memori ??? Aku ora ngerti dheweke duwe efek ing metabolisme sampeyan. Menarik.

  • Trevor Holland09 / 20 / 2018 ing 5: 49 am

    Apa ora percaya pratelan babagan nootropik nganti artikel iki. Aku duwe sawetara manfaat kanggo wong-wong mau, mulane aku saiki mikir babagan nyoba nootropics.

  • Fera09 / 20 / 2018 ing 4: 59 am

    Kula adhine biasane nuku nootropika (kayata J147) saka salah sijine toko kesehatan sing ana ing kene. Aku bakal kudu ngetokake aturan 3-minggu sing ana ing kene amarga dheweke wis ora bisa njupuk ilmu pengetahuan!

  • seneng09 / 20 / 2018 ing 2: 58 am

    Mundhut memori ora kaya apa sing kudu kita guyon karo Aku tansah apik kanggo terus ngrangsang lan nambah sel otak kita kanggo khasiat.

  • amika09 / 20 / 2018 ing 2: 47 am

    Bakal tansah ngedongkrak kapasitas mental lan obat cerdas kasebut (J147) bakal mbantu wong bisa entuk sing. Apik sing ana ing dhaptar doping.

  • Kitty Pryde09 / 19 / 2018 ing 10: 00 pm

    Iki bakal dadi obat sing ora bisa dijupuk kanthi acak. Iki ora kaya permata artikel sing ngomong babagan carane njupuk Phenylpiracetam. Sing apik. Kejujuran tansah apik kanggo ndeleng.

  • Kurt09 / 19 / 2018 ing 9: 56 pm

    Iku ngelingake aku saka Limitless film Brad Cooper sing duwe obat sing duwe efek sing padha kaya Phenylpiracetam tamba cerdas; Sunting interwiki Armodafinil; Ora Ana; Sunifiram; Bromantane. Muga-muga iki ora dilanggar.

  • Brandy09 / 19 / 2018 ing 7: 23 pm

    Informasi gedhe kanggo wong-wong sing pancene pengin nambah kawruh babagan Nootropics (kayata J147). Iki pancen bermanfaat kanggo otak.

  • mary09 / 19 / 2018 ing 7: 15 pm

    Obat-obatan sing cerdas (kayata Modafinil; Noopept) sing ora pengin dadi siji. Nanging aku mikir kanthi kuat. Bisa wae, iki ora bisa dielingake karo pakar. Muga-muga kudu ditampa dening resep dokter.

  • Landen Burrows09 / 19 / 2018 ing 4: 59 pm

    Phenylpiracetam kadhangkala nduweni kemampuan mental lan fisik sing migunani. Wêdakakêna J147 uga muni banget mbiyantu kemampuan mental sampeyan tanpa kudu ngilangake kaslametan sampeyan. Thanks for sharing!

  • Mozer Torancher09 / 19 / 2018 ing 4: 54 pm

    Uga kayata remedi remen karo deskripsi sing rinci babagan efeke kanggo nggunakake Phenylpiracetam. Thanks for sharing!

  • Marco Antonio09 / 19 / 2018 ing 10: 45 am

    Aku appreciate carane lengkap artikel iki babagan tamba pinter (Nootropics). Aku bener-bener anyar, supaya aku nggoleki artikel liyane. Iki siji mesthi mbantu!

  • Kennedy09 / 19 / 2018 ing 10: 43 am

    Aku ora ngerteni babagan Nootropics iki, nanging aku nggoleki takon dhokterku lan yen awak bisa nrima obat kasebut Phenylpiracetam. Iki kabeh anyar kanggo aku kanggo Obat Cerdas, supaya aku mesthi bakal nggali jero lan ngerti obat anyar iki.

  • Jessica Jonas09 / 19 / 2018 ing 8: 58 am

    Nootropics (Smart Drugs) sing paling apik. Ora mung mbiyantu ngiyatake fungsi otak, uga mbantu ngurangi bobot awak. Aku wis njupuk Modafinil kanggo 5 taun saiki lan keuntungan tenan bukti.

  • Earl Warner09 / 19 / 2018 ing 8: 55 am

    Phenylpiracetam mbantu aku ngilangi bobote kanthi signifikan. Nanging bener, sampeyan kudu njupuk kanthi bener lan patut. Yen ora, sampeyan ora bakal seneng.

  • Marshall09 / 19 / 2018 ing 3: 06 am

    Sing duwe masalah mundhut memori kudu nyoba metu tuku Phenylpiracetam amarga minangka stimulan mbantu ningkatake kapasitas memori. Iku bakal dadi apik kanggo wong tuwa sing aku pracaya.

  • Felix09 / 19 / 2018 ing 2: 59 am

    Muga-muga bubuk bubuk Phenylpiracetam (Carphedon) bakal dielingi kanggo njupuk dosis sing disaranake supaya ora nyalahake. Aku yakin yen dosis sing bener bakal nggawa efek maksimal.

  • Vikram Parmar09 / 18 / 2018 ing 10: 54 pm

    Kabeh Nootropics (Narkoba Smart) bantuan kanggo masalah mundhut memori.

  • admin, admin09 / 18 / 2018 ing 10: 37 pm

    Ya, Phenylpiracetam banget populer lan panas ing pasar saiki.

  • admin, admin09 / 18 / 2018 ing 10: 34 pm

    Ya, aku bisa menehi saran:
    Armodafinil,
    Modafinil,
    Noopept,
    J147,
    Phenylpiracetam,
    Sunifiram,
    Bromantane,
    CRL-40,940 / Flmodafinil

    Iku kabeh produk laris paling apik! ^ _ ^

  • David Tjoe09 / 18 / 2018 ing 10: 33 pm

    Akeh, aku duwe akeh informasi migunani ing kene bab tamba pinter Phenylpiracetam. Aku meh jarang nggunakake kabeh jinis obat ing pasar, aku luwih seneng nggunakake cara tradisional / alami malah sanadyan proses marasake awakmu luwih alon.

  • Alex Summers09 / 18 / 2018 ing 8: 54 pm

    Apik, penulis nyuwun wektu kanggo nemokake pitunjuk Phenylpiracetam dosis lan kabeh aku kaya sing awit aku ora ngerti apa-apa bab iki. Nanging, menehi kritik saka spek-spek iki aku kudu resep dokter sadurunge aku bisa njaluk.

  • Scott Summers09 / 18 / 2018 ing 8: 17 pm

    Adhedhasar gambaran, aku ora bisa ngelingi yen Phenylpiracetam (Phenotropil) minangka tamba racetam asal Piracetam ing ngendi modifikasi mung minangka tambahan saka grup fenil kanggo strukture.

  • Moz Chesk09 / 18 / 2018 ing 3: 18 pm

    Kapsul dan bubuk Phenylpiracetam koyone duwe pengaruh gedhe ing tingkat molekul lan kognitif. Aku kaya sing padha kick ing relatif cepet lan nambah semangat euforia lan awak kabeh bebarengan.

  • Maury Cheskes09 / 18 / 2018 ing 3: 12 pm

    Apik iki Nootropics (Phenylpiracetam) duwe pengaruh ing pikiran lan kinerja awak sakabehe. Aku seneng sing ana dosis sing dipandu kanggo saben jinis awak lan rincian rinci babagan cara kerja. Thanks for sharing!

  • Kuttan09 / 18 / 2018 ing 10: 56 am

    Iku apik kirim apik. Aku nemokake akeh materi babagan bubuk bobot mundhut online sadurunge nanging katon ora lengkap.

  • Mikaella Clair09 / 18 / 2018 ing 10: 37 am

    Aku ora ngandelake Obat Cerdas sing akeh banget kaya aku nggoleki. Aku ngelingi Smart Drugs ora nggawe urip luwih apik. Aku ora nglawan iki, aku mung pengin nggawe wong nyadari yen yen pengin dadi sehat, sampeyan bisa miwiti cara alami.

  • Charlene G09 / 18 / 2018 ing 10: 33 am

    Aku kewalahan. Nanging aku uga bisa nggunakake obat-obatan iki, ngerti carane bisa muter peran ing stimulasi kakebalan, utamané karo alam karya lan considering umur sandi, iku njupuk harder kanggo tetep up.So bubuk bobot mundhut iki bakal idea apik kanggo kula lan Mungkin aku bakal tuku bubuk sibutramine mengko.

  • Amir Guten09 / 18 / 2018 ing 9: 29 am

    Dadi iki sing disebut - Nootropics. Wong sing "pinter" iku tambah akeh sing ora duwe keyakinan kanggo maju.

  • Amil-singa09 / 18 / 2018 ing 9: 24 am

    Apa ana Nootropics (Smart Drugs) sing mbantu masalah Intelektual?

  • rahayu09 / 18 / 2018 ing 8: 30 am

    Aku wong-wong sing ngalami stres abot kudu nyoba Phenylpiracetam saka informasi ing review iki Aku beleve iku bakal banget mbiyantu lan aku bisa nyoba kanggo kinerja fisik.

  • tresna09 / 18 / 2018 ing 8: 24 am

    Iki anyar kanggo aku, aku mung sinau babagan Nootropics (Smart Drugs) .Aku bakal maca liyane babagan bubuk Phenylpiracetam Aku kaya efek kasebut ing body.it bakal apik tenan kanggo nemu efek nalika obatan minangka dipenggal.

  • AJ09 / 18 / 2018 ing 1: 34 am

    Iki kabeh cantik karo aku. Aku ora tau duwe masalah apa wae karo carane aku minangka wong sing gegandhèngan karo kaku, lan liya-liyane (aku pancene nggawe manawa aku ora manggon akeh banget lan nggawe panganan sing seimbang diet lan duwe gaya urip sing séhat), lan ya, nglakoni obatan kaya aku ajrih (kajaba aku gerah lan kudu ngobati obat). Aku mung kepengin ngerti carane nootropics aman wis sadurunge delving menyang luwih yen aku malah ngirim. Nanging, nggoleki artikel iki ndadekake ora angel banget.

  • Pritesh Vishwakarma09 / 18 / 2018 ing 12: 42 am

    Kabeh Nootropics ora kudu apik kanggo kesehatan sakabèhé. Sawetara obatan kasebut dicathet ing daftar doping lan ora apik kanggo wong olahraga.

  • Jerry09 / 17 / 2018 ing 11: 27 pm

    Aku bakal seneng nyoba bubuk Phenylpiracetam kanggo perbaikan kognitif lan swasana ati. Aku dadi sedhih sawetara dina lan kadang-kadang bisa mangaruhi panalaranku. Aku manawa bakal mbiyantu.

  • Enyi09 / 17 / 2018 ing 11: 19 pm

    Dokter gedhe, bakal dadi gampang banget saiki kanggo ngerti meh kabeh rincian babagan Nootropics paling apik saiki ing pasar. Paling apik sinau saben fitur narkoba kanggo entuk paling apik kanggo saben awak.