Ing donya ing endi steroid wis dadi barang-barang lan kabeh wong nggunakake cara kanggo entuk tujuan awak, sampeyan kudu sinau babagan Testosteron Cypionate. Kita bakal ngrembug akeh rincian babagan steroid iki wiwit saka Testosteron dosis, cara nyuntikake Testosteron, cara ngatasi overdosis Testosteron, Testosterone Cypionate review antara liya. Kabeh sing kudu dilakoni yaiku nalika kita menyang ing donya Testosterone Cypionate.

Wondering babagan situs paling apik tuku Testosteron onion Cypionatee? AASraw.com minangka pilihan banget. We are a Chinese based enterprise that specializes in the manufacturing, marketing, and distribution of intermediates pharmaceutical and products including Testosterone Cypionate.

Dadi apa cypionate testosteron?

testosteron yaiku steroid anabolik sing pisanan disintesis ing pasar. Ing sisih liya, Testosteron Cypionate minangka senyawa Testosteron sing tumindak alon-alon, kanthi longgar lan suntik berasaskan minyak. Iki digunakake kanggo nambani hypogonadism kang kurang ing Testosteron ing awak sing nyebabake macem-macem masalah sing ana ing wong.

Minangka obat resep, sampeyan bisa menehi sampeyan dhewe ing comfort omahmu sawise dokter wis nyatakake sampeyan. Untunge kasebut suntik, lan iki gampang digunakake. Sampeyan uga bisa ditemokake ing wangun generik.

Sajarah

testosteron iki pisanan digawe ing 1935, lan sawise rong taun dirilis ing pasar minangka tamba pharmaceutical. Ing wiwitan, kasedhiya ing bentuk pelet lan salajengipun ana ing bentuk ester yaiku injeksi intramuskular minangka Testosteron Cypionate.

Methyltestosterone, salah sawijining steroid anabolik pisanan sing bakal disintesis dirilis ing 1935. Sayange, iki ana hubungane karo hepatotoksisitas, lan amarga iki, dadi ora liwati. Estrogen testosteron sing lagi ditindakake Testosteron Cypionate diawali ing pasaran ing pertengahan 1950s dening perusahaan sing disebut Upjohn. Originally iki didol miturut jeneng Depo-Testosteron lan isih populer kanthi jeneng sing padha.

Upjohn wis melu produksi Depo-Testosterone suwene luwih saka sèket taun wiwit diluncuraké. Testosteron Cypionate luwih disenengi kanggo enanthate Testosteron dening akeh binaraga lan atlit. Kaloro padha, nanging setengah urip beda.

Testosteron Cypionate yaiku salah sawijining steroid anabolik sing bakal disetujui supaya bisa digunakake minangka obat medis ing 1970s. Iki banjur ditrapake dening FDA kanggo digunakake mung ing testosteron therapy panggantos. Swara taun, penggunaane wis ditahan amarga ora cocok kanggo bocah lan wanita. Cypionate testosteron wis dilewati minangka obat kontrol lair lanang nalika dijupuk ing dosis mingguan 200mg.

Struktur kimia

Apa cypionate testosteron digunakake kanggo?

testosteron Cypionate duwe macem-macem migunakake ing gesang kita. Punika aplikasi punika.

Fitness

Ing donya kebugaran, siji kudu tansah dadi sing paling apik. Apa sampeyan bobot utawa pemain olahraga, sampeyan bakal ngerti yen ing wektu kompetisi bisa galak. Liyane saka kepuasan swara sing teka kanthi menang, sing dianugerahi medali utawa nggayuh titik ing tim profesional iku sing paling dikarepake kanggo akeh. Njupuk prestasi sing kaya mengkene ing urip sampeyan bisa mundhut dasawarsa utawa luwih, gumantung ing awak. Nanging kabar apik minangka tamba ningkatake kinerja kaya Testosteron Cypionate bisa nggawe sampeyan ngrampungake tujuan fitness sampeyan.

Mulane apa pengobatan iki supaya seneng karo guru? Iki nggawe otot sing luwih gedhe lan ing wektu sing padha bisa ngobati kanthi cepet saka lathian kanthi ngurangi jumlah karusakan otot sing kedadean nalika sesi kasebut. Kaunggulan karo iki yaiku atlet sing bisa latihan kanthi luwih keras lan tetep tanpa overtraining.

Testosteron Cypionate mbantu njaga kualitas lan kekuwatan otot. Uga ngreksa kekuatan lan kekuwatan balung. Bab liya sing gedhe yaiku sampeyan bakal tansah nggoleki latihan amarga tamba kasebut bakal nambah lan nambah latihan.

Testosteron Cypionate nyebabake mundhut lemak kanthi nambahi aktivitas metabolik. Steroid iki bisa nindakake iki kanthi cara naleni reseptor androgen kanthi gampang, saéngga bisa ngancurake lemak lan nyegah pembentukan sel lemak anyar.

Sampeyan uga nambah efisiensi nutrisi ing awak. Nggawe otot kanthi cepet supaya panganan sing luwih akeh dikonsumsi dipigunakaké kanggo ngembangaké otot-otot liyane tinimbang disimpen minangka lemak.

Medical

Testosteron Cypionate digunakake ing penggantian androgen therapy. Saiki, disetujui dening FDA kanggo perawatan hypogonadotropic lan hypogonadism utama (salah siji sing diduweni utawa kongenital). Kondisi iki minangka kelainan ing ngendi lanang ora bisa ngasilake hormon seksual Testosterone. Apa bedane antarane loro?

Hipogonadisme Hypogonadotropic - Panggonan nalika sawetara bagian otak (kelenjar pituitari utawa hipotalamus) sing nyedhiyani testikel nalika ngasilake testosteron bakal rusak.

Hipogonadisme utama - Iki kedadeyan nalika testis ora bisa ngasilake testosteron sing cukup.

Nalika ana wong kang nandhang sangsara cendhek seksual, disfungsi ereksi (masalah nemu lan njaga ereksi), konsentrasi miskin lan owah-owahan. Sampeyan uga bisa nyebabake anemia, mundhut massa otot lan rambute awak, gynecomastia (perkembangan payudara) lan suda pertumbuhane zakar lan zakar. Nanging, safety kanggo nambani hypogonadism pungkasan ing wong durung dikonfirmasi.

Tambahan, iki digunakake kanggo ngobati osteoporosis, terapi hormon pengganti ing lanang transgender, oligospermia (duwe jumlah sperma sing kurang), penundaan pubertas lanang, kelainan payudara, lan kanker payudara.

Carane nindakake karya cypionate testosteron?

Testosteron Cypionate yaiku salah sawijining androgen endogen sing melu tuwuhing organ seks lanang. Iki uga mbiyantu konservasi ciri seks sekunder. Iki kalebu distribusi lemak, owah-owahan ing otot awak, penebalan tali vokal, pembesaran laring lendiran, lan wutah lan maturasi prostat.

Pharmacodynamics

Obat iki duweni sifat sing padha karo Testosteron, nanging keuntungan sing duwe umur setengah mati lan tingkat keluwihan maneh. Ing jam 24, administrasi, nambah tingkat testosteron nganti 400%. Tingkat androgen uga tetep dhuwur sakwise telu nganti limang dina sawisé administrasi. Yen ana tamba intramuskular saka obat kasebut, bisa nyebabake inflamasi lan fluktuasi lokal ing libido lan swasana ati.

Mode aksi

Testosteron Cypionate digunakake ing rong cara. Kaping pisanan yaiku liwat konversi kanggo estradiol sasuwene aktivasi reseptor estrogen. Uga dianggo liwat aktivasi reseptor androgen.

Panyerepan

Punika anabolic esterified saéngga dadi larut banget kanggo lemak. Testosteron lan ester-esteré kudu dilakokaké liwat injeksi amarga diaktivasi kanthi cepet kanthi ati nalika diwenehi lisan.

Distribusi

Sawise ana administrasi intravena saka tamba iki, volume distribusi yaiku watara 1 L / kg.

Binding protein

Nalika panyerepan dilakokaké, tamba kasebut nandhang sirkulasi getih kanggo diproses. Sawisé modifikasi, 40% kasebut ikatan karo globulin plasma nalika 2% saka kiwa ora diubengi utawa digandhengake karo protèin liya kayata albumin.

Metabolisme

Kanggo tamba kasebut, kudu diproses kanthi enzim. Karya katalis punika ngeculake ikatan antara Testosteron lan bagian ester molekul kasebut. Testosteron Cypionate nduweni wektu sing luwih cepet amarga ukurane ester sing gedhe. Sawise pemisahan kasebut, testosteron dipérang dadi 17 ketosteroid. Wis rampung liwat loro, ora kaya jalur. Dihidrotestosteron lan estradiol minangka metabolit aktif utama. Testosteron dipérang dadi DHT ing saluran urogenital, ati, lan kulit. Dihidrotestosteron luwih diremehake menyang androstanediol.

eliminasi

90% dosis testosteron sing disebabake intramuskularly diilangi ing urine ing wangun glukuron, konjugasi asam sulfat testosteron lan metabolit. Sekitar 6% saka testosteron sing isih bakal diilangi liwat feces sing umum ing wangun sing ora dikombinasi.

Setengah urip

Setengah urip Testosterone Cypionate minangka salah siji sing paling dawa amarga kira-kira wolung dina.

Dhuwur kanggo cypionate testosteron

  • Testosteron Cypionate digunakake kanggo nambani pratandha hipogonadisme ing manungsa. Kondisi iki ditindakake dening ora nduweni kemampuan kanggo gawé testosteron hormon seks sing cukup.
  • Testosteron Cypionate kasedhiya ing bentuk solusi sing bisa nyuntikake. Sampeyan kudu diterbitake ing otot, lan sing paling nyaman babagan iku sampeyan bisa nindakake dhewe ing comfort omahmu sawise ngrembag babagan carane nindakake karo dhokter.
  • Solusi testosteron Cypionate ditawarake minangka obat generik lan obat jeneng merek. Jeneng merek Depo-testosteron.

Efek saka cypionate testosteron kanggo binaraga

Sapa sing nggunakake Testosteron Cypionate bisa mbuktekake hasil sing apik kanggo awak. Daya kasebut wis dianggep minangka steroid ing pasaran. Tambahan, nawakake asil cepet lan nyengsemake.

Sawise sampeyan wis digunakake kanggo minggu rolas, sampeyan bakal;

Tambah potensial mundhut lemak. Iku liwat panetepan estrogen.

Iki ndandani otot kanthi cepet kanthi nambah fungsi sel satelit.

Liwat panahanan nitrogen, menehi sampeyan gain otot massive.

Testosteron Cypionate uga nambah kekuatan sampeyan.

Uga, Testosteron ngalangi efek hormon liya sing bisa ngindhuksi otot nalika ana tahap pemotongan.

Efek samping saka cypionate testosteron

Kaget, pengobatan iki ora nyebabake rasa ngantuk. Minangka sampeyan bisa nandhang efek samping Testosteron Cypionate, kabar apik iku bisa diatur.

Efek sisih paling umum yaiku;

  • Jerawat - Nggunakake Testosteron Cypionate bisa nyebabake jerawat. Sampeyan bisa dadi masalah, nanging sampeyan bakal tresna marang kasunyatan sing bisa ditrapake kanthi efektif. Pangobatan topikal kayata asam glikolat, benzoyl peroksida, lan asam salisilat paling cocok kanggo perawatan jerawat ringan lan sedheng. Sampeyan uga kudu njaga kesehatan lan laku rai sing apik kanggo njaluk kulit sing luwih cetha.
  • Wutah rambut - Pangobatan iki bisa nyebabake wutah rambut ing wilayah paling ora kaduga. Yen sampeyan nandhang sangsara utawa duwe rambut sing gedhe banget, ana uga cara sing bisa ngurangi. Sing pisanan yaiku nganggo cukur nganggo alat cukur listrik utawa cukur. Yen cukur iki asring menehi lara cukur, sampeyan bisa uga mikirake mundhut krim sing nentremake.
  • Sampeyan uga bisa benang utawa tweeze kanggo numpuk rambut saka ROOT. Waxing minangka cara sing cepet kanggo njupuk rambute saka ROOT. Panganggone bahan kimia sing kuwat dikenal minangka depilator bisa mbantu sampeyan gedhe, nanging yen sampeyan duwe kulit sensitif, sampeyan kudu nguji ing titik cilik. Cara liya kanggo ngatasi rambut sing gedhe banget yaiku kanthi nggunakake obat, laser hair removal, lan elektrolisis.
  • Bengkak lan nyeri ing situs injeksi- Sampeyan ora kudu ngalami tekanan amarga sampeyan wis nandhang lara utawa nyebar ing situs injeksi. Yen sampeyan wis ditembak sadurunge, sampeyan wis bisa ngomong yen soreness iku normal yen tetep sawetara dina. Kanggo ngurangi iki, mesthekake yen sampeyan mindhah wilayah sing disuntikake. Yen sampeyan tetep ora bisa mlaku, wilayah bisa ngaca. Kanggo nggawe pain bisa diatur, sampeyan bisa uga nganggep bisa ngrasakake rasa nyuda lan nyebabake rasa nyuda lan bengkak. Cara sing luwih apik kanggo nangani iki yaiku kanthi nyetel kemasan sing panas ing panggonan sing dijupuk. Sampeyan kudu, Nanging, ngupaya manungsa waé dhokter sawisé sampeyan ngelingi yen rasa nyuda utawa bengkak ora mudhun ing jam 48.
  • Gynecomastia (pembesaran payudara) -Aku kepiye maneh yen payudara sampeyan gedhe sawise nggunakake obat iki. Sing ngirim ora kuwatos sampeyan; tips ing ngisor iki bakal cocok kanggo sampeyan. Pisanan nggunakake kemeja kompresi. Iku pilihan banget amarga gampang ing dhompet lan ngurangi tampilan payudara sacara efektif. Sampeyan bisa uga nyoba sawetara latihan gynecomastia kayata latihan interval intensitas dhuwur (HIIT), push-ups, dumbbell incline press, lan baris sing dijaluk. Kanggo ngurangi tampilan payudara bengkak, sampeyan kudu ngupayakake kanggo mbangun otot. Iki bakal nyebabake dodo amba katon kurang diucapake. Lan amarga lemak nyedhiyakake inflamasi, sampeyan kudu nyegah panganan lemak lan ngonsumsi lemak sehat kaya woh wohan beri, sayuran berdaun, iwak lemak lan kentang manis. Cara liya kanggo nyegah gynecomastia yaiku ngalami operasi sing bakal mbusak lemak ing dhaerah payudara.
  • Liyane ereksi biasa - Duwe erections iku normal nanging gadhah gedhe-gedhe sing ora dikarepake bisa dadi rada anduwèni dhampak gedhé. Sampeyan ora kudu nyetop sampeyan nggunakake Testosteron Cypionate. Sampeyan bisa tansah ngatasi degdegan abnormal sing teka cara sampeyan. Saiki sampeyan wis takon babagan carane nindakake. Sawise kedadeyan, sampeyan ora kudu ngrasakake manawa donya wis ngremuk sampeyan; njagong, ambegan alon lan tetep tenang. Kanggo nyuda rasa isin, sampeyan bisa nutupi degdegan nggunakake laptop, klambi utawa jaket. Ora perlu nggresah, kabeh wong ngalami iki lan paling mbokmenawa ora weruh yen sampeyan duwe siji. Sampeyan bisa uga meditate, nyoba lan mangerteni dhewe, njupuk udan kadhemen, duwe perlu nglangi utawa duwe latihan lembut kaya jogging. Nanging, yen diarani ereksi, sampeyan kudu nggoleki dokter.
  • Erections sing tetep luwih suwe tinimbang biasa- Gegeran sing tetep papat jam utawa luwih ora luwih. Testosteron Cypionate bisa nyebabake iki, lan sampeyan bisa ngatasi iki kanthi nempatake paket es ing wilayah kasebut. Kanthi iki, degdegan kuwat bisa ilang ing menit. Dokter uga menehi pil utawa injeksi kanggo menehi hasil.
  • A sakit kepala - A sakit kepala bisa digawa kanthi nggunakake Testosteron Cypionate. Sampeyan bisa uga angel nggarap, nyopir, utawa nindakake obrolan nganggo sirah sampeyan, nanging sampeyan bisa nindakake luwih saka nginep ing amben lan ngenteni menyang dhewe. Sampeyan bisa nyoba njupuk relievers nyeri over-the-counter kaya aspirin, naproxen, ibuprofen, lan acetaminophen. Sampeyan uga bisa nggunakake tips ing ngisor iki kanggo ngatasi rasa nyuda. Nutupi mripatmu lan ngaso. Sampeyan bisa uga pijet kuil lan gulu. Sampeyan uga dianjurake yen sampeyan ngendhokke lan uga nyoba nempatake kain anget utawa pad pemanasan ing sak njabane pangkal tengkorak lan area gulu. Coba golek perhatian medis yen nyiksa.
  • Swara swara - Kadhangkala sampeyan aran kaya sampeyan pengin nglampahi dina piyambak nalika ing dina-dina liyane, sampeyan bisa seneng banget. Iku normal anggere ora mengaruhi aktivitas saben dina. Ing sisih liyane, owah-owahan swasana ati sing ekstrim bisa dadi tandha yen ana sing ora bener. Testosteron bisa nyebabake iki lan yen nglakoni, bisa ngatasi. Yen sampeyan ngleksanani kanthi teratur, sampeyan bakal sok dong mirsani sing mengkono narik swasana ati sampeyan kanthi cepet. Mangan diet sehat ora mung penting kanggo kesehatan fisik, nanging uga migunani kanggo ngapikake swasana ati. Sampeyan uga kudu laku istirahat kanthi njupuk bagéyan ing laku sing tenang kaya meditasi lan yoga. Deleng dokter yen sampeyan aran swings swasana ati sing njupuk liwat urip sampeyan.
  • Ngurangi jumlah sperma wong yen tamba digunakake ing dosis tinggi- Yen sampeyan ngalami masalah kanggo nyedhaki pasangan sampeyan amarga nggunakake Testosteron Cypionate sampeyan bisa ngalami pangobatan lan perawatan hormon kanggo mbenerake iki. Liyane saka iku sampeyan uga bisa nggunakake prosedur reproduktif teknologi (dibutuhake). Yen pangobatan koyone kurang, sampeyan bisa ningkatake jumlah kali sing duwe jinis utawa duwe jinis nalika pembuahan bakal kelakon. Ngindari pelumas sing bisa nyegah gerakan sperma minangka cara paling apik kanggo ngatur iki.
  • Yen kabeh efek samping iki entheng, mula dijadwalake bakal ilang dhewe sawise sawetara dina utawa sawetara minggu. Yen ora kelakon, guneman karo apoteker utawa dokter sampeyan.
  • Efek samping serius
  • Iki minangka efek abot sing kudu ditindakake kanthi serius. Yen sampeyan ngelingi gejala kasebut, hubungi dokter kanthi gampang. Nyuwun bantuan sakali yen sampeyan aran kaya gejala sing ngancam nyawa lan yen sampeyan mikir sing minangka darurat medis. Punika efek samping lan gejala sing kudu katon;
  • Serangan jantung - Kanggo ngerti yen sampeyan lagi nandhang sangsara, sampeyan bisa ngelingi yen sampeyan duwe: rasa ora nyaman ing awak ndhuwur, ambegan sing cendhak, lan nyeri dodo.
  • Tambah ing ukuran kelenjar prostat. Gejala kasebut; ketidakmampuan kanggo ngeculake kandung kemih, nyerang nalika sampeyan pengin urinate, duwe aliran cipratan sing lemah utawa sing nyedhot lan nganyari maneh lan ngalami gangguan. Tandha liya yaiku nocturia (rasa kencing luwih akeh ing wayah wengi) lan perlu kanggo urinate.
  • Stroke - Pecah swara bisa uga menehi gejala lan uga ngrasakake salah ing sisih awak.
  • Kanker prostat - Dokter sampeyan kudu mriksa masalah kelenjar prostat sadurunge lan nalika perawatan karo Testosteron Cypionate utamané yen umur pitung puluh lima taun.
  • Masalah ati - Bisa dianggep kanthi cara ngiringke mata utawa kulit, ngalami kencing manis sing peteng, kakehan napsu, keleten sing ora biasa, bangkekane bangkek-pucet, kanthi gampang tenggorokane luwih dawa tinimbang sikil lan sikil. Sampeyan bisa uga ngalami pembengkakan weteng lan nyeri, muntahake lan mual.
  • Polycythemia- Iki minangka nomer sel getih abang. Tanda-tanda kasebut; a nyuda ing kewaspadaan mental, keletihan, clots getih, stroke, kebingungan, sirah lan wernane abang.
  • Embolisme paru-Iki yaiku pambentukan clots getih ing paru-paru. Tanda kasebut minangka watuk metu getih, pulsa cepet, ngrasakake rasa kepenak utawa kepeningan, pingsan, rasa ora nyaman dodo utawa nyeri sing bisa ditindakake yen sampeyan ngalami ambegan jero lan ambegan.
  • Trombosis vena jero- Ing pembentukan gumpalan getih ing jeroan vena awakmu dialami kanthi rasa nyeri lan bengkak sikile.

Dosis cypionate testosteron

Dosis cypionate testosteron dipengaruhi dening sawetara faktor. Iki minangka;

Umur sampeyan

Kondisi sing dianggep.

Carane abot kondisi kasebut

Panyakit liyane sing bisa sampeyan tindakake

Cara awak nanggapi dosis pisanan

Wangun obat lan kekuatan

Ana rong bentuk Testosteron Cypionate sing pisanan dadi wangun generik. Iki minangka solusi suntik kanthi kekuatan 100mg / ml lan 200mg / ml.

Kapindho yaiku merek Depo-testosteron sing uga ana ing bentuk suntik. Sampeyan kasedhiya ing 100mg / ml lan 200mg / ml.

Dosis kanggo hypogonadism utama

Dosis diwasa

Dosis awal sing khas-Dosis sing bakal diwenehake dening dokter bakal gumantung ing diagnosis lan umur. Adhedhasar kabutuhan sampeyan, dokter bisa ngerti dosis sing paling apik kanggo sampeyan. Dheweke bisa milih dosis 50-400 kanggo saben minggu 2-4.

Dosis tambah- Sampeyan bisa disaranake dening dokter supaya kena nambah dosis, gumantung marang respon kanggo perawatan, kadar testosteron lan efek samping.

Dosis maksimal pengobatan iki minangka injeksi mg 400 menyang otot saben rong minggu.

Dosis bocah (12-17 taun)

  • Dosis awal khas - Dokter sampeyan bakal nggambarake dosis anak sampeyan gumantung marang diagnosis lan umur. Dheweke bakal menehi resep miturut kabutuhan sampeyan. Umumé, dhewek bisa nyaranake injeksi mg 50-400 menyang otot siji-sijine sithik ing saben loro nganti patang minggu.
  • Tambah dosis- Dokter bisa milih kanggo nambah dosis anak gumantung marang efek samping, nanggepi perawatan lan kadar testosteron getih.
  • Dosis maksimum sing disuntikake menyang otot anak sampeyan kudu 400 mg saben minggu saben minggu.
  • Dosis bocah (0-11 taun)
  • Studi babagan safety lan efisiensi pengobatan iki kanggo bocah-bocah ing umur rolas taun durung rampung.
  • Dosis kanggo perawatan hypogonadotropic hypogonadism
  • Dosis diwasa (18 taun lan ndhuwur)
  • Dosis awal khas- Dosis sampeyan beda-beda miturut diagnosis lan umur. Dokter bisa netepake dosis sing gumantung marang kabutuhan sampeyan. Dosis injeksi 50-400mg menyang otot saben rong minggu nganti papat.
  • Dosis tambah- A dhokter uga menehi saran kanggo nambah dosis gumantung saka efek samping, respon kanggo perawatan lan tingkat testosteron getih.
  • Dosis maksimum injeksi mg 400 menyang otot saben rong minggu.
  • Dosis bocah (12-17 taun)
  • Dosis awal khas-Dosis anak sampeyan gumantung saka diagnosa lan umur. Dokter sing nemtokake iki gumantung marang kabutuhan bocah. Umumé, dosis kasebut minangka injeksi mg 50-400 menyang otot sawise saben minggu 2-4.
  • Dosis tambah-Dosis anak sampeyan bisa diatur miturut efek samping sing ditampa, respon kanggo perawatan lan kadar testosteron getih.
  • Dosis maksimum sing disuntikake menyang otot anak sampeyan kudu 400mg saben rong minggu.
  • Dosis bocah (0-11 taun)
  • Ora dikonfirmasi manawa pengobatan iki aman utawa efisien kanggo panggunaan bocah sing kurang saka rolas taun.
  • Yen sampeyan nggunakake piranti kanggo mbangun otot, sampeyan kudu nglakoni kinerja atletik, dosis 100-200 mg saben obat iki cukup. Sawise patang minggu, sampeyan bisa nambah dosis sing gumantung marang asil sing ditampa ing awak utawa miturut cara awak nanggepi panggunaan obat kasebut.
  • Sacara rutin, cypionate testosteron digunakake kanggo nglawan efek dropping tingkat T saka steroid liya sing bisa ditindakake. Nalika digunakake kanggo iki, Testosteron Cypionate 200mg-400mg yaiku dosis.

Siklus testosteron cypionate

Yen sampeyan kepengin njupuk Injeksi testosteron Cypionate ing dhewe kanthi tujuan ngeceh lemak lan otot bangunan, siklus sampeyan kudu kaya iki:

The Testosteron Cycle Cypionate kudu 200mg saben minggu saka minggu 1 menyang minggu rolas. Sampeyan kudu, Nanging, cathet yen sampeyan numpuk Testosterone Cypionate karo steroid liyane, dosis kasebut bakal berubah. Punika sababipun?

Saben steroid duwe setengah urip sing beda. Sampeyan kudu nganggep iki sadurunge nemtokake tumpukan steroid. Sampeyan uga kudu ati-ati nalika miwiti siklus tumpukan amarga sampeyan ora ngerti carane awak bakal nanggepi karo luwih saka siji steroid. Kanggo ngindhari masalah, priksa manawa sampeyan nguji saben steroid sing diwenehi dhewe. Sampeyan uga bisa nyegah lan nggunakake steroid siji ing siji wektu.

Post therapy siklus

Terapi iki minangka penting kanggo njupuk steroid kasebut. Iku amarga, sawise nggunakake Testosteron Cypionate, kemampuan awakmu kanggo ngasilake hormon iki saiki wis dicegah. Sawise rampung karo siklus Testosteron, awak bisa dadi entheng karo estrogen. Iku amarga awakmu wis ngandelake suntikan kanggo ngasilake testosteron sajrone ngetokake, supaya testis ora bisa ngasilake apa wae.

Peringatan testosteron kypionat

Sadurunge nggunakake obat iki, sampeyan kudu ngerti apa sing bisa kedadeyan ing awak sampeyan. Bisa nyebabake hypercalcemia ing pasien ora aktif. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan kudu nyetop nalika tamba kasebut kanthi cepet.

Aja nggunakake tamba iki ing dosis dhuwur amarga bisa nyebabake komplikasi sing ngancam urip kaya peliosis hepatis, karsinoma hepatoseluler, lan adenomas hepatic.

Sanajan durung dikonfirmasi, pasien geriatrik diarani nggunakake obat kasebut amarga bisa nyebabake karsinoma prostat lan hypertrophy prostatic.

Testosteron Cypionate bisa nimbulake acara thromboembolic vena sing bisa dianggep kanthi sesak ambegan, edema, lan nyeri. Yen sampeyan nandhang sangsara, gunakake nganggo obat kasebut lan nangani kondisi kasebut kanthi tepat.

Kanggo wong sing nyalahake obat kasebut, bisa nyebabake reaksi psikiatri lan jantung. Amarga nyebabake Edema, bisa ngancam nyerang wong kanthi penyakit hepatik, ginjel lan jantung sing ana. Ginekomastia uga bisa berkembang.

Alkohol benzil sing digunakake minangka pengawet ndadekake efek serius kaya sindrom gasping. Ing jumlah kurang, sampeyan ora bisa ngetutake sampeyan. Kajaba iku, kanggo wong sing sehat sing wis ditindakake umure bisa nandhang sangsara luwih dhuwur. Iki amarga bisa ngalami pematangan balung.

Apa yen aku kejiret utawa dosis overdosis

Testosteron Suntikan Cypionate minangka perawatan jangka panjang lan bisa, saupaman, nimbulaké efek abot yen ora ditrapake kanthi bener.

Yen sampeyan mungkasi njupuk tamba tiba-tiba utawa ora njupuk kasebut bisa nyebabake obat ora bisa digunakake kanthi bener. Alesané kanggo tamba bisa kanthi bener, jumlah tartamtu kudu ing awak sawayah-wayah. Yen sampeyan ora njupuk pengobatan iki, sampeyan bakal nandhang gejala testosteron kurang.

Yen sampeyan krasa dosis utawa gagal njupuk obat miturut jadwal, bisa uga ora bisa dilakoni kanthi becik utawa mandheg. Iku amarga kanggo obat bisa digunakake kanthi bener, jumlah tartamtu kudu ing awak tansah. Sampeyan ora kudu njupuk overdosis kanggo ngganti dosis sing ora kejawab. Bisa nyebabake efek samping sing abot. Sampeyan disaranake nelpon dhokter lan ngomongake yen pungkasan wektu sampeyan nyuntikake cypionate testosteron. Panjenenganipun / panjenenganipun badhé mbiyantu panjenengan sinau kanthi jadwal dosis ingkang anyar.

Yen sampeyan duwe Testosteron overdosis sing artine sampeyan bakal ngalami tingkat pengobatan sing mbebayani ing awak sampeyan. Gejala kasebut bisa kalebu:

A sakit kepala

Swasana swara

A panurunan ing jumlah sperma

Sampeyan bisa ngalami ereksi sing tetep luwih suwe tinimbang normal

Sampeyan bisa duwe ereksi biasa

Ginekomastia (pembesaran payudara yang berlebihan)

Wutah rambut

Bengkak lan nyeri ing situs injeksi

Kukul

Yen sampeyan ngira yen sampeyan wis ngilangi Testosterone Cypionate, takon dhokter sampeyan utawa pusat kontrol racun lokal. Yen gejala sampeyan akut, langsung menyang kamar darurat.

Carane ngerti yen tamba digunakake- Sampeyan bisa uga pengin ngerti manawa pengobatan sampeyan lagi aktif. Sampeyan bakal sok dong mirsani yen gejala testosteron sing kurang.

Pancegahan Testo Cypionate

Kanggo ngindhari masalah liyane ing Testosteron, sampeyan kudu ngobrol karo dhokter sampeyan supaya sampeyan bisa mangsuli yen sampeyan nggunakake obat kasebut. Yen sampeyan duwe pitakonan, sampeyan bisa tansah njaluk pitunjuk saka dhokter supaya bisa luwih ngerti pengaruhe pengobatan iki. Apa sing kudu sampeyan gunakake marang dokter sadurunge njaluk injeksi Cypionate Testosteron?

Supaya dhokter ngerti yen sampeyan alergi kanggo pengobatan iki utawa alergi sing bisa sampeyan. Pentinge iki yaiku tamba bisa ngemot komponen aktif liyane sing mungkin sampeyan alergi.

Dokter uga kudu ngerti babagan riwayat kesehatan, kayata yen sampeyan wis kepungkur, diabetes apnea, prostat, prostat, kanker (kanker prostat, kanker payudara ing wong), tekanan darah tinggi, kolesterol dhuwur, masalah ginjel, ati masalah, stroke, penyakit jantung (kayata serangan jantung, nyeri dada lan gagal jantung) lan beku getih ing paru-paru lan sikil.

Yen sampeyan duwe diabetes, tamba iki bisa ngurangi gula getih. Kanggo duwe katentreman atine, mesthekake yen sampeyan mriksa gula getih asring kaya sing ditindakake lan supaya dokter ngerti asil kasebut. Yen sampeyan ngandhani apa-apa pratandha saka gula darah rendah kayata tingling kaki utawa tangan, dizziness, sesambetan kabur, keluwen, deg-degan cepet, goyang, utawa sweating mendadak ngandhani dhokter sampeyan langsung. Kanggo ngatasi masalah iki, dhokter sampeyan uga bisa ngganti diet, program latihan, lan obat diabetes.

Tambahan, Testosteron Cypionate bisa nyebabake kolesterol supaya nambah risiko pembuluh darah (penyakit arteri koroner) lan masalah jantung. Bab sing paling aman kanggo ndhelikake dhokter sampeyan kanthi tingkat kolesterol.

Ngomongi dokter yen sampeyan ora bisa mlaku utawa dadi turu nalika suwe nalika nggunakake Testosteron Cypionate. Kanggo nyegah masalah, sampeyan kudu ngati-ati kanthi tingkat kalsium getih. Yen sampeyan lagi operasi, sampeyan kudu ngandhani dokter gigi utawa dhokter sampeyan babagan kabeh obatan sing digunakake ing wayahe. Sampeyan kudu nyakup kabeh produk jamu, non resep, lan obat resep.

Nalika nggunakake obat iki ing bocah cilik, akeh ati-ati kudu ditindakake amarga bisa nimbulaké wutah balung sing nyegah ketinggalan bocah kasebut. Sajrone perawatan, sampeyan kudu ngawasi wutah lan perkembangan balung anak. Ati-ati uga kudu ditindakake nalika wong diwasa luwih tua ing perawatan kasebut amarga luwih sensitif marang efek sisih kayata pembengkakan tangan lan sikil, masalah ati / prostat.

Nyuda keguguran iku akeh, lan amarga obat iki bisa nyebabake meteng, sampeyan dianjurake supaya tetep adoh yen sampeyan lagi ngantuk. Coba gunakake cara kontrol lair sing dipercaya kayata pil birth control utawa kondom supaya ora ngandhut nalika pengobatan iki. Apa yen kedadeyan tanpa sengaja? Supaya dhokter ngerti.

Sampeyan durung dikonfirmasi yen pengobatan iki bisa liwati liwat susu ibu. Nanging, sing dikawruhi bisa nimbulaké produksi susu saéngga bisa nyebabake kacilakan menyang bayi sing nresep. Kanggo nyegah gawe piala, aja nggunakake obat kasebut nalika nyusoni. Sampeyan uga kudu golek saran dokter sadurunge nyusoni.

Cara nyuntikake Testosteron Cypionate

Injeksi otomatis bisa kaya tugas sing angel, nanging yen sampeyan ngerti carane wis rampung, sampeyan bakal ngurmati fakta sing ora ana rejeki. Saiki sampeyan bisa njaluk dhewe; ngendi aku miwiti? Tenang, alon lan ambegan. Punika ingkang kedah dilakoni:

Priksa manawa sampeyan duwe dosis sing bener saka Testosterone Cypionate- Counter mriksa yen sampeyan duwe dosis sing bener obat kasebut sadurunge menehi injeksi.

Get jarum sing steril, cocok lan syringe- Nduweni injeksi Cypionate Testosteron; disaranake sampeyan nggunakake jarum resik sing durung digunakake. Tansah nggunakake salah siji sing resik lan capped kapan sampeyan pengin duwe injeksi. Sampeyan kudu ngerti yen Testosteron Cypionate relatif berminyak lan lentur lan sampeyan kudu nggunakake jarum luwih kenthel kanggo narik obat kasebut. Jarum sing kandel nyebabake nyegah; sampeyan bisa ngganti karo sing luwih tipis sapisan wektu kanggo menehi injeksi. Wigati dimangerteni yen jarum utawa jarum suntik tiba, ora steril maneh lan sampeyan ora entuk pilihan liyane nanging mbuwang.

Ngresiki tangan sak tenane lan sijine sarung tangan sing resik- A reresik tangan reresik nyegah sampeyan saka infèksi, lan yen sarung tangan teka menyang kontak karo sembarang obyek utawa lumahing sing ora sanitized, sampeyan kudu ngganti mau.

Geser dosis sing bener - Nglakokaké udara suntik menyang botol kanggo ngunggahake tekanan udara internal. Kauntungan saka iki yaiku sampeyan bisa kanthi cepet narik obat iki sanajan ketebalane. Sampeyan banjur bisa nguripake tutup botol kasebut lan njupuk obat sing tepat sing perlu.

Saiki pindhah menyang jarum sing luwih cilik-Ana ora kudu tundhuk dhewe kanggo nemen nemen nalika ana apa sampeyan bisa nindakake kanggo nggawe prosedur sing rada tanpa rasa sakit. Kanggo mesthekake yen obat ora tumpas nalika sampeyan nindakake iki, terus jarum-titik, tarik hawa lan ngilangi. Gunakake tangan sarung tangan lan ganti nganggo luwih tipis. Sampeyan uga kudu resik lan ora dienggo.

Aspirate syringe-Nalika nerangake injeksi, gelembung udara sing nyedhaki awak bisa nyebabake masalah sing abot. Kanggo mesthekake yen iki ora kelakon, sampeyan kudu ngupayakake. Apa sing sampeyan tindakake iku ndhelikake jarum suntingan kasebut kanthi jarum uncapped. Katon kanthi ati-ati kanggo umpluk hawa sing ana ing jarum suntik. Gulung cepet saka sisih supaya bisa pindhah menyang ndhuwur. Sawise sampeyan njamin yen tamba gelembung gratis, angkat udhara metu. Kanggo ngerti sing kabeh metu, ngenteni gulung ing solusi kanggo metu saka ujung syringe. Tansah ati-ati nalika nindakake iki supaya ora nyemprotake ing lantai.

Siapake situs injeksi-Injeksi iki kudu diwenehi ing bagean njaba ndhuwur utawa pucuk ndhuwur ndhuwur paha. Iki ora mung wilayah sing injeksi bisa disuntikake, nanging padha paling umum. Gunakake alkohol steril kanggo ngilangke area kasebut. Kanthi mengkono, bakteri ora ana ing kulit, lan uga nyegah infèksi. Kanggo nyegah pembuluh getih utawa saraf, pilih situs injeksi sing ana ing ndhuwur njaba glute.

Inject- Wondering how to inject Testosterone? Ndhudhuk jarum suntik sing ngemot derajat 90 tamba ing ndhuwur area injeksi sing disinfeksi. Cepet push ing lan rada tarik metu. Yen sampeyan ndeleng getih sing ana ing jarum suntingan kasebut, berarti sampeyan ngrasakake vena. Entuk daerah sing cocok lan suntik tamba kanthi mantep. Rasa nyenengake ora nyenengake utawa nyeri normal nanging yen nyebabake nyebabake nemen banget lan langsung kontak dokter.

Ngurus wilayah injeksi yen sampeyan wis ngetokake jarum kasebut. Kanggo nindakake iki sacara efektif, priksa titik entri jarum lan panggonan bola kapas sing resik. Buang kabeh jarum lan jarum suntingan sing digunakake kanthi bener. Yen sampeyan ngalami pembengkakan, abuh utawa ora nyaman, hubungi dokter kanthi cepet.

Carane Lumbung testosteron Cypionate

Testosteron Cypionate kudu disimpen ing 20 nganti 25 degree Celsius. Uga adoh saka cahya, kelembapan, lan panas. Tansah kabeh obat-obatan adoh saka bocah-bocah kanggo nyegah peracunan. Sawise obat kasebut kadaluwarsa, mbuwang kasebut kanthi jujur. Aja ngombe obat iki utawa nyelehake sink amarga bisa dadi contaminant.

Resep kanggo nggawe Testosteron Cypionate kanthi steroid bubuk

Tertarik nggawe Testosteron Cypionate? Iki resep-resep bakal menehi sampeyan apa sampeyan perlu.

1. Test Cypionate 5gram konversi kanggo 20ml ing 250mg / ml

Apa sampeyan kudu:

  • 5gm test cyp
  • 1ml saka Benzyl Alkohol kang padha karo 5% BA
  • 25 ml saka minyak wijen
  • 3cc, 5 / 10 cc syringes
  • Jarum 18 / 20
  • Steril Vial
  • Nyampur Vial
  • Filter apa steril Whatman

Apa sing kudu dilakoni:

  • Nimbang gram 5
  • Selehake bubuk ing botol
  • Tambah BA menyang botol
  • Selehake lenga ing oven lan panas. Iku mbantu sterilisasi. Kalor luwih saka sampeyan perlu supaya sampeyan bisa njaluk cukup metu saka telusur.
  • Tambah minyak menyang vial lan simpen 2ml kanggo mengko. Geser vial alon-alon.
  • Sampeyan bisa panas campuran yen sampeyan seneng. Sampeyan bisa nyelehake ing wajan utawa mata ing kompor.
  • Njupuk jarum gauge 18 utawa 20 lan panggonan ing vial steril. Uga, sambung filter Whatman steril.
  • Kanggo ngurangi tekanan, letak jarum liyane ing vial steril.
  • Nggunakake jarum suntingan nyedhiyakake solusi lan mbukak liwat filter Whatman.
  • Njupuk 2ml minyak sing ana ing jarum suntik liyane lan mbukak Whatman menyang solusi.

2. Test Cypionate 10 gram konversi 40 ml ing 250mg / ml

Apa sampeyan kudu:

  • 5 ml saka minyak wijen
  • 2ml saka Benzil Alkohol = 5% BA
  • 10 gram cyp
  • Filter apa steril Whatman
  • Steril Vial
  • Nyampur Vial
  • Jarum 18 / 20
  • 3cc lan 5 / 10cc syringes

3. 60ml ing 250mg saben ml

Apa sampeyan kudu:

  • 8 ml saka 5% BA
  • Xilum milliliter saka minyak grapeseed
  • 15 gram Test Cypionate Powder

4. 250 ml ing 80mg saben ml

Apa sampeyan kudu:

  • 185 ml saka grapeseed oil
  • 45mls saka Benzil Benzoate
  • 5ml saka Benzil Alkohol
  • 20 gram Testosteron Cyp Powder

250 ml ing 200mg saben ml

Apa sampeyan kudu:

  • 5ml Grape winih anggur
  • 45 ml saka Benzil Benzoate
  • 5ml saka Benzil Alkohol
  • 50g saka Testosteron cyp Powder

5. 100ml ing 250mg saben ml

Apa sampeyan kudu:

  • 25 ml anggur minyak wiji
  • 18 ml Benzyl Benzoate
  • 2ml saka Benzil Alkohol
  • 75 ml saka 25g Testosterone cyp Powder

Cara nggawe Testosteron Cypionate rampung saka bubuk steroid mentah

Sampeyan bisa uga mikirake tuku bubuk steroid lan nggawe testosteron rampung. Kita bakal ngajari sampeyan carane nggawe testosteron bubuk Cypionate.

Saben mililiter 100 mg saben ml solusi ngandhut:

  • 100 mg testosteron bubuk Cypionate
  • 1 mililiter Benzil benzoat
  • 736 mg Cotton cotton seed oil
  • 45 mg saka Benzil alkohol
  • Ukuran digital sing bisa ngukur 0.01g
  • Filter saringan steril 22um
  • Thermometer
  • Langkawi
  • Gelas kaca steril sing ukurane apa wae
  • Syringe saka sembarang ukuran

Langkah pisanan yaiku kanggo ngetokake Testosterone Cypionate sing dibutuhake lan nglebokake beaker kaca. Nambah Benzil Benzoate lan Benzil Alkohol.

Pelarut-pelipis wiwit ngeculake bedhil bubuk nanging yen sampeyan pengin nyepetake proses, sampeyan bisa nggunakake bathi banyu. Selehake botol menyang banyu sing sethithik ing telusur utawa panggonan liyane sing cocok. Aja nggunakake banyu panas banget amarga sawetara produk bisa uga ngoksidasi. Minyak pembawa sing arep digunakake yaiku suhu sing padha karo solusi supaya yen sampeyan arep ngrokok solusi, lenga operator uga kudu dipanen. Alesan nggawe iki kanggo njamin kabeh wêdakakêna dissolves dadi pelarut. Mesthekake yen ora ana wêdakakêna sing katon ing solusi.

Njupuk lenga katun mangsa panas menyang solusi. Nyampur kanthi bener lan mesthekake yen ora ana swirls hormon lan yen kedadeyan, njupuk solusi adoh saka banyu lan njaluk menyang proses panyaring.

Langkah sabanjure nggunakake jarum suntingan kanggo nggambar solusi sing bakal digunakake kanggo nyaring karo. Sampeyan bisa nggunakake jarum suntik gedhe utawa jarum suntik cilik kaping pirang-pirang. Unpack ing filter steril jarum steril 0.22 lan push jarum ijo menyang sisih sing luwih cilik lan sijine jarum syringe.

Gunakake swab alkohol kanggo ngilangke sisih ndhuwur vial steril. Pasang jarum ijo ing njero lan nyelehake jarum sing disambungake ing saringan jarum suntik menyang botol.

Ing kaping sampeyan bisa mangerteni yen panyaring bisa diblokir utawa bisa uga proses alon. Ing kasus iki, sampeyan bisa nggawe panggantos saringan karo sing liya kanggo ngirit wektu. Tipe lan jumlah steroid bubuk sing sampeyan gunakake yaiku apa nemtokake jumlah wektu proses kasebut.

Prodhuk siap digunakake sawise sampeyan nyaring prodhuk ing botol sing resik.

Testosteron Cypionate ulasan

Apa sampeyan krungu bab review Testosterone Cypionate? Iki merek paling apik lan yen sampeyan durung digawe saka pikiran sampeyan, sampeyan bisa uga mikir maca review ing ngisor iki.

Yuan ngandika "Awit aku miwiti pengobatan iki taun pungkasan, aku wis ngelingi kenaikan gedhé ing gedung olahraga. Abotku luwih katon lan iki wis nggawe aku tresna gedung olahraga malah luwih ".

Li ngandika yen dheweke ora tau gelem menyang gym. Dheweke bisa lulus latihan saben dina tanpa dadi kesel. Saben dina sawise dhèwèké pindhah menyang gedung olahraga lan ora bisa ngerjakaké apa wae sing kaya mengkono.

Chen wis nyuntikaken 200 mg saben rong minggu wiwit dhokter diwenehake. Panjenenganipun ngandika "Sampun saiki aku ing dalan sing bener kanggo entuk otot lan ngilangi bobot. Thanks kanggo obat iki, saiki aku aran kaya wong ".

Testosteron Cypionate price

Saiki sampeyan ngerti apa prodhuk iki bisa kanggo sampeyan, sampeyan pengin ngerti rega Testosteron Cypionate. Dadi akeh biaya Testosteron Cypionate? Iku gumantung ing jumlah sing dikarepake lan dosis sampeyan.

Uga uga beda-beda ing macem-macem toko gumantung ing lokasi.

Carane tuku Testosteron Cypionate online

Sampeyan bisa tuku Testosterone Cypionate liwat klik mouse. Nerangake karo akeh keuntungan sing kalebu fasilitas. Punika ingkang kedah dilakoni;

Telusuri situs web AASraw.com

Telusuri istilah "cypionate testosteron."

Isi formulir aplikasi kanggo tuku lan kirim. Iku bakal kalebu kuantitas lan lokasi sampeyan.

Sampeyan bisa uga kudu ngisi kuesioner medhia singkat kanggo nemtokake kelayakan kanggo tuku produk. Sampeyan bisa kanthi cepet ngisi lan ngirim. Spesialis kita banjur bakal mriksa lan mbokmenawa nampa pesanan sampeyan.

Sawise pesenan sampeyan ditampa, sampeyan saiki bisa nggawe pembayaran nganggo sarana sing paling trep, lan yen wis rampung, barang kasebut dikirim kanthi cepet. Lokasi sampeyan bakal nemtokake jumlah wektu produk bakal ditransmisekake.

Bungkus

Sejatine, yen sampeyan pengin nggawe owah-owahan ing perjalanan binaraga sampeyan, iki menehi hasil nyata. Sampeyan ora bakal nyeseli milih jalur iki amarga keuntungan ora bisa ditrapake. Sampeyan saiki bisa nggoleki steroid liyane amarga sampeyan wis nemokake wong sing daya ora kasedhiya ing pasar.

Apa maneh sampeyan bisa mangan apa wae sing disenengi tanpa wedi yen sampeyan nyimpen panganan. Awakmu bakal berubah, lan sampeyan bakal entuk massa awak sing becik. Sampeyan uga kudu latihan sethithik kanggo njaluk awak sing tansah sampeyan tresna.

Ora perlu kuwatir babagan pemulihan sampeyan sawise latihan sing nyenengake. Iku amarga produk iki bakal nambah dekomposisi nitrogen lan sintesis protein. Uga, sampeyan bakal entuk motivasi luwih akeh, lan yen iki dadi masalah kanggo sampeyan, sampeyan bisa duwe kabeh psych kanggo miwiti latihan maneh.

Testosteron Cypionate ora janji nggawe sampeyan luwih tampan, nanging bakal mbantu sampeyan nglampahi gol awak sing bakal mbantu sampeyan menang medali lan trofi liyane.

Ing perusahaan kita, kita nyewa wong luar biasa saka maneka lapangan. Pengalaman profesional, latihan sing apik, lan kinerja sing fantastis sing ana ing mburi sukses. Minangka institusi, kita ngarep-arep kanggo nurturing pembangunan liwat latihan sing kerep. Kita uga nyedhiyani alat sing cukup kanggo komunikasi kanggo nambah semangat, prasetya, lan efisiensi.

We offer produk apik ing rega Highly competitive. Produk kita murni, lan sampeyan bisa yakin manawa efisiensi ora kalah. Sampeyan bisa digawe kanthi kasunyatan sing nggunakake peralatan paling apik ing kabeh proses produksi kita. Sajrone produksi, kita mematuhi kabeh regulasi lan priksa kualitas kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake produk sing nyedhiyani kabutuhan customer kita.

Kita gawe kabeh usaha kanggo njaga lingkungan kita kanthi netepake manawa kegiatan sing kita tindakake ora mengaruhi negatif. Pungkasan, klien kita minangka backbone kita. Layanan pelanggan kita banget responsif lan ngrungokake saben klien. Liyane bab sing mbedakake kita saka panyedhiya layanan liyane yaiku supaya kita bisa njupuk umpan balik customer kanthi serius. Dadi complaint utawa rekomendasi; swara sampeyan tansah sambutan.

Urutan saka kita saiki lan nemu layanan sing apik banget. Ora mung sampeyan bakal nampa produk sampeyan kanthi cepet nanging bakal entuk tugas rampung kanggo sampeyan.

Biography

  1. Prinsip lan Praktek Endokrinologi lan Metabolisme, disunting dening halaman Kenneth L. Becker 1189-1893
  2. Testosteron: Tindakan, Kekurangan, Substitusi, diowahi dening E. Nieschlag, HM Behre 272-317
  3. Buku Teks Endokrinologi Williams, Miturut Shlomo Melmed, Kenneth S. Polonsky, P. Reed Larsen, Henry M. Kronenberg, kaca 758-766
2 Nyenengi
3780 Ndeleng

Ninggalake Komentar

Mangga ketik jeneng. Mangga ketik alamat email sing bener. Mangga mlebu pesen.