Ora ana surprise yen binarasan awak minangka salah sawijining bab sing paling angel sing bisa digunakake. Nanging, yen rampung kanthi bener karo produk, latihan, lan diet, sampeyan bakal ngasilake siji ing rong bagean. Ing kasunyatan, ngangkat bobot lan latihan piyambak ora bakal menehi sampeyan asil becik minangka akeh cenderung mikir. Oxymetholone (Anadrol) yaiku salah sawijining produk sing bisa digunakake kanggo ngowahi perjalanan binaraga sing nggawe pengalaman paling nyenengake ing urip sampeyan.

Review Oxymetholone (Anadrol): Guide Ultimate Oxymetholone (Anadrol)

Bab liyane yaiku yen umur sampeyan, produksi hormon awak kaya Testosteron berkurang lan sampeyan mung ngiwa kanthi milih gumantung versi sintetis. Fungsi Anadrol kaya Testosteron ing awak lan kemungkinan sing bakal ngirim luwih akeh keuntungan saka sing terakhir. Ora mung iku, sampeyan bakal bisa ndeleng kemajuan ing awak, nanging malah sing paling penting bakal nantang ngatasi papan fisik sing bisa nantang sampeyan ing lelampahan iki.

Yen sampeyan mikir ngenalaken gaya urip binaraga sing fantastis, sampeyan kudu njupuk Anadrol amarga bakal mbantu ningkatake massa lan kekuatan otot. Saiki sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Oxymetholone (Anadrol) (434-07-1). Sampeyan bakal entuk kabeh informasi babagan kasebut ing sawijining menit.

Apa Oxymetholone (Anadrol)?

Oxymetholone minangka jeneng merek kanggo Anadrol 50 sing dikenal dadi steroid anabolik androgenik. Ngomong apa arti "50"? Iku nuduhake milligrams sing steroid iki dosed ing. Kene sawetara jeneng merek liyane kanggo Anadrol;

  • Zenalosyn
  • Synasterobe
  • Synasteron
  • Protanabol
  • Roboral
  • Oxyanabolic
  • Oxybolone
  • Oxitoland
  • Oxitosona
  • Hemogenin
  • Nastenon
  • Anasterone
  • Androlic
  • Anapolon
  • Anasterona
  • Anadroyd

Ing 1960s sawetara perusahaan farmasi ngembangake Anadrol. Perusahaan kasebut kalebu Zoltan, Syntex, lan Park Davis. Dadi, iki digunakake kanggo ningkatake produksi sel getih abang ing wong-wong sing nandhang anemia. Iki uga digunakake kanggo nambah napsu, ngewangi ngiyataken balung lan nglawan otot-otot mbuang. Sawijining studi sing ditindakake sadina-dina ing pasien sing nyekel AIDS sajroné telung minggu sabanjure lan badan-badan sing ngalami kasangsaran otot nuduhaké menawa steroid iki mbantu wong-wong mau bisa entuk rata-rata wolung kilogram ing pungkasan periode sinau.

Iku sawise wong ngira yen bisa digunakake kanggo tujuan binaraga. Bodybuilders wiwit digunakake kanggo entuk massa otot sing luwih gedhe. Dina iki Oxymetholone (Anadrol) (CAS 434-07-1) dianggep minangka salah sawijining steroid anabolik lisan paling kuat ing pasar. Ora ana surprise sing bisa mbantu wong bisa mbangun otot ageng kaping pindho kaya cepet steroid bisa. Anabolik kanggo rasio androgenik yaiku 350: 55. Sembarang binaragawan sing wis digunakake bisa mbuktekake yen steroid iki luwih androgenik tinimbang apa sing ana ing tokoh kasebut.

Liyane bab sing nyebabake steroid umum ing antarane akeh wong yaiku fakta sing bisa dijupuk lisan. Iku amarga iku steroid 17aa kanggo tegese yen sacara struktural diowahi ing 17th atom banjur bisa dijupuk kanthi lisan.

Oxymetholone minangka steroid anabolik sing efektif banget sing efeke kuat yen tambalan iki kira-kira telu luwih kuwat tinimbang testosteron. Apa maneh sing pengin kanggo steroid anabolik?

Oxymetholone (Anadrol) mekanisme aksi

Oxymetholone yaiku turunan testosteron sintetik sing nduweni anabolik sing luwih dhuwur kanggo aktivitas androgenik. Tumindak kanthi cara ngikat karo reseptor testosteron sitoplasma ing jaringan lan organ sing androgen sing responsif kanggo mbentuk kompleks reseptor hormon-reseptor. Komplek hormon-reseptor banjur diikat karo DNA saingga ningkatake transkripsi DNA lan pembentukan mRNA sing ngubah sintesis protein.

Tambahan, Oxymetholone migunakake efek anabolik ing otot balung lan balung uga nalika nyepetake erythropoiesis. Uga, tamba kasebut nyebabake tumindak farmakologis ing awak kanthi mundhakaken tingkat erythropoietin sing mbiyantu ngasilake sel getih abang. Uga nambah imbangan nitrogen ing awak lan liwat promosi penylametan banyu.

Apa Oxymetholone digunakake ing njero awak?

Oxymetholone wis akeh keuntungan binaraga sing nggawa ing meja. Kene ana sawetara;

  • Iki nambah sintesis proteinPerkembangan otot minangka asil sintesis protein amarga dadi pamblokiran bangunan utama ing otot awak. Sawise sampeyan nggarap ana breakdown protein otot sing mbenerake pertumbuhan otot. Kanggo ukuran otot sing saya tambah, awak kudu nduwe sintesis protein luwih akeh tinimbang pecahan, lan Oxymetholone sing ningkatake sintesis protein, ana gawe otot sing luwih gedhe.
  • Ngasilake produksi sel getih abang- Sèl getih abang mesthekake yen otot-ototmu wis oksigen sing kuwat saéngga iki kelangan ing teluk. Mulane, sampeyan bisa nindakake latian sing luwih apik tanpa nandhang kelet sing gedhe banget saéngga mrodhuksi otot sing luwih apik. Piranti binarasan entuk manfaat saka ketahanan amarga dheweke bisa nglatih kanthi cepet ing saindhenging minggu.
  • Anadrol nambahake panahanan nitrogenSteroid iki bisa ningkatake jumlah nitrogen sing bisa disimpen dening otot. Kauntungan saka iki yaiku gizi luwih akeh sing bakal dikirim menyang otot-otot saengga ngasilake wutah lan pemulihan sing luwih apik sawise nggarap.
  • Iku ngreksa otot nalika nglereni- Ora ana sing kepengin ngilangi otot-otot sing padha kerja ing tahap pemotongan kasebut. Anadrol apa sing nyerang lan ngrusak sel lemak awak tanpa ngancurake otot. Yen lemak ing sakubenge otot sing wis rusak, otot-otot saiki bakal katon alus. Kanggo nggoleki tampilan sing luwih angel lan tighter Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1.

Review Oxymetholone (Anadrol): Guide Ultimate Oxymetholone (Anadrol)

  • Iku nambahi napsu- A bodybuilder perlu njupuk kalori sing akeh kanggo awak supaya bisa mbangun otot. Nanging masalah kasebut nalika nandhang kakurangan napsu kanggo njupuk kalori sing dibutuhake. Oxymetholone bakal menehi napsu cukup sing bakal ningkatake asupan kalori.
  • Mundhak ambane dayaAnadrol bakal ningkatake daya, manfaat sing luwih apik kanggo pengimbang angkat.
  • Ngartekno kanggo nambah kekuatan awakOxymetholone nambah kekuatan lan yen sampeyan lagi ngupaya apa wae sing bakal mbantu sampeyan ngetung luwih akeh lan mbungkus pundak maneh sampeyan mesthi ana ing trek sing bener. Mangkono dening review, tamba iki kacarita kanggo nggawe gedhe kekuatan skyrocket marang nggunakake.
  • Secara dramatis ngembangaken pertumbuhan otot- Akeh binaragawan wis nyoba ngalami otot kanggo ora duwe manfaat. Kanthi Oxymetholone, sampeyan ora kudu nyoba banget. Sawise sampeyan miwiti popping pil iki, sampeyan bisa nyana kanggo ngalami otot kurang saka rong sasi. Bagian sing paling apik babagan nggunakake obat iki yaiku yen sampeyan ora kudu ngenteni nganti suwe kanggo ngelingi yen otot sampeyan tambah gedhe. Ing minggu kapindho, sampeyan bakal bisa nemokake sawetara prabédan.
  • Iku cepet tumindak kanthi cepet ngasilake asil- Yen sampeyan ora sabar, sampeyan bakal ngurmati fakta yen steroid iki menehi asil sing sampurna ing wektu paling cendhak. Iku bakal sculpt sampeyan badan sampeyan ngijini sampeyan kanggo ngrampungake gol awak kurang saka wolung minggu.
  • Ngapikake kinerjaLiyane saka otot bangunan, Anadrol menehi siji dorongan ageng ing kinerja. Akibaté, binaragawan lan atlit bisa cepet pulih saka sesi latihan. Akibate, bisa dilatih luwih keras lan luwih gampang.
  • Nulung ing gain bobot- Yen sampeyan pengin nggawe tampilan awak luwih lengkap lan malah luwih apik, sampeyan kudu nganggep nggunakake Oxymetholone kanggo gain bobot. Akeh wong sing wis nggunakne dilapurake yen wis mbantu dheweke entuk gain bobot kanthi cepet. Puteran ing 20-30 kilogram ing minggu 4-6 ora ana lelucon, lan Anadrol wis bisa mbuktèkaké luwih saka iku.
  • Nambah stamina- Kang bisa digali ing latihan utawa latihan sampeyan kanggo wektu sing luwih lengkap yaiku bab sing saben taun nggawe binaraga. Salah siji saka asilis Oxymetholone sing ningkatake stamina sampeyan ngijini sampeyan nglatih awak kanggo anggere sampeyan pengin ngarahake kanggo massa gedhe mbangun munggah.
  • Nyuda rasa nyuda- Senyawa iki bisa nggawe sengit sing bisa digunakake lan sanadyan Anadrol dikenal kanthi cara nggawe massa otot lan kekuwatan, uga nduweni peran wigatine kanggo nyedhiyakake sendi sing ngresiki lubricate saéngga bisa ngilangi rasa nyuda. Sampeyan ora duwe alesan maneh kanggo ora ngangkat bobot kaya sing dikarepake.

Oxymetholone (Anadrol) dosis

Cukup njupuk Anadrol 50 ora njamin asil sing apik. Sampeyan kudu njupuk dosis sing bener yen sampeyan pengin mujudake asil positif. Liyane saka kuwi, njupuk dosis sing bener nglindhungi sampeyan saka efek samping potensial sing disambung karo njupuk salah Anadrol dosis. Nanging, Anadrol dosis beda-beda gumantung saka siji individu marang liyane gumantung marang tujuan siji.

Ora kaya dosis suplemen sing jumlah sampeyan owah-owahan ing tahap sing beda ing siklus, Anadrol nduweni dosis standar 50mg saben dina. Wiwitan bisa diwiwiti kanthi dosis sing kurang saka 25mg-50mg, lan yen awak bisa ngidinke obat kasebut, saiki bisa nambah asupan kasebut.

Akeh wong cenderung overdosis ngenani pamikiran obat kasebut bakal nambah nafsu makan sing luwih akeh. Nanging, iki ora kaya Anadrol. Iku tumindak ing mundhut amarga nyegah napsu wong yen dijupuk ing keluwihan. Uga, dianjurake yen ora njupuk dosis sing dhuwur saka tamba iki amarga bisa nyebabake efek samping sing abot.

Yen sampeyan pengin nyedhot luwih akeh, sampeyan bisa nambah dosis kanggo 100mgs. Nanging disaranake yen sampeyan nindakake iki mung yen awak bisa ngidinke. Aja gawe kesalahan ngluwihi 150mgs amarga iki ora becik kanggo ati. Sampeyan uga bisa mimpin kanggo ngurangi sampeyan ngidam, lan iki bakal tegese sampeyan ora bisa mangan kaya sampeyan digunakake kanggo thus inhibiting pembangunan Panjenengan.

Siklus Oxymetholone (Anadrol) lan tumpukan

Siklus Oxymetholone (Anadrol)

Akeh bodybuilders seneng nggunakake Anadrol ing siklus kanthi tujuan nambah kinerja. Kene sawetara siklus sing paling akeh;

1. Kanggo wiwitan

Butuh rolas minggu.

jadwal

Minggu 1 nganti minggu 6- Njupuk 25-50mg saka Anadrol saben dina

Minggu 1 kanggo minggu 12- Njupuk 300-500mg saka Testosteron Enanthate saben minggu.

Iki minangka salah sijine siklus Anadrol sing tuwa ing ngendi Testosterone minangka bagian saka iku lan ing dosis dhuwur sing bakal ngasilake efek anabolik sing dibutuhake. Ing sisih liya, Anadrol ana ing dosis biasa sing diwenehake wong diwasa.

Nalika ing siklus iki, dianjurake yen sampeyan njupuk SERM kaya Nolvadex utawa aromatase inhibitor amarga sifat estrogenik dhuwur sing wis disusun. Kanggo sapérangan pamula sing kepengin munggah, iki minangka siklus Anadrol sing paling apik.

2. Kanggo pangguna penengah

Butuh rolas minggu.

jadwal

Week1 kanggo minggu 6- Njupuk 50mg saka Anadrol saben dina.

Week1 kanggo minggu 12- Njupuk 400mg saka Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate) saben minggu.

Uga, njupuk 100mg saka Testosteron Enanthate saben minggu.

Nalika sampeyan wis nyadari, ana sawetara owah-owahan ing siklus iki dibandhingake sing pisanan. Siklus iki ora minangka anabolik utama, lan tujuan utamane kanggo ngurangi tambah aktivitas estrogen ing siklus nalika nggunakake obat kaya Anadrol.

Deca Durabolin minangka piranti sing ana ing siklus iki nalika salah sijine nggunakake Anadrol minangka senyawa anabolik. Ing siklus Anadrol, dosis sing wis ilang saka sawetara 50-100 mg saben dina kanggo njupuk mung 50 mg saben dina. Iku amarga tamba iki anabolik banget. Mulane, ora perlu nambah dosis Anadrol. Kanggo massa utawa kekuatan entuk, dosis 50mg luwih saka cukup kanggo pangguna antaran.

3. Kanggo pangguna sing canggih

Sampeyan butuh wolung minggu.

jadwal

Minggu 1 kanggo minggu 8- 100mg saka Anadrol saben dina

Njupuk 25mg saka Testosteron Propionate saben dina ganti ing 100mg saben minggu

Njupuk 100mg Trenbolone Acetate saben dina ganti ing 400mg saben minggu.

Bedane siklus lanjut karo sing liyane yaiku wektu sing luwih cendhek. Uga ngandhut steroid sing ester cendhak kaya Trenbolone Acetate lan Testosteron Propionate. Panggunaane diwatesi nganti enem minggu, lan ora dianjurake kanggo nggunakake wektu luwih dawa amarga dosis dhuwur 100mg saben dina.

Sisih paling apik babagan dosis Anadrol sing dhuwur yaiku sing bisa menehi kekuatan dramatis lan keuntungan gedhe nalika dipasangkan karo Trenbolone Acetate.

Siklus iki mung dianjurake kanggo pangguna sing luwih maju amarga bisa nyebabake individu gain kekuatan lan ukuran sing luwih gedhe, saéngga bisa nimbulaké tatu ing pangguna tingkat liya.

Review Oxymetholone (Anadrol): Guide Ultimate Oxymetholone (Anadrol)

Oxymetholone (Anadrol) tumpukan

Anadrol 50 nyedhiyakake fleksibilitas sing dhuwur, amarga sampeyan bisa milih kanthi nggunakake utawa tumpukan bebarengan karo steroid liya.

  • Anadrol mung siklusKanthi siklus iki, sampeyan bakal nemokake asil sing apik. Nalika sampeyan nemtokake tumpukan, luwih apik milih steroid sing disusun supaya ora nambah efek samping. Yen sampeyan kepengin numpuk ing cara sing paling aman, ana cara sing bisa dilakoni;
  • Gunakake anabolik entheng- Sampeyan pancen apik kanggo sampeyan tumpukan karo steroid anabolik sing enak kaya SARMS, Equipoise, Primobolan, lan Deca Durabolin.
  • Aja tumpukan karo steroid androgenik ing dosis sing dhuwur banget-Nalika stacking karo steroid kaya Testosteron utawa Trenbolone, sampeyan kudu nyegah njupuk dosis Anadrol sing ngluwihi 200mg.
  • Supaya numpuk karo turunan DHTAnadrol sing tumpuk karo steroid kaya Masteron lan Winstrol bakal nandhang sangsara luwih becik tinimbang apik. Sampeyan bisa entuk keuntungan sing dikarepake, nanging efek samping kasebut ora larang. Ing kasus ing ngendi individu ditumpuk karo Winstrol, ana laporan babagan rontog rambut abot.
  • Aja nyemprotake karo steroid liyane sing nyebabake bebaya ing atiAja nganggo tumpukan steroid lisan amarga bisa nyebabake ati kaya jaundice.
  • Aja tumpukan kanggo wektu sing suweKanthi wektu rata-rata kanggo numpuk dadi papat minggu, luwih becik yen diwiwiti wektu panggunaan lan luwih dosis sampeyan njupuk, luwih efek samping dadi abot.

Mulane, sampeyan kudu tumpukan Oxymetholone kanthi bijaksana tanpa nyalahi obat apa wae.

PCT

Amarga Anadrol minangka salah sawijining steroid anabolik paling kuat ing pasar, apik kanggo duwe terapi pasca siklus sing apik. Tujuan kanggo iki kanggo ngidini supaya sampeyan bisa ngalahake. Sampeyan ora bakal kelangan kabeh sing wis ditampa sawise siklus, apa? Tambahan, PCT nyedhiyakake sampeyan supaya ora nyebabake efek samping sing bisa disebabake dening pangaruh saka produksi Testosteron.

Wiwit Anadrol nduweni setengah nyawa lan ester cendhak, sampeyan kudu miwiti PCT telung dina sawise njupuk dosis pungkasan yen sampeyan nggunakake obat kasebut. Yen sampeyan wis numpuk karo steroid sing ester dawa, sampeyan kudu miwiti dina PCT 14-18 sawise njupuk dosis pungkasan. Nolvadex utawa Clomid bakal mbantu kickstart produksi alami testosteron ing awak. Iki minangka cara kanggo njupuk obatan;

minggu Nolvadex / saben dina Clomid saben dina
1-2 40mg 150mg
3-4 20mg 100mg
5 10mg 50mg

Efek samping Oxymetholone (Anadrol)

The Anadrol kasil apik, nanging kadhangkala bisa nyedhaki efek samping sing ora becik. Akeh efek samping Anadrol bisa diatur lan bakal dilalekake nalika sampeyan lagi rampung.

Coba goleki dhokter yen sampeyan njaluk salah sawijining tanda kasebut amarga reaksi alergi;

  • Bengkak saka tenggorokan, ilat, lambe, lan pasuryan
  • Ambegan ambegan

Efek samping saka Anadrol sing nyebabake panggunaan jangka panjang yaiku kista sing bobot getih ing limpa utawa ati. Sampeyan uga bisa nyebabake tumor ati.

Telpon dokter yen sampeyan duwe apa-apa;

  • Jaundice-yellowing saka mripat lan kulit.
  • Lempung warna kulit lempung
  • Urine gelap
  • Kurang rasa napsu
  • Nyeri weteng
  • Mual
  • Pembesaran kaki lan tangan
  • Turu saka ambegan
  • Owah-owahan warna kulit
  • Painful dadi gedhe ing dodo
  • Pendarahan (getihen gum utawa getihen irung) utawa gampang bruising, getihen tanpa nolak
  • Kapentingan mandhiri mandhiri, ngurangi jumlah semen sing diprodhuksi marang ejakulasi, masalah duwe orgasme lan impotensi
  • Rasa nyeri ing penis sakdurunge ngadeg
  • Urip sing angel utawa nyenyet

Wanita sing nggunakake Oxymetholone bisa ngembangake ciri-ciri maskulin lan kudu, mungkasi, yen nggunakake obat-obatan kasebut sawise rampung utawa ngupaya saran saka dokter. Kalebu;

  • A ngurangi utawa nambah kapentingan ing jinis
  • A pangowahan ing wektu menstruasi
  • Enlargement of the clitoris
  • Kabudayan pola lanang
  • Tambah rambute rai
  • Wutah rambut ing dada
  • Swara utawa swara sing keruh

Efek sisih umum sing dumadi ing antarane lanang lan wadon kalebu:

  • Mual
  • Nggawe
  • Diare
  • Masalah sepi (Insomnia)
  • Rasa bungah utawa resah
  • Pembesaran lan kelembapan payudara (ing loro lanang lan wadon)
  • Kabudayan pola lanang
  • Kukul

Apa Oxymetholone (Anadrol) aman?

Apa Anadrol aman? Pitakonan iki kelingan akeh wong sing kasengsem njupuk obat kasebut. Anadrol 50 aman yen dijupuk kanthi bener, nanging bisa uga ora yen sampeyan nandhang sangsara saka kahanan ing ngisor iki;

  • Yen sampeyan ana obat suntik getih kaya Jantoven, Coumadin, Warfarin
  • Pembesaran prostat
  • Pendarahan utawa duwe kelainan getih clotting
  • diabetes
  • Kolesterol dhuwur utawa trigliserida
  • Penyakit arteri koroner
  • Penyakit jantung, kegagalan jantung kongestif
  • Penyakit ati utawa ginjel
  • Kanker payudara wadon karo kalsium ing getih
  • Kanker payudara laki-laki

Anadrol ora aman kanggo sampeyan yen sampeyan ngandhut. Bisa nyebabake kacilakan menyang bayi sing durung ana bayi lan bisa nyebabake cacat lair. Yen sampeyan lagi ngandhut nalika lagi nggunakake obat kasebut, ndeleng dhokter langsung. Sampeyan uga menehi saran kanggo nggunakake cara efektif kontrol lair nalika nggunakake obat iki.

Pangobatan iki bisa ngowahi kesuburan kanggo wanita lan wong lanang lan kudu, kanthi mangkono, dijupuk kanthi ati-ati.

Studi babagan apa sing dilalekake menyang bayi sing nyusoni liwat susu ibu durung rampung, lan ora ngerti yen bisa nyebabake kacilakan. Nalika nggunakake obat iki supaya nyusoni bocah cilik sampeyan.

Wong sing umuré wolulas taun kudu ora nggunakake obat iki amarga bisa nyebabake perkembangan balunge.

Pengumuman

tuku Anadrol saka situs kita lan njaluk dikirim. Punika carane sampeyan supaya saka kita;

  • Sampeyan bisa hubungi kita liwat email, wakil layanan pelanggan, Skype online utawa liwat sistem pitunjuk email kita.
  • Kanggo ngaktifake sampeyan supaya luwih apik, nyedhiyakake kabeh informasi sing perlu babagan urutan, yaiku alamat lan jumlah sing pengin sampeyan tuku.
  • Wakil layanan pelanggan bakal bali menyang sampeyan lan menehi sampeyan cara pengiriman, kira-kira tanggal rawuh (ETA), nomer nelusuri, kutipan lan istilah pembayaran sing paling cocok.
  • Sawise sampeyan wis mbayar pesenan sampeyan, barang dikirim menyang sampeyan sajrone jam rolas sabanjure (Iki kanggo samubarang urutan sing ngluwihi sepuluh kilogram).

Apa Oxymetholone (Anadrol) ilegal?

Kesetaraan nggunakake, sade lan mundhut Oxymetholone beda-beda gumantung saka negara menyang negara. Kayata, ing UK, Kanada, lan AS panggunaan obat kasebut diijini, nanging perdagangan ilegal ora dilarang. Supaya ora nemokake dhewe ing masalah, priksa yen negara sampeyan ngidini kanggo nggunakake Anadrol.

Ing sapérangan negara, sampeyan mung bisa njaluk liwat resep nanging supaya ora gampang dilalèkaké sampeyan bisa online kasebut.

Review Oxymetholone (Anadrol): Guide Ultimate Oxymetholone (Anadrol)

Endi aku bisa njaluk Oxymetholone (Anadrol)?

Nalika sampeyan lagi aktif ing Olah rogo ngencengke otot, sampeyan bisa mangerteni yen tingkat pertumbuhan ototmu ora kepenak. Malah sawise nindakake kabeh sampeyan bisa, sampeyan bisa njaluk frustrasi kanggo sok dong mirsani sing sampeyan ora bisa menyang ngendi arep dadi. Ing kesempatan liyane, sampeyan bisa uga sok dong mirsani yen ana akeh lemak sing mbangun awak. Lemak kuwi bakal ndhelikake otot-otot awak, lan sampeyan bisa nemokake awak kabeh.

Nalika ing kahanan kaya mengkono, aja nyenengake apa sing bakal ditindakake. Dina nalika sampeyan kudu takon saben wong ing gym kanggo sarana kanggo mbangun otot sampeyan wis liwati. Saiki, sampeyan bisa ngobrol ing internet, lan sampeyan bisa nemokake kabeh situs sing ngedol steroid online. Nanging carane sampeyan bisa ngerti situs paling apik kanggo tuku saka?

Kaya steroid sing sampeyan tuku, sampeyan kudu tuku Anadrol 50 saka sumber sing dipercaya. Ana sampeyan bisa uga yakin yen sampeyan bakal entuk rega lan kualitas Oxymetholone sing paling apik. Kanthi internet gadhah kathah penipu ing nama penjual, sampeyan saged nggayuh situs-situs ingkang ngedol steroid palsu utawi ingkang terkontaminasi. Sawetara steroid anabolik ora duwe jaminan asli, lan bisa uga kena pengaruh awak. Oxymetholone nyata sadurunge lan sawise asil kaya loro donya loro, lan sing kudu dadi kasus yen sampeyan miwiti nggunakake steroid iki.

Ing situs kita AASraw.com, sampeyan bakal bisa kanggo Anadrol sing murni lan resik. Reaksi oxymetholone kita angel banget, lan kanthi legitimasi, sampeyan yakin bisa ngasilake asil Anadrol lan efek samping Minimal Anadrol. Atur saka kita saiki lan tundhuk awak kanggo apa sing arep dadi.

bibliography

  1. Saartok T, Dahlberg E, Gustafsson JA (1984). "Hubungan steroid anabolik-androgenik sing relatif naleni: perbandingan naleni receptors androgen ing otot rangka lan ing prostat, uga globulin hormon-ikatan seks". Endokrinologi. 114(6): 2100-6.
  2. Pavlatos AM, Fultz O, Monberg MJ, Vootkur A, Pharmd (2001). "Review oxymetholone: ​​steroid anabolic-androgenic 17alpha-alkilasi". Clin Ther. 23(6): 789-801.
  3. Zderic, John A .; Carpio, Humberto; Ringold, HJ (Januari 1959). "Steroid. CVI. Sintesis 7β-Methyl Hormone Analogs ". Jurnal saka American Chemical Society. 81(2): 432-436.
0 Nyenengi
4412 Ndeleng

Komentar wis ditutup.