Kita Hormon pemasok bubuk wadon, bubuk wadon Hormon bubuk kanggo Advertisement, Minangka kita dijanjekake, kabeh Hormon wadon Female bubuk karo kemurnian ora kurang saka 98%.


Bubuk hormon wadon

Hormon duwe akeh efek penting kanggo kesehatan wanita. Hormon seks wanita, estrogen lan progesteron, paling misuwur amarga pengaruhe ing kesehatan reproduksi wanita, saka menstruasi nganti meteng kanggo menopause lan liyane. Nanging awak uga ndadekake lan nggunakake akeh jinis hormon liyane sing mengaruhi aspek liyane kesehatan sampeyan-saka tingkat energi, bobot, mood lan luwih akeh. Akeh owah-owahan ing taun-taun sing ngalami menopause (perimenopause) digawa kanthi ganti tingkat hormon sing diprodhuksi dening ovarium, utamane estrogen.


Wis suwe anggone pangembangan susu iki ing bayi amarga bayi bubuk (oestrogens) ing awak ibu liwat plasenta nalika meteng lan ngrangsang perkembangan payudara ing bayi.

Hormon paling penting sing digawe saka ovarium dikenal minangka hormon seks wanita (steroid seks) - lan loro utama yaiku estrogen lan progesteron. Ovarium uga nggawe hormon lanang, testosteron.

Sajrone pubertas, estrogen ngrangsang perkembangan payudara lan nyebabake vagina, uterus (rahim) lan tabung Fallopian (sing nggawa endhog ing jero kandungan) kanggo diwasa.

Iki uga nduweni peran ing spurt wutah lan ngowahi distribusi lemak ing awak bocah wadon, sing biasane ngasilake luwih akeh ing pinggul, bokong lan paha. Testosteron mbantu ningkatake pertumbuhan otot lan tulang.

Estrogen. Minangka hormon utama "wanita", estrogen nambahake wutah lan kesehatan organ reproduksi wanita lan tansah ngandhut vagina, elastis (stretchy), lan uga diwenehake karo getih. Tingkat estrogen umumé mundhut nalika perimenopause, nanging kedadeyan ing mode ora normal. Kadhangkala ana estrogen sing saiki ana sajrone perimenopause tinimbang ing jaman kepungkur.


Saliyane estrogen, tingkat hormon liya sing diprodhuksi dening ovarium-progesteron (hormon wadon liyane) lan testosteron (hormon androgen lanang sing diprodhuksi ing tingkat ngisor wanita)-uga uga owah-owahan ing taun-taun semi, kaya sing dijelasake ing ngisor iki.

Intermittent berkurang ing progesterone nyebabake wektu menstruasi luwih akeh tinimbang sing mengaruhi fungsi seksual, nanging umur sing gegandhengan karo testosteron bisa nyebabake libido (sex drive) ing wanita, nanging isih kontroversial. Kasunyatan yen estrogen nolak luwih saka testosteron sing ndadékaké sawetara pracaya sing libido ngirim ora nyuda ing menopause. Kurangé populasi testosteron ing wanita mung ana umur, ora ana hubungane karo menopause, lan wiwit taun sadurunge perimenopause.


Werna Estradiol (E2), uga diarani oestradiol, yaiku hormon steroid estrogen lan hormon seks wanita utama. Iki minangka regulasi siklus reproduksi wanita estrous lan menstruasi. Wesi Estradiol tanggung jawab kanggo pangembangan karakter seksual sekunder wadon kayata payudara, widening hips, lan pola distribusi lemak feminin ing wanita lan penting kanggo perkembangan lan pangopènan jaringan reproduksi wanita kayata kelenjar susu, uterus , lan tempek ing mangsa pubertas, diwasa, lan meteng. Uga nduweni efek penting ing jaringan liya kayata balung, lemak, kulit, ati, lan otak.

AASraw utamane nyedhiyakake serbuk mentah bubuk estradiol, bubuk estradiol Benzoate, estradiol bubuk valerat, bubuk ethinyl estradiol, lan liya-liyane. Kabeh mau dijamin kanggo kemurnian, kualitas lan supple stabil.


Nuduhake 1-8 asil 22

  • Default ngurutake
    • Default ngurutake
    • Urut dening popularitas
    • Urut dening saben Tingkat
    • Urut dening newness
    • Urut dening rega: kurang kanggo dhuwur
    • Urut dening rega: dhuwur kanggo kurang
  • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 16
    • Tampilake Produk 24