Werna Estradiol (E2), uga diarani oestradiol, yaiku steroid, estrogen, lan hormon seks wadon. Iki dijenengi kanggo lan penting ing angger-angger siklus reproduksi wanita estrous lan menstruasi. Estradiol penting banget kanggo pangembangan lan pangopènan jaringan reproduksi wadon kayata payudara, uterus, lan vagina sajrone masa pubertas, diwasa, lan meteng, nanging uga nduweni efek penting ing akeh jaringan, kayata balung, lemak, kulit, ati, lan otak.

Nuduhake kabeh asil 8

  • Default ngurutake
    • Default ngurutake
    • Urut dening popularitas
    • Urut dening saben Tingkat
    • Urut dening newness
    • Urut dening rega: kurang kanggo dhuwur
    • Urut dening rega: dhuwur kanggo kurang
  • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 16
    • Tampilake Produk 24