Kanggo sawetara kaca sing diterjemahake karo piranti lunak lan ora cukup akurat, coba nyoba en Inggris sesanti kanggo rincian sing luwih apik.

Kita Nootropics serbuk pemasok bubuk, Nootropics bubuk bubuk kanggo Advertisement, Kita janji, kabeh kita Nootropics bubuk powders karo kemurnian ora kurang saka 98%.

Wit Nootropik, uga dikenal minangka obat cerdas lan penambah kognitif, minangka obat, suplemen, lan zat liya sing ningkatake fungsi kognitif, utamane fungsi eksekutif, memori, kreativitas, utawa motivasi, ing individu sehat.

Panganggone obatan ningkatake kognisi dening individu sing sehat amarga ora ana indikasi medhia minangka salah sawijining topik sing paling debat ing antaran neuroscientists, psikiatris, lan dokter sing nyakup sawetara masalah, kalebu etika lan keadilan sing dianggo efek, lan pangalihan saka obat resep kanggo panggunaan non medis, antara liya. Nanging, dodolan internasional kognisi nambahi kognisi ngluwihi US $ 1 milyar ing 2015 lan permintaan global kanggo senyawa iki isih terus tambah cepet.

Serbuk bubuk Nootropik - kadhangkala disebut obat cerdas - minangka senyawa sing ningkatake fungsi otak. Padha dadi cara sing populer kanggo menehi pikiran lan ndorong ekstra. Miturut laporan Telegraph, nganti 25% siswa ing universitas terkemuka UK wis njupuk modafinil obat pintar resep, lan karyawan startup tech California nyoba kabeh saka Adderall kanggo LSD kanggo push otak sing dadi luwih dhuwur.

Aku wis ngundhuh kanthi aktif saka bubuk bubuk Nootropics wiwit 1997, nalika aku lagi berjuang karo kinerja kognitif lan dhawuh meh $ 1000 worth obat obeng saka Eropah (mung panggonan ing ngendi sampeyan bisa njaluk wong ing wektu). Aku ngelingi mbukak paket coklat sing ora ditepungi lan ngira-ngira yen obat-obatan lan bahan-bahan alami bakal ningkatake otakku.

Padha, lan aku wis dadi penggemar kognitif tinamtu sing wiwit saiki.

Nanging aku tetep waspada marang wong liya. Masalah kanthi nggunakake istilah kemul kaya "bubuk bubuk Nootropics" yaiku yen sampeyan ngetokake kabeh jenis zat bebarengan. Secara teknis, sampeyan bisa argue yen kafein lan kokain loro-lorone serbuk bubuk Nootropika, nanging padha meh ora padha. Kanthi mangkono akeh cara kanggo ningkatake fungsi otak, akeh sing duwe risiko sing signifikan, paling penting kanggo nggoleki bubuk bubuk Nootropics miturut basis kasus-by-kasus.

1) Modafinil yaiku serbuk Nootropik sing paling misuwur lan dikenal ing sekitar. Lan kanthi alesan: nyiptakake kemampuan kognitif sing luwih gedhe, ditondoi kanthi konsentrasi, wakefulness, lan fokus. Amarga iki, sing digunakake dening astronaut di Stasiun Angkasa Internasional, atlet kelas donya lan jet tempur AS jet.

2) Phenylpiracetam minangka versi dimodifikasi saka Piracetam, senyawa bubuk Nootropics asli. Kanthi tambahan klompok Phenyl, Phenylpiracetam kaping 10 luwih kuat, lan tendhangan luwih cepet. Iki ngidini malah jumlah cilik kanggo nyedhiyakake kekuatan, medium-duration ngundhakake kanggo kognisi lan produktivitas.

3) Armodafinil Ndadekake Memori. Armodafinil minangka analog kanggo Modafinil. Iku mbenakake memori episodik jangka-panjang lan nyedhiyakake wakefulness ing patients karo ngantuk gedhe saka obatan sleep apnea lan shift karya gangguan.

4) Piracetam Ngapikake Memori. Piracetam ningkatake pengaruhe jangka panjang / jangka pendek ing bocah-bocah disleksia 60.

Piracetam nampilake perbaikan sing signifikan ing memori lan nonverbal short-term memori lan perhatian ing patients ngalami surgery bypass.

Perawatan kronis (250 mg / kg) memori kerja sing luwih apik lan retensi memori (+ citicoline) ing tikus kanthi amnesia sing dipigunakaké mawa obat.

5) Oxiracetam Ndadekake Memori. Ing patients demensia Alzheimer utawa multi-infarct, 800 mg oksiracetam kaping pindho saben dina ningkatake memori, tanpa tandha toleransi. Nanging, sawetara tes kognitif statis luwih elek tinimbang baseline sawise tindak lanjut.

Ing manungsa, oksiracetam nuduhaken paningkatan faktor memori tinimbang piracetam. Ing tikus lan tikus, oksiracetam ningkatake memori lan uga piracetam. Kajaba iku, uga ningkatake kemampuan belajar.

6) Pramiracetam Ngapikake Memori. Pramiracetam dipasarake minangka perawatan kanggo ngeling-eling lan defisit manungsa waé ing wong-wong sing duwe penyakit degenerasi otak lan dimensia pembuluh darah. Pramiracetam duweni efek signifikan babagan statistika sing ningkatake memori pasien tanpa oksigen ing otak.

7) Phenylpiracetam / Phenotropil Ndadekake Memori. Mekanisme phenylpiracetam / phenotropil ora jelas sacara klinis nanging kudu padha karo obat liya ing kulawarga racetam.

Kanggo tuku bubuk serbuk mentahan Smart, coban kanggo mesthekake laporan HPLC bebarengan karo COA lan dokumen liyane kanggo mesthine minangka genius lan gedhe-gedhe kualitas.

Nuduhake 1-8 asil 17

  • Default ngurutake
    • Default ngurutake
    • Urut dening popularitas
    • Urut dening saben Tingkat
    • Urut dening newness
    • Urut dening rega: kurang kanggo dhuwur
    • Urut dening rega: dhuwur kanggo kurang
  • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 16
    • Tampilake Produk 24