Kita PCT Panyuk bubuk suppliers, PCT Panyuk bubuk kanggo Advertisement, Minangka kita prajanji, kabeh kita PCT Panyuk bubuk karo kemurnian ora kurang saka 98%.


Obat bubuk PCT bubuk

Obat bubuk PCT yaiku tegese obat kanggo post therapy siklus. Terapi siklus kirim minangka cara makili obat-obatan sing bisa digunakake liwat macem-macem mekanisme kanggo nyoba nyetabilake lan mulihake hormon pangguna maneh nalika siklus steroid anabolik lan suppressive wis mandhek.

Sawise pangguna wis ora nggunakake steroid anabolik lan androgenik, dheweke ditinggalake ing kahanan sing wis ditindakake produksi testosteron alami, kadhang-kadhang banget. Salajengipun, tingkat steroid salawas-lawase amba ing sistem kasebut, ninggalaken pangguna ing siklus pasca katabolik banget, sing bisa nggambarake kemampuan kanggo ningkatake massa otot nalika siklus. Kanthi mekaten, gampang nyimpulake yen kita kepengin nemokake cara kanggo ngasilake produksi testosteron alami kanggo ngenalaken lingkungan sing luwih apik kanggo kesehatan sakabèhé lan njaga jaringan otot.

Clomiphene citrate (bubuk clomid) lan tamoxifen (bubuk nolvadex) bisa dipigunakaké siklus siklus kanggo mbiyantu ngasilake produksi testosteron alami. Amarga loro bisa ngalangi estrogen ing hipotalamus lan hipofisis, saéngga ora bisa nyegah panyimpangan umpan balik negatif, kita duwe obatan sing bisa ningkatake FSH (hormon stimulating folikel) lan LH (luteinizing hormone) ing awak lanang. LH nambah bisa mbantu ngrangsang sel Leydig ing testis kanggo ngasilake testosteron sing luwih akeh.

Akeh sing nemokake mung nggunakake bubuk nolvadex kanthi cukup cekap kanggo pulih saka siklus. Nanging, sawetara uga nggunakake obat kasebut kanggo nutupi kabeh sudut. Perlu dicathet yen nolvadex poeder luwih penting kanggo ningkatake LH, ing milligram kanggo milligram sudut, dibandhingake karo bubuk clomid. Uga, akeh pangguna ngeluhake efek samping saka bubuk clomid kayata implikasi visual lan swasana ati.


Protokol PCT

  1. Dosis saka nolvadex kanggo protokol PCT:

Dina 1 100mg

Muter 10 dina 60mg

Muter 10 dina 40mg

Ing ndhuwur iku protokol sampel sing bisa dipunginaake. Ternyata siklus lan paramèter liyane bisa ngowahi dosis lan durasi protokol siklus kirim.

Minangka ngandika ing ndhuwur, akeh kedhaftar kaya nggunakake siklus kirim pulp nolvadex lan clomid kanggo nutupi kabeh ngarepke.

  1. Dosis saka bubuk nolvadex lan bubuk clomid digabungake kanggo protokol PCT:

Day 1 Clomid bubuk 250mg + Nolvadex bubuk 60mg

Mengikuti 10 dina bubuk Clomid 100mg + Nolvadex bubuk 40mg

Mengikuti 10 dina bubuk Clomid 50mg + Nolvadex bubuk 20mg

Cara iki kudu mbuktekake kanthi efektif. Sing jarene, kaya bubuk nolvadex mung protokol, ora disetel ing watu. Sabanjure suppressive siklus uga perlu dosis sing luwih dhuwur utawa duration maneh nggunakake kanggo nggawa babagan efek sing dikarepake.

Nalika sampeyan miwiti protokol PCT bakal gumantung ing senyawa sing diwenehake ing siklus. Deleng kabeh steroid sing digunakake sajrone siklus sampeyan ing tabel ngisor iki, lan cathetake obat sing wis paling wiwitan nalika wiwitan pungkasan. Iki supaya kita ora miwiti protokol PCT nalika isih ana tingkat androgen sing potensial dhuwur ing sistem, sing bakal nggawe PCT dadi sampah nganti tingkat mudhun.


Apa Bodybuilders Gunakake bubuk Clomid

Wêdakakên klom iku jeneng umum kanggo Clomiphene Citrate lan estrogen sintétik. Iki diwenehake medically kanggo ngewangi ovulasi ing wanita kesuburan sing kurang. Jeneng umum liya yaiku Serophene.

Paling steroid anabolik, utamane androgen, nyebabake inhibisi produksi testosteron awak dhewe. Nalika sawijining binaragawan teka siklus steroid, produksi testosteron alami nol lan tingkat steroid sing dijupuk ing getih kurang. Iki ninggalake rasio katabolisme: hormon anabolik ing getih dhuwur, mula awak dadi ing katabolisme, lan, sabanjure, akeh jaringan otot sing bisa didol ing siklus saiki bakal ilang.

AASraw menehi bubuk bubuk mentah PCT, Tamoxifen Citrate / Nolvadex, Clomiphene citrate / Clomid bubuk, Exemestane / Aromasin, Fluoxymesterone / Halotestin, Anastrozole / Arimidex lan Letrozole / Femara. Sampeyan olèh njupuk bahan mentahan saka AASraw kanggo nglindhungi kesehatan.


Nuduhake 1-8 asil 9

  • Default ngurutake
    • Default ngurutake
    • Urut dening popularitas
    • Urut dening saben Tingkat
    • Urut dening newness
    • Urut dening rega: kurang kanggo dhuwur
    • Urut dening rega: dhuwur kanggo kurang
  • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 16
    • Tampilake Produk 24