Woh SARMs minangka kelas novel androgenic receptor ligands.They dimaksudaké kanggo duwe efek sing padha minangka obat androgenic kaya steroid anabolik nanging dadi luwih selektif ing tumindak, supaya bisa digunakake kanggo akeh indikasi klinis tinimbang sing relatif winates panggunaan sah sing steroid anabolik saiki wis disetujoni.

Wadah SARM nyedhiyakake kesempatan kanggo ngrancang molekul sing bisa dikirim sacara lisan, nanging sing milih target reseptor androgen ing jaringan beda beda. Tujuan riset ing wilayah iki yaiku kanggo ngidini respon selaras: Tisu sing dadi target therapy bakal nanggapi kaya sing bakal ditindakake kanggo testosteron; jaringan liya ing ngendi efek sisih sing ora dikarepake bakal ora.

Ora ana bubuk SARM sing dikembangaké sacukupé kanggo efek anabolik ing jaringan otot utawa tulang tanpa mrodhuksi efek androgenik ing jaringan kayata kelenjar prostat, nanging sawetara nonsteroidal androgens nuduhake rasio anabolik kanggo efek androgenik luwih saka 3: 1 lan nganti 90: 1 (RAD-140), dibandhingake karo testosteron, sing nduweni rasio 1: 1.

Selektif ing wong
Contone, yen target iku balung ing wong tuwa kanthi osteopenia utawa osteoporosis, nanging tanpa tandha hipogonadisme, polimer SARM nyasarake balung lan jaringan otot nanging kanthi aktivitas sing kurang ing prostat utawa testis bakal luwih ditemokake.

Selektif ing wanita
Wêdakakêna SARm kanggo wanita saora-orané bisa ngrangsang panahan bêsik, utawa libido lan fungsi seksual liyane sing androgen bisa duweni pengaruh, tanpa efek samping negatif kayata pangembangan karakter jender lanang (virilization), ningkatake rasio LDL / HDL, disfungsi ati, lan liya-liyane. .

Nuduhake 1-8 asil 16

  • Default ngurutake
    • Default ngurutake
    • Urut dening popularitas
    • Urut dening saben Tingkat
    • Urut dening newness
    • Urut dening rega: kurang kanggo dhuwur
    • Urut dening rega: dhuwur kanggo kurang
  • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 8
    • Tampilake Produk 16
    • Tampilake Produk 24