nmn & nr produk kualitas bubuk wplc≥98% | Kualitas AASraw
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

kualitas

 

Pedoman Quality

 

Pabrik produk paling dhuwur, gaweyan paling apik.

Iku aturan dhasar kanggo AASraw Biochemical Technology Co.,

Ltd. Ing aturan iki, kita njamin saben klien:

      1.All barang saka kita karo kemurnian ora kurang saka 98%.

      2.With life stock, kabeh powders mentahan kita dijamin kanggo efektif.

      3. Ngapikake teknologi terus kanggo kualitas sing luwih apik lan kurang ajur.

      4. Latihan liyane kanggo luwih sehat.

inti teknologi

Assurance Quality

AASraw duwe sistem kontrol kualitas lengkap kanggo SOP (Standard Operating Procedure). Kabeh operasi direkam, bisa dilacak, uga saran / komentar lan prosedur ngeling-eling klien. Manajemen Pengujian, Ganti, Amandemen lan risiko minangka ekosistem kanggo produksi bubuk mentah. Wis pirang-pirang taun, bahan baku kita duwe kualitas apik 100%, sing mbantu kita nggawe reputasi mulya ing industri iki.

Saliyane peraturan manajemen sing ketat ing SOP, peralatan sing gegandhengan bakal mbantu ngontrol prosedur, nyoba produk, kaya mesin HPLC (kromatografi cair kinerja tinggi), mesin kromatografi Gas, mesin LC / MS (spektrometri massal kromatografi cair), lsp. Uga, tim R&D kita kerja keras babagan teknologi uji coba lan verifikasi, kalebu pamisahan najis, analisis, pelacakan, lsp. Peralatan sing dianalisis lan dianalisis kalebu:

 

Jeneng peralatan Brand
Mesin HPLC Agilent 1200; Waters; Shimadzu
Mesin kromatografi gas HP6890; Agilent4890; Shimadzu
Partikel Analisator Malvern MS2000
Mesin TOC Shimadzu TOC-Vwp
Spektrofotometer UV – katon. Bruker Tensor 27
Mesin DSC Mettler DSC823e
Mesin HPIC Dionex ICS-90A
Mesin LC / MS Agilent 6120
Mesin ICP-OES Shimadzu ICP-9000

 

 

 

peralatan Produksi

 Kurang suhu

Kanthi teknologi Low Temerature, AASraw nduweni kawruh teoritis lan pengalaman praktis sing sugih. Sing mbantu AASraw nduwe pilihan luwih akeh ing teknologi ing kondisi suhu sing kurang. Kanthi pilihan iki, klien kita bisa njaluk produk sing luwih apik kanthi rega sing luwih apik.

Kanggo macem-macem jinis produksi (loro kelompok lan manufaktur serial), AASraw nduweni kapasitas ing peralatan (Glassware lan Hastelloy Alloy) lan pengalaman sing gegandhengan.

 

  • –80 ° C, Penelitian Kapal 10 liter (P&P)
  • –80 ° C, Kapal 500Liter kanggo pabrik kilo lan Tech Ditambah
  • –80 ° C, 2000Prodhuksi pesanan akeh Massa

 

 

 

Tegangan Dhuwur

Sajrone maneka macem-macem pabrik, ana jinis peralatan khusus utawa karat lan Proteksi (Stainless steel, kaca dilapisi lan Hastelloy Alloy).

  • 100 bar, 100mL ~ Riset Kapal 1L & R&D)
  • 100 bar, 20L ~ 50L Pabrik kilo lan Pabrik wis apik
  • 100 bar, 1000L ~ 5000L Pembuatan pesanan Massal Kapal
  • Teknologi Reaksi Tegangan Tinggi meningkat lan produksi gedhe-gedhe