kualitas

Pedoman Quality

Industri produk paling dhuwur, paling apik kanggo sampeyan.

Iku aturan dhasar kanggo AASraw Biochemical Technology Co.,

Ltd. Ing aturan iki, kita njamin saben klien:

1.All barang saka kita karo kemurnian ora kurang saka 98%.

2.With life stock, kabeh powders mentahan kita dijamin kanggo efektif.

3. Ngapikake teknologi terus kanggo kualitas sing luwih apik lan kurang ajur.

4. Latihan liyane kanggo luwih sehat.

inti teknologi

Assurance Quality

AASraw nduwe sistem kontrol kualitas lengkap kanggo SOP (Standard Operating Procedure). Kabeh operasi direkam, bisa dilacak, bebarengan karo umpan balik / komentar lan katerangan klien. Manajemen kanggo Testing, Changing, Amending, lan resiko minangka ekosistem utamane kanggo produksi bubuk mentahan. Kanggo taun, materi mentahan kanthi kualitas apik 100, sing mbantu kita mbangun reputasi mulya ing industri iki.

Saliyane aturan manajemen ketat ing SOP, peralatan kasebut bakal dadi assistant ing prosedur kontrol, pengujian produk, kayata mesin HPLC (kromatografi cair dhuwur), mesin kromatografi Gas, mesin / spektrometri massa kromatografi LC / MS. Uga, tim R & D kita kerja keras ing reserch ing teknologi pangujian lan verifikasi, kalebu pemisahan, analisa, tracking, lan liya-liyane. Peralatan sing diduweni lan nganalisa kalebu:

Jeneng peralatan Brand
Mesin HPLC Agilent 1200; Waters; Shimadzu
Mesin kromatografi gas HP6890; Agilent4890; Shimadzu
Partikel Analisator Malvern MS2000
Mesin TOC Shimadzu TOC-Vwp
Spektrofotometer yang bisa dideteksi UV. Bruker Tensor 27
Mesin DSC Mettler DSC823e
Mesin HPIC Dionex ICS-90A
Mesin LC / MS Agilent 6120
Mesin ICP-OES Shimadzu ICP-9000

peralatan Produksi

Kurang suhu

Kanthi teknologi Low Temerature, AASraw nduweni kawruh teoritis lan pengalaman praktis sing sugih. Sing mbantu AASraw nduwe pilihan luwih akeh ing teknologi ing kondisi suhu sing kurang. Kanthi pilihan iki, klien kita bisa njaluk produk sing luwih apik kanthi rega sing luwih apik.

Kanggo macem-macem jinis produksi (loro kelompok lan manufaktur serial), AASraw nduweni kapasitas ing peralatan (Glassware lan Hastelloy Alloy) lan pengalaman sing gegandhengan.

  • -80 ° C, Penelitian Kapal 10 Liter (R & D)
  • -80 ° C, 500Liter Kapal kanggo produksi kilo lan Tech Improved
  • -80 ° C, 2000Liter Bulk order manufacture

Tegangan tinggi

Sajrone maneka macem-macem pabrik, ana jinis peralatan khusus utawa karat lan Proteksi (Stainless steel, kaca dilapisi lan Hastelloy Alloy).

  • 100 bar, 100mL ~ 1L Vessel Research (R & D)
  • 100 bar, 20L ~ 50L Kapal kilo Pabrik lan Tech ditingkatake
  • 100 bar, 1000L ~ 5000L Vessel Bulk order manufacture
  • Teknologi Reaksi Tegangan Tinggi meningkat lan produksi gedhe-gedhe