Bubuk NMN - Pemasok Pabrik Produsen
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

β-Nicotinamide Mononucleotide

Rating: Kategori:

AASraw nduweni kualifikasi kanggo nyuplai produk anti-penuaan-NMN Powder kanthi akeh peraturan CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak. Rata-rata produksi bulanan bisa nganti 1500kg. Sugeng kontak karo kita kanggo informasi tuku liyane:
Status: Simpenan

Unit Paket: 1kg / tas, 25kg / drum

Product Description

Karakter Dasar

Jeneng Product on-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
CAS Number 1094-61-7
Formula molekul C11H15N2O8P
Bobot Formula 334.22
Liyane NMN;

β-D-NMN;

BETA-NMN;

beta-D-NMN;

Bubuk NMN;

NMN zwitterion;

NICOTINAMIDE RIBOTIDE;

Nukleotida nikotinamida;

Monotukleotida Nicotimide.

katon wêdakakêna putih
Panyimpenan lan Penanganan 2-8 ° C ing panggonan sing garing

Titik Kunci:

♣ NAD + minangka koenzim sing penting kanggo fungsi urip lan seluler.

♣ Tataran NAD +, utamane wujud NAD +, lumrahe saya suda ing pirang-pirang jaringan.

♣ Awak nggawe NMN minangka langkah penengah utawa "prekursor" menyang NAD +. Cukup: level NMN sing luwih dhuwur tegese level NAD + sing luwih dhuwur.

Kacathet: Ing artikel ing ngisor iki, NMN bekas tinimbang β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)


 

Latar mburi NMN- NAD + & NMN

NAD + minangka senyawa unik, terus-terusan digawe ing awak lan digunakake dening akeh enzim utama kanggo mbantu ningkatake fungsi seluler sing becik. Nanging, amarga NAD + wis rampung ing proses pengisian sistem enzim kasebut, mula kita miwiti defisit NAD + ing macem-macem titik sajrone urip, kanthi nambah frekuensi nalika saya tuwa. Amarga enzim bertenaga NAD + iki duwe peranan penting kanggo njaga energi seluler, lan ningkatake kesehatan seluler, penurunan NAD + bisa nyebabake kesehatan umum.

Amarga iki, akeh riset wis diwiwiti kanggo ningkatake level NAD + ing awak. Teori sing nyengkuyung level NAD + yaiku bakal menehi pengaruh banget kanggo fungsi awak kritis, lan bisa mbantu ningkatake umur dawa. Nanging sing paling penting, tingkat NAD + sing luwih apik, ora mung kudu ningkatake umur dawa, nanging bisa uga ningkatake kualitas urip sing luwih apik nalika umur!

Dadi, kepiye cara ningkatake level NAD +? Iki kayane cukup angel. Nanging, riset anyar nemokake senyawa unik sing diarani Nicotinamide Mononucleotide (NMN), sing bisa digunakake awak minangka prekursor kanggo NAD + sing efisien banget. Miturut teori, iki tegese NMN bisa ningkatake umur dawa lan sehat!

Nanging, NMN ora mung suplemen promosi umur dawa sing fantastis. Nyatane, NMN minangka suplemen sing apik kanggo wong enom lan wong tuwa, amarga efek kasebut ora preduli umur sampeyan. Wong enom lan tuwa kudu level NAD + sing dhuwur supaya awak lan pikiran bisa mlaku kanthi kinerja paling dhuwur. Tingkat NAD + sing luwih dhuwur, luwih akeh energi sel sing bakal kasedhiya, lan luwih becik awak lan pikiran sampeyan bisa digunakake ing kahanan sing nuntut banget. Jujur wae, sapa sing ora bisa nggunakake bit edge ing jagad iki kanthi cepet lan nuntut? Dadi, yen sampeyan pengin ngisi sel, lan kepengin ngerti apa sing bisa dipikolehi ing awak lan pikiran sampeyan kanthi nendhang NAD + ekstra, mula kita disaranake supaya terus maca blog sing lengkap iki sing dirancang kanggo mbantu sampeyan entuk paling akeh metu saka suplemen NMN!

 

Apa NMN?

NMN (Nicotinamide Mononucleotide) kalebu kulawarga nukleotida, molekul organik sing ditemokake ing umume panganan sing kita panganan. Kaya dene kabeh nukleotida, NMN kasusun saka 3 bagean: basa nitrogen, gula, lan klompok fosfat.

Nalika umume nukleotida digunakake kanggo nggawe DNA, NMN digunakake kanggo nggawe nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +) lan keseimbangan energi sing apik. Awak nggawe NMN minangka langkah tengah utawa "prekursor" menyang NAD +. Cukup: level NMN sing luwih dhuwur tegese level NAD + sing luwih dhuwur.

NAD + nambah mata uang energi utama (ATP) awak, ngimbangi irama sirkadian, lan ngidini atusan reaksi enzimatik - sing akeh nundha penuaan. Tataran NAD +, utamane wujud NAD +, lumrahe saya suda ing pirang-pirang jaringan.

 

Kepiye Cara NMN? / Napa Perlu suplemen NMN?

NR lan NMN loro-lorone mupangate amarga ningkatake level NAD +, sing mudhun kanthi umur. NAD + penting banget kanggo metabolisme seluler, ngowahi nutrisi dadi energi seluler, lan uga ngaktifake sirtuin, seperangkat protein sing ngatur kesehatan seluler. Kita kabeh entuk NAD + ing awak amarga panganan, kanthi ngonsumsi panganan kanthi prekursor NAD + ing njero awak. Nalika NR lan NMN bisa ditemokake kanthi jumlah jejak ing macem-macem panganan, nanging ora bisa cukup mangan apa wae kanggo ningkatake level NAD +. Asile, tambahan karo prekursor NAD + bisa mbantu nyuda penurunan.

 

Mupangat NMN

  • NMN nambah suplai energi ing sel sing wis tuwa:

Sel njupuk lan ngolah bahan bakar supaya bisa fungsine. Yen wis tuwa, dheweke wis ora duwe kemampuan iki, meksa kondhisi kaya kondhisi seluler utawa tuwa biologis sing nyebabake efek ngrugekake liyane. NAD + sing dadi elemen utama pasokan bahan bakar sel dianggep minangka siji-sijine rute sing bisa menehi kontribusi NMN kanggo energi sel. Iki tegese suplemen karo NMN menehi sel kanthi luwih cepet kanggo ngisi bahan bakar lan ningkatake divisi lan tuwuhing sel.

 

  • NMN mbantu nglawan penyakit metabolisme:

Nalika umur, kondhisi kayata diabetes, obesitas, dislipidemia, lan penyakit ati lemak non-alkohol (NAFLD) dadi umum. Dheweke disebabake nyuda level NAD +. NMN bisa ngliwati jalur panylametan kanggo ningkatake tingkat NAD + kanthi nambah penyakit metabolisme lan liyane.

 

  • NMN ngaktifake aliran getih sing lemes:

Nalika umur awak, jumlah lan fungsi sel endothelial (EC) lapisan pembuluh getih mudhun. Prekursor NAD + kayata NMN lan ribotida nikotinamid (NR) sing lumaku liwat Jalur Sirtuin, bisa mbantu mulihake kapasitas sel endotel kanggo mbentuk getih anyar prau.

 

  • NMN nyuda bobot awak sing ana gandhengane karo umur:

Yen umure wis saya gedhe, nambah bobot. Ing panliten 2016, ditemokake subjek sing diwenehi NMN nyumurupi massa lemak mudhun lan mundhak massa tanpa lemak. Kanthi nambah karo NMN, sampeyan bisa ngilangi bobot lan nggawe otot — rong cara kuat kanggo nambah kesehatan otot lan katon lan rumangsa luwih enom!

 

  • NMN nambah metabolisme energi:

Kanthi mediasi sintesis NAD +, NMN mbantu ngilangi nutrisi dadi energi, nguatake fungsi sel sing penting lan nyuda stres oksidatif. Proses biokimia iki alon lan bisa nyebabake proses penuaan. NMN ora mung nambah energi nanging mbantu ndandani sel!

 

Efek Keamanan lan Sisih NMN

NMN dianggep aman ing kewan, lan asile cukup janjeni yen uji coba manungsa diwiwiti. Molekul iki umume dianggep aman lan ora beracun, sanajan konsentrasi dhuwur ing tikus lan ing panelitian manungsa. Administrasi oral jangka panjang (setaun) ing tikus ora duwe efek beracun. Uji coba klinis sing kaping pisanan ing manungsa rampung lan bukti-bukti kasebut nyengkuyung gagasan manawa ora beracun ing dosis siji.

Sanajan salah sawijining panaliten babagan pria Jepang sing diterbitake ing Nopember 2019 nyathet yen subyek nambah tingkat bilirubin ing getih sawise administrasi NMN, level kasebut tetep ana ing kisaran normal. Panaliten mbesuk kudu fokus karo keamanan jangka panjang lan efektifitas panggunaan. NMN ora gegandhengan karo efek samping liyane sing dingerteni.

 

NMN minangka NAD + Suplemen-Apik banget

Konsentrasi intrasel NAD + nyuda tuwa amarga fungsi seluler normal nyuda pasokan NAD + kanthi suwe. Tingkat NAD + sing sehat bisa dipulihake kanthi tambahan karo prekursor NAD +. Miturut riset, prekursor kayata NMN lan nikotinamide riboside (NR) dianggep minangka suplemen produksi NAD +, nambah konsentrasi NAD +. David Sinclair, peneliti NAD + saka Harvard, ujar, "Panganan utawa ngatur NAD + langsung menyang organisme dudu pilihan sing praktis. Molekul NAD + ora bisa langsung nglintasi membran sel kanggo mlebu sel, lan mula ora kasedhiya kanggo pengaruh metabolisme kanthi positif. Nanging, molekul prekursor menyang NAD + kudu digunakake kanggo nambah level NAD + sing kasedhiya ing bio. ” Iki tegese NAD + ora bisa digunakake minangka suplemen langsung, amarga ora gampang digunakke. Prekursor NAD + luwih gampang digunakke tinimbang NAD + lan suplemen sing luwih efektif.

 

Sampeyan Kudu Ngerti Sadurunge Tuku NMN Powder Online

 

▲ Struktur ora stabil.

Generasi pertama NMN kanthi kapadhetan rendah ora duwe kelancaran sing apik. Versi NMN sing ditingkatake AASraw bakal nyuda biaya produksi liwat aliran bubuk sing luwih apik sing bisa nambah kapasitas produksi amarga bakal luwih gampang mbukak mesin kasebut. Apa maneh, versi iki bakal nyebabake dosis kapsul sing luwih seragam amarga versi kerapatan rendah angel dicampur kanthi seragam. Pungkasan, bubuk NMN kapadhetan rendah sing dikompres ing bentuk tablet bisa gampang kasebar sajrone transit.

Akeh klien nyoba ngatasi iki kanthi aditif luwih, nanging bakal nyebabake tablet sing luwih gedhe, sing ora optimal kanggo konsumen ing target target sing luwih lawas. Dadi, NMN kapadhetan kurang mung cocog kanggo formulasi produk bubuk.

 

▲ Bahan-bahan NMN sing laku jina.

Pasar kasebut sayangé dibanjiri NMN palsu lan laku jina. Wiwit NMN mlebu pasar taun kepungkur, akeh merek NMN anyar wis katon terus-terusan. Pancen angel banget kanggo pabrikan lan klien kanggo nyritakake bahan berkualitas tinggi saka bahan palsu lan murni sing didol kanthi online.

Sawetara produk NMN sing didol kurang saka 80% kemurnian. Klien lan pelanggan ora ngerti apa pangisi utawa kontaminan sing ana ing 20% ​​produk liyane.

Sejatine kita nemokake manawa akeh pemasok NMN sing adol nikotinamide (vitamin B3 murah biasa) utawa ribotida nikotinamida tinimbang NMN. Malah akeh pemasok sing nambah glepung kanggo ngencerake NMN lan ngapusi klien. Produk kasebut asring murah nanging ora ana efek sing migunani.

 

Ack Kurang data keamanan lan efisien.

NMN dadi saya populer ing AS, Eropa, Jepang lan China, lsp, nanging akeh data keamanan lan efisien isih kurang. Akeh wong sing isih ora percoyo karo produk iki, mula pasar NMN mesthi diwatesi. Sejatine NMN asline wis ana ing awak manungsa lan sawetara sayuran kaya brokoli, mula ora ana masalah keamanan. Nanging saiki wayahe data kanggo verifikasi khasiat kasebut.

 

[reference]

[1] Tarragó MG, Chini CC, Kanamori KS, Warner GM, Caride A, de Oliveira GC, dkk. (Mei 2018). "+ Nolak". Metabolisme Sel. 27 (5): 1081-1095.e10. doi: 10.1016 / j.cmet.2018.03.016. PMC 5935140. PMID 29719225.

[2] Stipp D (11 Maret 2015). "Beyond Resveratrol: Fad NAD Anti-Aging". Jaringan Blog Amerika Ilmiah.

[3] Cambronne XA, Kraus WL (Oktober 2020). "+ Sintesis lan Fungsi ing Sel Mamalia". Tren ing Ilmu Biokimia. 45 (10): 858-873. doi: 10.1016 / j.tibs.2020.05.010. PMC 7502477. PMID 32595066.

[4] Bogan KL, Brenner C (2008). "Asam nikotinat, nikotinamida, lan nikotinamida ribosida: evaluasi molekul NAD + vitamin prekursor ing nutrisi manungsa". Tinjauan Tahunan Nutrisi. 28: 115-30. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. PMID 18429699.

[5] Yue Yang, Anthony A. Sauve. Metabolisme NAD +: Bioenergetik, sinyal lan manipulasi kanggo terapi. Acta Biofis Biochim, 2016; DOI: 10.1016 / j.bbapap.2016.06.014.

[6] Mills KF, Yoshida S, Stein LR, Grozio A, Kubota S, Sasaki Y, Redpath P, Migaud ME, Apte RS, Uchida K, Yoshino J, Imai SI. Administrasi Jangka Panjang Monotukleotida Nicotinamide Ngurangi Penolakan Fisiologis sing Digandhengake Umur ing Tikus. Metab Sel, 2016; DOI: 10.1016 / j.cmet.2016.09.013.

[7] Niels J. Connell, Riekelt H. Houtkooper, Patrick Schrauwen. Metabolisme NAD + minangka target kesehatan metabolisme: apa kita wis nemokake peluru perak? Diabetes, 2019; DOI: 10.1007 / s00125-019-4831-3.

[8] Ann Katrin-Hopp, Patrick Grüter, Michael O. Hottiger. Pengaturan Metabolisme Glukosa dening NAD + lan ADP-Ribosylasi. Sel, 2019; DOI: 10.3390 / sel8080890.

[9] Shuang Zhou, Xiaoqiang Tang, Hou-Zao Chen. Sirtuin lan resistensi Insulin. Endocrinol ngarep (Lausanne), 2018; DOI: 10.3389 / fendo.2018.00748.