Bubuk NMN - Pemasok Pabrik Produsen
AASraw minangka produsen profesional bubuk steroid anabolik kanthi pangiriman aman!

β-Nikotinamida Mononukleotida

Rating: Kategori:

AASraw nduweni kualifikasi kanggo nyuplai produk anti-penuaan-NMN Powder kanthi akeh peraturan CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak. Rata-rata produksi bulanan bisa nganti 1500kg. Sugeng kontak karo kita kanggo informasi tuku liyane:
Status: Simpenan

Unit Paket: 1kg / tas, 25kg / drum

Kutipan Cepet

Product Description

Karakter Dasar

Jeneng Product on-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
CAS Number 1094-61-7
Formula molekul C11H15N2O8P
Bobot Formula 334.22
Liyane NMN;

β-D-NMN;

BETA-NMN;

beta-D-NMN;

Bubuk NMN;

NMN zwitterion;

NICOTINAMIDE RIBOTIDE;

Nukleotida nikotinamida;

Monotukleotida Nicotimide.

katon wêdakakêna putih
Panyimpenan lan Penanganan 2-8 ° C ing panggonan sing garing

Titik Kunci:

♣ NAD + minangka koenzim sing penting kanggo fungsi urip lan seluler.

♣ Tataran NAD +, utamane wujud NAD +, lumrahe saya suda ing pirang-pirang jaringan.

♣ Awak nggawe NMN minangka langkah penengah utawa "prekursor" menyang NAD +. Cukup: level NMN sing luwih dhuwur tegese level NAD + sing luwih dhuwur.

Kacathet: Ing artikel ing ngisor iki, NMN bekas tinimbang β-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)


 

Nicotinamide Mononucleotide: Mupangate lan Migunakake

Tuwa minangka proses alami sing bisa nyebabake kesehatan fisik, mental, lan kosmetik. Tanda tuwa pisanan katon ing wilayah rai lan gulu kanthi garis alus lan kisut. Efek kosmetik penuaan asring luwih gedhe amarga faktor eksogen kayata paparan UV sing nyebabake kulit rusak lan stres, kuatir, lan polutan lingkungan sing nyandhet pori-pori sing nyebabake iritasi lan kukul nemen. 

Keriput iki mung minangka kosmetik lan katon tuwa ing njaba, nanging ing njero ati, bisa mengaruhi kemampuan sampeyan nindakake kegiyatan saben dinane kanthi semangat lan energi sing padha kaya sadurunge. Kajaba iku, penuaan bisa nyebabake bobot awak lan metabolisme, asring nyebabake nambah bobot awak sing ora sehat sing digandhengake karo tingkat metabolisme basal sing alon. 

Pangowahan sing ana gandhengane karo tuwa ora bisa dicegah umume, amarga ana sawetara sing nyebabake metabolisme mitokondria sing mudhun lan owah-owahan ekspresi gen. Umume owah-owahan fisiologis sing kedadeyan kanthi tuwa yaiku asil nyuda tingkat NAD +, koenzim sing penting kanggo homeostasis lan metabolisme sing ditemokake ing kabeh organisme urip. 

Sajrone muda, koenzim iki melu meh kabeh reaksi sing ngasilake energi mitokondria lan akeh ditemokake ing awak. Nanging, nalika saya tuwa, level NAD + wiwit saya mudhun akeh. 

Suplemen anti-penuaan dipromosekake lan digunakake dening wong ing saindenging jagad kanthi ngarep-arep bisa ngatasi efek tuwa. Nanging, ora kabeh efektif amarga umume ora mengaruhi level NAD + ing awak. Minangka asil saka sawetara panelitian. ilmuwan lan peneliti nemokake solusi kanggo nglawan tandha-tandha tuwa, elixir urip, yaiku, Nicotinamide Mononucleotide sing sanalika sawise konsumsi oral diowahi dadi NAD + ing awak. 

 

Apa Nicotinamide Mononukleotida (NMN)? 

Nicotinamide Mononucleotide minangka nukleotida sing asale saka niasin utawa vitamin B3 sing uga bisa ditemokake, kayata ing woh-wohan lan sayuran tartamtu kayata alpukat lan edamame. NMN bubar entuk daya tarik minangka suplemen anti-penuaan potensial, umume minangka asil terbitan buku, Lifespan, dening David Sinclair.

NAD + wis dikenal minangka ciri tuwa ing sawetara wektu, nanging nglawan efek tuwa ing level kasebut angel banget. Iki biasane amarga panelitian awal fokus kanggo nambah level NAD + ing awak nggunakake suplemen NAD +. Nanging, ditemokake yen NAD + ora duwe bioavailabilitas sing lemah ing awak, tegese ora gampang diserap, lan ngonsumsi kanthi eksogen ora ana pengaruh ing tingkat endogen.

Suplemen NMN minangka prekursor kuat NAD + sing penting banget kanggo proses produksi energi ing awak manungsa. Nanging, panelitian pertama babagan panggunaan bubuk NMN utawa suplemen minangka suplemen anti-penuaan potensial mung ditindakake ing taun 2020. NMN isih kudu isih dawa ing jagad panliten nanging panliten sing ditindakake saiki wis kabukten mupangat hipotesis lan efek NMN kanggo tuwa. 

Tingkat NAD + bisa ditambah karo salah sawijining prekursor penting, NMN kaya sing wis kasebut ing ndhuwur utawa NR. NMN lan NR bebarengan, kanthi konversi NMN dadi NR penting banget kanggo panyerepan mantan ing awak. NR tegese ribosida Nicotinamide sing bisa nambah level NAD + endogen kanthi signifikan. Suplemen karo NR kanggo nglawan efek tuwa wis ditliti kanthi lengkap karo suplemen NR sing diumumake minangka suplemen 'aman lan lumayan'. 

 

Kepiye NMN Bisa Digunakake ing Awak?

NMN duwe peran penting ing proses produksi energi lan ndandani DNA ing awak, sanajan kanthi ora langsung. NMN nyengkuyung sintesis utawa produksi NAD + ing awak kanggo ngatasi kekurangane, liwat jalur penyelamatan. NAD + bisa disintesis kanthi luwih saka siji cara lan jalur panylametan gumantung saka fungsi NMN sing tepat. Jalur Salvage nuduhake jalur sing ngasilake NAD + kanthi produk pungkasan kerusakan NAD + kayata niacinamide utawa NAM. NAM langsung ngonversi menyang NMN sing banjur, liwat macem-macem langkah, ngasilake NAD +. Iki minangka fungsi NMN sing paling penting ing awak lan dadi sebab utama sing dadi popularitas suplemen NMN. 

Sawise njupuk suplemen NMN kanthi lisan, dipercaya bisa diowahi dadi NR ing awak amarga senyawa NMN ora bisa ngliwati membran, menyang sel. Sawise NR mlebu sel, banjur dikonversi maneh menyang NMN liwat efek enzim spesifik; nikotinamide ribose kinase utawa NRK. NMN iki banjur ngalami jalur panylametan kanggo biosintesis NAD + kanggo ngisi tingkat pungkasan ing awak manungsa. 

Penting, dicathet ing kene manawa replenisasi NAD + liwat suplemen NMN ora mung nyebabake nambah energi nanging uga duwe sawetara mupangat kesehatan liyane sing mung nambah daya tarik suplemen NMN. 

 

Manfaat Kesehatan NMN

Properti anti-penuaan NMN dudu mung asil paningkatan level NAD + nanging uga asil saka jalur lan fungsi NMN ing awak manungsa. Keuntungan utama NMN yaiku kemampuan kanggo nambah energi seluler lan fisik amarga minangka panguat NAD +, nanging mupangat liyane ora kudu dieling-eling, utamane yen sampeyan pengin mriksa manawa suplemen NMN minangka pilihan sing pas kanggo sampeyan. 

Dadi panguat NAD + ngidini NMN ngasilake sawetara mupangat kesehatan liyane, kayata:

 

· Manajemen Kelemon

Kedadeyan obesitas saya akeh wiwit 30 taun kepungkur, kanthi persentase obesitas bocah meh tikel kaping 30 taun suwene. Iki nguwatirake banget amarga obesitas nyebabake sampeyan sawetara komorbiditas liyane sing bisa nyebabake fatal. Tingkat metabolisme basal sing murah minangka sebab utama sing nyebabake obesitas umur sing asring ditemokake ing wong sing wis tuwa. Ngontrol jinis obesitas tartamtu mbutuhake pendekatan multifactorial sing target hormon keluwen uga tingkat metabolisme. Panaliten sing ditindakake ing Qatar nemokake manawa suplemen NMN kanggo model kewan nyebabake ekspresi gen saka rong hormon utama ing penekanan napsu lan mriksa metabolisme; leptin lan sirtuin, masing-masing. Panliten iki nuduhake manawa ing oral oral NMN bisa nyegah rasa luwe kanggo mbantu ngilangi bobot awak lan uga nambah tingkat metabolisme, sing kalorone bisa nambah bobot awak sing bisa dialami. 

Salajengipun, peneliti nemokake manawa NMN nambah level NAD + sing ing sel lemak duwe efek nambah metabolisme, luwih mbantu ngilangi bobot awak. 

 

· Kontrol Diabetes

Diabetes minangka salah sawijining komplikasi obesitas lan nggunakake suplemen NMN kanggo ngatur lan ngobati obesitas bisa nyegah penyakit diabetes. Nanging iku ora mung efek NMN tumrap kadar gula getih. Ngurangi tingkat NAD + ditemokake gegandhengan karo penurunan fungsi sel beta ing pankreas, sumber utama insulin ing awak. Peneliti yakin iki minangka patofisiologi utama sing nyebabake perkembangan diabetes mellitus tipe 2 ing wong sing luwih tuwa. 

Panaliten sing ditindakake kanggo model kewan nuduhake yen tikus diabetes lan tuwa, yen diwenehi suplemen NMN, wis nambah fungsi sel beta amarga nambah toko NAD + ing awak. Panaliten liyane fokus ing nemokake target perawatan diabetes mellitus tipe 2 sing gegandhengan karo umur lan obesitas nemokake manawa suplemen NMN duweni potensi kena pengaruh ati lan nambah oksidasi lemak. Dheweke uga bisa nyuda panyimpenan lemak ing awak lan uga nambah toleransi glukosa ing awak. 

Suplemen NMN duwe sawetara jalur sing bisa mbantu toleransi glukosa lan resistensi insulin, saengga bisa mbantu ngatur diabetes mellitus tipe 2 ing wong sing wis tuwa. Jalur sing padha digunakake kanggo efektif nyuda gejala kelainan metabolisme liyane sing tuwuh sajrone proses penuaan. 

 

· Fungsi Tambah Sistem Kekebalan

Amarga suplemen karo NMN bubar dadi pilihan sing bisa ditliti, paling ora babagan model kewan, mula ora nate peran NMN ditliti babagan infeksi COVID-19. 

Nalika nyinaoni macem-macem peran koenzim multitasking, NAD +, peneliti nemokake manawa uga duwe peran penting ing fungsi sistem kekebalan sing tepat. Pandemi COVID-19 anyar iki nyurung peneliti kanggo nyinaoni sesambungan spesifik antarane suplemen NMN, nambah NAD +, lan fungsi kekebalan sing luwih apik kanggo ngatasi efek virus. 

Salah sawijining panliten kasebut nemokake yen nyuda tingkat NAD + lan sabanjure, nambah umur, nyebabake infeksi parah. Uga ditemokake yen pasien kasebut duwe risiko komorbiditas lan kematian sing luwih dhuwur amarga infeksi COVID-19. Minangka asil saka panemuan kasebut, bisa dihipotesisake yen suplemen NMN bisa uga bisa nyuda keruwetan COVID-19 mengaruhi sistem kekebalan awak lan awak manungsa. 

 

· Kesuburan Wanita sing Ditambah

Wanita kena pengaruh jam biologis sing mbatesi kemampuan reproduksi kanthi umur. Panaliten sing beda-beda sing ditindakake ing model kewan wanita nemokake yen suplemen NMN bisa uga nyuda watesan kasebut lan malah bisa ngobati infertilitas sing ana gandhengane karo umur ing sawetara kasus. 

Penelitian sing ditindakake tikus wanita umur tuwa, nemokake manawa panipisan level NAD + bisa nyebabake kualitas oosit mudhun, suda karo penurunan jumlah oosit, sing akibate nyuda kemampuan reproduksi lan kesuburan. Mulihake level NAD + ing model kewan kasebut kanthi suplemen NMN ditemokake kanggo ningkatake kualitas oosit lan gunggunge, mula bisa nambah kemampuan reproduksi. 

Panaliten liyane ditindakake kanggo mbiji persis apa sing nyuda kualitas oosit ing umur. Kanggo panliten iki, oosit saka wanita lawas wis diklumpukake lan ditliti, kanthi jero kanggo ngerti patofisiologi. Peneliti nemokake manawa penurunan kualitas oosit minangka asil saka mutasi titik ing DNA mitokondria oosit, sing tuwuh amarga ora seimbang tingkat NAD +. Pramila suplemen NMN kanggo nambah level NAD + dipercaya bisa nambah kesuburan lan kesehatan reproduksi, utamane kanggo wanita umur. 

Amarga wanita tuwa ilang kemampuan reproduksi sajrone menopause, suplemen NMN, uga bisa ningkatake kesehatan reproduksi uga bisa malik menopause, nganti enteke. Iki bakal ngidini wanita subur luwih dawa lan duwe kualitas oosit sing luwih dhuwur sanajan wis ngliwati ambang umur umume. 

 

· Mundhak Aliran Darah

Miturut riset sing ditindakake dening Dr. DAvid Sinclair, ahli biologi sing tanggung jawab kanggo kondhang suplemen NMN, amarga umure, sel endothelial sing nutupi pembuluh getih kita nyuda jumlah lan kualitas. Iki banjur mengaruhi nutrisi sing pindhah saka getih menyang jaringan sing diliwati kapal kasebut, mula bisa nyebabake kualitas pembuluh getih kanthi sakabehe. Pangowahan kasebut diyakini minangka faktor utama sing nyebabake kedadeyan patologis pembuluh getih ing antarane wong sing wis tuwa.

Suplemen NMN utawa suplemen NR nyebabake paningkatan level NAD +, sing miturut panliten iki nyebabake sel endotel dadi aktif lan kuat kanggo ngasilake pembuluh getih anyar yen sing lawas ora berfungsi kanthi bener. 

 

· Fungsi Kognitif sing Ditingkatake

Kelainan neurodegeneratif minangka kelainan umum sing mengaruhi otak, nyuda fungsi kognitif lan kualitas urip. Suplemen karo NMN kanggo nambah level NAD + dipercaya efektif banget kanggo ningkatake fungsi kognitif lan ningkatake sel otak. 

Ing panliten ing endi model kewan sing cilaka otak traumatik lan neurodegenerasi diwenehi senyawa tartamtu,  P7C3-A20, ditemokake senyawa iki ningkatake fungsi kognitif lan mandhegake proses neurodegeneratif. 

P7C3-A20 minangka senyawa sing ngasilake NMN sing banjur ngasilake NAD +. Menehi tikus karo TBI senyawa iki ditemokake ora mung duwe mupangat kognitif nanging uga bisa nambah integritas fungsional lan struktural saka penghalang otak getih, amarga senyawa iki minangka bagean saka membran. 

 

· Fungsi otot sing luwih apik lan ketahanan sing luwih gedhe

Atlit sing pengin nambah katrampilan ketahanan kudu nggunakake suplemen NMN amarga anyar ditemokake suplemen iki duweni potensi kanggo nambah kapasitas aerobik. Keuntungan suplemen NMN iki biasane amarga efek produksi energi NAD + ing otot, nanging penting kanggo dicathet manawa atlit kasebut uga ngalami paningkatan signifikan ing level penyerapan oksigen otot.  

 

Apa aku kudu njupuk NMN Powder?

Powder NMN duwe sawetara mupangat sing wis ditliti kanthi rinci, ing model kewan lan ing laboratorium. Sawetara mupangat kasebut wis ditliti ing manungsa, lan ngasilake asil positif. Yen sampeyan wiwit ndeleng tandha-tandha tuwa manawa ana ing wujud ketahanan, kemampuan olahraga, utawa pratandha kosmetik, sampeyan bisa entuk manfaat saka njupuk suplemen NMN. Panganggone utamane dianjurake kanggo sing nyoba ngowahi gejala tuwa. 

 

Risiko Potensi NMN

NMN minangka senyawa sing ditemokake kanthi alami ing awak manungsa, yen sawise riset lan analisis ekstensif ditemokake ora ana risiko utawa komplikasi sing ana gandhengane. NMN, yen diproduksi kanthi bener dening pemasok NMN lan disimpen kanthi bener ing pabrik bubuk NMN lan omah sampeyan, pancen aman kanggo panganan manungsa. Panyimpenan bubuk NMN iku penting amarga yen disimpen ing papan sing panas, mula bakal dadi niacinamide lan wiwit alon-alon ngracuni awak nalika sampeyan ngonsumsi. 

Sampeyan ora prelu kuwatir bubuk NMN murni dening perusahaan NMN mesthi disimpen kanthi pas, ing papan sing adhem lan garing. Kajaba iku, produsen bubuk NMN uga nyithak arah panggunaan lan panyimpenan sing tepat ing kemasan suplemen supaya sampeyan ngerti cara paling apik nggunakake, tanpa nyebabake komplikasi sing parah. 

Sampeyan uga perlu dingerteni manawa panggunaan suplemen NMN kanthi rutin bisa nyebabake mudhun kemampuan suplemen kanggo ngasilake efek sing dikarepake. Menawi mekaten, disaranake sampeyan istirahat saka suplemen nalika wiwit ngelingi penurunan mupangat NMN kayata nyuda kualitas turu lan nambah infeksi. 

Nganti ati-ati sajrone proses manufaktur lan panyimpenan, ing omah lan ing pabrik, ora ana risiko lan efek samping sing ana gandhengane karo panggunaan NMN. 

 

Ngendi Bisa Nuku Bubuk NMN?

Sampeyan bisa tuku bubuk NMN lan suplemen NMN liyane saka apotek online, toko kesehatan, lan mitra lokal. Sampeyan uga bisa tuku tas akeh bubuk NMN sing ngemot bubuk NMN akeh banget, sanajan kelas industri lan umume dituku dening perusahaan gedhe sing nyoba nggawe pil lan kapsul NMN. 

Sampeyan uga bisa tuku bubuk NMN saka Amazon utawa Amazon Prime, nanging sampeyan kudu ati-ati kanggo tuku produk nyata saka vendor sing wis diverifikasi amarga akeh penjual acak bisa ngapusi sampeyan supaya mbayar akeh dhuwit kanggo dupe utawa palsu, sing ora duwe pengaruh kesehatan utawa pengaruh negatif kanggo kesehatan. 

Sadurunge miwiti blanja bubuk NMN, sampeyan kudu mriksa sawetara prekara supaya sampeyan tuku produk sing paling pas kanggo sampeyan. 

Suplemen NMN paling apik yaiku sing diprodhuksi nganggo kabeh pedoman lan protokol keamanan sing ana. Pemasok NMN kudu mesthekake yen paling penting kanggo nyegah kontaminasi bubuk NMN kanthi racun utawa kontaminan sing bisa nyebabake cilaka luwih apik tinimbang awak manungsa. 

Kajaba iku, bubuk NMN kudu, kaya kasebut ing ndhuwur, kudu disimpen ing kahanan sing cocog sing uga kudu dijaga sajrone transportasi suplemen. 

 

FAQ Babagan Bubuk NMN

· Apa bubuk NMN bisa mbatalake tuwa?

Wêdakakêna NMN diiklanake dadi suplemen anti-penuaan lan kudune, amarga nambah level NAD + sing nduweni peran penting kanggo nyuda tingkat energi nalika sampeyan umur. Ora mung iku, bubuk NMN bisa mbalikke efek penuaan ing macem-macem sistem organ awak, lan nggawa sampeyan bali menyang umur enom lan semangat. 

 

· Apa bubuk NMN Aman? 

Wêdakakêna NMN wis diteliti kanthi lengkap kanggo netepake fungsi sing beda-beda lan mupangat sing bisa digunakake ing awak manungsa. Sajrone panliten kasebut, efek samping potensial uga dianalisis mung kanggo asil kanggo nuduhake manawa panggunaan NMN ora ana efek samping sing ana gandhengane. Komplikasi sing bisa kedadeyan nggunakake bubuk NMN minangka akibat saka kesalahan manungsa utawa clerical sajrone transportasi utawa panyimpenan. Ora ana hubungane karo bahan nyata suplemen anti-penuaan. 

 

· Pira regane bubuk NMN?

Wêdakakêna NMN minangka suplemen sing gampang kasedhiya lan cukup larang, nanging dianggep migunani, amarga entuk dhaptar mupangat sing kabukten ilmiah. Rega bubuk NMN sing larang regane ora amarga entuk manfaat dawa nanging asil saka proses pabrikan sing akeh banget, mula uga larang regane kanggo manufaktur NMN. Amarga suplemen sing larang, sampeyan kudu mesthi tuku produk nyata saka vendor sing wis disertifikasi, luwih-luwih yen sampeyan tuku NMN kanthi online.

 

Summary

Suplemen NMN dadi luwih populer nalika dina iki, amarga pakaryan saka ahli biologi David Sinclair sing uga wis ngenteni bagean penting yaiku riset karir akademik lan nyinaoni efek saka nukleotida asale saka vitamin B3 iki.

NMN minangka prekursor saka NAD + yaiku koenzim sing dibutuhake kanggo fungsi sing bener saka sawetara jalur metabolisme, kekebalan, lan hormon. Fungsi utama NAD + yaiku peran ing proses produksi energi. Amarga NAD + penting banget kanggo produksi energi, penurunan fisiologis ing sawijining tingkat nalika umur saya nyuda tingkat energi. Suplemen NMN bisa mbantu nambah energi kanthi ningkatake level NAD + ing awak. 

NMN uga duwe sawetara mupangat liyane kayata nambah fungsi metabolisme, nambah fungsi jantung, kognitif, sirkulasi, lan sistem kekebalan. Fungsi kasebut didhukung dening bukti ilmiah lan data, sing mbutuhake panggunaan tambahan suplemen NMN kanggo wong sing wis tuwa kanggo mbantu wektu bali menyang masa mudha. 

Loro saka sawetara mupangat NMN, popularitas uga bisa dikira amarga ora duwe risiko utawa komplikasi sing ana gandhengane karo panggunaan kasebut. Yen sampeyan rumangsa wis umur karo sampeyan lan pengin ngombe saka sumber mudha, suplemen NMN bisa dadi pilihan paling apik kanggo sampeyan. 

 

[reference]

[1] Tarragó MG, Chini CC, Kanamori KS, Warner GM, Caride A, de Oliveira GC, dkk. (Mei 2018). "+ Nolak". Metabolisme Sel. 27 (5): 1081-1095.e10. doi: 10.1016 / j.cmet.2018.03.016. PMC 5935140. PMID 29719225.

[2] Stipp D (11 Maret 2015). "Beyond Resveratrol: Fad NAD Anti-Aging". Jaringan Blog Amerika Ilmiah.

[3] Cambronne XA, Kraus WL (Oktober 2020). "+ Sintesis lan Fungsi ing Sel Mamalia". Tren ing Ilmu Biokimia. 45 (10): 858-873. doi: 10.1016 / j.tibs.2020.05.010. PMC 7502477. PMID 32595066.

[4] Bogan KL, Brenner C (2008). "Asam nikotinat, nikotinamida, lan nikotinamida ribosida: evaluasi molekul NAD + vitamin prekursor ing nutrisi manungsa". Tinjauan Tahunan Nutrisi. 28: 115-30. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. PMID 18429699.

[5] Yue Yang, Anthony A. Sauve. Metabolisme NAD +: Bioenergetik, sinyal lan manipulasi kanggo terapi. Acta Biofis Biochim, 2016; DOI: 10.1016 / j.bbapap.2016.06.014.

[6] Mills KF, Yoshida S, Stein LR, Grozio A, Kubota S, Sasaki Y, Redpath P, Migaud ME, Apte RS, Uchida K, Yoshino J, Imai SI. Administrasi Jangka Panjang Monotukleotida Nicotinamide Ngurangi Penolakan Fisiologis sing Digandhengake Umur ing Tikus. Metab Sel, 2016; DOI: 10.1016 / j.cmet.2016.09.013.

[7] Niels J. Connell, Riekelt H. Houtkooper, Patrick Schrauwen. Metabolisme NAD + minangka target kesehatan metabolisme: apa kita wis nemokake peluru perak? Diabetes, 2019; DOI: 10.1007 / s00125-019-4831-3.

[8] Ann Katrin-Hopp, Patrick Grüter, Michael O. Hottiger. Pengaturan Metabolisme Glukosa dening NAD + lan ADP-Ribosylasi. Sel, 2019; DOI: 10.3390 / sel8080890.

[9] Shuang Zhou, Xiaoqiang Tang, Hou-Zao Chen. Sirtuin lan resistensi Insulin. Endocrinol ngarep (Lausanne), 2018; DOI: 10.3389 / fendo.2018.00748.