2-aminoisoheptane

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan produksi saka gram nganti urutan mass 2-Aminoisoheptane (28292-43-5), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

2-Aminoisoheptane, uga dikenal minangka DMHA utawa Octodrine, wis dadi bahan sing populer ing pre-ehersial lan pembakar lemak wiwit wiwitan 2017. Iki minangka stimulan sing dipercaya bisa nambah tingkatan energi. 2-Aminoisoheptane secara struktural mirip banget karo DMAA. Iku asli ditemokake ing babakan Inggris Walnut Tree (AKA. Juglans Regia). Ora akeh liya sing ngerti babagan sumber 2-Aminoisoheptane.We ngerteni yen 2-Aminoisoheptane mulai metu ing burner lemak lan pre-workouts ing awal 2017 - momen iki, wis ing radar kita kanggo sawetara wektu.

Product Description

2-aminoisoheptane video


Karakter dasar I.2-aminoisoheptane:

Jeneng: 2-Aminoisoheptane
CAS: 28292-43-5
Formula molekular: C7H17N
Bobot molekul: 115.22
Titik Nyelehake:
Panyimpenan Temp:
warna:


II. Siklus 2-aminoisoheptane

1. Jeneng:

Jeneng-jeneng kimia: 2-aminoisoheptane
Brand Names: DMHA, Octodrine

2. 2-aminoisoheptane Dianggo:

2-Aminoisoheptane, minangka stimulan anyar sing biasane digunakake sajrone tambahan pre-ekstraksi bebarengan karo pembakar lemak. Iki kabeh amarga efek dual disaranake energi lan nyuda appetite.

Keuntungan Meningkatkan Energi

2-aminoisoheptane (Octodrine) kanthi cepet ningkatake popularitas kanggo energi lan kemampuan ningkatake swasana ati. Iki wis ndadekake utamané populer minangka tambahan saka preworkout amarga nduweni sawetara kuwalitas sing njamin supaya sampeyan bisa ngetrapake paling saka latihan sampeyan: tingkat energi boosted (supaya luwih gampang kanggo push dhewe lan mindhah liyane, sing tegese luwih kalori dibakar!), Tambah motivasi (akeh energi ora ateges apa-apa yen sampeyan ora duwe kepinginan kanggo nglakokake), lan ningkatake swasana ati (nalika sampeyan rumangsa apik sakwise lan sawise latihan - ndadekake sampeyan luwih seneng sampeyan bakal bali lan nindakake kabeh maneh). Sawetara manfaat liyane kalebu toleran nyeri 5,6, ngurangi tingkat sing ditemokake exertion 5,6, lan ningkatake bronchodilation 3b, 4b, 5b - kang ana ing handy nalika ngangkat bobot, powering liwat spin utawa kelas HIIT, utawa malah wrangling bocah lan omah kebak tugas.

Salah siji bagéan paling apik babagan 2-aminoisoheptane (Octodrine) yaiku manawa manfaat kasebut nyepakaké kanthi cepet amarga struktur molekulnya. Penambahan gugus metil ing karbon alpha nambah sifat amphiphil saka senyawa kasebut - sing bisa larut sajrone banyu lan larut lipid. Kelarutan nyepetake lipid ningkatake kemampuan kanggo ngliwati watesan otak getih ing endi bisa nggedhekake efek-fokus lan efek euphorik. 8,9

Keuntungan Bobot Mundhut

2-aminoisoheptane (Octodrine) uga bisa ngedongkrak ngurangi bobot amarga kemampuane ngurangi nafsu makan lan uga ningkatake suasana hati kanthi nambah hormon sing tanggung jawab kanggo nggawe sampeyan "rumangsa becik" 4b, 5b (ucapake pamit kanggo ngobati sesi sing disebabake dening stres lan perasaan mudhun!).

2-aminoisoheptane (Octodrine) nggedhekake manfaat saka stem saka kemampuan kanggo nambah dopamin lan tingkat norepinephrine, sing tanggung jawab kanggo tambah euphoria lan wakefulness. 3b, 4b, 5b, 6b. Kaya struktur lan metabolik sing ana hubungane karo neurotransmitters monoamine klasik, 2-aminoisoheptane (Octodrine) bisa ngaktifake reseptor reseptor amine 1, sauntara wektu nyegah reaksi dopamin lan norepinefrin menyang saraf presynaptic - ningkatake "punch" lan kemampuan langgeng.

Kajaba iku, panganggo saka DMHA wis nglapurake ambang nyeri sing luwih dhuwur lan nyuda keletihan, saéngga ngidini para pangguna bisa ngasilake maksimum saka latihan. 2-aminoisoheptane (Octodrine) uga nggawé motivasi kanggo nindakake apa-apa. Kaya sing wis kasebut, DMHA nyebabake dopamin. Tingkat dopamin ngalami tingkat motivasi lan volute sakteruse. Motivasi punika kepinginan kanggo ngrampungake samubarang mujudake komitmen. Siji wong bisa nggoleki apa wae, nanging yen sampeyan nemoni hurdles ing dalan, banjur padha nyerah. Nanging, yen wong duwe kekuwatan, mula dheweke ora bakal disalahake saka sabab nganti entuk apa sing bakal ditindakake. Kanthi matur nuwun, dopamin, kang diluncurake dening release DMHA, njamin sampeyan nduweni motivasi lan voli kanggo entuk gol.

Kombinasi efek sing dialami nalika nggunakake DMHA nyedhiyakake dhukungan maksimal kanggo latihan, mula tambah akeh ing macem-macem kinerja sing adhedhasar, suplemen lan ombenan pre-lathian.

3.Apa dosis 2-aminoisoheptane?

Ora ana rekomendasi resmi dosis sing kasedhiya kanggo bahan iki. Sampeyan uga angel diwenehake yen perusahaan-perusahaan stimulan iki wis nggunakake amarga wis dicampur dadi produk. Nanging, bisa dadi aman kanggo ngetrapake bab 100 menyang 300mg.

Tansah eling yen 2-aminoisoheptane bisa digunakake sadurunge lathian, nanging uga bisa digunakake sedina muput. Awit iku stimulan, nyoba supaya ora nggunakake sadurunge bedtime amarga bisa ngganggu irama turu normal.

Kanggo njupuk kauntungan saka kinerja nambahi kinerja 2-aminoisoheptane (DMHA), paling apik digunakake sekitar 15-30 menit sadurunge digunakake metu. Utawa, yen dianggep utamane kanggo sifat suppressant appetite, 2-aminoisoheptane (DMHA) bisa digunakake sajrone dina antarane mangan. Nanging, nyaranake kanthi ati-ati yen nggunakake bahan iki ing wayah sore utawa sore, amarga nduweni potensi ngalangi kemampuan sampeyan turu.

4.How 2-aminoisoheptane karya?

2-Aminoisoheptane (DMHA) uga dianggo kanthi cara sing padha karo DMAA sing populer. Saka sudut struktural, hubungan struktural 2-Aminoisoheptane (DMHA) dikenal kanthi jeneng agen nuwuhake monoamin. Iki minangka senyawa sing nduweni kemampuan nambah tingkatan monoamin. Iki dopamin lan noradrenalin. Kerjane kanthi nambahake dopamin lan pengurutan noradrenaline nalika bebarengan nyepetake reuptake liwat aktivasi jejak reseptor amine sing salaras. Iki pancen mungkasi kemampuan ikatan kasebut kanggo reseptor sing tetep monoaminine aktif luwih. Mulane sampeyan duwe efek langgeng sing tahan maneh. Deleng uga DMAA lan 2-Aminoisoheptane (DMHA) yaiku tambahan saka klompok metil ing alfa karbon sing mbatesi efek monoamine oxidase (MAO), nambah sifat amphiphil saka bahan kasebut, lan uga ana ing catecholamine transportasi. Iki tegese sisa setengah urip bakal luwih maneh, bakal ngliwati larangan otak getih luwih gampang, lan bakal duwe efek stimulator sing luwih gedhe.

5.Warning:

Perangsang paling anyar metu ing niche binaraga ing 2016! Iku 2-aminoisoheptane, alternatif DMAA paling anyar kanggo ngedongkrak energi lan nyegah nafsu makan. Perangsang pre-pre-kerja taun Anyar wis dadi fokus ewu binaragawan lan atlet.

Punika efek samping potensial kaliyan 2-aminoisoheptane:

jitters
Krisis Energi
kuatir
Tekanan darahe duwur
Dypsnea (Shortness of Breath)
Rapid Heartbeat

6.2-aminoisoheptane Raw Powder:

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhe bisa dikirim ing 3 dina kerja sawise pembayaran.

Resep Powder Powder 7.2-aminoisoheptane:

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

8.2-aminoisoheptane Marketing:

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.

9.Does 2-aminoisoheptaneApa Sembarang Efek Sipat?

Wiwit 2-aminoisoheptane anyar kanggo pasar nutrisi olahraga, ora ana efek sing saleh. Kita bisa mbandhingake karo DMAA. Efek bayangan sing padha uga bisa kedadeyan karo dosase 2-aminoisoheptane, kayata degupan jantung, tekanan darah tinggi lan tekanan napas. Kaya wae stimulan, paling apik kanggo miwiti nganggo dosis ngisor kanggo entuk akses menyang toleransi lan sensitivitas menyang komponèn.


III. 2-aminoisoheptane HNMR


IV. Carane tuku 2-aminoisoheptane saka AASraw?

1.Untuk kontak karo email kitasistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.


Tebak blog produk favorit:

Cara migunakake Clenbuterol kanggo ngurangi bobote Apa bubuk nandrolone sing digunakake kanggo / nandrolone?


Rincian liyane babagan produk sing relevan,welcome to click here.


=

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pisanan ditliti "2-aminoisoheptane"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

captcha *