Bubuk NR - Pemasok Pabrik Produsen
AASraw ngasilake bubuk NMN lan NRC kanthi akeh!

Klorida klorida nikotinamida

Rating: Kategori:

AASraw nduweni kualifikasi kanggo nyuplai produk anti-penuaan-NRC Powder kanthi akeh peraturan CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak. Produksi saben wulan rata-rata bisa nganti 2100kg. Sugeng kontak karo kita kanggo informasi tuku liyane:
Status: Simpenan

Satuan Paket: 1kg / tas, 25kg / drum

Product Description

Karakter Dasar

Jeneng Product Klorida klorida nikotinamida
CAS Number 23111-00-4
Formula molekul C11H15ClN2O5
Bobot Formula 290.7
Liyane 23111-00-4

Klorida klorida nikotinamida

Ribotida Nicotinamide (klorida)

3-Carbamoyl-1-((2r,3r,4s,5r)-3,4-dihydroxy-5-(hydroxymethyl)tetrahydrofuran-2-yl)pyridin-1-ium chloride

Klorida ribosa nikotinamida

katon wêdakakêna putih
Panyimpenan lan Penanganan 0 - 4 C kanggo jangka cendhak (dina nganti pirang-pirang minggu), utawa -20 C kanggo jangka panjang (wulan).

 

Katrangan klorida ribosida Nicotinamide

Nicotinamide Riboside Chloride (NIAGEN) minangka bentuk uyah klorida saka nikotinamide riboside (NR). NR minangka bentuk anyar pyridine-nucleoside saka vitamin B3 sing fungsine minangka prekursor kanggo nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) utawa NAD +. (GRAS) ing Amerika Serikat kanggo digunakake ing produk panganan. Nikotinamida riboside klorida minangka bentuk kristal saka Nicotinamide riboside (NR) klorida. Nikotinamida riboside klorida nambah level NAD [+] lan ngaktifake SIRT1 lan SIRT3, sing nyebabake metabolisme oksidatif sing luwih apik lan proteksi nglawan abnormalitas metabolisme sing nyebabake diet lemak. Bubuk Nicotinamide riboside klorida digunakake ing suplemen panganan.

 

Mekanisme Tindakan Nikotinamida ribosida klorida

Nicotinamide Riboside Chloride (NIAGEN) minangka bentuk uyah klorida ribotida nikotinamida (NR). NR minangka bentuk vitamin B3 pyridine-nukleosida sing dadi prekursor kanggo nikotinamide adenine dinucleotide utawa NAD +. NR ngalangi degenerasi neuron ganglion root dorsal sing dipotong kanthi ex vivo lan nglindhungi saka gangguan pendengaran sing nyebabake gangguan ing tikus sing urip. Wêdakakêna ribosida Nicotinamide ngalangi senensensi sel induk otot, saraf lan melanosit. Peningkatan regenerasi otot ing tikus wis diamati sawise diobati ribosida nikotinamida, nyebabake spekulasi bisa nambah regenerasi organ kayata ati, ginjel, lan jantung. Ribosida Nicotinamide uga nyuda glukosa getih lan ati lemak ing model diabetes sadurunge lan tipe 2 nalika nyegah pangembangan neuropati periferal diabetes. Cathetan: Nicotinamide Riboside chloride minangka campuran α / β.

 

Aplikasi nikotinamida ribosida klorida

Powder Nicotinamide riboside klorida kadhaptar karo nomer CAS 23111--00‐4 lan nomer EC 807--820‐5. Jeneng IUPAC yaiku 1 - [(2R, 3R, 4S, 5R) -3,4 ‐ dihydroxy ‐ 5‐ (hydroxymethyl) oxolan ‐ 2 ‐ yl] pyridin ‐ 1 ‐ ium ‐ 3 ‐ carboxamide; klorida. Formula molekul nikotinamida ribosida klorida yaiku C11H15N2O5Cl, lan bobot molekul 290.7 g / mol. Nicotinamide Riboside Chloride (NIAGEN) minangka bentuk uyah klorida nikotinamide riboside (NR) .NR minangka bentuk anyar pyridine-nucleoside saka vitamin B3 sing dadi prekursor kanggo nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) utawa NAD +. Awak kudu NAD + bisa digunakake kanthi normal. Tingkat NAD + sing sithik bisa nyebabake masalah medis. Njupuk ribosida nikotinamida bisa ngunggahake level NAD + sing sithik iki.

 

keuntungan Klorida klorida nikotinamida

Nicotinamide riboside Chloride, prekursor NAD + kanthi lisan, nambah level NAD + lan ngaktifake SIRT1 lan SIRT3. Nicotinamide riboside bubuk Chloride minangka sumber vitamin B3 (niacin) lan nggunakake bubuk Nicotinamide riboside Chloride bisa ningkatake metabolisme oksidatif, perlindungan saka ora normal metabolisme sing nyebabake diet lemak. Nicotinamide riboside Chloride nyuda kerusakan kognitif ing model tikus transgenik penyakit Alzheimer.

 

reference

[1] Chi Y, Sauve AA. Nikotinamide ribosida, nutrisi tilak ing panganan, yaiku vitamin B3 sing nduwe pengaruh metabolisme energi lan neuroproteksi. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2013 Nov; 16 (6): 657-61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. Deleng maneh. PubMed PMID: 24071780.

[2] Bogan KL, Brenner C. Asam nikotinat, nikotinamid, lan nikotinamida ribosida: evaluasi molekul vitamin prekursor NAD + ing nutrisi manungsa. Annu Rev Nutr. 2008; 28: 115-30. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. Nyemak PubMed PMID: 18429699.

[3] Ghanta S, Grossmann RE, Brenner C. Asetilasi protein mitokondria minangka sel-intrinsik, supir evolusi panyimpenan lemak: logika kimia lan metabolisme modifikasi asetil-lisin. Crit Rev Biochem Mol Biol. 2013 Nov-Des; 48 (6): 561-74. doi: 10.3109 / 10409238.2013.838204. Nyemak PubMed PMID: 24050258; PubMed Central PMCID: PMC4113336.

[4] Yang Y, Sauve AA. Metabolisme NAD (+): Bioenergetik, sinyal lan manipulasi kanggo terapi. Biochim Biofis Acta. 2016 Desember; 1864 (12): 1787-1800. doi: 10.1016 / j.bbapap.2016.06.014. Nyemak PubMed PMID: 27374990.

[5] Saos AA. NAD + lan vitamin B3: saka metabolisme nganti terapi. J Farmakol Exp Ther. 2008 Maret; 324 (3): 883-93. doi: 10.1124 / jpet.107.120758. Nyemak PubMed PMID: 18165311.

[6] Kato M, Lin SJ. Regulasi metabolisme NAD +, sinyal lan kompartalisasi ing ragi Saccharomyces cerevisiae. Ndandani DNA (Amst). 2014 Nov; 23: 49-58. doi: 10.1016 / j.dnarep.2014.07.009. Nyemak PubMed PMID: 25096760; PubMed Central PMCID: PMC4254062.

[7] Cantó C, dkk. Ribosida nikotinamida prekursor NAD nambah metabolisme oksidatif lan nglindhungi obesitas sing nyebabake diet lemak. Metab Sel. 2012 Jun 6; 15 (6): 838-47.

[8] Bing Gong, dkk. Nicotinamide Riboside Mulihake Kognisi Liwat Peningkatan Reseptor-Aktif Proliferator-γ Coactivator 1α Regulasi β-Secretase 1 Degradasi lan Ekspresi Gen Mitochondrial ing Model Mouse Alzheimer. Penuaan Neurobiol. 2013 Juni; 34 (6): 1581-8.

[9] Collin D Heer, dkk. Coronavirus lan Ekspresi PARP Ngatasi Metabolome NAD: Komponen Imunitas Bawaan sing Bisa Ditindakake. bioRxiv. 2020 Apr 30; 2020.04.17.047480.