USA Domestik Delivery, Kanada Domestik Delivery, European Domestik Delivery

Alpha GPC bubuk

Rating:
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer
SKU: 28319-77-9. Kategori:

AASraw kanthi kemampuan sintesis lan prodhuksi saka gram kanthi urutan massa bubuk Alpha GPC (28319-77-9), miturut regulasi CGMP lan sistem kontrol kualitas sing bisa dilacak.

Alpha GPC bubuk, uga dikenal minangka L-Alpha glycerylphosphorylcholine utawa alfoscerate kolin, minangka nootropik alam sing kerep dianggo dhewe lan kanthi kombinasi nootropik liya. Saiki wis ana ing awak kanthi jumlah sing cilik lan didhasarake kanthi komersial minangka ekstrak lecithin sing diresiki ....

Product Description

Alpha GPC bubuk video


Alpha GPC karakter dhasar bubuk

Jeneng: Alpha GPC bubuk
CAS: 28319-77-9
Formula molekul: C8H20NO6P
Bobot molekul: 257.22
Titik Nyelehake: 142.5-143 °
Panyimpenan Temp: -20 ° C
warna: wêdakakêna putih


Alpha GPC bubuk nambahi fungsi otak lan siklus ngedongkrak tambahan

Names

Raw Alpha GPC powder, L-Alpha glycerylphosphorylcholine, alfoscerate choline

Raw Alpha GPC powder

Senyawa metabolisme fosfolipid, Raw Alpha GPC bubuk dianggo kanthi cepet lan andal, utamane kanthi ngirim kolin penting ing otak.

Pola Alpha GPC nduweni sifat nootropik sing signifikan, kayata penambahan memori lan perlindungan marang penuaan otak. Uji klinis ekstensif sing nglibatno ewu peserta wis nunjukake minangka perawatan efektif kanggo kesusahan memori sing ana hubungane karo macem-macem gangguan, kalebu penyakit Alzheimer, dimensi vaskular, lan stroke. Uga nduweni kemampuan anti-aging neuroprotective lan pasinaon ngandharake uga migunani kanggo ngobati rasa kuwatir.

Sampeyan uga duwe manfaat non-nootropic, kalebu kemampuan kanggo ningkatake kesehatan membran sel lan ningkatake pemulihan sing cepet sawise nglakoni fisik. Pasinaon pendahuluan suggest uga bisa tumindak minangka dopaminergik, sing ngembangake dopamin hormon, sing artine bisa dadi perawatan potensial kanggo kondisi neurodegeneratif kayata penyakit Parkinson lan bisa dadi peningkat mood.

Nanging kanggo akeh kedhaftar nootropic, kekuatan nyata saka bubuk Alpha GPC ing sifat potentiating nalika dijupuk ing kombinasi karo tambahan liyane. Kacang polong tambahan sing bubuk Raw Alpha GPC nyedhiyakake kanggo otak bisa nambahake efek kognitif efek racetam. Sampeyan uga bisa nyegah pusing suntingan nanging ngganggu sing minangka salah sawijining efek samping sing ana hubungane karo racotam nootropics.

Alpha bubuk GPC diatur ing Eropah, ing ngendi ditrapake kanggo perawatan penyakit Alzheimer lan didol ing sangisore jeneng merek Gliatilin lan Delecit. Ing AS dianggep tambahan dietary lan kasedhiya tanpa resep.

Dosis standar alpha-GPC yaiku 300-600 mg, miturut dosis label sing paling umum. Dosis iki cocog karo panliten kasebut nggunakake alpha-GPC kanggo ningkatake output daya (600 mg) lan loro studi sing nyatakake panambahan sekresi hormon pertumbuhan, lan uga dadi dosis sing apik kanggo njupuk atlet.

Kanggo nggunakake alpha-GPC ing ngilangi gejala kognitif penurunan, meh kabeh studi nggunakake dosis 1,200 mg saben dina, dibagi dadi telung dosis 400 mg. Sampeyan ora yakin carane dosis sing luwih murah bakal entuk manfaat saka kognisi, nanging 1,200 mg katon kanthi konsisten kagayut karo entuk manfaat.

Studi tikus nuduhake yen efek alpha-GPC puncak ingestion lisan ing 300-600 mg / kg, yaiku kira-kira dosis manungsa 48-96 mg / kg (lan kanggo 150lb manungsa, 3,272-6,545 mg saben dina).

Bebaya ing serbuk GPC Alpha

Senadyan sumber alami saka kolin nutrisi, sing ditambah ing wangun klempakan bisa nyebabake efek samping bubuk Alpha GPC. Salah sijine efek samping bubuk Alpha GPC sing umum yaiku sirah utawa pusing, sing asring ngasilake kolin ing otak. Sawetara wong, kayata populer "biohacker" Dave Asprey, nyatakake yen dheweke dhuwur ing kolin lan kanthi mangkono njaluk ngelu nalika dosis luwih.

Efek sisih liyane saka bedhug Raw Alpha GPC kalebu bab kaya kebingungan, eritema, lan insomnia (saka stimulasi). Nanging, senadyan kemungkinan efek samping, ana bukti yen nootropik iki bisa ditoleransi kanthi dosis dhuwur. LD50 (ukuran sing dipigunakaké kanggo ndeleng dosis apa sing nyebabake 50% populasi) nuduhake dosis 10k mg / kg (setara karo gram 6800 kanggo wong 150 lb) kanggo tikus.

Sinau luwih nyenengake nuduhake "ora ana efek efek ngarepan" karo dosis sing setara karo 1636 mg ing wong 150.

Sanajan sacara tradisional dikenal minangka nonstimulatory, sawetara wong nglaporake stimulasi kognitif kanthi tambahan alpha-GPC.

Sampeyan uga duwe ati-ati kanggo njupuk alpha-GPC bebarengan asam lemak diet kanggo panyerepan (amarga dadi fosfolipid), sanajan iki ora katon minangka syarat sing mutlak.

Pandhuan luwih lanjut

L-alpha-glycerylphosphorylcholine (cendhak kanggo Alpha-GPC biasane, uga dikenal minangka choline alphoscerate utawa glycerophosphocholine) iku kolin sing ngandung fosfolipid lan intermediasi metabolisme lecithin utawa mung molekul lecithin kanthi rong asam lemak kurang. , lan dikenal dadi prekursor kanggo asetilkolin lan fosfatidilkolin ing awak ingestion kasebut.

Alpha-GPC ditemokake minangka komponèn alami saka produk daging abang lan jaringan organ nanging sing paling larang ana ing jumlah sing cukup ana ing sumber sing alami. Suplemen paling akeh sing ngandhut Alpha-GPC digawe kanthi sintetis, ing endi bisa digawé enzimatis saka endhog utawa soy lecithin. Senadyan sintesis lan sumber iki, kadang disebut minangka derivatif liritin semisintetik.

Alpha bubuk GPC bisa cepet nambah sintesis asetilkolin lan neurotransmisi ing otak, sing biasane 20-30 sawise konsumsi lisan. Pangguna bisa ngalami ningkatake kewaspadaan mental, konsentrasi lan fokus mental ing wektu iki. Panganggone nggunakake kanthi konsisten karo pola pikir sing sehat lan rezim olahraga bakal nemu kinerja lengkap lan efek peningkatan kognitif saka serbuk Raw Alpha GPC sajrone minggu pisanan 2 panggunaan.

Alpha GPC Powder Bungkus

Min 10grams.
Panetepan babagan jumlah normal (Ing 1kg) bisa dikirim ing jam 12 sawise pembayaran.
Supaya luwih gedhé (Ing 1kg) bisa dikirim ing 3 nganti makarya sawise pambayaran.

Alpha GPC bubuk Marketing

Kanggo diwenehake ing mangsa ngarep.


Carane tuku bubuk Alpha GPC saka AASraw

1.Untuk kontak karo email kita sistem pitakon, utawa skype onlinewakil layanan pelanggan (CSR).
2.Untuk nyedhiyani sampeyan jumlah lan alamat inquire.
3.Our CSR bakal nyedhiyakake sampeyan sebutno, istilah pembayaran, nomer tracking, cara pengiriman lan kira-kira tanggal rawuh (ETA).
4.Payment rampung lan barang bakal dikirim ing jam 12 (Kanggo dhata ing 10kg).
5.Goods nampa lan menehi komentar.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


COA

COA 28319-77-9 Alpha GPC AASRAW

HNMR

Raw Alpha GPC powder (28319-77-9) hplc≥98% | Bubuk AASraw

Resep

Alpha GPC Recipe Powder Recipe

Ngajokake pitakon Customer Representative (CSR) kanggo rincian, kanggo referensi sampeyan.

Referensi & kutipan produk